Hemlängtan...

Har haft en grov hemlängtan den senaste veckan.. Maj är verkligen den månaden då man vill vara hemma. Eftersom båda mina systrar och mamma fyller år plus att det är morsdag. Hade bara så gärna velat vara där och firat, fikat och träffat alla.. så tråkigt att ringa och höra att alla sitter samlade.. känner mig utanför även fast det är jag som har satt mig själv utanför.. Måste verkligen åka hem snart. Men det kommer inte bli förrän i början på Juli då jag åker hem för peace and love och då hinner man kanske inte umgås så mycket med familjen... :(

 

Fick en till sån där grov hemlängtankänsla när min faster bjöd in mig till min kusins student. Hade verkligen, verkligen velat vara där. Vi träffas inte så ofta men jag gillar verkligen min kära kusinfamilj. Hade varit så roligt att få visa det genom att vara där.

 

Men nu bor jag här.. jobbar och lever mitt liv här. Men jag ska försöka ta mig mer tid att åka hem och tvinga dom att komma hit också :) Det är ju trots allt inte så långt emellan.

 

Älskade systrar

 

/Js

 

 


Shopping

Okej, lite shopping från igår då..

 

Tacka Maja för att jag köpte beige och inte svart :)

Perfekt till uteserveringskvällar med en skinnjacka och några ringar till.

Lindex 399:-

Rätt så transparent skjorta. Blir bra till min höga kjol och svarta bustier, Londonhalsbandet och kanske lite ringar på det också ;P

H & M 199:-

 

Ett fynd från London! En lätt rosa spetsskjorta.

Primark 12 pund

 

Hittade inte mina jeansshorts från förra året och eftersom det verkligen är ett måste att ha på sommaren köpte jag ett par nya :D

Zara 279:-

 

Solglasögonfodral, mina blir så repiga när de slungas runt i väskan..

Lindex 69:- kanske...

Bikini.. helt okej, men behöver en till..

Gina Tricot 79:-/del

 

Har letat länge efter dom här och de svarta har varit slut överallt. Men så fanns det tre stycken kvar på Shestore med 100kr rabatt på alla Kenzas skor och allt (passa på) Perfekt! Ville ha ett par lite roligare platta skor som man kan ha på uteserveringarna i sommar :)

Shestore (Wildflower by Kenza) 799:- (men med 100:- rabatt)

 

 

Det var det hele, hoppas ni gillar de ! :D

 

/Js


Söndag: Strosa,skriva,städa,steka

Vilken underbar söndag det här har varit! Har bara varit så skönt att vara själv och pula runt, haha :) Sov ut riktigt ordentligt. Sen gick jag utanför dörren och möttes av en vägg med människor. Det har varit Återvinningsfesten - Nordens största loppis här på Hornstull idag mellan 12-16. Det fanns endel fint men jag orkade inte titta på mycket i stånden. Strosade mest runt i solen i t-shirt och med Elisa i lurarna. :) Köpte dock ett väldigt fint halsband..

 

 

 

Sen gick jag hem och började pilla med Word. Var svårare att skriva än vad jag kom ihåg.. men det är roligt och jag har saknat det. Körde fast ett tag och fick lov att ringa Fanny, kom på nya tankar och skrev om hela skiten och det blev nog grymt! Är fortfarande inte riktigt klar.. tog en paus och städade hela balkongen, skurade golv och väggar och röjde bland massa skit. (Asvarmt! höll på i bara bikini) :D Sen var jag ju tvungen att njuta lite i den stekande solen så då satt jag bara där ett tag och njöt.

 

Tills jag fick nästa ryck... röjde bland alla kartonger och halv ihopskruvade skåp och allt vad det nu är. Så nu står allt innuti det halvuppskruvade skåpet med ett stort svart tyg som döljer allt bråte :) Perfekt. Sen kom nästa ryck: PUTSA FÖNSTERNA! Hahahahaa!! Vad är det för fel på mig ibland?! Men har fortfarande hela köket kvar som ser ut som helvette. Tar det imorgon kanske... tiden rinner iväg och jag har ännu inte ätit lunch plus att jag måste skriva klart..

 

Tänkte fota det jag shoppat också och kanske slänga in lite av mina fynd från London också.. :P

 

/Js


Shopping

Idag har jag varit en snabbis på Nudies utförsäljning med Maja och sen har vi haft värsta shoppingrundan på stan, trots att båda två kände sig ganska krassliga. Var längesen jag verkligen gick på stan och faktiskt shoppade massa. Eller ja, okej, London då. Men inte här hemma. :P Gjorde av med en massa men fick också hem en massa fint. Tänkte visa allt imorgon, orkar inte nu.

 

 

Ikväll har Viktor, Martina och Maja varit här. Viktor hjälpte mig att få Word. :) Thanks! Vi åt lite mat, skrattade och hade det lite mys.

 

Nu ska jag sova har mycket jobb att pilla med i Word imorgon... hihihihihi! Fanny du kanske måste hjälpa mig, har glömt bort hur man gör sånt här!! :P

 

Nighti.

/Js


Jensens

Blev en låång trerätters på Jensens med Maja. Mycket trevligt!! :D

 

Maja har extrem rinnsnuva. Tur att vi satt brevid servettförrådet ;P hahahahahhaha!!!

 

 

Imorgon ska vi till Nudie på morgonen (hann inte dit idag heller) och sen blir det en bra dag på stan. Ska försöka hitta lite sommarkläder :) Sen kommer Viktor över och hjälper mig att installera Word, YEY! :D

 

 

Nu tittar jag på Million Dollar Baby, sjukt bra men sjukt sorglig film. Vet redan att jag kommer hulka av gråt i slutet... måste ändå se det!

 

God Natt folks!

/Js

 

 


Sverigepremiär

AAAH ! Nu dödar Maja mig snart, så jag ska springa iväg till tuben nu.

 

Kör en Sverigepremiär på mitt favvohalsband jag köpte i London. FAAAB! Alla ringar är också från London förutom den svarta längst till vänster :P

 

 

/Js

 


Sofi Fahrman @ JC

MISSA INTE JC:s sammarbete med Sofi Fahrman! Sofi har designat sin två jeansshorts till sommaren som kommer att säljas i 10 utvalda JC butiker med start den 11 juni.

 

Så här säger Sofi själv om shortsen: "För mig har det varit rena drömmen att kunna designa sina drömshorts. Ett par slappa, rockiga och ett par riktigt slitna med randiga fickor. Hoppas ni gillar!"




Såhär kommer dom att se ut och kan bli dina för endast 349riksdaler, GRYYMT! (vi kommer självklart att sälja dom i vår butik på Drottninggatan!)






Nu ska jag gå och börja göra mig iordning lite. Ska käka middag ute och dricka en drink eller två med Maja :D MYS!

 

/Js


Internet-beställnings-oskuld

Har för första gången (jag vet att det är 2010) beställt någonting annat än typ biljetterinternet :D Hahaha! Känner mig som mormor!

 

Men men.. nu är iaf den här helt faaab ringen påväg hem till mig (kände verkligen att jag behövde en till ring ;P haha! Måste ta kort på alla mina ringar nån dag och visa. Börjar bli en riktigt fin samling.)

 

Är den inte fantastisk? ;P

 

 

/Js


"Ett helt fantastiskt sammanträffande"

Ännu en bra dag på jobbet. Jag klarade av att göra ett nytt skyltfönster utan större problem trots snoret och tunga huvet. Det gör mig så sjuukt svettig nu bara! haha! Blev iaf ett skyltfönster helt från eget huvud som går i ett marint/blått/rött tema. Blev sommarfräscht och fjortisarna har redan blivit inlockade, perfect! ;P

 

Skulle gått till Nudies utförsäljning efter jobbet men jag hade så knappt med tid och så hittade jag inte lokalen fast den ligger här på hornstull, precis i krokarna. Sjukt störande! Men jag får gå dit imorgon efter jobbet istället :)

 

Och ööö du förresten haha helt sjukt!!!!!! Jag gick in på JC Hötorget när jag slutat. Pratade lite med Jennifer och precis när jag vänder mig om och ska vinka hejdå ser jag en mycket bekant ryggtavla.. Det var KJELL!!! En man som hjälpte mig hjälpa mig ur ett helvette och som betyder otroligt mycket för mig. Han bor ju såklart fortfarande i Falun men är här lite då och då och kommer in och säger hej nån gång per år. Det är så sjukt att han fortfarande kommer ihåg allt om mig, min familj, vad alla i familjen och kompisar heter och vad dom gör. hahha! sööt! Det var ju också ett helt fantastiskt sammanträffande att jag var och hälsade på på hötorget precis när han kom dit eftersom jag inte jobbar där längre. Men det visste inte han om. Nu skulle han tydligen börja vara i Stockholm lite oftare så då kanske man kan få se mer av honom och kanske till och med få ta en lunch med honom :) Han känns fortfarande om min lilla trygghet som fortfarande finns där någonstans om det skulle krisa.

 

 

/Js

 

 


Back in business

YeeeeY !!! Jag lyckades jobba en riktig dag på jobbet idag!! :D Kändes så skönt att vara tillbaka till verkligenheten. Men liite tungt var det, dan gick sakta och kändes som jag gjorde allt hälften så effektivt. Men men imorgon är jag nog helt på banan igen. Det måste jag vara iaf, för då är det nytt skyltfönster som gäller :P

 

Efter jobbet idag blev jag bjuden på middag hos Kochs, götta!! :D Sen råkade vi köpa lite annat götta.. går inte så bra för mig med min deff inför Spanien.. hahah! Har inte tränat på 2 veckor, dock för att jag varit sjuk och i London, men iaf. Det kryper i bena på mig, måste få komma igång snart. Tänkte försöka börja till helgen :)

 

Men en sak är verkligen INTE OKEJ!! Jag har nämligen haft ont i fingrarna till och från nu ett tag men på senare tid har det blivit värre och värre och ibland kan något finger vara helt uppsvullet. Troligtvis är det Artros har jag fått höra... KUL att ha ledvärk innan man ens är 25!! suck... just nu känns det som om jag hellre skulle amputera mitt pekfinger än att ha det kvar, ajajaj...!!!

 

 

 

/Js


Minnen...

Imorse fick vi värsta rycket och lyssnade på massa låtar som gav massa fina och roliga minnen från förra sommaren då vi åkte en hel del bil och hade en blandskiva som spelades om och om och om igen! :) Såå himla myys!

 

Här är några av låtarna:

 

 

 

 

Ååååååååå, det pirrar i hela kroppen när jag lyssnar på dom :D Hoppas på massa fler fina roliga minnen den här sommaren. Känns inte som att det är helt omöjligt ;P

 

/Js

 


Definition - Stark

När man är hemma och är sjuk i en vecka och en promenad ner till Coop Nära är nog med ansträngning för en hel dag är det bra att det finns bloggar :) Igår klickade jag runt på tusen olika bloggar och fastnade i Marias Cancerblogg-träsk. Mycket intressant och självklart satt jag och bölade framför skärmen.

 

Hittade den här texten som jag gillade jättemycket. Jag har många gånger funderat på vad det innebär att vara stark. Och den här texten förklarde det så himla bra och enkelt utan massa lullull.

 

”…Att vara stark är

att se livet som det är
Att acceptera dess kraft
och ta del av den
Att falla till botten
slå sig hårt
och alltid komma igen

Att vara stark är
att våga hoppas
när ens tro är som svagast
Att vara stark är
att se ett ljus i mörkret
och alltid kämpa
för att nå dit…”



Kommer tyvärr inte ihåg vad bloggen hette, var inne på så många olika, men hon visste tydligen inte heller vad den kom från. "Okänd författare" kallade hon det.




Imorgon är jag frisk, jag bara vet det! Idag är den första feberfriadagen (tror jag), locket för örat är kvar och huvet känns fortfarande tungt (även om det har gått ner några kilo) men imorgon SKA jag bara gå till jobbet. Det bara är så!




/Js

Liite bättre

YEEEEEY !!! Första dagen jag vaknar och inte vill gråta av smärta eller depp för att jag är mer sjuk! Jag känner mig faktiskt lite bättre. Har dock fortfarande heeelt lock för vänster öra och nu även på höger. (Och jag som redan fick lov att koppla in tvn i de stora högtalarna för högsta volym på tvn inte räckte för att höra....) typiskt..

 

Igår bet jag ihop riktigt ordentligen och åkte till pappa för att fira lilla Timmiboy som blev 8 år! Han fyllde egentligen år i fredags men men... (igår var det Nora som blev ett år äldre.) Pappa fick lov att skjutsa hem mig, hade aldrig orkat åkt komunallt. Ögonen verkligen sveed påväg hem, så jag låg däckad hela vägen hem. haha! Dagens prestation!

 

Och idag är det ännu en stor dag! (kan hela min släkt sluta fylla år i maj) För idag fyller Fanny år !! :D GRATTIS! Kanske ska ringa henne nu.. bra!!

 

Runt två kommer pappa hit och ska skruva klart mitt skåp så jag äntligen kan få lite ordning här :) Yeey, då har jag nått att göra! Är sååå fruktasnvärt tråkigt att vara sjuk. Har satt som realistiskt mål att kunna gå till jobbet på onsdag! Måste ju gå :P

 

/Js


Årets prestation

Vaknade och var sämre imorse.. Halsen var sjukt uppsvullen. Så jag gjorde årets ansträngning och tog mig in till Cityakuten för att än en gång hämta ut lite pencelin. Men när jag kommer fram är det stängt!!!! Bröt ihop och hämtade nya krafter, ringde vårdguiden och fick tips om en annan mottagning som hade öppet idag. Fick tid där 14:40 så då är det bara att försöka hämta nya krafter tills dess. Känns skönt att ha en tid nu iaf så jag kan börja bli bättre nångång.

 

Dumma dumma hals!

 

/Js


Nya utmaningar på gång?!

Varför är det alltid då jag känner att jag är på håret att gå sönder som någon bra dyker upp??!! Kanske är det ett teckan på att jag ska fortsätta kämpa och att hårt arbete än en gång lönar sig, även om det ibland tar lång tid. Hur det nu än är så är det här väääldigt spännande och någon jag längtat, kämpat för och väntat på länge nu. Och nu äntligen äntligen kan det kanske kanske bli av, jag får iaf en chans att visa vad jag kan!! Jag ska verkligen göra allt (och lite till) som står i min makt för att jag ska klara det.

 

Go Jossi GO ! :D

 

 

Ska bara gå och sätta på mig min flytta-på-dig-är-ska-jag-fram-attityd och -outfit först :P

 

 

/Js


Halsmandlarna ska väck

KUL att man vaknar upp med ett ännu tyngre huvud och med en uppsvullen hals. Kommer behöva pencelin igen.. vad är det för fel på min hals??!! Måste verkligen operera bort halsmandlarna nu. Det här håller ju inte. Orkar inte behöva betala ett läkarbesök på 300spänn + medicin varje gång jag blir sjuk. Skulle ju inte behöva det där läkarbesöket, jag vet ju vad det är för fel. Har fått pencelin för halsen över 4 gånger på ett år nu. Kommer ju börja bli immun snart. SUCK !!

 

Så det blir väl att bli hemma resten av veckan :'(, försöka få en tid hos läkaren snarast om jag inte åker in till cityakuten och sen bara kurera mig till tusen. Kan verkligen INTE var sjuk tills nästa vecka då det är ny kampanj och jag ska ha utbildningspraktik.

 

Blir ledsen på att det är så fint väder men jag måste ha persiennerna nere för annars sprängs mitt huvud och mina ögon... hatar att vara sjuk!!

 

Tur att Han kommer hem inatt iaf... :)

/Js

 

 

Det är 3 from 1 med Foo Fighters på Mtv, coolt att Dave har en The Sounds tisha i "times like these"-videon!


Sjuker har fixat med bilder från London

Fy faabian vad jag hatar att vara sjuk. Låg kvar läänge i sängen i morse och funderade på om jag skulle kämpa mig till jobbet eller inte. Bestämde mig tillslut för att bita ihop, ignorera febern och det 100000 ton tunga huvet och gå till jobbet. Men jag var tvungen att ge vika redan vid lunch och bara acceptera att man blir sjuk ibland. Typiskt också... :( Inget jag varken har tid eller lust med!!

 

Så idag har jag hunnit titta igenom alla bilderna från london och även redigerat lite över 60stycken av dom :D Har lagt upp dom på Facebook, men här är några favoriter för er som inte har Facebook.

 

Alla favoriter samlade efter en middag på Garfunkels nära hostelet.

Påväg ut i Londons nattliv

Efter att ha tagit några rediga klunkar gör vi alla den snygga sväljminen!
Hahahahahaaaa !!

What a Party !

Älskar Jennifer på den här bilden, obetalbaaaar !! hahaha!

Mötte upp Åsa i Camden (där hon bor) för en supermysig brunch.

Promenerade upp på en jättekulle i Regent Park och kikade på London utsikt.

Tack allihopa för en grym resa :D Roligt att så många följde med! Hoppas att ni har haft det lika roligt som jag! :)

 

 

Nu ska jag försöka sova lite till så jag blir av med den här jäkla febern..

 

Gissa om jag blev överraskad när jag fick ett samtal från Spanien igår... weiiii !!!

/Js


Hemma !

Finally home ! Efter bara ett par ynka timmars slumrande på ett iskallt betongolv på Stanstet flygplats inatt känns det ungefär som att min kropp blivit överkörd av en ångvällt. Men det var det värt!! :)

 

London har varit underbart som alltid och bjudit på precis det jag velat. Vi bodde i ett fint område på ett jättemysigt hostel i ett sexbäddsrum, MYS! Vi har bl a gjort Oxfordstreet, chill i diverse parker, Primark, Pret, sevärdheter, Portobello Market, Camden och utgång med Åsa och Johanna! London är alltid en stad jag kommer vilja komma tillbaka till! :) En perfekt liten storstad.

 

Nu ska jag göra fruktsallad, ta igen alla bloggar man inte kunnat följa, försöka att inte ha dåligt samvete över att jag inte går till jobbet idag och bara sova hela dagen.

 

Har tagit massa fina roliga bilder, dom kommer nog senare ikväll.

 

 

/Js


LONDONBABY i repris

Om några timmar sitter vi äntligen på planet påväg till LONDON !!! Weeiii!!! Ska bara sova och jobba lite först :P

 

 

 

Ska bli intressant att se hur Martinas, Jennifers, Viktors, Filiphas, Roys och mina alla olika planer för den här resan kommer att bli en grym plan :D Jag ser mest fram emot Portobello market och Primark!!

 

 

Längtar Längtar Längtar !!

 

 

Saknar redan han man var tvungen att säga hej då till ikväll.. men han får man ju träffa om redan en vecka, får se om han kan leva upp till sina lovord om att vara brun då :P

 

 

/Js

 


Nybakad frukost

Inte fy skam att få skones till frukost ;)






/Js

Nudie 3 år

Igår fyllde Nudies mysiga butik på Skånegatan 3 år. Självklart var stora delar av JC där och firade med gratis öl, korv och Pucko såklart :)

 

 

Sorry.. orkade verkligen inte redigera nånting.. men ni är så snygga ändå ;)

 

Hade velat följa med vidare om jag inte vore så fullständigt slutkörd efter tre sjuka dagar jobb..

 

 

/Js


Att leva = Att jobba

Ibland känns det som att mitt liv är mitt jobb och även tvärtom...

 

Kom till jobbet kvart över 7 idag med. Jobbade som en tok och med 100% engagemang hela jävla tiden. Stress in i det sista och kuuuta till tuben för att hinna hem till en tvättid som jag redan visste att jag skulle komma försent till. (Har iaf hunnit tvätta några maskiner..) Har lagat mat också för flera dagar framöver. (färskpotatis och morötter i ugn, kycklingfilé och franska örter sås till.) Har även diskat flera dagars disk och städat bort det värsta i lägenheten. Nu ska jag kuta upp och hämta sista tvätten och sen kuta ner till träningspasset som börjar om 10min. Har varken bytt om eller ätit.. Men jag har förberett apelsinen som jag kan äta i hissen påväg ner.. midagen får jag värma på när jag tränat klart. SERIÖST !!

 

Det känns som att när jag kommer hem från jobbet och helst bara vill krypa ner i sängen, titta på tv och somna för natten så ska jag liksom gå på mitt andra jobbapass, mitt liv!

 

Aja hinner inte tänka mer, mitt liv kallar...

 

/Js


Kickolove

What a day! Vaknade imorse och var tvungen att bestämma mig för att det här skulle bli en fantastisk dag som skulle bli sjukt effektiv. Och OM den blev!! Inställninginställninginställning!!

 

Var på jobbet strax efter 7 imorse!! Så skönt att vara på jobbet innan öppning, hinner göra mer än vad jag gör på en hel eftermiddag då. Borde lära mig gå upp oftare och därmed lägga mig tidigare... ska nog göra samma imorgon. Har mycket att hinna med den här veckan... :)

 

Slutade kl 17 och då gick jag direkt och mötte Kicki som är hemma på snabbvisit från staterna :D Var 4 månader sen sist och som alltid med nära vänner så är dom månaderna nästan som bortblåsta när man väl träffas igen. Men jag ville inte ens tänka på hur många månader det är kvar tills vi ses nästa gång när vi skulle säga hej då. Hade velat hinna träffa henne mer, men är iaf glad att jag fick krama lite på na! :) Mitt vattenhål! <3

 

 

 

 

Men nu var de det där med att sova tidigt. Måste nog börja nu om jag ska klara att lägga mig innan 11. :P

 

Inte imorgon men nästa...

/Js

 

 


I can't be tamed

Miley Cyrus nya video är gryym ! Från barnstjärna till riktig artist, grymt! :)

Den här kommer iaf inte jag kunna stå still till på krogen. Nya Rihanna?!

 

 

/Js

 


Bäst på läänge

Vilken jävla kväll !! Bästa tjejorna och bästa stället, jag är ju dum i huvet som inte är på Story oftare! Ska det minsann bli ändring på! :D Jag menar dricka gratis drinkar vid bordet brevid Carolina Gynning gör man ju gärna igen ;P

 

Var så kul att Carina var med och totalbräckte oss i shakeing på dansgolvet :P hahahah!!! Gryyymt!! Det här ska verkligen göras om! Bästa kvällen på länge. Slänger upp några bilder här, så kommer resen på facebook sen när jag får tid.

 

Tack för en underbar kväll !!

 

 

Nu är jag så lycklig att jag överlevt dagen utan kräks så nu ska jag möta upp Martina och Jennifer och äta på därmedpasta! GÖTTA !!

 

/Js


En snabb uppdatering

ASSNABB uppdatering innan jag måste rusa!

 

Har haft en kul men väldigt död dag i södertälje. Deckade hemma i sängen och tvingade mig själv att inte träna, (eftersom jag slutade tidigare hade jag hunnit...) Nu ska jag till en afterwork på hötorget med alla jc butiker i sthlmregionen innan jag ska springa iväg till Story Hotels 1 års fest med Maja, Anna och Issi! OMG its gonna be a party ;P hahah!!

 

Hoppas på en grym kväll!

 

Och så en snabb kasskvalle bild på hur jag ser ut, en leoskjorta och ringar + min hellugg igen YUM !

 

Love !

/Js


Klippt håret på bredden & jobb i S-tälje

Sådärja! Då var kaluffsen fixad! Blir liiite hår när jag klipper mig OBS jag har inte klippt en millimeter på längden.. bara på bredden. Ändå blev hela handfatet fyllt till bredden :P Jävla hårkvalle alltså..

 

Nu har jag iaf (nu kommer hälften av er att hata mig) klippt hellugg igen :) Jag har saknat den så mycket. Känner mig så mesig i den där sneluggen, saknar attityden i helluggen. :P

 

 

Imorgon har JC-sthlm butikspersonalsbyte, vilket för oss på Drottninggatan betyder att vi ska byta personal med JC-södertälje för en dag. Sen är det bara för oss att krossa budgeten och sälja järnet!! :D Efter stängning möts vi upp allihopa för en afterwork där det blir lite prisutdelning och så. :) Ska bli jättekul!

 

Afterworken blir kortvarig för min del för innan 22 ska jag vara på Storyhotels 1 års fest tillsammans med Maja och förhoppningsvis Anna och Issi :D Kommer bli väärsta festen! Hoppas på att Carina kan ha tid att hänga lite med oss också :D

 

Bra dag imorgon alltså !!

 

/Js


Spain

Igår var Maja här efter jag tränat. Då bokade vi äntligen våran trip till Spanien i sommar!!!! WEEIIIII !!!!! Vi ska åka till Fuengirola, ett ställe som ligger på den spanska solkusten. :D Kommer bli heelt underbart! Jag har aldrig varit utomlands såhär på en solcharter med en kompis förut, så det ska bli gryymt !!

 

 

Men först, den 14:e juni åker jag och Micke ner till hans lägenhet nere i Spanien som ligger i Benalmadena. Där har vi först världens bästa vecka tillsammans. Sen åker jag och möter Maja den 21 juni så åker vi två och har vår världens bästa vecka i Fuengirola :D WEI WEI WEI!!

 

 

Fuengirola

Benalmadena

Hur kan man INTE få världens bästa veckor med dom här två??! ;P

 

 

NU LÄNGTAR JAG SÅ MYCKAT ATT JAG GÅR AAAV !! Tur att det inte är så lång tid kvar då, typ 1,5 månad bara! :D

 


 

UUUUUPS.... hände visst en liten olycka igår.. Vi skulle poppa popcorn, som jag råkade bränna lite.. Osade GUL rök i hela lägenheten och det luktar fortfarande balle än idag.. UUUPS !!

 

WÖÖÖPS....

 

Schiit, skyndaskynda till träningen igen..

 

/Js


NÖJD DAG !

Igår köpte jag en Black Book tee, en leopard skjorta och bokade resan till Spanien i Juni !!


SJUKT NÖJD DAG !


Berättar och visar mer ikväll, nu ska jag ut och jobba lite igen..


/Js

BLACK BOOK

Jag är helt kär i BLACK BOOK ett gammalt projekt i samarbete med H&M !! FAB !

 

Finns sååå mycket mer fint.. titta här!

Kanske måste ha en till jeansshortsen i sommar :L

 

 

/Js

 

 

 

 


P & L

Sådärja, efter 1 tim och 17 min hade man uppdaterat sig lite mer om Systers liv, om barnuppfostran, fjortisfylla, vilka som vinner valet, sommaren, kärleken och massa annat :D Nu vill jag verkligen gå på Peace & Love! Måste fixa det på någe vis.. det får bara lösa sig helt enkelt!!

 

Peace and Love 2007 !

Hahaha! Käner man ens igen mig och Maja ??!!

 

 

Nu ska jag gå och byta om till träningen, trots att jag känner att jag börjar bli förkyld. Det är bara psykiskt, det är bara psykiskt det är bara psykiskt......

 

Den lilla utbildningsdagen i Huddinge gick förresten bra. Det var roligt som alltid och jag hoppas att både Lisa och Sandra känner sig lite klokare :) Imorgon är det expomöte, wiihoo!

 

/Js


Vattenhål

HAHAHAHAHAHAHHAAHA !!!

 

Det är på grund av den här reklamen jag och Kicki kallar varann för VATTENHÅL !

 

Men jag hittar inte klippet där han säger "SURROUND... vanligt ljud" som råkade bli "SURROUND...... vattenhål" HAAHAHAHAHAHA !!! hjälp mig!

 

 

 

Men titta på det här, även om det är lite internt så är det såå grymt kul ändå

THÖTT..

OCH NU ÄR DET SURROUNDLJUD.... WÖÖÖÖÖÖW....WÖÖÖÖW"

Klockrent!!

 

 

 

Kicki jag saaaknar dig !! Men snart ses vi! Äntliigen!<3

 

/Js

 


På äventyr till Huddinge

Idag har det varit en vanlig dag på jobbet, förnyade tjej och kill-aytorna, klädde lite dockor och fixade och donade :)

 

Men imorgon ska jag ut på äventyr igen. Den här gången ska jag till Huddinge och köra ett expo-intro med Lisa som är ny butikschef där. Blir ju lite annorlundaden här gången eftersom jag aldrig har utbildat någon butikschef förut. Men jag har nog koll på vad jag ska säga iaf. Det är ju bara att se det lite mer från en butikschefs perspektiv. Man har väl en hemma i butiken som är det bästa föredömmet så det är väl bara att lära ut det hon gör :P

 

 

Har tränat idag också.. trodde inte jag skulle klara av det. Hade sån sjuuuuuk träningsvärk i lår/rumpa. Men bästa medicinen är ju mer träning så det var bara att bita ihop och tänka att det bara är psykiskt. Hahaha! Det är min favorittanke när saker blir jobbigt, om jag känner mig sjuk eller har ont nånstans. Det är bara att tänka att det är psykiskt för då blir det oftas bättre. :D

 

 

/Js


Oväntade underbara besök

Vilken underbar helg det blev. Hade det längsta och mysigaste dygnet md den bästa som ändå tog slut för fort. Bara massa god mat, sol på bryggan och massa kramar av en saknad famn. Det var välbehövligt :)

 

När jag lämnat av första sällskapet på tåget tillbaka till Götet hinner jag inte mycket mer än hem förrän det plingar på dörren. Jag blev livrädd och tänkte inte öppna först. Vem fan går bara hem till någon och plingar på?! tänkte jag.. (tragiskt att man ska tänka så egentligen, var tog spontaniteten man hade som barn vägen?) Men jag smyger fram till kikhålet och möts av ett sött tryne som är upptryckt mot dörren. Hahahah!! Jag öppnar dörren och där står Issi och Anna. :)

 

Ännu ett mysigt besök :D Vi gick till Ho's och åt stockholms bästa kinamat och pratade massa. Tjejsnacket fortsatte hemma hos mig fram till småtimmarna :) MYS!

 

På Ho's

 

Tack för en underbar helg!!!! <3

/Js


Han kommer hem !!

Han kommer hem!!!! Han kommer hem!!!! Bara för att få några timmar tillsammans.. hur underbar?! Ååh!!

 

Tur att jag redan hade STORSTÄDNING på schemat idag då.. Middagen från i onsdags står fortfarande på bordet... uuuups! (Maja skulle inte vilja sätta foten här, slängde docks soporna.. igårkväll ;P) Så nu blir det en rejäl städnig innan träningen och när jag är svettig och jävlig är Han här :D Weeii !!! Sen blire bara till att mysa ihjäl ikväll :) Åååååh !!!

 

 

fräsch tjej ?!

 

Nej nu måste jag äta en apelsin och få lite ny energi så jag kan städa klart här. Vill hinna ner och köpa blommor också så jag kan göra det riktigt fint :)

 

/Js

 


RSS 2.0