Just Dance

Fy faan vilken jävla kväll!!!!!

 

Det började med att jag och Maja var sjuukt sugna på att dansa igår... Bara dansa och skita i alla andra och stället vi var på. Det mesta var stängt (vem tänker på att det är röd dag en lördag??) så vi yrade runt ett tag och var helt lost så tillslut går vi bara in på ett ställe (kan inte ens säga vart vi gick, föör pinsamt!!). Vi hade blivit lite tjenis med vakten (haha ännu mer pinsamt) som hade berättat tidigare att de hade 80, 90-tals tema där. Så vi tänkte va fan, vi ska ju ändå bara dansa! Så vi gick iaf in. Och det var verkligen heeelt dött!!! Men vi sveper en P2 och intar dansgolvet tillsammans med "killen med moovsen" och "tjejerna som bara drömmer om ett jobb på Ohio". 

 

Efter ett tag börjar det ramla in en del folk. Skönt! tänkte vi, men det fick vi snart ångra!! Det var verkligen läskigt att vara på dansgolvet!!! Kan man få gå ut och dansa i fred eller??!! Har aldrig sett så mycket sliskigt och sjukt folk på samma ställer förut. Det var värre än Cozmoz i Borlänge, och då är det fan illa!!!! Tjejerna hade bootcut jeans utan bakfickor eller små vippkjolar från Manhattan/Ohio/Scala (ja ni fattar stilen) och ALLA hade partylinnen!!! Killarna hade också bootcut jeans, eller ja, dom "coola" killarna hade kopior på 96-byxan!! HEEEEEEELT FRUKTANSVÄRT!!! Sjuuukt tacky ställe!!!!

 

Den enda som var normal på stället var bartendern som bara ville gå hem! Hahahah! Så det blev endel häng och skratt där! Speciellt när Italienaren kom fram!!! HAHAHAHHAAA!!!! 

 

Men eftersom allt bara var så sjukt (va fan gjorde vi där??) så blev det en rolig kväll iaf!! Jag har heller aldrig kört så hårda dissar i hela mitt liv! Men vad ska man göra...? Nästa gång vi ska ut och dansa så ska vi nog inte skita sååå mycket i vad det är för ställe vi går till... ;P 

 

Gaaaaah, höll på att glömma!! DJ:en hade typ bara en låtlista på MAX 20låtar, så alla låtar spelades typ 3 gånger under kvällen... kuuuuuuuul!!! 

 

Dansade heela kvällen och svepte p2s när det kom en låt vi redan dansat 2 gånger till och hunnit tröttna på...

 

                                                                                                           /Js


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0