Dålig humor

Mens Bajs och Porr, jag antar att det bara är jag som har dålig humor som dör av skratt eller?!!

 

 

Titta här !

 

 

 

/Js

 


JC + Minoutfit spårar på Cafét

OJ OJ OJ ! Vilken kväll......

 

Minoutfit hade förfest i vår JC butik igår innan festen på Café Opera. Blev en sjudundrande mysfest måste man ju säga... haha! Lägger upp bilderna på Facebook nu. Men här är några som sammanfattar kvällen ganska bra! hahahahahahahha!!

 

Svettigt värre på champangebordetsstolar när det shakeades till Hoffmaestro !

För Johans skull ;P haaha!

Bästa gänget såklart !

Att spåra totalt kan vara underbart ...

Allååå!!! Lever du ?!

Mer vimmelbilder hittar du här.

 

Vad underbart det kan vara att bara få spåra totalt ibland! Dock inte dan efter när man ska upp och jobba hela dan.. men men.. smällar man får ta ;P

 

Ikväll då, valborg... måste man ha dåligt samvete om man bara vill krypa ner i sängen tidigt, äta godis och titta på film alldeles själv..?

 

/Js


Invictus

Nu har jag bokat Biobiljetter för mig och Maja imorgon. Ska bli skönt att ha en anledning till att inte träna. Har svårt att hoppa träningen när jag inte har nått annat inplanerat på kvällen nu för tiden, det är väl både på gott och ont kan jag tycka..

 

Vi ska iaf se Invictus - de oövervinnerliga som är baserad på en sann historia om hur Nelson Mandela enar Sydafrika tillsammans med landets rugbylag. Jag älskar Sydafrika och dess historia om apartheid och Mandela. Har skrivit lååååånga rapporter om det i skolan haha! Åååå, vad jag saknar det!! Johanna och Peter... åååh! :)

 

 

Freeman är ju bara en såå given och självklart Nelson Mandela.

/Js


A drop in the Ocean

När jag fastnar på en låt så fastnar jag verkligen. Enda sen min syster Nora var här i söndags så har jag inte lyssnat på någon annan låt än den här. Det är en låt som Nora och hennes kompisar håller på att lära sig på musiken. Söööta! Vill så gärna höra dom spela och sjunga den sen :)

 

Egentligen inte så speciel, bara helt underbar...

hittade ingen annan bra video på låten... haha

 

 

Idag har jag och Abbe röjt i bakutrymmen heeela dan. Var helt slutkörd när jag kom hem. Fick iaf 15 min "rast" och hann slänga i mig en apeslin innan jag gck ner och körde ett pass. Blev bodypump idag. Lär väl inte kuna gå imorgon... :S Hahaha !

 

/Js


Rosa outfit

Tyckte att det  var en mycket stor sensation att jag hade ROSA på mig igår när vi var på Bounce, så jag var tvungen att ta bildbevis. (synd att man typ inte ser att tröjan verkligen är rosa på bilden... haha)

 

 

 

 

Nu ska jag börja byta om, träningen börjar om en kvart... som vanligt då :P

 

 

/Js

 

 


The Last Bounce

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HELVETTE !!!!! HUR SKA JAG KUNNA SOVA ETFER DEN HÄR SHOWEN!! DET VAR SÅ SJUUUUKT HETT!! VET INTE VAD JAG SKA TA VÄGEN!! VET BARA ATT JAG SKA BLI BÄST PÅ ATT DANSA OCH GIFTA MIG MED EN DANSARE!! WOOOFF !! HUR HET KROPP KAN MAN HA?!! JAG VILL OCKSÅ!!! SJUKT TAGGAD PÅ ATT TRÄNA NU!! ;P

 

Middag på Vapiano

Ena halvan

Andra halvan

Det är ju verkligen bara Benke som kan vara het i en helkropps balettdräkt och röd keps!

HUR BRA ??!!!

Heta brudar !

Förväl och tack för en helt enastående outstaaaanding show som jag sent kommer att glömma!

 

 

BENKE ÄR FÖR ÖVRIGT MITT NYA FREECARD !!! ETT UTAV DOM IAF !! HELVETTE !! DET ÄR JU LÄSKIGT VAD HET MAN KAN VA !! HAN ÄR JU HET TILL OCH MED NÄR HAN ÄR FUL !!!! DET ÄR JU PERFEKT!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 

är lite exalterad som du kanske märker. så snälla ursäkta mitt språk, men hur i helvette ska man kunna behärska ig efter det här??!?!!?!?!!?!?!?!?!!! ja jag har alltså varit och sett The Last Bounce i Globen. Helt underbart sjukt bra. Tycker inte jag ska säga mer, för det går liksom inte att beskriva, SÅ!

 

 

/Js

 

 

 

 


Rosa?

Okej, ASBROTTOOOOOM !!!

 

Var bara tvungen att berätta att jag har en ROSA outfit på mig! Måste visa, men det får bli efter Vapiano och Bounce :D

 

 

WÖÖÖÖW !!

/Js


GOD HÄRLIG MORGON !!

Vilken dag det här kommer bli, känner det på mig! Vaknade iofs astidigt, men det var bara bra för då hinner jag med passet kl 11. :D (mitt 5:e träningspass den här veckan) Så skönt att vakna upp en söndag och inte vara bakis också.. det var nog bra att det blev en lugn kväll igår. Var sällis åt Viktor på Crave och sen blev det lite slött tvtittande och godisätande hemma hos mig.

 

När jag är färdigtränad (för idag) är mamma och Nora framme i Sthlm och kommer och hämtar lite grejer som inte får plats här. YES rensa lite skit!!

 

Sen är det inte långt kvar till jag ska iväg till nyöppnade Vapiano på kungsholmen och käka med värsta tjejgänget innan vi ska på Bounce !!! ÅÅÅÅÅ det kommer bli så grymt! :D LÄÄNGTAR !!

 

Men nu börjar passet om en kvart. Bäst att slänga i sig en apeslin, byta om och springa ner! Just de biljetten måste jag ju hämta om 5 min !! Alltid ALLTID ALLTID i sista sekund... hahaha!

 

 

Ha en underbar dag!!

/Js


Från Gaybloggen.com

Hahahahahahahahaaaa !!!

Måste ha varit en djup och svår depression.. haha!!!

 

 

 

 

/Js

 


Lördag

Idag tog jag än en gång en promenad över till kungsholmen i vårsolen (och de isande vindarna). Svängde förbi västemalmsgallerian och hittade en fin tröja på H&M i den där dulliga rosa/aprikosa färgen som jag fastnat så mycket för. :) Nöjd! Sen gick jag och handlade lite på Daglivs, är ju helt jävla soprent på mat här hemma.

 

 

Sthlm är sååå vackert från västerbron vid alla årstider så även nu när isen smält och solen skiner.

 

 

Nu har jag precis kommit hem från Cirkelträningspasset. Hårt men sjukt kul som vanligt. Höll på att svimma efteråt, fick lov att lägga mig ner under nedvarvningen, perfekt! :D

 

Vet inte riktigt vad som händer ikväll.. vi får se. Har inte världens lust att gå ut, speciellt inte nu... suck! Jaja, ska försöka peta i mig ett mål mat idag iaf.

 

hörs!

/Js


Grattis !

Grattis Mikeyboy som nästan blir gubbe idag ;P





Önskar jag kunde varit i Göteborg och firat med dig,
hoppas du får en grym kväll med grabbarna iaf!




/Js

Fredag

Sådärja då vet jag och Maria vart vi alltid ska luncha när det är sol iaf. På gården på taket ovanför butiken. Perfekt!!

 

 

 

Åå jag längtar så sjukt mycket efter sommaren nu!! Kommer bli den bästa sommaren. Har "bara" förra sommaren att slå som var min bästa somar någonsin!! Håller mig nog fast vid det vinnande konceptet, fast klämmer in en london resa och spanien x2 :D WEEII !!!

 

 

Efter jobbet konkades det hem nyinköpta bord och stolar till Kochs balkong. Blev väldans fint och jag blir så sugen på att fixa min balkong fin.. ska bara fixa allt inuti först... så balkongen blir väl fin lagom till hösten förmodar jag. suck....

 

Åt iaf världens göttigaste lyxmat hos Kochs igår också. Götta!! Och sen blev det Ben & Jerrys, så ska det låta och Sex and the City. När Maja hade väckt mig ett x antal gånger då jag däckat totalt i soffan så lyckades jag parvla mig hem, lite tlött.. :L hahaha!!

 

 

/Js


Luspank

Har bara liiiite pengaångest... lönen är efterlängtad men nu måste det fortsättas snåla om jag ska ha råd med tre utlandssemestrar och en festival den här sommren... :)

 

 

Det är väl tur att man packar på sig servetter när man är ute ifall det inte finns toapapper. Kommer väl till användning nu när man är luspank :P HAHAHA !!

 

/Js


Världens mysigaste

Kom på att jag hade världens mysigaste söndag med Maja och Micke igår ju! Vi promenerade längs vattnet hela vägen in till stan. Sockholm är såå vackert!! Sen gick vi och fikade lääääänge, jag åt en succekaka som inte var alls lika god som det låter och Micke åt vaniljsås med lite paj.. hahahaha!!

 

Världens mysigaste!

YAAAM

 

 

Ville bara säag det! :)

 

Idag har jag jobbat och skrattat åt Micke när han körde ett träningspass med mig och en gjort frivädingar om kompensation i gymmet efteråt. haha! Nu måste jag tänka igenom skyltfönstret som blir till att göra imorgon :D

 

 

/Js


En lördag

Började gårdagskvällen hos familjen Koch för att sedan möta upp Matilda och sen Micke. Slutade på Hotellet vid Österalmstorg med Micke och hans kompisar. Blev en riktigt bra kväll! (låter nog tråkigare än vad den var nu bara för att jag är för död för att berätta.. blev några bilder hemma hos Kochs iaf)

Och så in i dimman....

 

/Js


Klackarna i taket

Så blev det lördag och ÄNTLIIIIGEN har jag fått hämta min himlarns garderob :D WEI! Tack Micke för hjälpen!

 

 

Mer uppdatering än såhär hinns inte med. För nu är klackarna och sotningen på, det blir klackarna i taket idag igen :)

Hur gick det min min lugna vecka där det inte skulle hända nånting...? var det nästa  vecka kanske..?

 

 

/Js


Fredagsmyys

Igår var tanken att jag och Maja skulle gå och ta en premiäröl/drink på Dabeser slussens uteserveringspremiär. Men eftersom vädret kände för att vara som det var så hoppade vi Debban för att avnjuta en bruschetta på Vapiano istället. :) Gick ju lika bra det.

 

Sen inhandlades det götta och styrdes hemåt för en myskväll. Men så var det visst lite tjööt fårn folket hos Hornstullgrannen. Så vi hamnade hos Viktor med Martina, Carl, Linn, Micke och Johan. Och det blev inte riktigt en sån myskväll som vi planerat... slutade på Högbergs med en p2 och ett par sväng om på deras bastutemp med ack så trevliga dansgolv. Inte fyskam de helle :P

 

Maja i Viktors kikhål :L

Påväg..

Snyggt move Maja ;P haha

 

/Js


nikola sarcevic

skön kille de den där nikola ...
/Js

Glassigt på ballen

Vilken härlig dag !! Tänkte att jag skulle sätta mig nånstans i stan och njuta av solen. Men jag råkade jobba över endel så jag åkte dirket hem istället.

 

Var lite besviken på mig själv över hur jag reagerade igår med träningen och allt. Så idag skippade jag träningen och unnade mig lite glass istället :) Solen stekte fortfarande på ballkongen trots att klockan var efter 18 när jag kom hem. UNDERBERT! Så jag satte mig där i solen med glassen och förberedde mig inför mitt medarbetarsamtal imorgon. Har alltid varit nervös inför sånna här samtal. Men den här gången är jag faktiskt inte det. Ska bli roligt och intressant att höra var chefen tycker om mitt arbete. :)

 

 

 

/Js


LONDONBABY

LONDON ÄR BOKAT !!!

 

Finally !! Den 14:e maj lyfter vi och landar på svensk mark den 18:e. Vi ska göra resan minst lika bra som min och roomies Londonbaby-resa. Men den här gången fick vi med oss några på köpet. Inte mindre än Martina, Viktor, Filipha och kanske Roy. Vilket jävla gäng! Så har vi ju Åsa som redan bor där, WEEII !! :D

 

LängtarLängtarLängtar !!

 

/Js


LONDONBABY

LONDON ÄR BOKAT !!!

 

Finally !! Den 14:e maj lyfter vi och landar på svensk mark den 18:e. Vi ska göra resan minst lika bra som min och roomies Londonbaby-resa. Men den här gången fick vi med oss några på köpet. Inte mindre än Martina, Viktor, Filipha och kanske Roy. Vilket jävla gäng! Så har vi ju Åsa som redan bor där, WEEII !! :D

 

LängtarLängtarLängtar !!

 

/Js


Storböl !

Kutar från jobbet för att hinna få biljett till det eftertraktade träningspasset med Lisa idag. Får en biljett och går upp och äter lite frukt så jag orkar med passet. Är egentligen helt död efter en tung dag på jobbet där jag fått anstränga mig extremt för att hålla humöret uppe. Så jag tänker när det är 25 minuter kvar tills passet börjar att jag kan ju luta huvet liiiite åt sidan och vila ögonen lite.

 

Slutade med att jag vaknade en och en halv timme senare och det var 10 minuter kvar på mitt pass. När jag insåg det satte jag mig upp och började STORBÖLA! Verkligen hulka! hahahaah!! såå typiskt mig! Men här hade man kutat, längtat efter det här passet, ätit sig perfekt lagom mätt och så SOVER man förbi passet. SURT!

 

Så jag tog ett bas pass en halvtimme senare. Det var 10 stycken på passet och alla glodde på mig som om jag var dum i huvet eftersom jag gör medelövningarna, hoppade som en duracelkanin och svettades som en gris. hahah!

 

När det var dags för nedvarvning kikade jag ner i stora salen där det precis börjat ett medelpass.... hmm... tänkte jag.. det där hade jag ju velat gå på! Så jag kutar direkt ner från syretoppen till medelpasset och hinner med den sista uppvärmningslåten och kör hela det passet också...

 

Nämen sådär ja! Blev väl två pass i rad istället då då..

 

Bra gjort! Men jag blir så trött på mig själv att jag aldrig kan vara normal..

 

 

/Js


Du måste hjälpa mig !!

Okej, jag har ett problem, ni måste hjälpa mig nu!

 

Jag har börjat spara ut min lugg, tänkte att de var skönt till sommaren och bara kunna ha det lite sådär "skönt". Men nu har jag börjat sakna min hellugg. Känner mig lite naken när håret inte ger mig nån attityd... Vad ska jag göra??!! Ska jag klippa lugg igen eller ska jag spara ut den? Svara ärligt !!

 

Tänkte lägga upp bilder på de olika frisyrerna men hittade ingen där jag inte har hellugg...

 

 

Fattar inte hur jag kan vara så trött... yeye, ska på träning nu iaf. Hörs sen för ikväll ska vi boka resan till London! FINALLY !!!

 

/Js


Sunday

Härliga söndag med massa solsken och lite ångest! Precis så som en söndag ska vara :)

 

Gick ner och satte mig utanför Strand nedanför mig på en brygga och dinglade med benen övanför vattenytan i solskenet. Nu är det vååår! Och jag kan inte beskriva hur sköönt jag tycker att det är att kvällssolen gassar på min ballkong nu :) Lovely!! Längtar ju inte mindre till sommaren när jag pratar med Malin om hur kul vi ska ha det heller!! Fab fab fab!

 

 

 

Har långpratat med syster i telefon också, mys! Saknar henne och önskar jag kunde få en liten del av hennes lugn där hemma i djurås i mellan åt..

 

Nu ska jag laga tacos och sluta ha ångest :) WEI !!

 

/Js


Thinking of you

He kissed my lips
I taste your mouth
He pulled me in
I was disgusted with myself

Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into...
(på promenad i Kristiansand)



Hemma efter träningen, ska ut på promenad och rensa huvet lite nu... ses!




/Js

Inflyttningsmys

Igår bjöd Ida hem till sin nya lya på mat, tjejmys och singstar :D Mycket trevligt!

 

Lilla My aka Ida :)

Singstaaar! Alltid lika kul :D

Var snäll mot Pinguuu !! :L

 

Tack för en bra kväll Ida!

 

Nu ska jag hem till Maja på mys! :)

 

/Js


Compact living ?!

Orkar inte svära över den där förbannade (hur beskriver man den utan att svära) garderoben jag ska få hem. Skulle kommit igår så jag och pappa skulle hämta den idag. Jag ringer till Jysk för att höra om det är okej att pappa hämtar den själv utan mitt kvitto. Då säger dom att den visst inte kom med den här leveransen så den kommer TIDIGASTTORSDAG !!!!!!! Nämen det är okej, jag lever i skiten lite till då.......

 

Som tur är kom Pappa och Micke hit och hämtade skåpet iaf. Skönt.. en liten sten från den stora grusvägen i bröstet borta :)

 

har börjat satsa på att trycka all skit åt ena hållet och städa suuperfint på andra och så låssas jag att jag bara bor på den fina delen.. smart va?!!

(håna inte min fina leopardtiger, det är faktiskt Pricken som blir 14år i maj :L)

 

 

Hann med mitt favvoträningspass idag också, så nu känns det lite bättre. Måste ta igen typ en veckas träning så det får bli två pass imorgon. Nu ska göra storkok och sen hopas jag på massa mys ikväll, utanför min lägenhet tack!!

 

 

/Js


Jobb i Norge

Förlåt igen för sjukt dålig uppdatering. Men jag hinner inte plus att jag har varit i Norge i tre dagar. :) Jag blev ju så nervös innan jg skulle åka helt plötsligt. Men det gick jättbra och det var jättekul!! Fattade som väntat inte ens hälften av vad dom sa, men antingen log jag bara och nickade eller så fick de säga det på svenska eller engelska. Hahah! Dom borde ha hatat mig tillslut eftersom jag sa VA?!! efter varje mening! hahha! yeye..

 

Tänkte dra min vistelse lite kort bara..

 

Tisdag:

Alarmet står på kl 05:00 (!!!) Hinner i tid och är på centralen kl 06:00 där jag möter upp Linda och Mackan och tar en Taxi till Arlanda. Flyger till Oslo där jag och Linda håller på att missa flyget till Kristiansand. Haha!

 

Från Kristiansands flygplats tar vi en taxi direkt till JC-butiken i Sörlandscentret för att hålla uppstartsmöte och sätta igång. Nu är klockan runt 11. Vi jobbar intensivt enda till klockan 21:00!!! Gissa om jag var dööd då!

 

 

 

Liiite brottarlinnen att vika då...

Kände att jag mer än halva min tid bara försökte få nån form av struktur i allt kaos

Fattar inte hur folk inte kan förstå att den här butiken inte är öppet. Så ska dom promt trycka sig igenom stegar och kartonger och börja rycka i hästarna.... VA?!

 

 

Sen blev det en tröttflammsig middag ala Norgepriser och däckning i sängen...

 

Onsdag:

Uppe med tuppen och på plats strax efter 8:00. Jobba jobba jobba! Halvtimmes lunch för att hinna så mycket som möjligt innan mina svenska kollegor åker... :( Butiken står helt klar för öppning då jag lämnar som siste man klockan 19:00. Fiii fan vad bra jobbat av oss!! En helt nyöppnad tipptopp, tidigare ostrukturerad butik på två dagar. Nämen man stämplar väl in ;P

 

 

Eftersom jag var ensam kvar fick jag äta middag själv inne i Kristianstad. Är såå stolt att jag lyckades ringa en taxi och även boka en till morgonen därpå helt själv, fast dom pratade norska med mig :D haha!

 

I Kristiansand har McDonalds ett eget slott

 

 

Så ja, det var en rolig och lärorik upplevelse. Fick massa inspiration att fortsätta jobba hårt. För det är ju genom hårt arbete man får åka iväg på sånna här resor. :) Måste också säga att norska expoteamet var jätteduktiga. Tänk om man kunde lägga på lite engagemang och entusiasm på det också, skulle bli grymt! Skulle nog inte skada att ge det till de flesta norrmännen faktiskt!! haha!

 

 

/Js

 

 


MysSolFikaTacosNorge... och lite sådär..

Dålig uppdatering den här helgen.. sorry! Har haft fullt upp och fullt hus hela helgen :) WÛNDERBAART! Mamma och gluggen har varit här och hjälpt mig at komma några steg på vägen för att få iordning min lägenhet. Thanks! Och sen har jag bara gjort andra mysiga saker och så... :)

 

Som det här:

Mys i solskenet och sådär..

Mysigt sökande efter fik och sådär..

Massa mys påväg hem till Viktor för en riktig fika.. och sådär.. :)

 

 

Och  ikväll har det varit tacokväll på Hornstull igen... och såklart massa mys. :) Och nu måste jag egentligen verkligen sova. För jag ska vara på Centralen imorgon kl 06:00 för att ta taxi och sen flyg till NORGE! Jag ska åka dit för att bygga upp en helt ny och fin JC butik tillsammans med delar av Norges expoteam och våran stylist Linda :D Ska bli galet kul! Men nu är jag helt plötslit vääldigt nervös också... är väl alltid så när man ställs inför nya utmaningar. Men kanske är det lite bra också. Jag har bestämt mig för att det är bra iaf och att jag kommer lära mig och få massa ny inspiration. Och det känns verkligen som jag behöver det just nu.

 

Tror också att det är bra att jag kommer från stan och träffar lite nytt folk. Speciellt efter den här helgen. Behöver lite andrum... lugn.. ingen fara, bara lite space :)

 

Är tillbaka från Norge på torsdag. Tror vi inte hörs förrän dess. Ha det bra så länge!

 

/Js


Besviken på LUCCA

Jävla Jysk som kan dra åt helvette verkligen!!! Förlåt mig men jag är bara såååå arg och besviken! Skulle åka och köpa en LUCCA garderob där idag som dom kollat upp att dom hade. Kom en timme efter stängning igår... så då åkte jag och mamma ut till brandbergen imorse (det är liksom inte runt hörnet) Vi kommer dit, betalar och allt är bra. Går bak till varumottagningen och då kommer det en tjej ut och säger att det blivit något fel för dom har ingen garderob på lagret!!! SUCK!! Den enda som har den är Södertälje! Vilket kändes som andra sidan jorden just då! Så jag fick lov att beställa den och förhoppningsvis kommer den om en vecka... AAAAH! Då ska jag alltså leva i kaos och flyttkartonger lite till då... SUCK !

 

 

Typiskt mig att bli helt galen för sånna här saker.. haha! Men att saker inte blir som jag tänkt kan nog vara det värsta jag vet. Jag blir så himla besviken.. tur att man har nån som vill göra en glad igen då :) Ska äta frukost/lunch nu och gå promenad med honom nu. Känns säkerligen bättre efter det :)

 

Får sätta upp lite kakeldekor och titta på min fina fotovägg och sköna matta och försöka svälja besvikelsen. För garderobhelvetet kommer ju inte snabbare för att jag är arg och besviken :) Och vi har faktiskt fixat en hel del annat fin här i lägenheten igår. Tänkte ta lite kort och visa senare. Men nu ska jag gå ner och få i mig något! :)

 

 

/Js


Lyckoruskväll

God härlig Morgon !! :D

 

Det blev utgång igår och fiii fan vad kul det var :) Började här hemma med Viktor, Martina och utsökta viner från M:s pappas vinkällare :) YAAM! Sen gick jag och Martina vidare. Vi hade inställningen om att skita i alla andra, ta platta skor och bara shakea aset på något ställe där de spelar bra musik :) Om man går in med den inställningen är ett egentligen äckligt 18års ställe underskattat. Haha! Vi började på Högbergs vid slussen (vilket btw var jättebra, perfekt afterwork/förarställe. Gratis, chillplatser och bra musik på dansgolvet :D) Sen gick vi vidare till Metro vid skanstull. Där var väl det enda heta bartendern, som kanske var den enda som var över 20 också ;P Men men.. vi stod i den lilla luftkonditionerade glasburken till dansgolv och shakeade våra rövar svettiga iaf. Pööfect! ;)

 

Kvällen kunde inte slutat bättre än med en Nachotallrik på Crave. Sen gick vi hem till mig och skedade ;) haha!

 

Blev en tidigare kväll än vad jag blivit van vid. Men det var mest skönt. Fick lyckorus på lyckorus igår. :) Sååå roligt! Tack för det Martina, det måste göras om!! :D

 

<3

 

 

Jag är väldigt glad att det inte blev för sent idag också för idag ska jag åka till IKEA med mamma och fixa massa i lägenheten :) WEEII!! Så nu måste jag nog gå och kyla ner den här svullna dagen-efter-kroppen lite...

 

 

Ha en underbar dag i solen!

/Js


Magenta vs tacky mjukisar...

Tanken var att jag ikväll skulle gå till G-starbutiken i Gallerian på shopping och ölhäng för att sedan efterfesta på Magenta som var hyrt för kvällen. Men efter strul med osningen så blev jag opepp och hann byta om till mina äckligt fula Ed Hardy mjukisar och då är det kört. Så när allt väl löste sig med osningen var jag för otaggad för att röra mig utanför dörren. Hahaha! Så jag bangar! Känns ganska skönt ändå. Var ju ut igår och så jobbar jag imorgon, det får räcka :) Funderar på om man ska gå ut imorgon istället...

 

 

Känner på mig at det här kommer bli en jättebra helg. :D Mamma kommer till stan och ska hjälpa mig med att få ordning i lägenheten. Ska bli så skönt att få hjälp med allt och sätta upp gardiner, fixa min fotovägg och få ihop nån form av förvaring. Ska bli såå skönt. Känns som en börda som legat över mig kommer försvinna. Skönt att inte behöva knapra egenköpta påskägg själv också.. :) Men jag kommer sakna Majsan!!

 

Nu ska jag titta på ikea.se och planera lite inköp. (Började titta på Borat men det verkar inte riktigt vara min humor... fattar ingenting!)

 

/Js


The Grand Opening @ Landet

Landet igår blev supermys! Jens var superduktig och sjöng till och med! :) Så där kunde man sitta stolt. haha! Träffade Linn och en lite full Albin som helt plötsligt blev ghettomodell. HAHAAA!!

 

The Grand Opening med Jensa bakom trummorna :)

Linns standardpose ;P

"En bekymrad, bajsnödig sångerska" hahaha!!

Hur ska jag klara en hel vecka utan denna gooing?!

Linn och Jens som hett tvillingpar :)

Börjar med att Albin och Linn byter jacka, Jens helt oskyldig

Sen kommer vi på att bakrunden är helt perfekt och Albin blir Ghettokid

Hahaha!

Posarn gick loss med Ghetto, Country och rockstar-poser! hahaha!

 

Grym kväll :)

 

/Js

 



 


RSS 2.0