Gott Nytt !

YES ! Klar! Nu är det dags att skynda skynda till hornstull och de andra Falutjejerna :D

 

 

 

Kvällen outfit:

Käng-liknande klackar, Skinnleggings, Oversize t-shirt, Kedjegördel, Handskar, Ringar, lösögonfransar och en lightvariant av sotning. SÅDÄRJA !!

 

 

GOTT NYTT ÅÅÅÅR !!!

 

/Js


Sorry 3

Redigt pinsamt att ringa och skälla ut 3 för mitt skitmodem och få som svar att jag inte betalat novemberfakturan på varför det inte funkar.. wooopsii !! Bara för att min post fortfarande går till Falun !!! Vaddå seg på att adressändra?! Jag har faktiskt beställt hem papper, men dom kommer ju aldrig... kanske ligger i brevlådan i falun, vem vet.

 

Har iaf hållt på att fippla med det gär i en timme nu så jag har inte ens börjat prova vad jag ska ha på mig ikväll. STRESS !! Schit, kommer inte ens ihåg vilken tid jag ska vara hos Maja.. komer nog bli sen iaf. Det där med at komma tidigare och hjälpa till med maten får jag nog hoppa över. Sorry everybody!

 

Nu ska jag tänka att jag själv är en skyltdocka, brukar vara det snabbaste sättet att hitta en snygg outfit :P

 

 

/Js

 

Kom på att jag hade ju planerat att åka till Falun imrogon.. hu tycker jag att det går med den planeringen?? Mamma är inte hemma så jag har ingenstans att bo, jag har varken hört av mig till Kicki eller Malin så jag vet att dom kan träffa mig och jag har inte börjat kolla upp tåg... men det hinner jag bakis och jävlig imorgon... säger vi...

 


Jävla skitinternet som kan dra åt helvette !!

Internet vill inte riktigt funka hemma. Så jag får ta det här, på jobbet, på lunchen istället. suck!

Jobbar till kl 15:15 idag. Sen måste jag kuta till Åhléns i ett sista tappert försök att hitta en ny outfit tills ikväll.. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig. Kedjegördel, nitväst, handskar, lösögonfransar, sotsmink, läppstift.... hmm.. i don't know. Men men, så jävla viktigt är det väl ändå inte!

Hör av dig om du hade tänkt att ha en grym efterfest och vill ha dit 8 stycken stekheta brudar ;P


/Js

Stress och förvirring

Sorry, för seg uppdatering. Men det är lite som rör sig i mitt huvud och ben just nu. En kväll utanför stan var behövlig men det är inte alltid så lätt.. speciellt inte när det är helt jävla omöjligt... suck!

Efter 2,5 timmars sömn jobbade jag 8-18 för att sen åka raka vägen till IKEA med mamma och syskon. Har inte den blekaste om hur jag orkade med det, men jag hittade iaf massa fina saker. Speciellt en ram som jag är helt kär i. :D Det kommer bli sååå fint i nya lägenheten! Bäst kommer bli fotoväggen. Nu gäller det bara att välja ut vad jag ska ha för kort. Vill bara ha foton som jag själv har tagit...

Idag är det också jobb 8-18, jag blev påminnd här på morgonen om att det är nyårsafton IMORGON! Fattar ingenting och blev huuur stressad som helst. Eftersom jag jobbar hela dan imorgon också. Vet inte ens riktigt vad som händer, men det visar väl sig. Jag och Maja ska iaf handla maten ikväll. Och eftersom jag slutar 18 idag så har jag ju en hel timme på mig på stan att leta outfit. Det är ju lugnt.....


Jaja.. nu ska jag ut och jobba igen.


/Js


Had a Nice Day

WOOOOOOFF !! Vilken jävla dag! Riktigt bra drag på jobbet idag :D Så kan det väl vara jämt!! (Förutom när jag hänger om eller skyltar om såklart ;P) Men det roliga är att jag inte kännt mig stressad en enda gång.. Tror jag har gått och blivit stresstålig. Lugn som en filbunke och snabb som en vessla :P haha! BRA DAG !! Men sista timmen gick musten ur mig litegrann, då blev jag lite slut.. men liiite trött får man vara när man jobbar 8-18. ;)

 

Nu sitter jag och äter pasta (typ) carbonara och lyssnar på The Frays album The fray, Såååå sjukt bra!! Riktigt mysigt! :) Snart ska jag ta mig till Lidingö, var ett tag sen... spännande.

 

 

/Js

 

 


Söndagsmys

Har varit hos mormor och myst lite med familjen och fått fina julklappar :D Weiii !

 

Jag och Fanny har haft en supermysig dag på stan, lite smått jobbigt att jag köpte så stora saker så att man inte fick plats nånstans. Men så kan det gå när man ska inreda en ny fin lägenhet snart :)

 

 

 

Jag bara äääälskar min nya jacka, från Zara, såklart :P

 

/Js


Hår skänkes !!

Okej, jag klippte mig för en vecka sen, 1 VECKA sen !!! Vad är det frisörer inte förstår när jag säger att de måste tunna ut mitt hår så mycket att det typ inte finns nått kvar??!! Tror dom inte på mig at jag har tjockt hår eller??!!

 

Har fått tagit fram urtunningssaxen som vanligt.

 

 

Resultatet blev denna enorma hårboll. Men på huvet syns inte mycket skillnad.. suck!

Nu ska jag åka in till stan och träffa Fanny för lite mellandagsstrosning. Hoppas på att komma hem med fynd från Zara, JC och Topshop :D

 

/Js

 

 


Pic

Min julafton i bilder:

 

 

Nöjd brorsa efter att ha klätt granen med mig dan innan julafton. Förretsen så är jag sjukt arbetsskadad (för er som inte redan märkt det :P) Hur lätt är det att klä en julgran med en 7 åring som vill sätta alla kulor röda som gröna som guld som silver helt hullerombuller och gärna allt i en klump när jag helst vill ha ett tema på granen??!! Ajajaj, mitt stackars expohjärta fick läggas in för ett tag........

Julemys hos faster Lalle med hela släkten på pappas sida

Tomten kom på besök. När tomten pulsar i snön utanför tittar sig Tim först omkring och konstaterar sen: "Det är iaf ingen från familjen" hahaha!

Blev helt plötsligt en lekställning :P

puss

Välldi söt Felix :)

Det var iaf ett av mina julfiranden det :D

/Js


Happy

Första mellandagsreadagen på jobbet. Helt kontrollerat och inte alls så kaosartart som man alltid förbereder sig på. Men det var ju lite fart iaf och det är alltid roligt. Fick ha lite volym, eller förlåt, någon volym över huvudtaget på musiken idag, eftersom kontorsnissarna över oss inte var där idag :D Det bidrog skitmycket till stämningen.

 

Imorgon är jag ledig (igen!!). Då ska jag ha en heldag med syster som är på besök. Vi ska åka och mäta och titta i lägenheten i Hornstull sen ska vi trängs lite med alla andra på stan, äta lååånglunch och bara ha de mys. :) På kvällen kommer mamma och Nora ner så då ska vi hem till mormor och fira lite jul igen, va ju ett tag sen eller vad tycker ni?! ;P

 

Jag och Fanny har förresten kommit fram till vad mitt framtida yrke ska bli.. det är helt perfekt!!!! Men jag tar det en annan gång :P hihiihihiii!!

 

/Js


Juldagsmorgon

Har varit helt uppslukad av Elsas mode hela morgonen. Men nu är den slut (och ooo så bra den var) skulle så gärna vilja se den på film. Skulle vara så roligt att se alla sjukt genomtänkta outfits och alla festnätter på filmduken :)

Men nog om det, nu sitter jag i soffan och zappar mellan massa olika roliga kanaler som man själv med skogstv inte har och äter Yoghurt med flingor, eller rättare sagt Start med lite yoghurt i. :D Det är så det ska vara när man är hos pappa. Då är det sån här lyxfrukost som gäller, eller hur då Fanny?! Kommer ihåg när vi var små och tyckte det var helt sjuukt lyxigt att välja mellan flera olika mjuka bröd, olika yoghurtsmaker (och yoghurt över huvudtaget), olika sorters flingor och flera olika pålägg. Du hör ju!! LYX! ;P

Idag kommer Fanny hit så idag blir det en till liten minijul. :) Myys! Men julen är inte slut efter idag. För på söndag kommer mamma och syster hit, man har väl en lite utspridd familj :P

Massa mysiga julbilder från igår kommer så fort jag är tillbaka vid min dator.


/Js


Juletid

Äntligen har julstämningen infunnit sig.. har ätit världens godaste mat, efterrätt och götta. Nu sitter jag och tittar på den nyklädda granen och känner mig alldeles harmonisk. Imrogon blir det gemensam gröt och julskinkemacke frukost :D Myyys!!

Nu ska jag inte förstöra stämningen genom att sitta vid datorn :)

Goo Jul !


/Js

Snart jullov ...

Sista jobbdan innan jullovet :D (två dagars ledigt är lyx ju) Har med mig hela julpackningen och åker dirket till pappa efter jobbet. Har verkligen noll julstämning men hoppas på att de kryper fram ikväll då vi ska klä granen :D Massa mys !

Nu ska jag gå ut och fortsätta hänga ihop mellandagsrean så diskret jag bara kan. Känns absoluuut inte misstänksamt :P haha! Ser ju förjävligt ut, alltså helt perfekt för rean :D


/Js

31 frågor om år 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? -  Ja massa :D 

2. Höll du några av dina nyårslöften? - Nyårslöfte? Neeej, försöker sluta att ljuga för mig själv så jag gör inga löften

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? -  Nej..

4. Dog någon som stod dig nära?
-  Nej, pjuudi !

5. Vilka länder besökte du? -  England & Tanzania

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? -  Långt hår!

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? -  14 april då jag åkte till barnen i Afrika :D

8. Vad var din största framgång 2009? -  Min personliga utveckling och utvecklingen inom jobbet :) 

9. Största misstaget? -  Misstag och misstag, i slutändan finns inga misstag, allt har ju  tagit mig dit jag är idag

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? -  Jag fick en ringorm på armen från Afrika, Pole saaaana!!

11. Bästa köpet? -  Min second hand väska från London!!

12. Vad spenderade du mest pengar på? - Afrika och all måltider ute  :D

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? -  King Curtis, Arvika och världens bästa sommar !!!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? - Hela Elisas och The scripts skiva, sexy bitch, hotel room, pretty wings, only hope, between the minds, Cecilia Lind mfl.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? -  Jag tror nog jag var gladare.. iaf  from typ  april då jag började leva på riktigt :) 

16. Vad önskar du att du gjort mer? - tjänat mer pengar...

17. Vad önskar du att du gjort mindre? - tänkt

18. Hur tillbringar du julen?
-  hos farfar med pappa och tjocka släkten MYS! 

19. Blev du kär i år? - Ja

20. Favoritprogram på TV? -  House, idol, ensam mamma söker.. tittar inte så mycket på tv annars.

21. Bästa boken du läste i år?
-  räknas ELLE ?!

22. Största musikaliska upptäckten? -  Upptäckt..? Låter så stort, har nog inte upptäckt något nyt som är så "stort"..

23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? -  En ny kompaktkamera 

24. Något du önskade dig men inte fick? -  önskar mig nästan aldrig något...

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? -  Fikade hos  pappa och gungade med Paulina :D

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
-  Ja, antagligen nånting

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? -  Svart.. är det en stil ?!

28. Vad fick dig att må bra? - Roomie, Sverker, Familjen, Maja, P2, Afrika och alla underbara vänner <3

29. Vilken kändis var du mest sugen på? -  Zac Efron... pinsamt jag vet...

30. Vem saknade du? -  Massa olika som inte var nära mig. 

31. De bästa nya människorna du träffade? - Massa nya jobbarkompisar, alla volontärer och barn i Tanzania, z mfl.

 

 

/Js



Tranan

Åååå, mys vare! Helt lagom kväll :) Och en helt nöjd tjej! Vad är bättre än fina vänners sällskap?

 

 

Massa Grattis Åsa !! Kul att ha dig hemma i Sverige (om bara för en kortis) igen :D

 

/Js


Spontanmys

AAAH !! Yberstressad igen! :D

 

Nu ska jag in till stan igen för att möta upp hötorgarna för att käka middag och sen åka och fira Åsa på peppar. En spontan kväll, I loove!

 

 

Har på mig en mycket fin och oanvänd kreaktion från Zara. Känns såå jag fast verkligen inte modellen, man jaja! Jag älskar den iaf. Och så har jag mina rinagr såklart :P

 

 

/Js

 

 

Kan jag sluta överanalysera mitt nervkläm i bröstkorgen som inte ville släppa på hela vägen hem???!!!!


Story i Elsas Mode

Sitter och slötittar på Söndagsfilmen Next på 4:an. Längtar tills nyheterna så jag får sjunka in i Elsas mode igen. Är helt uppslukad... strange!

 

Och vet ni vad, hon skrev om Story !! Så himla roligt! Blir så stolt över Moster och Mesh, tänk att allt de tar på blir till guld... men guud så ni slitigt! duktiga!

 

Utdrag ur boken: "Stroy - de senaste i raden av nya, heta stockholmsställen. Hotellet, baren och resturangen, som alla går under samma namn, ligger i en rå men stajlad lokal på Riddargatan som tidigare varit frisersalong. Invigningsfesten är redan modeveckans största snackis - alla som lyckats lägga vantarna på en åtråvärd inbjudan hade fått sova över i ett av hotellets modernt inredda sovrum." Den här invigningen ägde faktiskt rum på riktigt.

 

Yes, nyheter! Sooo long !

 

/Js

 

 

 

 


?

O jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig
O jag kan inte skilja på om jag vill vara med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill bli av med dig
O jag kan inte skilja på om jag vill skada dig


En söndagstripp till Arlanda

Klockan var 06:50 då jag såg soptunna som förklarade varför jag stod och väntade på bussen i snöstormen alldeles själv: söndagmorgon... Vem fan är uppe kl 6 en söndagsmorgon??!! JAAAAG !!

 

 

 

Jag skulle nämligen åka ut till Arlanda för att möta Kicki som varit borta i USA i ett halvår. Hon åker direkt vidare till Falun så jag kommer inte hinna träffa henne så mycket så då ville jag iaf hälsa henne välkommen på flygplatsen :D Och oooj, vad värt de var att gå upp så tidigt :D Har saknat lilla Kicko massa !!

 

 

 

Satt helt insjunken i Elsas Mode på både dit och hemvägen. En riktigt chic-lit. Inget jag egentligen brukar gilla men den här är så färsk och man känner verkligen igen sig. (även om den höjer stureplan till skyarna, blir nästan lite pinsamt). Så roligt att läsa om när Elsa var hemma och hälsade på i Borås där hon växte upp för det är verkligen mina känslor för Falun. SÅ mitt i prick! :D haha!

 

 

 

Gick förbi jobbet innan jag åkte hem för att hämta lite Levis-kartonger. Tänkte börja rensa och packa lite där hemma :P

 

 

 

 

Schit vilket jävla väder vi har då! Sååå mysigt! :D Jag har lovat mi själv att inte klaga på snön i år. Jag skulle bara vilja klä på mig hela min garderob, täckisar, snowboardskorna och gå ut och åka pulka och göra snöänglar :D Får bli när jag tar min lilla tripp till Falun. För då jävlar blire snöskoooter!!!! :D

 

Nu ska jag ta igen lite av den vila jag missade inatt. Delade nämligen säng och täcke med Maja inatt. Vi fnissade som 12åringar hela natten och det första jag gör när jag vaknar och ser Maja är att brista ut i ett asgarv. Lovely! Det var behövligt :D

 

/Js

 

 


Julbord

God Morgon!

 

Gårdagens julbord var götta och välldi trevligt :D Det var sorligt och många av oss hade svårt att hålla kinderna torra när Monia skulle säg hej då. Sööööt !!

 

 

 

 

 

 

Mycket Helium blev det! Jag spelade in King Curtis-repliker med heliumröst för dig Maja!! haha!! men nu fattar jag inte hur man lyssnar på dom HAHAHAA !!

 

Vi blev lite sena så vi hann inte gå till Hötorget innan. Så jag mötte upp dom utanför Grodan istället. Drottninggatan bangade Grodan och försvann nån annastans.. :( Men jag hade iaf skitkul på Grodan och mina knän påminner mig idag om att jag shakeade endel igår ;P

 

Synd att man ska vara så jävla blåögd och blåst bara. Fan Viktor jag skulle lyssnat på dig!! Du behöver nog inte vänta tills på onsdag. Jag hade kunnat skrika JÄVLA IDIOOOOOOT redan kl 3 inatt.. men jag lär ju inte lära mig nånting av det här den här gången heller... eller?!

 

/Js


Julbord, 211, ut

Jag, stressad??!! ALDRIG!

 

Fy fan vad jag är snabb :D Ändå så får jag alltid stressa.. kanske för att jag alltid är extremt sent ute :P Jaja.. nu ska jag iaf åka tillbaka in till jobbet för julbord och sen vidare till Hötorget och sen uut. Kulkulkul! Fick ihop en outfit tillslut också... kom på att jag glömt lite butiker igår. Så klart! Tänkte att jag skulle ta en outfitbild, men det har jag verkligen inte tid med nu.. vet inte ens hur man gör för att få med hela kroppen så jaja.. :P haha

 

Ses där ute som vanligt?!!

 

Älskar mitt liv!!!!

 

/Js


Hejdå Monia och Natalie..

Imorgon blir det en speciell dag. Det är nämligen Monias sista dag på jobbet + att det är min lilla personliga praktikant Natalies sista dag. :( Ska bli jättetråkigt att båda slutar... Monia är så skönt och är såå rolig att ha på jobbet även om jag inte jobbat så länge med henne. Ååå vad jag kommer sakna hennes skånska och brutalt ärliga kommentarer. Och Natalie har ju varit min högra hand nu i 7 veckor och var med mig på drottninggatan från början. Kommer bli jättetomt utan de båda!! Men Natalie har varit så duktig så hon ska jobba hos oss i jul också :D

 

Men det positiva i det hela är ju att vi får ha värsta jul/avskedsfesten imorgon :D Ååå, kommer bli så mysigt för det är månadsmöte imrogonbitti också, så då är alla där enda från morgonen :D Weeeei !

 

 

/Js

 

 


WTF ?!

HJÄÄLP !! Jag är typ svarthårig!! :S Var ju och klippte och färgade håret idag.. Det råkade bli lite mörkare än väntat... jag sa att jag absolut inte ville ha det svart, utan mörkbrunt. Men nu är det så nära svart det bara kan bli och jag vet inte riktigt om jag gillar det. Var inte riktigt vad jag hade tänkt mig.. Men nu är ju iaf utväxten borta..

 

Hade några hektiska timmar på stan efter frisören för att lugna min outfitspanik. Gick inge vidare, kom hem med ett par handskar, halsduk och massa te. Men men.. nu vet jag ju att jag inte kan köpa något iaf, för jag hittar ju inget. Suck... yeye!

 

Nu ska jag laga mat för magen kurrar :)

 

/Js


INTENSIIV !

Nämen om man råkade köra ett INTENSIV träningspass idag då! :D Blev klar snabbare än väntat med Sverker så jag orkade inte vänta på medelpasset. Men det gick faktiskt bra och jag orkade massa mer än vad jag trodde. Men uppvärmningen var typ som konditionsdelen på ett medelpass, kordinationen var som ett pulspass och styrkan går inte att jämföra med nånting annat! Men det är roligt att utmana sig själv lite. Sjukt nöjd efteråt! Det här ska jag klara av lätt om nån månad :P SÅ! (Kul att just det här passet blev fotat till en tidning, kände mig sisådäär graciös :P)

 

Imorgon ska jag äntligen äntligen äntligen klippa och färga håret igen :D:D:D Verkligen behövligt! Känner mig lite orolig för att jag inte ska klippa mig hos den enda som vågat tunna ut mitt hår ordentligt men det blir nog bra ändå. Det är hon som färgade mitt hår mörk första gången som ska fixa mig :) Så det blir nog bra! Allt blir väl bättre än så jag har nu, håret lär ju inte bli tjockare iaf :P hoppas jag....

 

Sen ska jag köpa mina första julklappar imrogon också.. börjar inse att det snart är jul.. :S Vart tog december vägen??!! Fattar ingenting...

 

 

/Js

 

 


Trallala !

Sitter i Hornstull och ska snart åka nerför hissen och träna. Man har väl ett ganska bra läge såattsäga! Trallalla! Hade en alldeles mysig och lagom dag idag på jobbet Trallala! Fick reda på att vi ska möta upp Hötorget på julfesten på fredag Trallala! Fick ett alldeles fint sms och beröm för min skyltning idag Trallala! Roomie ringde nyss och berättade att det blir Tacomys med Martina när jag kommer hem Trallala !

 

Vilken härlig dag !

TRALLALAAAAAA !!!

 

 

/Js


Julmys

Ikväll har vi också bakat och haft julmys! Vi åkte till lägenheten på hornstull eftersom ingen av oss har ugn (iaf ingen som inte börjar brinna). Vi bakade pepparkakor, men det blev typ bara en halv plåt, resten av degen hamnade i magen :D Och alla pepparkakor är kvar eftersom ingen av oss tycker om när dom är färdiggräddade.. haha!

 

 

Hade väl ingen kavel då.. fick väl trycka ut degen då :P haha

 

Men vi fick iaf till lit julmys med doften och inte att förglömma den ljuvliga julmusiken från Peter Jöback och bäst av allt, julskivan: HiFive, det är advent! med Lotta Engberg, Vikingarna och Magnus Carlsson.. woonderbaar! Hahaha!

 

 

 

Men lite julstämmning fick jag iaf :D Weei! Den millimeter snö vi har har nog ett litet finger med i stämmingen också ;P

 

Resten av kvällen ägnade vi åt att lyssna på BSB och grina till Svenska hjältar :)

 

/Js


BSB Lovers

NOSTALGI PÅ HÖÖÖG NIVÅ HÄR HEMMA I HORNSTULL !! :D Hahahahaha!!

 

Jag och Maja sitter och har Backstreet Boys-maraton! EXTREMT mycket minnen till alla låtar på Backstreets back-albumet! hahaah! Ryser av alla låtar och viker mig av skratt. När jag tittar på Maja ser jag bara hur hon såg ut för 11 år sen!! Hahaha! Sitter och känner oss as gamla när vi kan sjunga med i ALLA ord i låtar som vi lyssnade på för över 10år sen!

 

Vi sitter och minns alla hemma-discon hos Petter och Oskar. Då man hade tryckar-tävlingar och Erik Karlsson hade spikes och var snyggast i klassen! Vem har inte önskat Everybody till Dj:en på ett mellanstadiedisco??!! Eller dansat tryckare till As long as you love me och försökte hålla sig för skratt så killen inte skulle känna att man skrattade??!! hahahahahahha!!

 

 

Min absoluta favvoskiva där jag skrev nummer ovanför deras huven på den här bilden för att ranka vem som var snyggast. Jag tyckte att Brian var snyggast! hahahahaha!!

 

Vilka hetingar va ?! ;P

/Js

 

 


Hangover

Är hemma efter en liten strosning på stan med roomie. Är helt död och har bakisfrossa. Hahaha! märklig kväll, var jag full eller? Fattar inte varför jag är så död idag.. yeye, man är väl klen då..

 

Ska gå och lägga mig tiiidigt ikväll, snarast! Nej nu ska jag gå och ta en ipren och ett stort glas vatten!

 

/Js


Vad var det som hände egentligen ?!

Fy fan vilken sjuk kväll det där blev!! HAHAHAA! Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Men skratta låter mycket trevligare, så vi kör på det. :P

 

Jag och Maja började i lägenheten på hornstull med Ipod-digg och mormors gamla porslin. :) Sen åkte vi in till Club Ace. Skönt ställe med bara nördar som man inte behöver bry sig om. Så vi dansade som aldrig förr och ägde scenen med våra King Curtis citat! HAHAHAHAHAHAAAA !!!

 

Sen gick vi och frös arslet av oss i väntan på att få komma in på ett proppat Grodan. Väl inne stod vi på ett och samma ställe och dansade hela kvällen. Träffade barndomskompisen Viktor vilket var heelt stört eftersm jag fortfarande ser honom som typ 12år! Vi hade våra jackor på golvet som var fulla av krossat glas, öl och drinkar när vi skulle gå. haha!

 

Vad som hände sen är bara sjukt.... hahahahaa !!

 

/Js


Jag ser det snöar...

YEEEEEEEEEEEY !! Det snöar !!

 

 

 

Det började snöa när jag satt (i 20 minuter !!!!) och väntade på bussen påväg hem från träningen. Äntligen kanske man kan få lite julkänsla det här året också.. :) Fast det är jobbigt när det blir för kallt, speciellt när man ska ut och inte hade planerat att ha en särsilt varm outfit...

 

Nu ska jag börja duscha och fixa inför ikväll. Jag och Maja ska ut!!! :D Och vi ska föra i lägenheten i Hornstull, myyyys!! :D

 

Ses då !

 

/Js


ERIIIK !

Jag döör, avlider, går av.. osv. HETT HETT HETT !! Mer ska jag inte säga, för pojkspolen är säkert bortglömd till årsskiftet.. men ändå! ;P GRYYMT !!

Synd att hans tjej skulle göra bort sig och stå kvar heeela jävla låten (det säger jag inte bara för att jag är avundsjuk :P)

/Js

 

 


Scenkonst

Idag har jag haft en riktigt bra dag. Låter såå klyschigt men jag drömde en dröm inatt och drömmen fick faktiskt bli mitt skyltfönster idag. Blev ett helsvart fönster med lite opera/teater-tema. Väldigt roligt att göra och känns helt rätt inför nyår. Tack Linda för att du kom och fixade rekvisita med mig, det satte verkligen pricken över i. :D

 

 

Hatten och masken är från Buttricks.. och jag vet vi kommer få frågor om vi säljer dom, men buttricks ligger vägg-i-vägg och de lyfter verkligen fönstret. SÅ! Tog in vår entrélampa i fönstret. Tycker den är så grymt snygg och jag får lite teaterkänslor av den. :)

 

Det var kul att få göra ett fönster helt från eget huvud :) och till råge på allt lyckas jag bli nöjd också!!! Inte varje dag/vecka/ÅR det händer! :P

 

 

/Js

 


Citylove

Trubbel i paradiset var en helt okej film. Kom på mig själv att heelt glömt bort vad alla karaktärer hette när jag satt och väntade på bussen hem. Så mycket intryck gjorde den! hahahaha! Men helt skönt film att se iaf :P

 

Igår fick jag en sån där känsla jag kände mycket av i sommras.. att jag bara älskar den här underbara vackra staden :D

 

 

/Js


Paramore

Har blivit helt såld på Paramore och deras album RIOT! går på repeat. Gryymt! Letade upp en bild på dom, kul att få ett ansikte på dom också :P

 

 

Paramore

 

/Js


En bättre dag

Jag hade sån ångest igår när jag gick och la mig, var så rädd att ha en till dålig dag på jobbet. Men i morse intalade jag mig själv på nått jävla vänster att jag inte skulle ha det. Och det gick ju ganska bra tycker jag. Hann med allt jag skulle göra och fick ihop allt på något magiskt sätt. :) Imorgon är det nyårsfönster som gäller! Blir svartsvart! :P YEEEEY !!

 

Ikväll ska jag gå på BIO med Maja :D Vi ska se Trubbel i paradiset. Vi ville bra se en lätt film och den här känns som en sån där film som man garanterat inte känner sig deppig av efteråt. PERFEKT! :P

 

 

 

/Js


WTF ?!

Fy fan vilken jävla skitdag som kan dra åt helvete !! Haft en skitdag på jobbet där det mesta gått fel och varit helt utan inspiration. Vill inte ens prata mer om det.. när jag ska sätta mig på tunnelbanan till träningen somnar jag på två röda och vaknar upp i SLUSSEN!! Va faaan!! Jag ska ju till fridhemsplan!! Jag har satt mig på röda linjen mot fruängen.. fel linje och fel håll! Då är man trött alltså..

 

Det som räddade mig dag var först ett riktigt bra träningspass. Vem blir inte glad när de första uppvärmningslåtarna är: I gotta feelin och Dance with somebody?! :P Sen skickade syster sms och säger att hon har köpt i princip ALLA julklappar från mig och henne så jag behöver inte tänka på det. Bara föra över deget. Sen kommer man hem till en alldeles skiiiinande lägenhet, roomie har varit ledig :D så nu känns det liiiite bättre...

 

Nu ska jag äta en burk konserverad annanas, då kanske till och med allt känns bra igen..

 

 

/Js

 

 


När allt går snett...

Idag har jag varit såå trött. Kunde verkligen inte sova inatt.. tänkte för mycket på en konversation jag hade med en kille jag inte pratat med på flera år. Jag har alltid kännt mig som en storasyster till honom och har det känns som jag har en skyldighet att ta hand om honom, vilket gör att jag bryr mig väldigt mycket om honom. Så även om vi inte hörts på flera år gjorde det ont att höra att allt inte står rätt till... så jag kunde inte sova inatt och har tänkt på det hela dan idag...

 

Jag vill kunna göra något.. men jag vet inte vad jag ska kunna göra, eller ens om han vill att jag ska "lägga mig i". Försöker iaf få honom att förstå att jag vill och att jag bryr mig :) mer kan jag nog inte göra...

 

Ååå, hatar tanken på att folk hamnar i fel gäng och allt bara går snett "utan att man kan göra någontng åt det". Alla har vi ett eget val och egen vilja. Men när man är 17 år är det inte så jävla lätt att säga nej när man egentligen vill. Och det enda anledningen till att säga nej är att man innerst inne vet att det är fel. suck....

 

/Js


Vinnare av Bandit Unsigned 2009 ääääär.....

Hahahaha! fy fan vilken sjuk kväll igår... hahaha!!

 

Bandit Unsiged hade final på Nalen där första priset var:

- Rotation på Bandit
- Singelkontrakt med Bonnier Amigo
- Jägermeister står för produktion av singeln i proffessionell studio
- Distribution av singeln
- PR-paket genom Triada Promotion

Ett helt okej pris om man vill få fett skivkontrakt och bli stora iaf i Sverige...

 

I am so me spelade som andra band och körde skiten ur dom flesta och hade nog störst publikstöd i form av tjejer där jag kände mig sjuukt gammal. haha!

 

Och nu till det egentligen inte så sjuka men ändå helt stört... I AM SO ME VANN HELA JÄVLA SKIITEN !!! Jag och Maja visste inte riktigt vart vi skulle ta vägen men vi skrek iaf och hoppade i takt med de andra småtjejerna och vi kände oss som riktiga groupies. Men det gjorde ingenting, för dom VANN verkligen !!!!

 

 

På väg till Nalen (helt stolt att jag hittade)

I am so me ! modigt att köra sin stil hela vägen, cred!!

Får utlåtande av juryn, massamassa beröm, synd att ni inte hörde allt!!

Vinnare av Bandit Unsigned 2009 ääääääär..... I AM SO MEEEEE !!!!!!

Johan njuter nog av vinsten... och maja smäälter ;P

SEEEEEEEEEEEEH !!! 

 

Jag och Maja hade verkligen lovat oss själv att inte hålla på att gulligulla. Men efter några öl/drinkar gick det verkligen inte längre, hur ska man kunna låta bli när dom är så söööööööta???!!! hahaha.. förlåt killar!

 

 

Två välldi trevliga gitarrister ;P



STOOORT GRATTIS
igen killar!! Nu kanske man får se mer av er här i storstan, det gillar vi !!

 

 

Nu ska jag åka och storhandla med pappan !

 

/Js

 

 

 

 


I gotta feelin

Ikväll då jävlar så ska I am so me än en gång visa vart skåpet ska stå :P För ikväll är det Bandit Unsigned final på inte mindre än Nalen! Killarna är nervösa men jag undrar om inte jag och Maja är ännu mer nervösa, hahaha!

Nu sitter jag hemma hos Maja, väntar på att nagellacket ska torka och dricker bacardi. :)

Ses vi ute ikväll?!


/Js

Mys-outfit

Har hoppat i min obligatoriska mys-outfit :D

 

 

 

Måste erkänna att jag inte kunde hålla mig från att böla en skvätt och rysa en hel del när Erik utklassade de andra i Idol! :D Så var han tvungen att sjunga två riktiga favoriter också... love !

 

/Js


Videoklipp

Hittade just en rolig film jag inte sett med klipp från Drottninggatans invigning!

GÖLL !!

 

Titta här !

 

 


Sofi Fahrmans bokturné har nått Sthlm och JC Drottningg

Somnar nästan.. är sååå trött. Och jag hade tänkt att inte tjööta så mycket om det, men det är verkligen fredag IGEN! Fattar inte hur den här veckan kunnat gå så fort den också!! Yeye... det har iaf varit en myycket bra vecka som har varit fullsmockad med massa kul, mest jobb.

 

Igår hade jag en arbetsdag på 14timmar (8-22) sköönt! Vi hade nämligen Sofi Fahrman hos oss på JC Drottninggatan. Så det blev massa expofix hela dagen med styling av Sofis utvalda outfits och annat för att göra butiken fläckfri tills modeproffsen var på plats. :)

 

Kvällen blev så himla lyckad!! Kön ringlade sig låångt på gatan utanför och det var kö till kassa heeela tiden. Galet och massa kul!! :D

 

Eliiten såklart !!!

ZÄXY

Monia hatar bloggfenomenet och skulle formodligen hata min blogg !!! :D

Men jag tycker hon är sjuuukt söt ändå ;P

Gori (i sin helt fantastiska jacka som jag skulle kunna byta kön för) och Mark kikade förbi

Tack Sofi, Fia och alla andra som gjorde det här till en grym kväll!!

(de tre nedersta bilderna har jag lånat från JCs blogg)




Men min kväll var inte slut här inte... nej jag riktade klackarna mot Harry B James för att titta till Billion Dollar Babies :D

 

Billion Dollar Babies hade nya, grymma, kick ass scenkläder! Kavajerna var to die for !!!

Frankieboy ! :D

 

Så ja, efter den gårdagen och efter att ha jobbat hela dan idag ka jag säga att det inte blir så mycket mer av min kväll än idol och sen blire hopp i säng, eller kanske däck i säng :P haha!

 

Måste ju vila upp mig inför imorgon då I am so me står på scen på Nalen !!!! :D Bästa kvällen på länge har jag och Maja bestämt ;P

 

 

/Js

 

 


workworkworkwork

ÖÖÖÖÖÖÖÖ, kom precis hem från jobbet och känner mig helt död både fysiskt och psykiskt... men om en timme ska jag vara tillbaka i stan för Levis-kväll. Och jag vet att om jag hoppar över det kommer jag bara sitta och ångra det. Så det är lika bra att åka in... men oo vad skönt det skulle vara att sova lite nu.

 

Gjorde en liten stylingvägg ala Jossi idag :D En alldeles harmonisk och matchande sådan :P

 

Nämen vi vek väl lite jeans mån-tis då ;P å snyggt vart de!

 

Nu ska jag skynda mig att laga lite mat innan jag ska åka iväg igen..

 

/Js


Roomie är tillbaka !!!

Äntligen har jag fått tillbaka roomie från diverse tyskar och irländare!!

 

Hon hade grova "taco-cravings" så det blev en tacokväll med Martina på besök. Mycket myys! Vi hade mycket att uppdatera oss med... det har ju för fan gått två löningshelger :P Mycket hinner hända... känns som om hon har varit borta i ett år!! Men nu är hon iaf här, efterlängtat! :D

 

 

Välkommen hem !!

Imorgon blir det jobb och sen Leviskväll. Kanske hinner klämma in en storhandling med pappan också. Kylskåpet ekar...

 

 

/Js


RSS 2.0