Gott Nytt 2011 !

Då ger även jag mig ut denna nyårskväll. Dock med kängor på och alkoholfri skumpa.. och det lär bli så resten av kvällen också. Men det är inte mycket att göra åt och jag tänker ha roligast ändå :) Sen har jag ju fått världens bästa nyårspresent också! Den kommer göra att mitt 2011 kommer bli något att se fram emot! :D

 

GOTT NYTT ÅR !!

 

/Js

 


Pepp

Håller på att peppa/pigga upp mig själv lite inför ikväll med hjälp av en ansiktsmask :) Har inte kunna gå till jobbet idag heller. Led mig igenom en halvdag igår men idag gick det inte. Så jag har legat i sängen fram tills nu och tittat på Sound of Music.

 

 

 

/Js


Min jul

Då ska vi se, har fått fram några bilder från min jul iaf. :D

 

Jag och Nora var sjukt nöjda med vår gran :) Visst är den förtjusande?

 

Självklart vaknade man till en liten klapp från tomten brevid sängen

 

Firade förmiddagen hos Anders med hundarna, Nora och Kusinerna :)

 

Moltas myser under granen :)

 

Här är jag hemma i Sthlm igen och får träffa Mickes systerbarn.

Här har vi den helt bedårande krabaten Emelia :)

 

Jag och lilla prinsessan Linnea :)

 

Vilka ögonstenar va?! <3

 

Även om Julen inte riktigt är min grej, så har jag änå haft det jättemysigt.

 

Middagarna fortsätter... ikväll är bord bokat på Ho's med Mamma, Nora, Carina och Mesh. Tur att de ligger runt hörnet så jag kan gå i tofflor ;P haha! Har precis lyckats duscha ståendes på ett ben och med det andra uppe på toastolen. Kände mig väldigt grasiös :D

 

 

/Js


Hej Hej

Det var ett tag sen... har firat jul och sådär. Då blir det inte mycket datafipplande. Var i Falun över julafton och sen har jag kommit in i nån form av bubbla bestående av jobb+middag. Har jobbat heela dagarna på mellandagsrean. Sen har jag åkt på middag någonstans :) Väldigt trevlig bubbla, men har inte hunnit så mycket annat och jag är helt slut..

 

Men så hände det en sak igår också.. Jag fick så sjukt ont i tån jag opererat tidigare och kunde knappt gå igår morse när jag vaknade. Så jag tänkte att jag åker tillbaka till mottagningen där de opererade förra gången och får nått smärtstillande eller nått. Men så kommer jag dit och läkaren säger dirket att de här måste vi operera igen!! JAHAA!!! Först vägrade jag eftersom jag kände att jag måste kunna jobba under mellandagarna. Men sen fick han mig att inse att jag ändå inte kommer kunna jobba om jag har så ont som jag hade då, så jag blev LOVAD att jag skulle kunna gå och jobbade direkt + att han skulle skriva ut starka smärtstillande. Så jag gjorde det igen! AJAJAJ skulle man kunna säga...

 

Men jag kunde ju jobba efteråt iaf, även om jag bara kunde stå barfota i kassan och var helt skakis hela dagen. Så lyckades jag stå ut till kl 6. Men idag är jag hemma.. inser att jag aldrig kommer bli bra om jag belastar den hela tiden. Det är inte värt att åka barfota i en taxi till jobbet, bara kunna stå alldeles yr och skakis i kassan hela dagen för att sedan bara bli sämre.

 

Tänkte lägga upp lite mysiga julbilder och middagsbilder senare idag :)

 

 

/Js

 

 


Trust..

Sådärja! Då har jag varit alldeles mysig och pysslat i min ensamhet med julmusik på högsta volym :) Då börjar man känna att de är lite jul snart..

 

Och såhär till jul (och nu när jag är i ett sjukt mysmood) vill jag bara säga att man ska ta vara på dom nära och kära man har, kramas och säga att man älskar.. Sjukt klyschigt, jag vet! Men ändå behöver man höra det hela tiden, så man verkligen inte glömmer!

 

Men något som är minst lika viktigt (enligt mig) är att man inte är rädd för att hitta nya nära och kära.. Våga lita på någon annan än de som står dig allra närmast. Kanske kan de vara en vilt främmande människa som kommer bli den som hjälper dig att ta steget ur ett livslångt plågande... Jag vet att jag verkligen är den sista som ska prata om att lita på en främling, eller någon överhuvudtaget. Men jag har under bara de senaste dygnet släppt en sjukt hög mur och det var en en mycket nära och kär person som tillsammans med en vilt en helt fantastisk främling fick mig att krossa den. Nu gäller det bara att rota sig igenom de vassa ruinerna för att sedan, förhoppningsvis lämna den bakom sig helt, på riktigt och en gång för alla!

Tatuerad på min handled, designad av Lisa Rinnevou.

 

 

 

/Js


Sista julshoppingen

Orkar inte klaga på att jag kommer bli (ännu mer) sjuk av att vi haft minusgrader på jobbet idag pga en ofungerande fläkt.... så jag skippar det!!

 

Har varit på stan med Majsan efter jobbet och shoppat ihop de sist julklapparna :) Skönt att vara klar nu och jag känner mig såå nöjd dessutom :D

 

Nu ska jag pyssla ihop två av presenterna som de måste pysslas lite med, hihi!

 

Hörs snart igen!

 

/Js


Shrek

Jättesupersegt att ligga hemma i sängen idag med.. Försöker unerhålla mig på alla sätt och vis och sprang då på en gammal kärlek, nämligen den här låten:

 

 

Älskar musiken i Shrekfilmerna och blev jättesugen på att springa ner och hyra en :)

 

/Js


Sjukmat

YEEEY !!

 

Enligt tradition kommer jag få Malaco Kolasnören och Coca-Cola hemlevererat! Finns inget jag är så sugen på än just det när jag är sjuk och så har de varit så länge jag minns :D

 

 

Tack!!!!!!!

 

 

/Js


Julmys !

Sah! Då va man väl sjuk igen då... typ maginflensa + feber! YEY! Precis vad jag behövde nu! Intalar mig att de går över snabbt och att jag kan gå och jobba imorgon. Även fast kl är 16:30 och jag har fortfarande inte kunnat röra mig från sängen än... sah! Ska försöka få hit Micke så man kan få lite avslagen Coca Cola och en klapp på huvet. FAN Vad jag har varit mycket sjuk den här hösten :(

 

Igår var jag iaf i Haninge och hade de Julmys hos Ida och Lina. Det var jättetrevligt :) Tur att jag inte blev dålig förrän jag kom hem.

 

 

Tack för allt igår tjejer! :)

 

Nu är det verkligen inte många dagar kvar till julafton, jag har massa kvar att köpa! Var meningen att jag skulle göra det idag när jag var ledig. Men det gick ju SÅDÄÄR! Blir att stressa dagarna innan bara då..

 

Nu ska jag försöka fräscha till mig lite! Vad gör man inte för avslagen Cola liksom...

 

 

/Js


Storykväll

Jag hade en fantastgiskt mysig och bra kväll med Micke hos Meshan och CarinaStory igår. Heeelt sjukt god mat som vanligt också :D Tänkte skriva vad vi åt men jag vet inte ens vad de heter, haha!

 

 

Tusen tuusen tack för igår Mesh och Carina! <3

 

Efteråt gick jag och Micke vidare till Obaren för en drink. Bra kväll! :)

 

Nu ska jag iväg till Ida och Lina för julmat och mys med tjejerna :D

 

 

/Js

 

 


Me and My Microphone

Stötte precis på Septembers succé Mikrofonkåt på engelska... kommer nog bli e succé de med, men jag gillar fortfarande den svenska versionen bättre :)

 

Vad tycker du?

 

 

Sitter och proppar i mig After Eight...

 

/Js


Mallan Millenium

De är inte varje dag man får spendera en kväll med Malin. Men igår var det en sån kväll! :) Vi hängde lite här, mötte upp Scheele, åt på Vapiano, gick vidare till Story för drinkar där vi mötte upp Johan innan de var dags att åka hem. Supermysigt! :D

 

Vi bestämde att vi ska ha en rolig lite mer outspårad utgång än alla våra andra. Hahha! Vi lyckas aldrig med det, men jag tror på oss nu ;P

 

 

Nu ska jag hoppa i duschen för att sedan åka till Lidingö för middag och mys. :)

 

Känner mig glad och lite mer tillfredsn nu! Har haft två dagar med L och M så nu känner jag mig lite mer inspirerad och motiverad igen. :) Känns skönt att få lite sånt tillbaka...

 

Ne, nu ska jag skynda mig! Är lite hungriii!

 

/Js


Julstök

Hade det jättemysigt hos pappa med släkt och vänner i söndags! :)

 

Så jag och Micke fortsatte myset på egen hand genom lite julbak i form av lussebullar och pepparkakor i huset på Lidingö igår. Bästa kvällen med Han på länge!!

 

Jag fick ett förkläde att ha på mig, de ingick tydligen :)

Jag brister alltid ut i världens största leende när jag ser den här bilden! Sötare unge får man leta länge efter. Så full i fan, lik sig själv och så söt så jag dör lite varje gång jag ser den. <3

 

 

Idag har jag varit och fått håret färgat, de va verkligen på tiden!! Gillar den "nya" lite mer bruna färgen jag kör. Den jag hade innan var ju nästintill svart. :) NÖJD!

 

Imorgon kommer Malin hit :D Ska bli jääätteroligt! var alldeles för längesen nu!

 

NU ska jag sova, är alldeles för trött o omotiverad på dagarna...

 

/Js

 


Shake på Stures

Blev alldeles för deppig av att sitta hemma en lördagkväll ensam ju. Sån jag hängde på Maja och co och dansade heela natten på Stures. Med lite Bafucin klara man de mesta!! ;P

 

 

Mycket mycket bra!! Och tån höll för heels också :D:D

 

Nu ska jag på glöggmys hos far, WEIII!! <3

 

/Js


Sånt som gör mig upprörd!

Börjar det inte bli liiite väl många sånna här fall där politikerna säger att det bara är några undantag som skadas av sjukreglerna och där de är heelt orimliga????!!!!!

 

 

Läs artikeln om blinde rullstolsbundne Jan som tvingas ut i arbete.

 

Från Aftonbladet.se

Tycker du att sjukreglerna är rimliga?

Ställningen just nu:

Ja (9.0 %)

Nej (91.0 %)  



Totalt har 89127 personer röstat.

Omröstningen startade 2010-12-11 11:56

 

NEJ, jag tycker inte att man ska kunna ligga på soffan och inte jobba för att man inte orkar eller har lust och få bidrag för det. Men man ska fan inte behöva jobba när det är fysisk/psykiskt OMÖJLIGT!!

 

 

/Js



Danssugen..

HEJ DÅ UTGÅNG

VÄLKOMMEN HALSFLUSS

 

Så jävla trött på att vara sjuk eller ha nåt annat fel som gör att jag inte kan eller vad det nu kan vara. Jag vill slå klackarna i taket och dansa röven av mig ikväll, nu, nu, NU!!! Överväger nästan att gå ut iaf.. men jag vet att jag kommer ångra det.. jävla hals som kan dra åt helvette!!!

 

 

Blir till å vara själv ikväll då, med Så mycket bättre och Sex and the City. Inte fyskam dä intä! Men hade ju inte gjort nånting att ha sällskap heller..

 

/Js

 

 


TGIF

Ja, jag måste faktiskt bara kommentera Idolfinalen även om den är alltid är sjukt uttjatad. Självklart var det rätt person som vann!! Hoppas bara att han inte håller på med Minnah nå mer.. han sjönk nå så sjukt mycket i mina ögon när det kom ut, skäms på dig!!!

 

 

Ignorerade min halsfluss totalt igår och hade besök i form av Maja, Micke, Robin och Jonas. Blev en grym kväll med sjukt god kocklagad mat. :D Inte varje dag och förhoppningsvis inte den sista heller! Väntar redan på en inbjudan ;P

 

Idag ska jag inte ignorera min halsfluss utan försöka ta det lugnt och bli fri från den jäveln. För imorgon är den nämligen borta igen för då är det glöggmys så det står härliga till :D

 

 

/Js


Tröttsamt...

Idag har jag jobbat i Uppsala Gränby. Har gått bra och de va roligt som vanligt! :)

 

Men nu är jag nå så förbannat trött på att ha halsfluss... hatar det! Så nu ska jag bara sova..

 

Imorgon är jag tillbaka på jobbet igen och hoppas på att få ett samtal och besked som jag väntat alldeles för länge på!

 

Somnar till: "If tonight is my last" med Laura Izibor ikväll.

 

/Js


Smith Jr

Så det är av 9-åringar man ska hämta inspiration från hädan efter eller??!! Helt sjukt....snygg! ;P

 

Willow Smith

 

 

Gaaalen attityd!

Ska bli intressant att följa hennes liv...

 

/Js


I’d catch a grenade for you

Så har man kommit hem från Uppsala Citys JC precis då! Har gjort skylfönster hela dan. Superkul och snyggt blev det! :) Josefin var jätteduktig! Älskar expos och butiker som tar till sig och faktiskt vill lära sig. Blir liksom så mycket enklare då :D

 

Men trots att det var roligt så är jag liite död nu.. så jag ligger i sängen och myser till Bruno Mars underbara version av sin egen låt Grenade. Ska försöka peta i mig nån mat också.. men svårt när halsen inte vill min väg!

 

 

Imorgon är det JC Uppsala Gränby som gäller, men då får jag sällskap av Maria :)

 

Nä nu måste jag vila lite..

 

/Js

 

halsjävel-som-kan-dra-åt-helvette-verkligen !


JC Falun

Sådärja! Nyss hemkommen från Dalarna och Falun. :D Har varit där och jobbat på JC idag. Kändes så himla skumt att jobba i Falun där man känner igen massa gammalt folk och kan gatorna som sin egen ficka.. men det var superkul! Och efter nån timme glömmer man ju ändå bort vart man är. Då ser man bara kundvägar och jeans, tusen olika problem och miljoner olika lösningar ;P haha! UNDERBART!! men sjukt slitigt..

 

Har på något vis dragit på mig en förkylning också. Är någon förvånad över att min hals svullnat upp elle??!! Men gud, nej justde! Kom på att jag inte är sjuk alls faktiskt..

 

Eftersom imorgon ska jag till JC i Uppsala City och lära ut skyltfönster och styling och på torsdag ska jag till Uppsala Gränby och rodda om, så att vara sjuk har jag ju inte tid med! Glömde visst...

Så nu ska jag sova bort förkylningen jag verkligen inte sitter och trycker på! :P

 

God natt !!

/Js


Brudhäng

Tackar världens bästa tjejer för en superbra kväll! Såå mysigt att träffa er igen. Nu får det inte dröja så länge... hur svårt kan de va?! ;P

 

Nu ska jag packa ihop en liten övernattningsväska inför morgondagens lilla tripp till Falun :) Konstigt att jobba på JC i Falun på tisdag.. undrar om det är nån man känner.. :P

 

Sen kommer Micke hit :D weiweiwei!

 

 

/Js


Ovetande, väntande men glá

Saah! Jag kräks av nervositet på att behöva vänta på besked ytterligare! Senast senastfredag får jag veta definitivt. sah.. Men det går nog fort. Ska ju iväg på endel i veckan så det ska nog gå bra. :)

 

Ikväll, eller rättare sagt om typ 1 timme kommer Jennifer, Issi, Martina och Anna hit!! :D Tror att vi ska äta.. lite oklart eftersom jag inte visste om att dom skulle komma. Skönt när andra planerar åt mig tycker jag ;P Perfekt! Ska bli supermys att få träffa allihopa igen och på samma gång. Kommer bli ett enda stort tjatter! :D

 

Äntligen får jag träffa världens mest upptagna Roomie :D

 

Så nu måste jag sätta igång och städa upp lite här hemma, diska och kanske gå ut med soporna ;P hahah!

 

Hoppas på att min Man med världens största M ska vilja dela natten med mig också. Han har varit borta i helgen och jag åkr ju till Falun imorgon.. så annars saknar man för mycket.

 

 

Ha en bra söndagskväll!
/Js

 

 


Pinsamt...

Minnah är så jävla PINSAM! Hahaha!!

Sjukt ospännande final, tackar!

 

 

 

/Js


Monarki

Som alla nog känner till så har ju Maria, aka världens bästa chef slutat.. så förra fredagen gick vi ut och käkade på Monarki (superställe som verkligen rekomenderas) med jobbet. Supermys och skönt att få höra lite skvaller och skvallra av sig lite igen :P hihi!

 

världens snyggaste ! :D

 

världens bästa ! :P

 

 

Annars har det inte hänt något spektakulärt... är bara helt sjukt kär, jobbar på, har varit i Vetlanda en sväng för en nyöppning och så kanske det har hänt nått helt sjuuuk spektakulärt iofs... men det vill jag inte avslöja förrän det är 1000% klart :P Och det blir det förmodligen imorgon. Hoppas hoppas, håller alla fingrar och tår! :D

 

 

Kom när jag satt och drömde mig bort bland spanienbilderna att jag har ju träffat Max också.. Han var på besök i Sthlm och kom över och sa hej! Gulle! Micke och han är såå söta ihop. Jag tycker han ska flytta hit!

 

 

Måndageftermiddag åker jag till Falun för att jobba med Maria, chefen på JC i Falun. :D:D:D:D Ska bli så roligt att jobba en heldag med Maria igen + att vi är i Falun. Och så ska vi sova hemma hos Mamma båda två. Ba "hej mamma här är min kompis, hon är 40år" hahah! Ska bli så kul! :)

 

Sen är jag i Uppsala ons-tors och roddar om i butikerna där :) WEI! BRA vecka med andra ord. Sen är det julfest med JC på lördagen och jul-glögg-mys med familjen på södag. PERFECT!

 

 

Nu borde jag nog kunna sova :D

 

/Js


I'm back

ÄÄNTLIGEN !! Nu lever även min dator! YESASSÅ!! Skönt!

 

Åkte till Forum Nacka till butiken jag köpte datorn på för att lämna in den på reparation. Kommer dit och killen i servicedisken frågar om jag har provat att sätta i kontakten. SUCK! Såååå dum är jag inte! Sa att jag provat allt kollat glapp och testat i ALLA uttag! Killen kopplar i datorn och vips så sätter den jäveln igång som vanligt, som om inget har hänt... Killen tittar på mig, hånflinar och säger: "du kanske inte kollade riktigt ordentligt..."

 

Så står man där i sin leopardpälsjacka, plattat hår och känner sig som en blåst jävla bimbo... SUCK!! Det var bara att ta sitt pick och pack och åka hem igen!! (efter att jag köpt en ny fantastisk svart pälsjacka :D)

 

Nu sitter jag hemma själv och på helspänn! Jag och Maja har precis varit och sett The next three days som nog var den mest spännande film jag någonsin sett. Helt sjukt! Fick verkligen svårt att andas! Den är verkliigen att rekomendera. SE DEN!!

 

SE SE SE !!

 

Nu måste jag vara uppe lite till och blogg och titta på roliga saker så jag kan sova sen. Har fortfarande lite smått andnöd... och reagerar på minsta lilla ljud! sah...

 

Kanske sätter ihop en lite sammanfattning av de senaste veckorna här på bloggen innan jag kan somna :P

 

 

/Js

 


Livstecken

Nej det är inte jag som har dött, det är bara min dator som har det..! Sjukt drygt och det funkar inte att blogga från mobilen heller.. eller så är det jag som gör nå knas ;P haha!


Får göra nån grov uppdatering senare, för nu ska jag knata hem från jobbet.


Hoppas vi hörs snart!


/Js

RSS 2.0