Mot Landet

Idag var det skyltfönstedags så jobbet. En vecka för tidigt, men men.. valde ändå att inte göra ett kampanjfönster så. :) Blev bara en massa JeansJeansJeans!! Och shiiit vad lång tid det tog med alla små detaljerna.. Innan lunch hade jag klätt på alla. Sen höll jag bara på att styla och pilla fram till 17:30. Haha! Men man ska styla med omsorg och den här gången la jag ner mycket jobb på VARJE jävla jeansveck :) Det är såå roligt!

 

 

Såhär ser det ut på håll.. lite svårt att se detalerna här så här kommer lite bilder på "finliret" ;P

SÅ! Nu har jag sytt egen jeansrosett, gjort egen jeanskub och rullat och knutit det mesta denim vi har. Den som säger att det här inte andas jeans kan ju gå och lägga sig!! ;P

 

 

Nu sitter jag och slänger i mig mat i bara underkläderna samtidigt som jag bloggar och borstar håret. Om 20 min ska jag träffa maja på perongen... lycka till!! Vi ska till Landet vid telefonpln och titta på Jens och hans band :) KUL! Imorgon bli det förmodligen G-starfest och Magenta. All in ba!

 

/Js

 


Denim on my mind

Är helt snurrig i huvet efter den här dagen. Först förvirrade jag bort mig totalt när jag skulle hitta till läkaren och sen var väl själva besöket inte det roligast heller och lång tid tog det också. Väl på jobbet hade jag missat kicken och därmed också frukosten. Vilket betyder, noll energi. Så är jag ändå så dum så jag håller mig och står ut till lunch ändå. Sen har jag verkligen kämpat med att flytta jeans idag. Var helt inne i mitt och fattade inte vad som hände när musiken dom... det var visst dags för stänging.. wöööps!

 

Men det är värt att jobba hårt. Jag vet att det lönar sig i slutändan. Och om jag inte hade jobbat så hårt idag hade jag eller någon annan fått göra det imorgon. Och imorgon ska jag göra skyltfönster och har inte tid att göra värsta stora jeansflytten. Yeye.. nog om jobbet!

 

Pratade med mamma ikväll och hon kanske kommer ner till helgen och hjälper mig lite med allt som behöver fixas ordning i lägenheten :D Skulle vara sååå underbart om hon gjorde det. Men det är inte säkert att hon kan ännu... skulle ju också vara skönt att inte vara heelt själv över påsk. :)

 

Nu ska jag försöka sova lite, heelt slut. Orkade inte ens träna idag... :/

 

Nighti

/Js

 

ps. kan mina medelålders grannar med dörren tapetserad med INGEN REKLAM TACK-skyltar sluta PUMPA musik hela dagarna och kvällarna??!!!


Måndag

Idag har jag varit på Hötorget hela dagen på expoutbildning. Alltid lika roligt att vara på sånna här dagar. :) Även om det blir mycket repetiotion. Det är ju inte första gången man går igenom allt. Men saker och ting förändras ju hela tiden och färggrupper är ju aldrig de samma, så nånting får man ändå alltid med sig.

 

 

 

Läste Jaysons (DJ baby J's) blogg idag. Hans mamma gick bort inatt... usch! Är så hemskt att höra om unga människor som mister sina föräldrar. Får alltid lite magknip och trycker snabbt bort tanken om hur det skulle kännas om det hände mig...

 

 

/Js

 

 


Lördag & Söndag

Oj, värst vad den här dan blev effektiv, rolig och bara rann iväg :D

 

Men låt oss börja med den alldeles roliga kvällen igår. Blev massa mys på Hornsbruksgatan och sedan vidare till Fasching. Låångsatan kö, med sjukt dryg tjej som skulle tränga sig. Maja hade kunnat strypa henne vilken sekund som helst. hahaha!! Äsch.. nu får bilderna tala för sig själva istället :)

 

 

Sjukt snygg Louise och lille Tim som kikar fram..

Hot lady YEAH ! (PAAAVI, maybe, JOLTON, yeah!)

Jag & Louise pratade Kristineminnen :)

Fasching shakin ass ;P

Bra kväll!! :D

Vakten tyckte att Jon skulle gå hem, haha! Då gick vi till Burger King och lyckades göra bort oss/bli lurade av en kille i kön! wöööps!

 

Finns fler bilder från kvällen.. men lägger nog upp alla på facebook sen istället. :)

 


 

 

Idag har jag och Roomie flyttstädat hela lägenheten!!!!!!!! Sååååå himla duktiga! Är verkligen impad av oss haha! Vi var så effektiva, noga och bäst! :D Jag putsade ALLA fönster och gjorde ren vår brinnande ugn! Inte visste jag att jag hade sånna skills.. funderar på att använda dom här hemma nångång.. Men jag sa, funderar, och nångång... så vi får väl se hur det blir med det ;P Haha!

 

Så togs de här poetiska orden bort som ha suttit på kylen forever, eller iaf sen nyår för 2 år sen. Det var Jacke som var poetisk och mycket bestämd med att det skulle sitta kvar tills han kom tillbaka nästa gång. Han kom tillbaka... hahahaha! Så där har de suttit och bara väntat.. :P haha!

 

När vi städat klart mötte vi upp Martina och Viktor för en välförtjänt middag på Därmedpasta. alltid lika gott och bra service :) Gillart! Sen har vi varit här hemma och tittat ut datum då vi kan åka till London!! Blev värsta gänget ju! Blir antagligen i mitten på maj :D Ska bara kolla upp lite kampanjstarter först :P

 

Imorgon ska jag på utbildningsdag med alla exposar i Sthlm :) Ska bli massa kul! Hoppas på att få lära mig och få massa inspiration! Ska bli kul att se ansikten på alla som är expo nu också. Känns som att det är endel nya man inte sett så mycket av. :)

 

Nu ska jag snart sova.. ska lyssna klart på Between the minds för 5395872 gången ikväll bara... kaos!

 

 

/Js


Dags för Galej

Sådärja! Visst blev man peppad efter det där träningspasset. KUL att dom bytte till intensivkondition idag eftersom nästa veckas pass går bort pga påsken. Var helt svimmfärdig efteråt! Pöööfect!

 

Nu har jag snart gjort iordning mig klart för att traska över till familjen Koch på "galej" :D Mycket trevligt! Blir nog nån sväng om ute bland alla andra som också vill dansa bort lönen sen också! WEI!

 

 

Har på mig:

Tröja: American Apparel

Skinnleggnings: JC

Halsband: H&M och Topshop

Handskar: Monki

Ringar: Second Hand

 

 

Vi ses där P2 finns ;P

 

/Js


Flytt

Då var man helt färdigflyttad då! Fy fan vilken dag det har varit. Men vi hann med allt iaf. Så sjuukt snabba. Så nu bor man i ett hav av grejer igen och inte har jag nånstans att göra av skiten heller.. orkar inte prata mer om flytten nu...

 

KAOS är vad det är, kaos! Ja, allt alltså, allt är alltså KAOS!

 

Gick ner och åt frukost/lunch/middag på Crave, köpte sprit och tog en biljett till bästa mördarträningspasset så nu känns det lite bättre. Måste bli pepp till ikväll ju!!! Får bara hoppas att de svullna ögonlocken hinner lägga sig också.. gurka nån?!

 

 

Det gick, vi klarade av att bära allt. Kanske hjälpte det att jag var så fruktansvärt arg och ledsen.. :P

Tillslut orkade jag inte mer och slängde det mesta på tippen!
Ut med de gamla och in med det nya NU NU NU !!

 

/Js


Hemmaspa

Jag och Maja har haft ett litet minispa här hemma ikväll. Ansiktismask, manikyr och pedikyr = MYS !

 

Bästa komentaren för kvällen: "ASSÅÅÅ UUUUGH!! Nu luktar mina händer sperma och fiskbullar!!!!"

 

 

 

Majas mask såg man flottig ut av och gick att dra av.

Min såg mer ut såhär.... MYS ! haha!

 

Men nu måste jag verkligen sova.. ska ju upp och flytta imorgon. 7:45 står pappa utanför med bilen. TJOHOO!! Undrar fortfarande hur vi ska orka allting.. provade att rubba skåpet här hemma ikväll. Det är VERKLIGEN tungt.. och det ska ner för trapporna från 5:e våningen. Blir svettig av att bara tänka på det!! haha!

 

God natt och önska mig gärna lycka till tills imorgon!

/Js


Genialiskt

WÖÖW har lyckats fixa E-faktura på mobilen utan att jag vetat om det, FANX! Känner mig helt hemligt teknisk! haha!

 

Kunde då se specifikationen på sms och samtal.. bara jag som tycker att 540 sms på en månad är mycket?!! :O Hur kunde det bli så....? ;P

 

 

/Js

 

 


Bokad !!

Nu har jag äntligen fattat Statoils hemsida och fattat vilken station som ligger bäst till. Så nu är flyttbilen bokad. På lördag kl 8:00 ska jag och Pappi hämta en lastbil 2 i midsommarkransen. Sen ska vi köra gärnet i 4 timmar! WÖÖW!! Har ingen aning om hur vi ska orka sängen, skåpet och soffan, är ju ENDEL trappor att gå om man säger så... men man får la se de som träning och köra satan ur sig! haha!

 

Ska bli såå skönt att få ordning här hemma. Och få ur allt från essingen. För det ligger liksom och knager.. så jobbigt att det känns som om man är halvfärdig hela tiden. Nu ska skiten bara ut och allt ska bli rent så man kan köra in massa fint skit istället :D WEII !!

 

 

 

 

 

/Js


Bowling med 211

Igår smet jag med och bowlade med Hötorget. För Flippen ska sluta... :( jobbar sin sista dag på fredag. Gråt och tandagnisslan är vad det.. Men att bowla var iaf MASSA MYS!! :D

 

 

"Hur kunde vi få så många klot helt plötsligt?!"

Viktor tycker inte om att Flippen slutar...

Viktor kör på proffsstilen :P

Ja, men den här är vi nöjda med! hahaha! TUR att den blev så suddig :P

Värsta bästa jobbparet evaaa!!

STRRRRRRIIKE !!

Flippen säger F-ordet efter ännu en miss ;P

SCHNYGGA !

A den här är vi också välldi nöjda med faktiskt ;P

Det obligatoriska lagfotot !

Välldi fint Välldi fint!!

Tack för en suuperkväll! Vi måste ses oftare :D




Nu måste jag kuuuuuta ner till mitt pass som börjar om 5 min.. har inte bytt om än! GAAAH!

 

/Js


NÖJD dag!

YEEEY! Färgen i håret blev bra!! Lyckades färga bort ALL utväxt den här gången, eller iaf det som syns vid första ögonkastet :P haha! Jobbig hårkvalle?!!

 

Idag har jag hunnit med sååå mycket, NÖJD! Har hunnit haft utbildningsdag i Nacka, hängt om deras tjejavdelning. Varit på Stora essingen och packat alla mina sista saker (var visst en hel garderob kvar + en hel till garderob under sängen, WÖÖÖPS), tränat både jympapass och gympass, NÖÖÖJD !!

Och nu sitter jag här nyduschad och ska vara och käka middag med gamla jobbet om 20 minuter... tror ni jag hinner?! Såklart jag gör, man är väl snabb! Men måste nog skynda mig liiite nu iaf. EFter middagen ska vi bowla, vi är för mysiga!!!

 

 

 

börjar bli tomt i den kära lägenheten.....

 

/Js

 

 

 


Snabbvändning

Är bara hemma och vänder i dörren.. typ (ursäkta min seghet) ska till Maja, bli bjuden på mat och färga håret på varann. Det är verkligen dags nu, GROTESKT!! Hahahah!

 

Idag har jag jobbat på Hötorget hela dagen med Erika! :) Fick lite ont i magen första timmen för jag kände att jag saknade butiken och att jobba med människorna så himla mycket... men jag skulle aldrig vilja börja jobba halvtid och i en oombyggd butik, så jag ska inte klaga. Älskar mitt jobb :D Men man kan väl så sakna liiite ändå?!

 

Nä nu ska jag springa bort till Majsan! Var såå längesen jag träffade henne också eftersom hon varit borta på bus i Halmstad så henne har man ju fått sakna nu också :L

 

Ses då!

/Js


Ge mig sol

Sitter och slötittar på Håkans bar, hahahahah!! Yeye, kan väl säga vad man vill om själva programmet men fyyy vad jag vill utomlands!! Jag vill ha sol och semester och allt som hör till!! :D Sitter och tittar igenom massa gamla utlandsbilder och tittar på vad resor kostar då jag ska ha semester... läääääängtar!!!

 

 

G E M I G S O L ! ! !

/Js


Måndag

Idag hade det varit en fruktansvärd dag om jag inte gått in för att int ha det. Så jag lyckades byta upp den hemska dagen till en okej dag. Fick så sjukt ont i magen i slutet av dagen bara, gick runt och rapade upp lunchen hela tiden. Inte så mysigt kanske. Men jag lyckades iaf göra det jag behövde göra på jobbet och jag känner på mig att morgondagen kommer bli helt fab! :) För imorgon ska jag ha en liten utbildningsdag med Erika som ska bli expo på Hötorget. Ska bli roligt att gå tillbaka till min gamla butik och jobba lite. Ska bli intressant att se vad jag ser nu när jag kommer utifrån och inte är så hemmablind.

 

När jag kom hem idag va ja så trött att jag slocknade på sängen på en gång... så det blir ingen träning för mig idag. Ganska skönt att hoppa det för en kväll faktiskt. Behöver verkligen sömn nu, blev inte så mycket av den varan i helgen...

 

 

/Js


Singellivets ord

Fick lära mig något nytt av min käre Dankovän här ikväll. Tror jag ska börja köra på hans ord:

 

IMPA PIMPA PUMPA DUMPA

 

Hahahahahahahahahahahahhaaa !! Vad lätt livet blev !

 

 

/Js

 


Flumm . . . . . . . .

Ibland blir jag så himla förvirrad och så full av tankar. Har blivit riktigt grym på att inte tänka så mycket men ibland går det inte att hålla emot och det slinker igenom ett par tusen tankar. Och så tänker jag att: "nej sluta, inte tänka så mycket" men så kan jag stoppa mig själv att stoppa mig och tycka att det är ganska "kul" att tänka mycket och vara lite förvirrad ibland. haha! Kanske låter helt stört. Men men.. det är lite som att "hälsa på" den gamla Jossan. För förut gick det inte en dag utan att jag tänkte för mycket.

 

Men just nu är jag mest förvirrad över att jag inte vet vad jag själv tycker och tänker. Och då hjälper det ju inte att tänka ännu mer.. nej.. haha! Okej det här blev flummigt...

 

Nu ska jag sluta tänka över huvudtaget, titta på ballar av stål och kanske snegla lite på "kärleken checkar in".

 

Shoppingen idag gick förresten sådär.. köpte ett perfekt överkasst och lite annat som jag inte hade tänkt köpa. Men jag hittade ingen stekspade. Hur svårt ska det vara??!! Tyckte inte om någon, hahah! Har höga krav på mina stekspadar! haha!

 

 

/Js


"Am I Sexual, YEAAAAAH"

Näääääj men vad är detta??!! Snö?! :O Jag som hade planerat min skinnjackeoutfit och tänkte ha en shoppingdag på stan... känner mig ju SÅDÄR shoppingsugen nu faktiskt. Men efter att ha fått glädjande nyhter från Halmstad blev jag lite mer pepp igen, haha!

 

Förresten!! Man vaknade väl av sig själv klockan 9:45. Gick upp direkt och sprang ner till friskis och hann med passet kl 10. haha! Hurtigt! Var en schlager/90s fan till ledare. Sjuuuukt klämcheck liiiiiiite homosexuell kille som var ledare och sprang och gjorde high fives med motionärerna och sjöng med i preciiis ALLA låtar. Hade övnigar som speglade texten i låtarna och ja.. ni fattar HELA grejen! PLUS att han berättade att han hade överrörliga höfter, så han tog ut dom rörelserna lite extra hahahahahhaha!!! Värst var när det var Backstreet Boys "everybody" och han slickade sig runt munnen och klämmde i extra när Nick sjunger "Am I SEXUAL, YEAAAAAH" hahahahhaa, Maja du hade kräkts!!!! :L

 

 

Efter den lilla berättelsen blev jag helt plötsligt helt pigg. Så nu blir det shopping och ignorering av vädret :D

 

/Js


Tacomys

Issi och Martina har varit här ikväll och ätit tacos, myst oh pladdrat massa girlietalk, love it! Högt, i falsett och i munn på varann, perfekt! :D Mååste verkligen gå ut tillsammans snart! Och åka och festa i Falun, vem är på??!! ;P hahaha! skulle vara grymt!!

 

 

Martina och Issi på en av alla underbara nätter på medis i sommras

 

Nu har jag bara fastant vid datorn.. fattar inte vad jag gör vid datorn så länge... eller just nu sitter jag och googlar alla jag känner typ. Hahah! Är jätteroligt och se massa vimmelbilder och se vad man får för träffar. Vem sitter och googlar mitt i natten?!!! hahaha!! yeye, kanske ska sova istället :)

 

Imorgon ska jag shoppa lite tänkte jag. Bra såhär dagarna innan lön ;P hhaha! Men jag måste ha ett överkasst, ny stekspade (kul...), dörrmatta och dom där skorna med liite för hög klack som jag inte kan sluta tänka på :P Kul shopping va?

 

 

Passade på att röja lite på ballkongen nu när snön smält bort. Hittade dessa supermysiga lyktorna som fick följa med in och bli avputsade :)

/Js


Vår & Tacomys på G

Äntligen är det vår i luften också. Det är inte bara solen som är framme, luften känns faktiskt varmare också :) Underbart!! Har varit hos pappa inatt, fått i mig lite god mat och kramar från broderliten. MYS!

 

Kom hem mitt på dan nångång och städade hela lägenheten, sååå skönt! Och sen sprang jag ner till Stationspasset på friskis. Jobbigt satan som vanligt, men oooo så skönt :) Nu måste jag egentligen skynda mig massa för om en timme ska jag möta Martina och Issi inne i stan för att handla lite till en supermysig Tacokväll :D Weeii!

 

Så nu ska jag inte sitta här mer utan hoppa in i duschen stället, ses!

 

 

 

/Js


Familjemys

Är i Vega på familjemys med bästa pappan och bästa brorsan, hörs imorgon! :)



/Js

Inte sjuk... väl..

Blir jag sjuk nu ändå...?! NEJ! Det ska jag inte bli! Det bestämde jag mig för idag iaf. Så jag jobbade.. över och gick och tränade på Mattias pass. Han har klart det roligaste passet!! Plus att killen man får så mycket energi av och som sjunger med högt och ljudligt, alltid går på det passet :P

 

Har precis pratat med pappa för nu är det dags att flytta ut ALLT från Stora Essingen. Har inte varit i lägenheten på eeevigheter.. typ sen jag flyttade ut. Men jag har fortfarande massa saker kvar. Kommer bli sorgligt att flytta ut alla grejer och se lägenheten helt tom igen. Senast jag gjorde det var 2,5 år sedan..

 

 

Vi hade en heelt underbar Roomietid ! Måste ha någon strossöndag snart! :D

 

 

/Js


I love today

YEES!! Today is a good day :) Jag visste väl det. Idag kunde jag bestäma mig för att ha värsta effektiva och bra dagen! WEEII !! Nöjd..

 

Kvällen blev inte sämre den heller. Gjorde egna biffar och köttbullar. Roligt, men dom blev alldeles degiga.. :S Mindre bra.. men men. Ner gick det iaf :) Och sen gillar jag ju massa sms också och att få lite jobbekräftelse på mailen :P

 

Nu ska jag bara vila innan jag ska sova. Har ont i ögonen och halsen. Vet inte om det är för att jag är så läskigt trött eller om jag håller på att bli sjuk. Hoppas på det första...

 

 

Tittade igenom min externa hårddisk igår när jag tog fram BA-resan-bilderna...

Hittade mycket kul.. som jag kanske tänkte dela med mig av någon dag.

Jennifer!!! Hittade bl a ALLA bilder från en viss fotosession på en strand... you know?! ahhahaa!!

 

 

/Js


Cuts like a knife, KNIIIIIIFE

Igår la min käre vän Kicki upp en bild från en resa som efteråt tydligen inte inträffat, för vissa iaf.... Det var en resa jag, Kicki, Malin, Björn, Pär och Isac gjorde till Stockholm och tittade på Bryan Adams. (Fortfarande ett stort frågetecken hur fan vi lyckades få med os Pär, Isac och Björn...) Sjuuuuukt kul och massa roliga intern minnen! Kunde inte sluta skratta igår och deffenitivt inte sova! HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAAA!!! Men det är antagligen bara Kicki (och kanske Isac, Pär och Björn) som kommer skratta åt detta inlägg (eller kanske några av er som aldrig sett mig i platinablont hår också :P)

 

HAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAAA!!! 
Sååå klockren, så fick man med Isacs obligatoriska min också!!!

 

Nämen det va en tjejresa det här.. det ser ni väl?! ;P 
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAAA!!

 

HAHAHA!! okej, ni fattar att jag sitter här och dör av skratt nu !!!

hahahahahaha men titta på den förgäves peppande Björnen!!! hahaaha!

 

HHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAA!!!

På själva Bryan Adams konserten då vi ringer till varsin kille som vi inte tänker på sitter i samma lägenhet och är heeeelt ointresserade av vårat skrik. De lägger ifrån sig mobilerna och låter oss betala! THAAANX!!

 

CUTS LIKE A KNIIFE, KNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIFEE !!!!

 

(vi) OOOOOOH THINKING ABOUT........

3 sekunder senare:

(Bryan och resten av publiken) OOOOOOOH THINKING ABOUT......

Vi hakar på som om inget har hänt och döööör istället när vi kommer hem och hör detta på inspelningen på min mobil!!! HAHAHAHAHAHAA!!!

 

 

Det här låter säkert inte alls så sjuuukt kul som det verkligen var och fortfarande ÄR ! Men var bara tvungen att dra upp den här resan och de här minnena. Och jag vet att Kicki kommer sitta i USA och dööö av skratt nu också, så det var det värt :P HAHA!!

 

 

kniiiiiiiiiife !!

/Js

 

 


Skitdag :(

Trött som AS, arg, ful, sur, stressad, förvirrad, ledsen... ja listan kan göras lång denna dag!! Jävla skitdag verkligen!! Blir ännu mer sur på mig själv när jag inte lyckas lura mig själv att bli glad. Jag som blivit så bra på att bestäma mig för att vara glad och bara ha fantastiska dagar... men nejdå.. inte idag!

 

Ska göra stuvade makaroner, sätta på Gavin Degraw på högsta volym och ladda inför träningen. Det kanske piggar upp lite. :)

 

Ladda om !

 

/Js


PIPPIPPIPPIIIIIIIP !

Brandlarmet gick under kvällens matlagning. Slog ner det i panik med plattången! hahaa!! Men vilken god spenatröra med lax det blev då :) Tar efter Maria i matlagningen, perfekt att få lite matlådetips när man inte är så erfaren kock ju :P

 

Hade för första gången på lääänge inte alls lust att gå och träna ikväll. Men som alltid är det såå skönt och roligt när man väl är där. Och jag älskar Caroline som har det här passet, grym! Träffade även en Falukändis som skulle på samma pass. Världen är allt bra liten....

 

Har precis gjort en väldigt fin sak för en person som betyder väldigt mycket för mig.. men jag kan inte säga vad det är förrän imorgon :P

 

Nu ska jag försöka gå och lägga mig i tid.

Nighti !

 

/Js


Mesh&Cina

Har varit en vanlig dag av en kampanjvecka på jobbet. Blev liiite för mycket för mitt lilla huvud där ett tag. Men det löser sig snabbt med en att-göra/prioriterings-lista :D Love it!

 

Efter jobbet gick jag till Story för att lämna lite grejer till Meshan. Hade turen att få prata med både Mesh och Carina :) Var längesen vi hann prata, det var kul. Saknar dom...

 

Måste börja tänka lite på vad jag ska göra med grejerna som är deras här. Har fortfarande inte flyttat ut allt från gamla lägenheten på Essingen. Fick lite klarare besked nu iaf. Längtar sååå tills alla grejer är där dom ska vara så jag kan få riktig ordning här hemma.

 

Nä, nu ska jag ta en till apelsin innan jag ska ner och träna :) Marre Marie är även hon ett träningskort rikare nu så nu jävlar. Ska nog lyckas få med henne på ett pass. ;P

 

/Js


Remember me

Har precis varit och sett "Remember me". Filmen var suuperbra! Speciell men mysig stämmning rakt igenom. Man hade liksom på känn att nått hemskt skulle hända, men sen när det väl händer känns det helt oväntat. Och såklart fruktansvärt och ja, man grinar...

 

 

 

Måste man bli kär för att få lite av sånt där ärligt, fruktansvärt mysigt mys?

 

 

/Js


Sunday

Vilken härlig dag! Vaknade en kvart innan träningspasset började, råkade ställa klockan lite fel.. uups! Men jag hann iaf och jag blev på bra humör när guldlock satt i repan :P haha! Efter träningen köpte jag nybakat bröd och åt en stor god frukost. Nu har jag precis varit ute på en promenad på isen i över en timme. Såå mysigt! Älskar att kunna bo så centralt men ändå ha natur runtikring sig :)

 

 

Ska sluta lägga ut mina njutar-natur-bilder snart. Men jag tycker att det är så härligt! haha!

 

Och min härliga söndag är inte slut än. Om en timme börjar "Remember me" på Skandiabion som jag och Maja ska gå på. Ska bli spännade att se vad det är för film. Genern är drama, så jag lär ju sitta och böla. Plus att det är Robert Pattison i huvudrollen. YAM !

 

 

/Js


Idyll kan vara lite olika

När jag var hemma i Dalarna och hälsade på i Djurås en snabbis innan jag åkte hem gick jag en promenad bort till älvmötet för mig själv. Så vackert! Vilken idyll!! Kanske inte min idyll, men klart en idyll, bara olika :)

 

 

Plogen hade inte nått ut på udden. Så det var bara att pulasa sig framåt :)

Skulle kunna sitta på den där bänken och njuta ett tag, JA!

Välkommen tillbaka solen !

Ja jag är lycklig, ja jag är lycklig, mån tis ons tors fre ja jag är lycklig...! :P

Gick förbi ett annat idylliskt hus (aka Rock N Roll Alley) påväg till älvmötet.

Här bor tre coolingar vid namn Mia, Jimi och Sheena :)

 

 

/Js


40 pers, ett rum, två tv-apparater

Trodde att vi skulle ut till Sofias föräldrars villa där det skulle vara några andra tjejor på middag och för att titta på melodifestivalen. Men när vi kom fram möttes vi av ca 40 pers som satt bänkade framför två feta tv-apparater i samma rum så att alla skulle kunna se. Hahha!! Skitmysigt och kul! Så söta föräldrar som bara tycker det är kul att massa ungdomar invarderar deras hus. :)

 

 

Tack Sofia för ikväll! :)

 

/Js


Home sweet home

Då har man precis kommit hem till världens bästa lya igen då. :) Har saknat den! haha! Känns som jag har varit borta hur länge som helst. Fast det bara gått 3 dagar. haha, jaja, det är väl bra att man trivs.

 

Men jag har haft det såå bra både i Falun hos familjen och hos Malin i Uppsala. Kändes kul att få vara hos Malin när hon fyllde år :)

 

Här är bilder från igår när vi åt på Il Forno (hette det så?! :P)

Sitter och fipplar lite med bilderna från falun också. Men dom får nog komma upp imorgon för nu måste jag packa upp och göra mig iordning lite. Ska till en villa full av tjejer och titta på Melodifestivalen. (kräkpåsen åker med) Suupermyys!!! Får se hur taggad man är på en utgång på det sen ;P

 

 

/Js


Grattis Malin !!

Gick värdelns härligaste promenad bort till älvmötet vid Fanny. Såå vackert!! Men liiite mycket snö bara, haha. hade snö i hela skorna och upp på låren. Men det var det värt! Låg och lyssnade och sjöng till Elisa i solen :)


Nu är jag och firar Malin i uppsala. Hon blir 22år idag! GRAAATTIS!! Vi har varit och ätit en suupergod middag på italiensk resturang. MYS! Imorgon blir det nog att titta omkring lite i stan. Har ju aldrig varit här...


Vi sitter och pratar om sommaren. Den kommer bli såå underbar!! Längtar ihjäl mig!!



Bilder från allt kommer imorgon när jag får tillgång till min dator :)


/Js

Dyngkåt och hur helig som helst

Mia Skäringers enmansshow Dyngkåt och hur helig som helst, var heeelt fantastikst. Längesen jag skrattade så mycket men grät även så mycket att de saltvattnet rann på halsen. haha! Helt underbar! Kände mig verkligen yngst. Medelåldern var väl sisådär 40. Och majoriteten var medelålders kvinnor.


Mia berättar på ett humoristiskt sätt om sin egentligen fruktansvärt tragiska uppväxt. Man skrattar ju så man går av åt men linjen mellan gapskratt och gråt är hårfin hela tiden. För mig brast det totalt när jag kunde känna igen mig för mycket i hennes tragedi. Och ibland sitter jag och får dåligt samvete över att jag skrattar. Men Mia använder ju humorn för att ta sig igenom sin historia så det är väl lite av meningen att man ska skratta.


Helt heeelt fantastisk var den iaf. Verkligen ett måste att se!! Även för alla män :P


Nu sitter jag henna hos Fanny i Djurås och måste lämna över datorn för ett seminarium. Under tiden ska jag ta med mig kameran på en promenad till älvmötet. MYS! Det är såå vackert här! :)



/Js




Falun

Äntligen hemma i Falun :D Har varit på promenad på Faluns svarta gator med lillasyster. MYS! Träffade Linus på vägen, underbart!!! Var nåågra för många år sen nu! Hoppas på att kankse få nån mer lucka så man kan prata lite mer. :)


Men guuud vad Falun"city" ser annorlunda ut nu för tiden. Haha, massa nya affärer och krogar. Tycker faktiskt att det är riktigt mysigt. Kankse får ta en pubvända efter showen imorgon ;P


Är i mammas nya lägenhet nu. En jättefiin lägenhet med öppen planlösning, ligger ovanför "Kärringen mot strömmen". Kom över på en fika vettja ;P




Syster på Faluns gågata :)





Okänslig ?

Sitter och tittar på American Idol och reagerar starkt på att ALLLLAAA säger att dom bara måste gå vidare för sin familjs, mammas, farmors som är sjuk, barnen som inte får nån mat och BLA BLA BLA!!s skull... Men vem gör det för sin egen skull??!! Är det så förbjudet att bara vilja göra sig själv stolt?!

 

Måste man ha en snyfthistoria för att komma nånstans?! Är trött på at höra om alla sjuka farmödrar, alla sjuka barn, alla fattiga familjer, alla ungdomar som är fast i sin byhåla... osv. kan hålla på i eeevigheter!

 

/Js


Bästa dagarna framför mig

Vad segt det blir på jobbet nu när skolloven är slut. Man vänjer sig ort vid ett smabbare tempo. Men men, lär väl vänja mig lika fort med lugnet igen. Eller lugnt och lugnt, aja, lugnARE iaf :P

 

Ikväll hoppar jag faktist träningen. Har endel att göra ändå. Jag har nämligen några intensiva och underbara dagar framför mig :D

 

Onsdag: Tar tåget till Falun direkt efter jobbet :)

Torsdag: Hänger jag med mamma och syskonen i Falun, på kvällen är det föreställning med Mia från den fantastiska duon Mia & Klara. Föreställningen heter "Dyngkåt och hur helig som helst" och kommer passa mig, mamma och Fanny PERFEKT!! Hahahah!!!

 

Fredag: Åker jag tillbaka till Stockholm och sen direkt till Uppsala för att fira världens bästa Malin som blir stor :) Sover kvar till på lördag.

Lördag: Åker tillbaka till Stockholm och där blir det förhoppningsvis en utgång och mysig kväll :P

 

 

Så jag måste packa lite.. vet inte om jag hinner hem till lägenheten mellan falun och uppsala så det får bli en stor väska. :) Sen måste jag diska, gå ut med soporna (äntligen Maja! hahah! tar dom imorgon bitti, dom har blivit 3stycken nu ;P) och så har jag precis fixat Malins födelsedagspresent :) Ska bli såå roligt! Ser verkligen fram emot dom här dagarna! :D

 

WWEEIIII ! :D

 

/Js


Syskonkärlek

På onsdag åker jag till Falun en snabbis för att ge mamma hennes julklapp :) Ska bli så himla roligt att få se nya lägenheten, träffa mamma och träffa bästa syskonen i hela världen!! Jag saknar ihjäl mig!

 

Känner mig som en gammal tant, men jag kan inte förstå att min lillasyster växer! Blev helt paff när jag hörde att hon hade sett Avatar på bio och tänkte "men men... hinner hon med att läsa texten eller finns den med svenskt tal?!" Glömmer bort att hon snart ska fylla 14 och faktiskt är läskunnig...

 

Sitter här och läser Noras blogg och tittar på bilder. Då känner jag verkligen hur lite jag hänger med i hennes liv.. det är inte så jag vill ha det. Jag vill vara en såndär storasyster som hon alltid ringer när det är något och som vet att hon älskar henne i alla lägen och alltid är på hennes sida... det här måste det bli ändring på!

 

Hon sitter även inne på världens vackraste isblå ögon som man bara inte kan sluta förtrollas av

 

Ska bli så kul att träffa er på onsdag, can't wait!! <3

 

 

(tänkte även att det hade väl varit trevligt om jag kom och hälsade på Nora i skolan och typ satt med henne på nån lektion... sen kom jag på att hon faktiskt går i 7:an och ångrde mig lika snabbt... haha)

/Js

 

 


Done that...

Idag har jag varit och träffat en gyminstruktör för jag ville få ett styrkeprogram upplagt för just mina behov. Men ack så fel jag hade. Vi var tydligen två stycken som skulle gå samtidigt. Och det här var bara en grundinstruktion. Han gick bara igenom ett grundpass som är lika för alla... KUL! Att ställa in maskiner och gör bencurls har jag liksom gjort klart. Det var ju därför jag ville ha den här instruktionen. Jag frågade lite andra frågor ändå, men det kändes så dumt då den andra tjejen aldrig satt sin fot på ett gym... Ska boka en till tid då jag får en mer personlig genomgång!

 

 

Efter passet med Josef slank jag in på ett medelpass trots att det var fullt... uuups :P Nu tittar jag på Svenska Hollywoodfruar för första gången. Det programmet och de människorna skrämmer mig, det är ett sjukt program men jag kan inte låta bli att roas av det. hahahaha!! :D

 

 

/Js

 

 


Twilight

Har precis sett Twilight. Har aldrig velat se den och tänkt att det där är verkligen inte en film för mig. Gillar verkligen inte sånna där övernaturliga filmer. Men Maja hade sett New Moon och inte sett Twilight, så vi hyrde den. Och jag blev verkligen positivt överraskad.

 

Men så tänkte jag också när jag får första scenen med Robert Pattinson, "jaha och varför är det så stor hysteri kring honom??!! Han är inte ens snygg!!" Men ju längre filmen gick så växte han bara mer och mer :P Det är något sexigt över honom.... kanske är det att han är lite farlig och förbjuden som gör det.. och att han är så stark, snabb och bra på att köra bil HAHAAA!! Varför funkar tjejer såhär??!!

 

 

 

Nu måste jag ju se New Moon också :P

 

/Js


Vilket avslut !

Ett Ki Balans pass blev en perfekt avslutning på denna dag som började med en låång sovmorgon, ett medelträningspass som jag blev så sur på. Ledaren kunde inte hålla takten och hade bara öststatisk tecno.. suck! Ville inte lämna träningslokalen sur så jag tog en biljett till passet som började direkt efteråt också. Efter det gick jag upp och vilade i en halvtimme och så nu har jag varit på Ki Balans. Sådärja! Känner mig utvilad, död och full av ny energi. Kunde inte avsluta veckan bättre.

 

Och nu är Maja påväg hit. Blir massa god mat, en hyrd film och föhoppningsvis massa popcorn!! :D

 

 

/Js


Deko

Idag har jag börjat fixa lite med min fotovägg.. vill ha massa småramar där man kan byta ut korten ofta.. men sen har jag den där stora ramen som nu är vit som jag vill ha ett foto som kan sitta ett tag. Eftersom det kan jag ju inte skriva ut hemma heller. Men vad ska jag sätta där?!! Jag vill inte ha en festbild där utan där vill jag ha ett fint foto, har bara inte hittat det rätta än. Jag gillar ju när saker och ting betyder nått också, vilket gör det svårare. Det är svårt att hitta på att man känner något för ett foto som bara är ett fint foto...

 

 

la ut det jag gjort idag på golvet. sen får mitt kära "expoöga" hjälpa mig att sätta upp det snyggt på väggen ;P

 

/Js


Svimmfärdig - Perfekt !

Vilket jävla träningspass !!! Helt underbart! Massa styrka sådär så att det känns som om musklerna ska hoppa ur sitt skal. Maja du skulle ääääälskat det ;L haha not! Men sen var det en längre konditionsdel också.. passet varade i 90minuter, jag trodde jag skulle avliida!! Med en maxvila på 10sekunder mellan övninagar och stationer hade man inte mycket tid att ta igen sig. Under sista konditionslåten svartnade det för ögonen flera gånger men jag lyckade ignorera det tills låten var slut. Då fick jag springa åt sida och lägga mig ner på golvet så jag inte skulle ramla ihop. Hahahaaa! Precis så vill jag att det ska kännas! Lovely!

 

Nu vill jag börja laga mat. Men jag är inte hungrig.. attans! Ikväll blir det en nyttigare variant av Tacopaj, götta! Har inte bestämt mig om jag ska med ut ikväll eller inte. hmm..

 

 

/Js


Underbara älskade lördag

ÅÅÅÅÅ vad jag behövde en sån här helt underbar ledig dag!!

 

Sova tills jag får myror i kroppen och bara måste gå upp. Klä på mig massa kläder, gå en långpromenad i solskenet i staden jag är kär i och få ett sånt där fånigt leende på läpparna. Gå över västerbron och möta andra personer med samma lyckliga leende och nicka förstående mot varanndra. Storhandla massa god mat och ta bussen tillbaka för att komma till friskis perfekt i tid för att få en plats till stationspasset kl 15:30 som alltid är så fullt. Underbara älskade lördag !!

 

 

 

lycka

 

 

Nu ska jag äta lite frukost så jag orkar med träningspasset :)

 

 

/Js

 


Cafékväll på jobbet

Igår bjöd JC Drottninggatan upp till fest och fina erbjudanden tillsammans med tidningen Café! Det blev som alltid en  grym kväll med massa öl, chips och trevligt fölk. :)

 

Jag gick på nån form av överenergi och sjätteväxel då jag bestämde mig för att gå ut efteråt trots att jag jobbat från 8:00-22:30. :) Men det var ett bra beslut! Det var synd att alla splittrades men vi blev ett härligt gäng på Soft. Men efter Soft gav vi upp och la ner spyan. Jag la av på den åttonde växeln när jag kom på att jag faktiskt börjar kl 8:00 idag med.. Så jag och Viktor splittade en taxi, skönt att få sällis till dörren. :) Men mindre skönt att drinkarna slog till som värst när jag kom hem. hahahahahaaa!! yeye, man får göra bort sig ibland.... ;P

 

Alltid lika kul att titta på kameran dan efter när man gett bort kameran hela kvällen :)

 

 

Bra kväll ! :)

 

 

Om man fick bjuda kunderna på öl och chips och hålla på som vi gjode igår skulle jag älska att sälja :P

 

 

/Js


Harry B, I am so me, Blackbone

Ursäkta dålig uppdatering, har varit iväg och haft ett liv. haha!

 

I onsdags var ju jag och Maja på Harry B James och tittade på I am so me. Spelade grymt mycket senare än vad vi trott vilket var segt. Men det är alltid lika mys att se dom på scen så det gjorde inget. :)

 

 

Jobbigt vare också när vi skulle åka hem och tuben slutat gå. Tänkte inte på att det inte var helg och att man får börja ta nattbuss efter 1... suck! Eftersom vi inte var riktigt säkra på bästa bssen och aför att det var 7 min väntetid var det bara att hoppa in i en taxi. Älskar att man bor så centralt :L

 

Förresten... stötte på en man kallad Blackbone på Harry B James!!! Helt sjukt.. kom fram till att jag inte har sett honom på över 1,5 år! Han kände inte alls igen mig.. haha! tror det var för att han var så sjuuukt packad men också för att han inte sett mig sen jag blivit mörkhårig. Var verkligen tvungen att förklara vem jag var. haha! Men jag tyckte iaf att det var jättekul men lite kontigt att träffa honom igen och jag tror han kände samma sak. Fast jag är osäker på om han kommer ihåg vårt möte idag. hahaha!!

 

 

/Js

 

 


Stress

Livet går i 100000 knop just nu. Ska på träning om 30min, ska bara äta nått så jag inte svimmar och byta om innan också. Sen äre bara att slänga sig in i duschen och svida om för spelning med I am so me på Harry B James. Ska bli kul att se de små liven stå på scen igen!! :D

 

Dom var i storstan även förra veckan och spelade in deras första singel. Här är ett reppotage Söder-tv gjorde om deras tid i studion. Titta här!!

I am so me

 

Ah, känner mig så himla stressad! Fast jag gör ju bara saker jag väljer själv och tycker är kul, men ändå!! Aja, hoppas att träningen kan lugna ner mig lite.. FAAAN!! Skulle ju målat naglarna innan passet... aja nu börjar det om 20min och jag har inte ätit eller bytt om så jag antar att jag inte hinner det nu..... damn..

 

 

/Js


Andreas Wijk

Andreas Wijk bloggar för Veckorevyn om stil. Jag är ingen slavisk följare till hans blogg, men jag älskar hans stil. Han brukar lägga upp "månadens outfit" och då brukar jag gå in och titta på hans outfitbilder, blir alltid lite  inspirerad och tycker han klär sig grymt.

 

Exempel på en "månadens outfit-bild"

 

Han är även ett av ansiktena i H&Ms jeanskampanj:

 

 

Och det är inte slut här. Inte nog med att killen har stil, han har pipa också. Lyssna HÄR!

 

 

/Js

 

 

 


Jag överlevde - NÖJD

YES ! Lever fortfarande efter att ha sett Shutter Island! Såå modig som vågade se den. Satt dock och höll för öronen och sneglade bakom händerna största delen av filmen, Marie tyckte att jag fuskade, men är man mes så är man ;P Hahaha!

 

Det var iaf bra och en sån där film som det bara "löser sig" i så man inte behöver ha annat än lite otäcka ansikten kvar i huvet när man ska sova, det tycker jag är bra :) Filmen var förutom läskig också väldigt bra. En film man faktiskt borde gå och se. Det tar emot att säga att Leonardo spelar helt fantastiskt, men det gör han verklige trots att han är en flickidol, haha.

 

 

 

Imorgon väntar mer jobb med Crocker PEP!, träning och så är det ju spelning med I am so me på Harry B James som man såklart måste gå och lyssna på :) Och om man har ork kvar kanske man tar sig en sväng förbi Obaren och tittar på Elias and the Wizzkids igen. Kommer nog bli en grym dag! Ja nu har jag ju sagt det så då blir det så! :)

 

 

/Js


Hjälp ?!

Ska på Bio och se Shutter Island ikväll! Vet inte riktigt vad jag har gett mig in på. Jag har bara sett trailern, men jag kommer verkligen skita på mig! Seriöst! Jag är världens mes när det gäller läskiga filmer. Får väl sitta och hålla för öronen som vanligt. hahahahaa!!!

 

Nu måste jag skynda lite, ska in och möta upp dom andra som stänger för att hinna äta innan. Om vi nu får för Albana ;P

 

 

 

 

/Js


LILLI HAR GIFT SIG !!

ÄLSKADE ÄLSKADE LILLI HAR GIFT SIG !!!!

 

 

Läste Ewouts blogg (kordinatorn i Tanzania där jag volontärade) och fick reda på att Lilli har gift sig och lämnat Moyo kwa Moyo i tårar för att fortsätta sitt liv med sin man. Hoppas, hoppas att det den killen hon hade då när jag var där som hon verkade tycka så mycket om. :) Är så glad för hennes skull och hoppas att hon är lycklig trots att det självklart måste vara jobbigt att lämna Moyo kwa Moyo. Fatta vad Wittness kommer sakna henne... Pole sana..

 

 

 

Underbara Filippo, Lilli och Justin

 

Hade kunnat betala mycket för at få se Lillis underbara leende igen <3

 

Utdrag från Ewouts blogg: "Vår älskade medarbetare Lilli har nu gift sig. Vid avskedet, när hon lämnade oss för att leva sitt liv med sin make, tjöt hon. Hon grät så alla vi andra kunde inte låta bli att vara med i hennes gråtande. Det blev en riktig gråtorkester. Många av oss följde med henne en bit på vägen när hon gav sig av."

 

Kan verkligen se dom gå längs den gropiga lervägen och vinka storgråtandes.. åå nu sitter jag här och gråter också. Hade varit helt underbart att få varit med på bröllopet och vid avskedet. Fatta att se Lilli i KLÄNNING!!

 

 

Lyssnar på Cecilia Lind och drömmer mig som så många gånger förut tillbaka till Matanana.

 

 

/Js


Girlstalk

Har precis kommit hem från den BÄSTA middagen på länge. Gick all in och tog en trerätters på Jensens med Jennifer och Martina. Vi måste ju ta OS-guld i girltalk! Love it! Vi är så jävla jobbiga när vi sätter igång. haha! Det har diskuterats allt från vilket knark man helst skulle vilja bli beroende av till snygga PTs till minnesluckor till siffror på jobbet till grova detaljer från helgens hemsläp HAHAHAAA!! Underbart! <3

 

 

Från en annan underbar middag med samma underbara sällskap :)

 

 

Har varit en sån himla bra dag idag! Åkte tidigare till jobbet för att slippa jobba över. Hann med allt jag skulle och lite därtill så jag ändå kunde gå i tid för att hinna med mitt träningspass innan middagen :) Pöööfect!

 

Imorgon ska det bli en minst lika bra dag :) Får se om jag vågar följa med på Bio.. haha!

 

 

 

/Js


RSS 2.0