Snillen

Långtråkigare helg får man verkligen gräva låångt bak i arkivet för att hitta... Har haft helt sjukt ont i min opererade fot få jag har mest legat på sängen med benet i högläge. Var utanför dörren för första gången efter operationen idag då jag först sjukanmälde mig men bet ihop och åkte in till jobbet 1 timme senare. :) Var skönt att komma ut även om det inte var jätteskönt.

 

Så nu är jag på benen igen!! :D

 

Nu sitter jag och goolar lite gamla snillenamn och jobbar lite, dels inför morgondagens skyltfönster men också inför morgondagens möte.. YEY!!

 

;)

 

 

/Js


You're a firework

 

Älskar verkligen den här låten, blir såå glad!! Texten och videon får mig att vilja hitta den där eldbollen inom mig och bara explodera!!! På ett positivt sätt :)

 

Do you ever feel like a plastic bag
drifting through the wind
wanting to start again?
Do you ever feel, feel so paper thin
like a house of cards,
one blow from caving in?

Do you ever feel already buried deep?
6 feet under screams but no one seems to hear a thing
Do you know that there’s still a chance for you
‘Cause there’s a spark in you

You just gotta ignite, the light, and let it shine
Just own the night like the 4th of July

‘Cause baby you’re a firework
Come on, show ‘em what you’re worth
Make ‘em go “Oh, oh, oh”
As you shoot across the sky-y-y

Baby, you’re a firework
Come on, let your colors burst
Make ‘em go “Oh, oh, oh”
You’re gonna leave ‘em falling down-own-own


You don’t have to feel like a waste of space
You’re original, cannot be replaced
If you only knew what the future holds
After a hurricane comes a rainbow

Maybe your reason why all the doors are closed
So you could open one that leads you to the perfect road
Like a lightning bolt, your heart will blow
And when it’s time, you’ll know

You just gotta ignite, the light, and let it shine
Just own the night like the 4th of July

‘Cause baby you’re a firework
Come on, show ‘em what you’re worth
Make ‘em go “Oh, oh, oh”
As you shoot across the sky-y-y

Baby, you’re a firework
Come on, let your colors burst
Make ‘em go “Oh, Oh, Oh”
You’re gonna leave ‘em falling down-own-own


Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon
It’s always been inside of you, you, you
And now it’s time to let it through-ough-ough

‘Cause baby you’re a firework
Come on, show ‘em what you’re worth
Make ‘em go “Oh, Oh, Oh”
As you shoot across the sky-y-y

Baby, you’re a firework
Come on, let your colors burst
Make ‘em go “Oh, Oh, Oh”
You’re gonna leave ‘em falling down-own-own


Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon
Boom, boom, boom
Even brighter than the moon, moon, moon

 

 

/Js


Life is for the one who dares

Yepp, jag lever! Har bara varit ute och flängt ett par dar :D

 

Jag har gjort den lilla trippen Sthlm-Gbg-Malmö-Sthlm onsadag-torsdag! Man är väl snabb ;P Jag har följt med Linda och varit stand-in istället för vår marknadschef på expoutbildningarna i vår västra och södra del. Har varit jäättejätteroligt verkligen!! Älskar verkligen allt det här med utbildning :) Man kanske borde blivit lärare eller nått istället. haha! Så är jag ju en riktig sucker för försäljningssiffror så jag fick min lilla egna tid att bara prata om det och visa de grundläggande funktionerna i vårt system. WEIII!!! Det var nästan höjdpunkten haha! Eller när man känner att någon som ändå jobbat länge inom JC kommer fram till mig och frågar saker, när man känner att man faktiskt kan hjälpa och får respekt :) Eller så kanske det var när vi avslutade med en god oxfilémiddag i Malmö :D

 

Det här var en liten nytändning för mig, efter att ha haft några lite tynge dagar.. Och på onsdag åker jag till Vetlanda och bygger butik ocskå. Känns jättekul och peppar på mig själv allt jag har nu :)

 


 

Imorse har jag gjort något som har varit ett återkommande problem i flera år faktiskt. På senaste tiden har det varit helt olidligt och jag har haltat runt som en.. jag vet inte vad. Men imorse fick det vara nog. Så jag har varit på akuten imorse och opererat bort det onda. :) Känns sååå himla skönt och nu kommer jag kunna gå normalt om bara några dar. Klackarna i taket snarast!!!!! Var alldeles för längesen... :P

 

Så idag är jag sängliggande hela dagen, har foten högt och bara väntar på den olidliga smärtan som infinner sig när bedövningen släpper... :S Är verkligen nervös för när jag ska börja känna den... hahah! Men jag har ju överlevt det två gånger förr så varför skulle jag inte göra det nu. :)

 

 

Av: Lisa Rinnevou

/Js


Som ett nytt bord

Kände mig alldeles mosig idag på jobbet. Sorgligt men det gick bra.

 

 

Tänkte visa mitt nya fina bord. Ett vanligt ikea-bord som blivit jätteslitet som jag bara lagt en glasskiva över och satt fina bilder under. Tänkte väl att jag egentligen skulle ha bilder jag tagit själv, men det får va såhär tills vidare. Sååå mycket finare än innan iaf.

 

 

 

/Js

 

 


Världens mysigaste söndag :)

Gillar sånna söndagar, dom som är världens bästa! Idag har jag tittat på en fotbollsmatch där Micke coachat sina 99:or. Supersöta, blödiga Jossan blev alldeles rörd :P Sen blev det en brunchGateu, världens godaste!! Sen åkte vi en sväng med bilen och kikade i inredningsbutiker och möte upp pappa, det slutade med middag med pappa, Kicki, Micke, Tim och Alex.

 

Ikväll har diskat, (fyy fan vad äckligt det var) medan Micke har tittat på Milanoderbyt (jag börjar lära mig) :)

 

Underbara dag!!

 

Nu känner jag mig stark och ska se morgondagen som början på något nytt, som en ny utmaning :)

 

Lycka till !!

 

/Js


Bränd bulle

Skulle värma min brunch, råkade visst ha den utsökta bullen inne liiiiiiiiite för länge... sah! Men jag tror seriöst att det är nått fel på min micro, för det blir ALLTID såhär..

 

Nu står den på balkongen och osar ut gul illaluktande rök.. typiskt!!

 

 

 

Nån som har en micro till övers???!!!

 

 

/Js


Bra start - precis vad jag behövde

YESSASSÅ! Har precis lastat bort min garderob och sålt den! 1800 rätt in ba! Känns så jävla skönt!!!

 

Hej Då Lucca verkligen! Skönt att vi hittade nån som du kan trivas hos. :)

 

 

BRA start på dagen :) Precis vad jag behövde!

 

 

Nu ska jag faktiskt jobba lite, förbereda mig inför onsdagen och torsdagens utbildningar. :D Sen får jag se om jag åker in till stan och fixar mitt bredband också. Kan inte nudda datorn utan att loggas ut, sjukt irriterande! Kl. 18 slutar min favvo också så då ska vi hitta på nått mys :) Längtar!

 

 

/Js

 

 

 

 


Chef, mamma & syster

Konstig dag.. har varit en endaste berg och dalbana. Glad över att få åka ut på massa olika äventyr och uppdrag, det känns som att det händer grejer. Men sjukt ledsen över det beslut jag väntade mig men som ändå kom som en chock.. Maria ska sluta.. idag, NU, påenendastegång!!! Det var ett av de tyngsta beskeden på väääldigt länge.

 

Jag vet att jag skrivit en hejdåtext om henne förut. Tänkte att det kändes fånigt att göra det igen.. men eftersom jag har svårt att tänka på annat måste jag iaf få skriva av mig, får jag se om jag publicerar det...(uppenbarligen så publicerade jag det)

 

 

 

Maria har varit min chef i över 3år på JC. Och under 3 år har jag haft min "ups and downs" om man säger så.. Och jag har alltid känt att jag kan vända mig till Maria. Hon är verkligen en av de personer som känner mig allra bäst! Hon är nog den, näst efter mamma, som har sett mig gråta mest och fått höra på mina fantastiska, galna, tragiska, roliga och jobbiga historier ur mitt liv..

 

Usch.... Ni tycker säkert att det låter jättefånigt men jag förstår seriöst inte hur jag ska klara mig och min "downs" utan henne på jobbet!!! Hur ska jag göra alla de dagar jag inte ens vill gå upp ur sängen men gör det iaf för jag vet att Maria kommer vara där och stötta??!!! Maria är så mycket mer än världens bästa chef, det kanske finns en anledning varför jag ofta råkar säga "Mamma" till henne. Hon är en fantastisk lyssnare som man alltid får en värmande kram av när man behöver och några kloka, peppande ord som får mig att ta mig i kragen, ta tag i saker och ting och fortsätta kriga på.

 

Det är Maria som håller mig kvar på jobbet, för det är hon som får mig att trivas, känna mig engagerad och brinna för det jag gör. Utan henne hade jag aldrig vågat låta mig själv utvecklas till det och där jag är idag.

 

Men Tack vare Maria vet jag också vad jag kan och vet därför att jag jobbmässigt kommer klara mig utan henne även om det kommer kännas trögt och ovant i början. Jag är mer orolig för den där extra mamman och systern som inte kommer vara där varje dag.. Henne är lite svårare att ersätta.

 

Nu låter det ju som att hon har dött, vilket hon verkligen inte har! Jag hoppas att vi kommer ses ändå, kan inte släppa nån som jag lyckats lita på och släppa in närmare, det är för dyrbart! Men det är grejen att hon inte kommer vara DÄR...

 

Andas fyrkant och torkar tårarna

 

Men jag ska klara mig! Det är inte som att jag komer och hon är inte död och har fortfarande samma telefonnr. Jag ska bara börja stå lite mer på egna ben.. och vem vet, det kanske är dags. Jag hoppas att jag har samlat ihop de verktyg jag behöver för att göra det!

 

 

 

Nej, nu ska jag ta ett djupt andetag och sluta tänka på det här så jag kan sova sen.

 

Det kommer gå bra, det kommer gå bra, det kommer gå bra ...

 

/Js

 

Ps. självisk är jag också... men självklart glädjs jag också åt Marias framgångar och önskar henne såklart all lycka till!!!! Hon kommer bli världens bästa regionschef och jag avundas de som kommer få uppleva henne som chef. Jag antar att det också är själviskt att hålla henne kvar och inte låta fler ta del av henne. Så varsegod Norrland!! Sug åt er, lyssna och inspireras av världens bästa chef, extra mamma och syster: Maria Röine!!

 


211, Check!

SÅDÄRJA! Då står äntligen JC Hötorget klar och tipp topp för en grym öppning imorgon :D

 

 

Får bara en liten kik på hur grym den här butiken är.. När vi i expoteamet var klara idag hade byggjobbarna fortfarande grejer överallt så det va svårt att få några rättvisa kort. Ska tillbaka imorgon innan öppning och fota allt! Så det kanske kommer up något mer senare...

 

Men ni är i alla fall hjärligt välkomna till Sergelgatan 12-14 och shoppa för 500kr och få 200kr i presentkort! Helt galet bra öppningserbjudande som gäller tills på lördag. :D

 

/Js


Jul = ångest ?!

Dag 2 i bygget gick bättre.. Natten var jobbig och ensam så förmiddagen blev lite lidande. Men Maj kom verkligen och räddade min eftermiddag. Vi var ett grymt team och lyckades styra upp tjejavdelningen strålande. :)

 

Nog om jobbet nu, har ett privatliv också.. ;P

 

Tänkte prata lite om julen.. Bara ordet ger mig en ångestkänsla. Julen betyder olika och olika mycket för alla människor. Och jag vet inte riktigt vad den betyder för mig.. jag tror att jag försöker intala mig själv om att jag inte bryr mig så mycket om julen längre och att det mest är "tjafs". Men om jag känner efter och är riktigt ärlig så betyder den jättemycket och jag tycker det är supermysigt och viktigt att samla sina nära och kära, äta viss mat och ha den där traditionella julaftonen med Kalle Anka och hela köret.

 

Att den ger mig ångest tror jag beror på att jag aldrig vet hur, vart och med vilka jag ska fira den. Jag har haft skiljda föräldrar sen jag var 5år så jag antar att jag inte riktigt kommer ihåg hur man firar jul med hela familjen. Men jag vet hur det känns att varje jul sakna sin andra del av familjen... Och nu när man har blivit äldre känns det som att jag... äcsh jag vet inte. Men jag tror att jag bara försöker se till det praktiska.. jobbet! Bara för att jag tror att jag ska slippa ångesten då på något sätt, att det blir bäst så.

 

Men nu ska jag försöka bestäma i tid hur jag verkligen vill fira jul och försöka tänka på mig själv. Inte det allra lättaste alla gånger. Men jag ska verkligen göra mitt bästa för att jag ska kunna sudda ut att "jul" förknippas med "ångest". :)

 

 

 

/Js


Dag 1

Måndag... och vilken måndag! Dag 1 på omhängningen av Hötorgets nya butik. Lite kaos, mycket trött och sådära men det kommer bli grymt som vanligt! Har bestämt mig för att jag ska komma dit imorgon med superkrafter och göra ett grymt jobb. Idag var det sisådär, försökte göra mitt bästa men stod sen mitt i kaoset och det kändes omöjligt att göra mitt bästa. Så ska det inte bli imorgon!!!

 

Nu ska jag börja göra kväll, tända ljus, försöka komma in i ett mysmood och samla lite positiv energi till imorgon.

 

 

 

/Js


Söndag

Har haft en heldag med en helt fantastisk kille. Vi har gått promenad längst vattnet på Djurgårn, lagat lasagne, bakat kladdkaka och tittat på film.

 

Och jag är så sjukt kär så om jag skriver något mer blir jag bara larvig. Så jag slutar här och spar dom orden till honom det handlar om...

 

/Js

 


 

Imorgon börjar exponeringen av den nya JC butiken på sergelgatan. Den kommer bli såååå fin! Men det är med blandade känslor... Hötorgsbutiken var ju trots allt min lilla bäbis.. men men, alla bäbisar växer upp och nu är jag glad att jag får vara med att forma den nya butiken.

 

Grymt laddad, nu köör vi!!

 

 

 

 


Lördag

Igår var jag med Mamma och åt på Hard Rock Café. Jättemyys!

 

 

Carina ringde och sa att vi bara måste komma till Story och lyssna på gryym musik och dricka drinkar. Jag kände mig trött, bangade och satte mig på 4:an mot hornstull. Men när jag kommit till Fridhemsplan slängde jag mig av bussen och tänkte: va fan håller jag på med?? Hem..??? NUU?!! Neeej! Så jag vände och åkte till Story och hängde med Carina och Mamma där tills dom nästan stängde. :)

 

Det var outstanding drinkar som vanligt och gryym musik!! Det var engelsk kväll så det var bara massa skön musik, tänkte på Åsa hela tiden. :) Riktigt coolt att spela The ClashStureplan!! haha! Men det gick hem iaf.

 

 

Nu ska jag möta upp Micke för en skön söndagspromenad på Djurgårn. :)

 

 

/Js


What a week ...

Fullspäckat hela veckan lång! Måste sova nu, men tänkte bara kika in och säga HEJ.

 

Malin sov klar här igår, Mys!

Färgade håret på Maja idag, Mys!

Nora och hennes två kompisar kommer imorgon, stannar tills lördag. :D

Mamma kommer imorgon och stannar hela helgen, YEY!

Och sjukt mycket att göra på jobbet... (aaaandas)

Vilken vecka!

 

 

Nä nu ska jag sova så jag orkar med morgondagens jobb... saaaamla kraft och så köör ba!

Jag kan, jag kan, jag kan...

 

 

 

God natt!

/Js

 

 

 


RSS 2.0