F&S

Idag har jag tränat. Äntligen!! Det var ett tag sen nu.. men jag har jobbat lite mycket och haft en ond hals däremellan. Men nu är jag fit for fight igen och var heelt slut efter sista konditionslåten. Trodde seriöst att jag skulle svimma och höll huvet mellan benen. Hahaha! Kommer att kännas bra i kroppen imorgon då det är dags för ett träningspass till. :)

 

Mamma är i storstan också så jag hoppas på att få träffa henne lite imorgon. Det här är en bra vecka, jag känner det!! =D

 

Nu ska jag titta vem som åker ur idol, är det inte irriterande att man måste vänta så sjukt länge innan man får resultatet?! suuck, jag vill sova!

 

/Js


En god gärning

YES! Idag tog jag igen en god gärning och min ångest för den fulla, ensamma tjejen som kräktes på bussen har gått över :D För idag var det en tjej som stod brevid mig på bussen som verkligen var heeelt knökfull. Hon stod hukad hela tiden, blundade och andades djupa andetag. Det såg ut som hon skulle svimma vilken sekund som helst. Så jag frågade om hon hade ont nånstans, hon hade fått ryggskott! Så då leder jag henne lite längre bak och ber en tjejflytta på sig så hon fick sitta :D Känner mig som en liiite bättre människa nu! :)

 

Idag har jag börjat göra om övervåningen igen. Dags för Lee-kampanj! Det blir jättemaffigt och jeansigt. Känns som det var ett tag sen vi skyltade med så mycket jeans då det varit mycket annat mode. Men nu är det höst och vad passar bättre än en riktigt jeansig kampanj? :P

 

Nu ska jag laga lite mat. Storhandlade igår! :) Den här månaden har jag bestämt att jag ska dra in rejält på matutgifterna. Måste bli bättre på att äta hemma och ta med matlåda. För jag vill ha en helt ny höstgarderob. :P

 

/Js


Jobbsöndag

Hellu!

Sitter på jobbet och har precis tryckt i mig lite lunch. Vilken jävla fart det är där ute, schiiit! Skiiitkul! Jag och Roy har sålt järnet på jeans hela förmiddagen! Jag kommer på ibland hur roligt det är att sälja när jag inte har något annat projekt som ligger och gnager i huvet. För nu har jag hela planen för kampanjen som börjar imorgon klar, då kan jag känna mig lugn :)

Det var förresten nån form av glasräcke som hade ramlat ner mitt på sergelgatan utan för jobbet när jag skulle handla lunch. Skitläskigt! Massa glas och taggar, tänk om nån hade fått den i huvet... Våra grymma civilare tog tag i det hela och hade teorier om att nån hade slängt ner den från taket...

Kan fortfarande inte släppa tjejen på bussen igår... när jag var påväg hem igår natt från maja så är det en tjej som sitter aldelles själv och kräks. Så jävla äckligt var min första reaktion. Men sen blir jag så förbannad på mig själv. Hon mår ju uppenbarligen inte så bra och är helt själv. Hur ska hon kunna ta sig  hem. Jag var så nära att gå fram flera gånger men vågade. Varför är man så dum??!! När hon sen vinglade av på Primusgatan kände jag mig som piss och kunde senare inte sova. Varför gick jag inte fram?! Jag kunde väl hoppat av och följt henne hem! Det skulle jag uppskattat jättemycket om jag var själv, full och kräktes..

/Js

On my mind

Schit, vaknade för en halvtimme sen! Inte ofta jag kan sova länge, kommer inte ihåg senast jag verkligen sov ut såhär länge. Sköönt och behövligt... blev en ganska jobbig kväll igår med ett samtal som kom från mig, den jag är. Men är så lättad nu, även om det alltid är svårt att såra någon man tycker mycket om. Känns så skönt att få börja om och bli omtyckt för den jag är. Det kommer bli bra, det är nog bäst för oss båda, annars hade det aldrig gått så mycket längre än såhär iaf. Jag har lärt mig att prioritera mig själv och mitt välmående, det kanske låter själviskt, men det finns ingenting som är värt att gå igenom någonting som jag gjort förut igen. Och jag vägrar att säga ursäkta mig själv för att jag säger så för jag känner mig själv allt för väl vid det här laget.

 

Det här var en bra dag att vara ledig på. Idag ska jag rensa i min garderob tänkte jag. För den är verkligen alltid kaos och ligger över hela rummet. Så nu åker allt sånt jag aldrig använder bort. Ja inte slänga då förståss men upp på vinden eller under sängen kan dom väl få bo? :) Sen ska jag träffa Maja ikväll när hon slutat jobba. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi lär ju ha endel att prata om efter gårdagen. åh, mår så bra av att kunna prata med mina kompisar. :)

 

Hörs sen, måste kanske visa vad jag hittade nere på byn igår!

 

/Js


Vilken jävla fest det blev

Men vad kan man vänta sig egentligen? JC står för festen i egen sprillans ny top notch-butik med Djs tilltugg och öl! Invigningen blev med andra ord lyckad. Det var så skönt men svårt att stänga sina expoögon ett tag och bara njuta av vårt fina verk :) Hett folk var det där också, i alla bemärkelser! Det var så mycket viktiga människor där att jag blev aldelles svettig :P haha!

 

Drottninggatans härliga personal som vi verkligen aldrig klarat oss utan den här veckan. Ni är grymma och jag är övertygad om att ni kommer bevara butiken väl :)

 

Det grymma och det helt fantastiskt fabulösa expoteam som gjort drottninggatan till något aldelles extra. Har varit sjukt kul att jobba med er (hoppas det blir snart igen). Är så himla glad att jag får chansen att vara en del av allt det här.. okej, det räcker, no tears! Let's party!

DJ brudar !

Bra catering från F12 :)

Linda & Viktor minglar

Ingrid, en sån där viktig person ;P

Linda, Maria & Karro =)

"En sån där rolig bild" :P

Work it !

På bardisken aka kassadisken, haha

Nu känns det väl som en bra tid att dra sig mot Lee's 120år fest på Café Opera?! Då kör vi!

 

 

Martina, Viktor & Matilda

 

Viktor & Jennifer =)

Jag och älskade, älskade, älskade, saknade Issiiii!!!!! <3

Hmm.. kom på att eftersom jag har så många bilder kankse det är bättre att göra ett album på Facebook. Bra att jag kom på det nu.. så titta på resten av bilderna på Facebook :P

 

Det var iaf en grym kväll! JC tog över dansgolvet fullständigt! Det var så roligt att alla var med. Från säljare till markndschef. Alla dansade på borden och blev nerdragna av vakter ;) Det är så det ska va! Vi är ett sånt jävla gryyymt gäng! GAH!

 

/Js

 

 

 


Dag 4

KLAAAAARA!! :D Då var vi klara me vårt uppdrag, att göra drottninggatan, vår flagship butik, till den snyggaste och coolaste butiken i Sverige, allt är "top notch". Och vi är så grymt nöjda :D Nu var det bara festen kvar!! Weii!! Sånt är inte heller så dåliga på vi på JC. :P Så nu är outfiten klar. Blir ganska basic, svart topp som är rådjup i ryggen, skinnbyxor, jeansväst, nitväskan och highheels.

 

Nej, lär åka om 45 min, har inte ens börjat göra iordning mig.. schit måste hinna äta också! Gaaaah! Ständigt denna stress :P

 

Fler bilder på hur fin butiken blev får ni imorgon!

 

/Js


Dag 3

Ännu en underbar dag på bygget avklarad :) Allt går så bra och är så roligt, blir nästan lite orolig för när det dåliga kommer.. Butiken börjar verkligen ta form och den ser verkligen heeelt fab ut!! Det här gör vi bra! :P Idag har jag mest klätt dockor och gjort en stylingvägg i entren med Maria och Linda. Idag kom jag ihåg att ta lite bilder också :)

 

Pul & don & fix

Nu börjar borden få form också

Glada och förhoppningsvis sjukt nöjda chefer ;P

Varför äter/dricker man alltid så mycket skit när man är iväg på expojobb?!!

Fixing inför imorgon...

 

...för imorgon smäller det!!! :D Kl. 19:00 slår nya JC Drottinggatan upp dörrarna för VIP-gäster. Det blir massa grym (hög) musik, mingel och såklart kan man shoppa sjukt fina (och finvikta, storleksmarkerade och sjukt stylade) kläder :) Efter vi minglat klart (och varit rörda över att vi hunnit klart och att allt blev så fint) drar de flesta vidare till Café Opera där Lee har 120år kalas! AAAAHH, du hör ju! Kommer bli en satans grym kväll!! :D

 

MEEEN, vad fan ska man ha på sig??!! Känns ju konstigt att mingla runt på JC utan en klockren JC-outfit.. men problemet är att jag har inget nytt och fräscht från JC och det är dagarna innan löning.. ajajaj! Hmm.. den tål verkligen att tänkas på. Kanske kan ha något gamalt om man kombinerar det med något utifrån. Huvudsaken är väl att stilen känns JC. Fundelurar på om man ska köra den "jeansiga-looken" eller den svarta "fashion-looken". hmm.. blir nog den svarta, känner mig mest bekväm då. Kankse kommer med lite olika outfits-förslag sen.

 

/Js


Dag 2

Sådärja! Då var ännu en dag på bygget avklarad. :) det går faktiskt riktigt bra och allt blir så fiint! Jag hänger om på kille och jag känner verkligen att jag måste hänga om hemma hos oss på Hötorget nu också. Har inte gjort en riktig omhängning där sen vi bytte plats på avdelningarna! Illa!! Men det har ju varit lite annat som prioriterats.

 

Vi hann iaf med mycket idag (tog inga kort idag tyvärr, får bli imorgon) Men man tror alltid att man ligger så bra till men så står man ändå där sista dagen och stressar ihjäl. :) Men det här är såå roligt!!! Jag vill ha möjlighet at göra det här jäämt! Blir mer och mer säker på det jag gör, känns så bra. Sånt kan ju ta lite tid för mig.

 

Nä, nu ska jag titta klart på filmen jag råkat fastna vid. Måste egentligen gå och lägga mig och min svullna hals..

 

/Js


Dag 1

Första expodagen på Drottninggatan avklarad. Det har gått förvånandsvärt bra, nästan otäckt bra. Var är motgångarna och frustrationen? Aja, den kommer väl den med, brukar ju aldrig svika :P Butiken kommer iaf bli så himla fin!! Alla är så duktiga och vi kommer verkligen ha tid att göra det där extra och vika allting superfint :)

Känns gryyymt!

 

Just nu är det väldigt tomt..

...och en byggarbetsplats

men saker och ting har börjat komma på plats :)

bra "ta-höjd" Pao ;P

mina förebilder :D

 

Såå roligt! Hoppas bara inte att jag blir sjuk nu.. det är så typiskt mig! min vänstra halsmandel är heelt uppsvullen. Fan! Tänkte att jag kunde ta några pencelin tabletter som jag har kvar från förra månaden då jag hade halsfluss. Den här veckan får jag verkligen inte vara sjuk, det går bara inte!!

 

Nu jag jag dricka 20liter vatten!

 

/Js


Helg

Har varit lite off här ett par dagar, sorry! Har iaf hänt en del :)

 

Mån - tisdag - jag har hängt om heela verkligen heela tjej med ny struktur och allt. Så sköönt och min själv kan andas ut igen :)

 

 

Onsdag - myskväll med Majsan i Älta :)

Torsdag - Stockholm får finbesök, då blev jag glad :)

Fredag - Lördag - Midnight scraper spelade live på jobbet, gryymt!!

 

Denna grymma helg avslutades med att jobbet kom hit på pizza och mys och tittade på kickoff-skiva. Suupermys! Vi gör sånt för sällan! kom igen!!

 

Imorgon är det all in på Drottninggatan som gäller :D Butiken ska exponeras och stylas tills den stora öppningen på torsdag. Ska bli så kul att få vara med, men också väldigt nervöst.. Men jag är så inställd på det nu så ni kör vi bara och gör Drottninggatan snyggast i väärlden!! (ajajaj vad det där sved i mitt hötorgshjärta...)

/Js


King Curtis

Är hos Maja och har ätit massa god mat (pasta, mozzarella, ruccola, tomater, pesto och pinjenötter, MUMMA) tittat på idol och skrattat ihjäl oss till King Curtis Hahahahaha!!!!!! Supermyys!

Nu ska jag börja dra mig, ska få låna med mig första dvdn med Ebba och Didrik :D Kommer ni ihåg det när man var liten? Jag tyckte iaf att det var så sjuuukt bra! Var helt kär i Mårten, haha! 

/Js

 

17:29

Har helt plötsligt blivit sjuk av någon anledning.. måste vara för att Micke kommer hem idag, typiskt min otur. Men men, nu ska vi inte låssas om det :) lalala jag är frisk som en nötlärka!

 

Idag har det varit ännu en hektisk dag på jobbet. Leviskampanjen har jag inga kommentarer om.. hann inte med att göra så mycket av det jag ville men jag hann iaf skirva enmiljardetthundrafemtiotusen "to-do-lists" åt alla håll och kanter så att ingen ska känna sig sysslolös när jag gått hem och imorgon då jag är ledig. Det är väl bra?! :D

 

Snart ska jag gå och svira om till min "mysoutfit" och möta Maja vid slussen. Vi ska ha myskväll :D Ska bli supermys då det var för längesen jag träffade henne! Tänkte kanske unna mig att köpa nått gott också.. har så sjukt dåligt med pengar. Har t ex inte råd att köpa flingor till frukosten så imorse fick jag smula ner Falu rågrut i filen, haha! Men jag har ju bara mig själv och mitt shoppande att skylla så...

 

/Js

 

 


=D

Har varit på ett sjukt hårt men vääldigt roligt träningspass, lagat massa god mat, bokat myskväll med Maja imorgon, tagit världens längsta dusch (typ en kvart, längre klarar jag inte utan att svimma :P) pratat med bästa och fått reda på att Han kommer hem imorgon!!!!!!!!!! :D:D:D lalalalala!!!

 

Dagen som tycktes så hopplös blev plötsligt alldeles underbaar!!

Nu ska jag gå och sova så jag orkar med Levis kampanjen plus att ens titta på min "to-do-list" imorgon. pust...

 

/Js

 

 


Hets

Sitter på jobbet och har haft ännu en stressig dag där helst skulle vilja klona mig själv och haft en vecka till för att hinna klart allt. Men det är bara att återigen inse att man aldig hinner klart allt och att allt inte hinner bli så fint som jag skulle kunna göra det..

Nu har jag precis slängt i mig ett äpple och funderar på om jag orkar åka och träna.. Kommer bli så besviken på mig själv om jag inte gör det, så nu kör vi!! suck.....

/Js

En helg i Götlaborg

Min helg i Göteborg har varit hur mysig som helst. Jag har kännt mig såå himla ledig! (Även om jag stressat upp mig för jobbet helt i onödan i två dagar(!!) Tur att man har världens bästa kille då..) Vi har bara strosat runt, ätit glass, fikat, myst, ätit grekiskt och blivit bortbjudna till inte mindre än till EVA som jag gick första året i gymnasiet med! Det var sååå roligt att träffa henne igen :) Hoppas verkligen inte att det blir den sista! ;P

 

 

Det här tycker jag vi kan göra om :D Tack för en helg i världsklass! (Ånej, jag har umgåtts för mycket med Micke... världsklass, vad är det?) :P

 

/Js


Klaar!

Dåså, då var det dags att ta sig till spårvagnen och leta rätt på ett speciellt grönsakstorg för att möta upp Micke för att strosa runt lite innan vi ska hem igen och svira om för en middag på någon av Göterborgs gator :)


En skinnjacka från JC
Ett linne från Weekday
En glittertopp från JC
Ett par jeans från Nudie (high kai)
Ett par skor

Hmmm.. glömde armbandet..

/Js

Utmanad

Jahapp, då hade man blivit utmanad av roomie och eftersom jag inte fick krypa undan är det väl lika bra att lyda :P


Regler:
Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. (TACK Jennifer att du börjar på sama bokstav som jag.. haha!) Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!


1. Vad heter du?  Josephine
2. Ett ord på fyra bokstäver:  Japp
3. Flicknamn: Jasmina
4. Pojknamn: Jesper
5. Yrke: Justin Timberlakes stylist (ja, tack!)
6. Färg: Jätteblå (?) 
7. Klädesplagg: Jeans 
8. Mat: Jasminris
9. Sak i badrummet: Jennifers handduk :P (det är inte samma!!) 
10. Plats/stad: Jokkmokk 
11. En orsak att vara sen: Jävla buss jävel!!!
12. Något man skriker: JEEEENNIFEEER!! 
13. Film: Jurassic Park 
14. Något man dricker: Juice 
15. Band: Jackson 5
16. Djur: Jord uggla (okej jag googlade detta) 
17. Gatunamn: Jungfrugatan
18. Bil: Jättesnabb
19. Sång: Just dance


Sådärja, det var ju inte det lättaste! :D

Men ett bra tidsfördriv då karln är borta och jag ligger själv i en loftsäng någonstans i Göteborg. Ska föröka ta mig till ett grönsakstorg tills klockan 15:00. Hmm.. måste åka spårvagn åt rätt håll.. det här kan gå hursomhelst! Men han skulle ringa på lunchen så jag skulle kunna få ställa lite frågor. Haahaha!

Känns helt sjukt att vara här. Men finns det något bättre än att sitta på ett tåg och ha fjärilar i hela magen för att man vet att man ska träffa den man tycker om mest. Och sen när man går av och ser honom (som jag nästan glömt bort hur han ser ut) så har han lika mycket fjärilar i magen som jag. Så kramas man som om nån uppstått från de döda. En underbar känsla som jag inte vill släppa taget om! :)

Nu ska jag läsa KING för att få lite bättre koll på herrmodet till hösten, dåligt påläst där. Skäms på mig!

/Js

=D

Hahahahhahhttpahaha! JAG DÖÖR!! Sååå sjukt rolig unge!

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=nH-1ai5o71I

 

Nu har jag äntligen fått mat i magen, rörde ihop lite av det som fanns hemma. Blev pasta med en röra av champinioner, ärtskidor och majs. Nu ska jag gå ner och hämta tvätten.. SCHIIT min tvättid slutade för en halvtimme sen.. tvättstugebråååk!! :S Sen ska jag möta upp Maja för att träna, läängtar! :D

 

Så kommer jag hem perfekt till Idol. Då blir det packning och outfitsdiskussioner i pauserna. För hur vill man se ut i Göteborg...? Hmm.. kanske behöver en Bacardi till det! :P

 

Imoron åker jag alltså till Götlabooorg!!! Ska bli sååå kul! Ska träffa Eva också, det var ju ett tag sen, kommer inte ens ihåg hur många år sen det var jag träffa na! Längtar, längtar, längtar! :D Känns vekligen som jag ska åka på semester, skönt :D

 

/Js


<3

01:16:24  <3

 

Du gjorde precis min dag mycket bättre, nu längtar jag ihjäl mig till torsdag :)


BadDay

Idag har jag inte haft nån bra dag.. bara varit seg, stressad och nere. Det är drygt när man jobbar heldag. Men den är över nu tack och lov och nu börjar Idol tack och lov :D

 

Blev liite gladare av att ha min nya sjal från Monki iaf :)

/Js


Måndag

Började dagen med att jobba lite. Känns så konstigt att jobba 9-14 nu förtiden. Är van vid mina sommartider då man jobbar lite mer. Men imorgon blir det iaf heldag. Sen har jag varit och tränat. Passet som jag gick på igår som var så himla bra var idag också så jag kunde inte låta bli. :) Är så glad att jag verkligen har hittat en träningsform som jag tycker är rolig och verkligen ser fram emot att göra. Ska försöka träna imorgon också, om jag inte är för trött, slutar 19:15.. Men sen hinner jag inte på onsdag för då ska jag tvätta och sen på torsdag åker jag till Göteboorg :D WIIE!!

 

Efter passet idag gick jag och träffade Maja för att gå på BIO. Vi såg Inglorious Bastards. Jag tycker det är svårt att säga att den var bra.. jag blir så nördig när jag ser sånna där filmer. Börjar bara tänka på vad som är rätt och fel och människors olika värde osv. Mamma och Fanny skulle förstå precis. Hahaha! Men jag förstår verkligen om den vinner priser och hyllas för den är ju bra gjord, en typisk Quentin Tarantino-film. Med häftig musik och annorlunda kameravinklar. Sånt är ju roligt, men mer än så vill jag inte hylla den. Men jaja, det var kul att ha sett den iaf. Får nog bli ett samtal till Fanny imorgon så jag kan få diskutera saken :P Hahaha! Jag sa ju det, nördig!

/Js

 

PS. kom precis på att Idol börjar ju imorgon... fan! Kommer ju missa det om jag tränar.. kanske får klämma in träningen på onsdag istället :P

 

 


Söndag

Friskispasset igår var det roligaste jag varit på och orkade gjorde jag också, utan att svimma (även om jag var tvungen att sätta huvet mellan bena då och då). Men resan dit blev ju detso jobbigare. Jag deckade totalt på bussen och missade att gå av. Så jag fick ta mig en liiiiten omväg och fick lov att stressa ihjäl mig. Kom fram två minuter efter passet börjat och upptäcker att jag glömt mitt träningskort. Så jag får lov att krångla i receptionen innan jag kunde kasta mig in på närmaste toalett(!!) för att byta om. Hann in till andra låten i passet och var då redan svettigare än alla andra. PUST!! Men som sagt sjukt kul!

 

Sen gick vi upp till mammas nya lägenhet som ligger i samma hus. (Måste kanske få en extranyckel) Installerade tvn och duschade. Sen gick vi ut och åt på den italienska resturangen därmedpasta. Och ååå så efterlängtad den måltiden var. Satt fint i kistan ;P

 

Har varit mysigt att få träffa mamma lite ensam, var ett tag sen. Men nu blir det nog oftare när hon ska bo här lite på deltid :) Hoppas hon hittar några vilsna själar som behöver lite coaching. ;)

 

 

 

/Js


Friskis

Ligger fortfarande i sängen och är bakis, har inte ätit frukost och mitt träningspass börjar om en timme.. det ser lovande ut! Tror jag måste gå upp typ... NU!

 

hur ska det här gå... aja, får iaf träffa mamma, ser fram emot middagen sen också! Sjuukt hungrig!

 

/Js


HejDå F12

God Morgon !

 

Blev en tuff match på F12 igår... Först en sjukt seg kö, sen när man väl kom in ville man typ inget annat än ut. Det var så läskigt mycket folk, det gick verkligen inte att ta sig fram! Var tvungen att hålla i mig i ett bord när vi dansade för att inte bli nertrampad.. nej, ingen höjdare. Vi kanske skulle hängt med till Debaser iaf. Men men, jag hade en kul kväll med mycket skratt ändå! :D

 

"jag vill bara hälla min öl i huvet på någon, kan jag inte bara få dränka nån?!" Maja

 

Hej då F12, tack för den här sommaren!

 

Hej hej massa skratt och flumm på en "påskbänk"

FAVORITS!

Maja och hennes jävla staty som hon skulle posa med hela tiden!

sjuukt nöjd :P

 

 

Hahaha! Kvällen avslutades med en Calzone med pesto för Maja (som sen mest satt på hennes klänning och skoja inte att vi fick höra det heeela vägen hem), en Brownie för mig och en påse lakrits för Jennifer på 7 eleven! haha! YUMMII!

 

/Js


F12

Taggar för sista kvällen på F12 för den här sommaren med mina favorittjejer!! :D

 


Ville också..

VARFÖR HAR JAG MISSAT DETTA ??!!!

 

 


Torsdag

Sådärja! Då har man varit lite duktig igen då! Ställde klockan trots att jag är ledig för att gå upp och träna med Maja  på Friskis :) GAH, känns så bra efteråt. Men idag var det gryyymt dålig musik. En av hennes styrkelåt hade hon även som avslappningslåt. Höll på att somna mellan armhävningarna ju. Och hennes sista upptempo/konditios/puls-låt var klssiskmusik med liiiite upptempo.. Seriöst!! Inte okej.. Men jag fick ju röra på mig iaf :)

 

Efter passet följde Maja med mig till Electric Tattooing, där killarna jag pratade med om min utsmetade tatuering på Tatto mässan jobbar. Jag ville prata med Wes, killen som är specialist på detaljerade tatueringar för att se om han kunde göra nånting åt den. Han sa att det bästa man kunde göra var att lägga skuggor och som moln runt om texten för att försöka dölja det som är grönt runtikring. Men jag vill verkligen bara ha texten, ingenting annat. Då sa han att han kan fylla i tatueringen precis som den är för att få den lite skarpare och ta bort fokusen från det utsmetade. Men han kunde inte lova att det skulle bli bättre eller att den nya färgen inte skulle bli likadan... Hmm.. vet inte riktigt hur jag ska göra. Måste ringa till pappa och rådfråga lite. :)

 

Wes

 


 

Nu var det ju egentligen meningen att jag skulle städa mitt rum, för det behövs verkligen!! Men så gick jag in i mitt rum och klev på en påse (det går inte riktigt att komma fram på golvet) i den låg min stämapparat till gitarren som jag hade glömt bort. Så jag var ju bara tvungen att prova den. Den var jättesimpel så nu är min gamla pärla stämd! :) Det var så himla ovant att spela, har inte tagit ett ackord sen min "stämapparat" flyttade till Falun för typ ett år sen. Det jobbiga är att jag har för långa nagla för att verklien kunna spela... och jag vill inte klippa dom. Jag som precis har filat dom och skulle måla dom idag och allt... hahaahaha!! Ja, jag hör hur jag själv låter! :P

 

 

Nej, nu ska jag gå och städa mitt rum iaf, jag vet ju hur nöjd jag är efteråt :D

 

/Js


Friskis

Heeelt färdig efter mitt första Friskispass på år!! Känner bara hur träningsvärken bara växer fram i precis heela kroppen. Men imorgon är det bara tillbaka och svettas igen.. för nu jävlar ska det börjas! :D Känns så bra och så himla himla roligt att sätta igång igen. Jag blir så mycket gladare och piggare. Är så stolt att jag gick och tränade trots världens mest vildaste dag på jobbet. Idag har jag jobbat omänskligt snabbt! Känns bra! :D Hahaha! Nu ser heeela tjej okej ut iaf och A-ytorna skiner :P Och Erika är en klippa!

 

 

Imorgon är jag ledig och ska träna, storstäda mitt rum och ha världens mysigaste kväll med roomie och Martina med massa tacos. Det var för längesen! Blir så glad över att se Martina vara sådär "Martinaglad" :D

 

/Js


Skit

Varför ska allt vara så svårt??!!

RSS 2.0