Rutinerat team

Idag ska jag träffa gamle Roomie :D:D Ska hjälpa henne att flyttstäda! Tänkte att vi är ju ett rutinerat team och har gjort de jävligt bra förr så... Plus att vi kan uppdatera oss om livet samtidigt. OMG kommer aldrig bli klara om vi ska hinna med o prata om allt samtidigt. Haha!

 

 

Fanny (och jag) vaknade väl inatt av att jag hade väääärldens skrattattck i sömnen och att jag sa: saaah! Samtidigt... hahahaha!!!

 

/Js


Kvarnen

Sjukt bra kväll igår! Satt på kvarnen heela kvällen, middag och drink/öl. MYS!

 

JAG DÖR ÖVLIDER GÅR AV OCH ALLT PÅ SAMMA GÅNG!!!!!

Går inte att beskriva hur kul det råkade bli på toan igår.... HAHAHA!!!

Jag säger bara: Jumpsuit, engelskman, Maja, dörr och lite öl på de...
JAG DÖÖR!! Hahahahah!!

Träningsvärk idag...

 

Tack för igår allihopa!

 

/Js


Mariatorget 1C!!!

Igår fick vi äntligen se Mesh o Cinas lägenhet på Mariatorget 1C (vääääldigt viktigt att det är 1C nu hörrni ;P). Den var som väntat heeelt fab, med snetak, 6meters takhöjd och bara jätteball!!!

 

Mesh i flyttkartongshavet

Stenvägg, 6meter i tak med takfönster? Ja det går bra!

 

Nu ska jag hoppa i dushen för ikväll blir det uteserveringsmys med Maja, Fanny och Ida :)

 

/Js

 

ps. jag har världens bästa pappa!!!!!!!


Hela familjen

Har nu både storasyster, lillasyster och mamman i stan, unerbart! Ikväll ska vi hem till Meshan och Carina och titta på nya lyan. Kommer nog vara huur fin som helst om inte bilderna ljuger helt :)


Fanny kom igår, jag var helt dankad så det blev en lugn kväll hemma med good mat. Men imorgon ska vi ut i stan och njuta av uteserveringarna igen, tillsammans med min one and only vapendragare... Majsan ;L


En timme kvar till mellis, har läst ut en bok på 2,5dag... (jäävligt snabbt för att vara jag) ja, lite tristess kan man känna ibland.



                                   




/Js


Ny vecka

Trots oslagbar påskhelg så är det ändå skönt at vara tillbaka i vardagen igen :)

 

Jag var förbi Frankenstein-kontoret idag och råkade svänga in på H&M på Götgatan påväg hem. Råkade visst få med mig en t-shirt, ett par solglasögon, två ringar och en "halsväska"... uups! Ändå var jag bara inne i butiken i MAX 5min och var inte ute efter något. Som de kan gå....

 

Väskan var (som ni ser) från Fashion against aids-kollektionen. Inte jätteimopnerande grejer tycker jag. Vet inte... men det känns rätt så B på något sätt.. Kan också ha att göra med att just den butiken som jag var inne i hade exponerat det väldigt dåligt kanske.

 

Ikväll ska jag bara vara hemma.. börjar känna av en förkylning som är sjukt ovälkommen just nu. Imorgon kommer Fanny hit, så då är jag frisk!!

 

/Js

 

 


Götispackning

Idag vaknade jag i Trollis hos Maja och Robin. Började med att vara med i värsta härvan när Maja skulle sjukanmäla sig.. hur svårt ska det va? Jag orkar inte! Haha!

 

Sen åkte jag in till Meshan och Carina som håller på att backa för fullt :) Kommer sakna gamla götgatan... men glömmer den nog lika fort när de kommer iordning i den nya. På torsdag går flyttlasset :D

 

Hoppade upp i ett av deras gigantiska fönsterbläck och njöt för sista gången av Götgatsbackens liv och utsikt från högsta höjd.

<3

 

Dagen slutade med en Ho's-middag!

 

/Js


Technobrännan går på Grill-mys-kväll

Söndagens första fyra vakna timmar spenderade jag halvsovandes och mycket njutandes i en solstol på pappas framsida... Gissa vems framsida som var tooookbränd efter det??? Ajuustde, vårsolen tar den med... :P Sah!

 

Efter att ha skaffat årets Converse åkte jag ut till Trollis och Robins systers hus för att ha grill-mys-kväll. Blev ju helt fantastiskt måste jag säga. Maten blev kocklagad och sällskapet var underbart! Kanonmys helt enkelt! :)

 

Det är lyx att ha en RIKTIG grillmästare :)

Robin! :L

 

/Js


Gla påsk & allt de där

Sådärja! Tillbaka till verkligheten efter en helt fantastisk påskhelg :D

 

Påskafton firades hemma hos farfar med hela tjocka pappasläkten. Supermys verkligen! Mina nyskaffade "syskon" var också med, det tycker jag är kul :D Hahaha!

 

Ida & Felix

Världens bästa brorsa

 

/Js


Helt jävla underbart...?

Aaamen hur underbart är det inte när man bloggar från balkongen och ser solen gå ner bakom hustaken...?

Hur underbart är det inte när man måste höja musiken så den överröstar storstadens behagliga buller...?

Hur underbart är det inte att titta ner på gatan och fascineras av hur snygga alla blir så fort solen kikar fram...?

Hur underbart är det inte att sitta ensam hemma och bara känna sig så jävla glad...?

Hur underbart är det inte att vara själv och längta efter någon, men inte känna sig ensam...?

Aamen hur jävla undebart är inte det???!!!!

 

 

kom inte och säg att du inte vill komma och mysa på min balkong ;)

 

 

/Js


Äntligen medis !

Tidigt satan trots sen kväll igår, har fått nån inbyggd väckarklocka i huvet.

 

Igår var jag på IKEA med mamma och köpte maassoor med grejer till min balkong. Det är möbler, heltäckningsmatta, filtar, krukor, blomma, och världens finaste lampa som lyser mha solljus. Viasde Maja hur fin den var igårkväll tills hon tröttnade, haha. Ska visa den någongång sen när det är kväll, det är då den är som finast :) Det kommer verkligen bli som ett litet rum därute, mys!!

 

På kvällen mötte jag upp Maja och Issi för middag och "ett glas" på medis uteservering. Det har man ju verkligen längtat efter i typ ett år!! Underbart!!

 

 

Sen åkte jag och Maja hem till mig, hyrde film och skrattade/äcklades åt en paprika... :L sah!

 

 

/Js


"Påsklov"

Så var det dags för lite "Påsklov", de har man ju inte haft sen skoltiden. Skönt! Kommer bli en bra påsk, med middag hos farfar, med Maja, träffa Mamma, bo hos pappa och förhoppningsvis lite grillmys. Kommer bli kanon dä! :)

 

Hoppas också på att få åka till IKEA imorgon. Vill så gärna göra klart på balkongen nu. Måste köpa lite utemöbler, någonting att ha på golvet och lite så :) Skulle vara kul att skaffa ny grill också...

 

Idag blev det en lite oplanerad middag med Björn. Känns såå roligt att vi kan ses som kompisar igen. Vi var ju trots allt bästisar längre än vad vi var tillsammans ;P haha! Så skönt att vi kunde sitta ute också, även om jag frös som faan när vi skulle gå så känner man ändå att sommaren verkligen är påväg, gött!

 

 

/Js


Favvos

Har varit över hos Meshan och Carina på en jättemysig kväll :) Så roligt att träffa dom! Måste bli oftare. Speciellt nu när dom ska flytta och allt. Det var sista gången jag satte min fot på Götgatan 9. Där Carina bott sen jag föddes.. lite sorgligt men man hinner inte gråta länge. För om en vecka har de istället en vindsvåning mitt på Mariatorget. Inte helt fel... :P

 

Sista middagen på Story

Underbar middag på Gondolen

/Js


Water for Elephants

BIOn igår var helt okej, den var bra.. men inte fantastisk, haha! Den var fin och snyggt gjord och så men saknade djup och historia tycker jag. Värd att se på bio om man gillar snygga filmer, men gå inte dit för handlingen skull.






Herr Pattinson verkade trevlig och sådär..



Ps. var det någon som såg månen igår förresten?? Sjukt stor och alldeles nära, superfin!


En bättre Tisdag

Vilket vääder!! Festade till det med att läsa bok och käka mellis i solen :) (och åka hem på en buss i 40min där värmen inte gick att stänga av.. GÖTT för mig)

 

Snart kommer Maja över för att tillaga våran specialité, stuvade mackisar :D De e götta de du!

 

Mätta och belåtna ska vi sedan vidare till Saga för att se (vänta måste bara goola upp vad filmen egentligen heter..) Water for Elephants. Den ska tydligen vara bra, så jag är pepp :)

 

Känner på mig att de kommer bli endel våta kinder och knivar i hjärtat ikväll.

 

/Js


Den bästa semestern...

Har suttit och tittat igenom määngder av bilder och har fastnat för alla härliga semesterbilder. Snart är det dags igen, jag ska göra allt i min makt för att få en minst lika lika minnesvärd semester som förra året...

 

Den bästa semestern..

 

/Js

 


Söndagsmys

Igår fick vi äntligen till en träff :) Det var dags för söndagsmys med Issi och Martina!! Vi hann varken sätta på tvn eller musik, vi pratade bara oavbrutet i mun på varann hela kvällen :D Så blir det när man inte setts på förlänge, MYCKET att ta igen och ändå hann vi nog inte med allt. Tror helt enkelt att vi får lov att ses igen ;P

 

Var iaf hur mysigt som helst :) Skönt med tjejer som förstår, GULD!

 

 

Åh nej hörrni, jag kom på en sak jag glömde att rådfråga er om igår!! Fan! Måste verkligen höra er åsikt på det här... hmm.. jag hör av mig ;P Hahha!

 

/Js


Här vill man bo

Vilken underbar dag det här blev!! Har varit på 5st lägenhetsvisningar och åkt/gått runt och tittat på minst lika många adresser. Hammarbysjöstad är verkligen fantastiskt fint! Det är som ett eget litet samhälle, med vatten, ett litet "city" och fina broar, fast ändå jättenära stan. Skulle man inte tacka nej att bo i. Kändes som att vi höjde kraven för varje lägenhet vi tittade på så det var ingen som det riktigt sa klick med. När läget är så bra och det finns så fina lägenheter (läs:balkonger med utsikt mot vattnet) så vill man ju att den ska ha en såndär wow-effekt. Ska man lägga flera miljoner på någonting så kan det väl vara perfekt :)

 

Vi fick lite tid mellan två visningar, så vi gick ut till en brygga, satte oss i solen och njöt av utsikten. Det fattades bara en drös med sköna människor, en gitarr och lite grill så skulle allt vara perfekt!

 

 

Jag blev så taggad på att få det fint hemma nu så jag gick och köpte stora soppsäckar. Här ska de röjas på balkongen! FINALLY!

 

Räkna med en inbjudan för Balkonginvigning snarast ;D

 

/Js


+++

Hade en underbar dag i den stekande solen igår. Satt på pappas framsida, halvsol och målade målarbok i bara linne, höll på att flyta bort, SKÖNT! Så skönt att de blev liite för länge, vilket resulterade i ett liiite rött bröst, men jag ska inte klaga :)

 

Gårdagskvällen spenderades på stan med Maja och Carro. Vi började på Strandbryggan, solen hade hunnit gå ner, vi var sena... så det blev ett snabbt besök för att sedan åka Stockholms mest puckade satsning (Spårväg City) för att ta oss vidare till söder. Där gjorde vi ännu en snabbvisit högst upp skrapan (fick lock för öronen i hissen), hann iaf se den fantastiska utsikten, underbart! Kvällen slutade på Bauer och ett besök av ett gäng underliga typer ;P haha!

 

Min stora vackra kärlek

 

 

Nu ska jag följa med mammalägenhetsvisning i Hammarbysjöstad :)

 

Njut av solen!

/Js

 


Zzz . . .

Heelt sjukt vad jag har sovit idag.. 5 timmar mitt på dagen. Är fortfarande trött och kommer nog inte ha några problem att somna ikväll. Behöver min kropp verkligen såhär mycket sömn??

 

Snart kommer Malin hit, då får hon piggna till mig lite :) Så kul att hon gör praktik i Sthlm nu så man iaf har möjligheten att ses lite oftare.

 

 

Nu måste jag springa ner eller förlåt, och köpa fil ;P

 

/Js


<3

Det är otroligt hur snabbt det kan gå. Hur snabbt mattan kan dras bort under fötterna.............

 

.........Som tur är håller jag till i samma byggnad så jag snabbt kunde ta mig till sjukhuset och hälsa på. Så skönt att bara se med egna ögon att det inte är livshotande (vad man vet nu iaf). Men sjukhus ger ändå en skrämmande känsla och jag blir orolig av att ha en anhörig på sjukhus, såklart. Hoppas allt går bra, besked är goda så hon inte längre behöver vara rädd och får åka hem. (Och så jag slipper gå runt och oroa mig och må illa!)

 

<3

 

/Js

 


Tänkvärt!

"Önska inte att det var lättare, önska att du blir starkare.


Önska dig inte mindre problem, önska dig fler resurser.


Önska dig inte mindre utmaningar, önska dig mer visdom"


/Js


Kussehelg

Har haft lill-kusinen här i helgen! Som inte är så liten längre, storskrota :) Vi har bara haft det supermys, gått sakta, lagat (hör och häpna) god mat (med konstiga kryddor, som t ex vitlök i. De du Majsan!!! :L), pratatpratatpratat, varit på BIO, promenerat, hamnat i medeltiden, hittat stuentklänning och njutit av solen.

 

Underbart

 

/Js


Home sweet home

 

Efter massa växelfel/olyckor/signalfel (eller vad nu sl kan hitta på) så är jag äntligen hemma. Hemma i Hornstull! Har varit hos pappa i en vecka, har varit såå skönt. Men schit vad skönt det är att bara komma hem nu.

 

Nu ska jag sätta på favvolistan på högsta volym, gorma med i varje mening och laga mat! :D

 

 

/Js


Tuesday

/Js

Nostalgi

Fanny var hos vår kära farmor häromdan och hittade lite gamla bilder som hon mmsade över. Så himla sköna så jag måste lägga upp några här, haha!

 

Jag i ett nötskal (som liten iaf) lite hårdhänt på kusse-Jimmy :D

 

Verkar som jag gillade keps redan då ;P

Hahahahahaaa!!

Ett syskondopp i de blå!

 

/Js

 


Eva Rusz på besök

Jag var på en intim "föreläsning" om självkänsla idag (aka forum). Det var Eva Rusz som var på besök :) Jag trodde att jag hade koll på de här med självkänsla men likförbannat satt man där och böla. Skönt på ett sätt faktiskt. Pratade med henne efteråt fick hennes bok och en signering i. Jag vill också stärka människor på samma sätt som hon stärkte mig idag.

 

Eva Rusz frågade oss idag: "När säger ni: Typiskt mig!?"

Vi tänkte efter och alla höll med om att de var när man spillt något, ramlat eller på något sätt misslyckats med något.

Då frågade hon varför vi aldrig sa det med en gladare ton och när vi gjort något som är bra. Som t ex. "Typiskt mig att laga så god mat", eller "typiskt mig att alltid klara av mina mål" eller vad som helst som kan ha varit bra?

 

Det gav mig en liten tankeställare och det är en sån enkel grej att göra. Man behöver ju inte skrika det högt varje gång man gjort något bra, man kan ju bara tänka det. På så sätt boostar man ju också sig själv varje gång man gör något bra, det skadar ju aldrig.

 

"Ta makten över ditt eget liv och bli en vinnare"

 

Kom ihåg att DU väljer hur du vill må varje dag! Imorgon kommer jag ha en toppendag med ännu ett intressant forum :)

 

/Js

 


JC/ELLE/CAFÉ

Då var det dags för lite JC-event update igen :) Det var riktigt trevligt igår, det är så roligt att träffa JC-människor!

 

Adam Tensta stod för grym underhållning!

Och jag skämde ut Linda när jag fick världens mysigaste kram av grabben ;P

 

"TUR" att man inte jobbar på JC längre så man får en sån här fin goodiebag,

men det var nog mest för att jag såg så jävla cool ut, eller hur?!

 

För fler bilder från JC-kvällen (med lite bättre kvalité) klicka här!

 

Nu sitter jag och lyssnar på Superduperkille som till min förtjusning fanns på Spotify. Har ett stooort leende på läpparna och nästan tårar i ögonen för det är sån sjuk nostalgi! :D Den här har man gjort musikvideor till på Villavägen kan jag lova!

 

Tänk va lätt det kan låta:

Han är min superduperkille, number one
Han är den som jag gillar mest
Superduperkille, bara min
Han är bäst, allt blir som en FEEEST!!

 

/Js

 

Tackar alla för massa varma kramar och ord, betyder mer än ni anar!


RSS 2.0