+++

Ikväll ska jag träffa den här >tuffingen< och massa andra coolingar på en JC/ELLE/Café-fest :P

 

 

 

/Js

 

 


+++

/Js

"Everything I do, I do it for you" NEJ jag skulle inte tro det !!!

Guuuud vad trött jag är på alla kärleks-dängor!!!! Det blir en heldel musiklyssnande på dagarna och jag har hakat upp mig på alla kärlekslåttexter och jag spyr snart!

Jag kanske låter som en bitter jävel, men det är inte det... Det är bara det att jag tycker att många texter är så tragiska. Vart tog självrespekten vägen?! (Maja kommer tycka jag kastar sten i glashus... haha! Men de måste ju finnas några undantag.. haha!)


"Everything I do, I do it for you"
NEEJ, jag skulle inte tro det! ALLT man gör kan ju inte vara för någon annans skull. Vem vill tappa bort sig själv helt i ett förhållande? Jag skulle om en kille gjorde allt han gjorde för min skull. NEJ TACK!


"I will change my whole life for you"
NEEJ
, jag skulle inte tror det! Hur skulle det se ut? Skulle jag sluta gör allt jag älskar och brinner för bara för den jag är tillsammans inte gillar det?! NEJ! Skulle jag begära att min kille skulle ändra allt han brinner för för min skull? NEJ! Det är väl det man älskar mest hos någon? För det liv han levt innan man blev tillsammans är ju det liv som format honom till att bli den han är idag. Skulle man vilja ändra på det helt då? NEJ! Det klart de finns saker man måste kompromissa om och ta hänsyn till, men om man är beredd att ge upp allt man ÄR för någon annan så är det mer tragiskt än gulligt!


Det är bara sånt där jag blir så trött på att höra. Ge upp sig själv, sitt eget liv och göra allt för någon annan! Inte okej!


Måste hitta lite ny musik.. eller sluta tänka så mycket, haha :P


Snart ska jag på intressant möte, finally!

/Js


Berns

Hade en trevlig kväll på Berns i helgen :)

 

 

/Js


Olika

Olika "konstverk", olika tankar och lite sådär:

 

Saker och ting är lite olika...

 

/Js


Lördag

Har haft en mysig dag på stan :) Har köpt en bamse målarbok och en annan superfin, annorlunda målarbok (ska visa sen, mne jag glömde den hos Carina..) Och så har jag köpt massa tuschpennor :D WEII!!

 

Blev helt kär i den här tröjan ocskå, second hand, men köpte den inte... sah!

 

 

Mötte upp mamma och AndersGondolen och njöt av utsikten, solen och en jordgubbsdrink :)

 

 


 

Lee-eventetJC i torsdags var förresten jättetrevligt. Massa HETA modeller, JC-folk och vin :) Ångrar helt sjukt mycket att jag var "duktig" och inte gick vidare till gubbrummet på spybar där festen fortsatte. Oscar Linnros var nämligen där och spelade, skit också!!

 

Katta, Sabina, Jimmy, Henke och Jens är snygga i Leeuniformer ;)

 

 

Nu är Maja här vilken sekund som helst. Då blir det mat och prat innan utgång :)

 

/Js


MBMJ

Vilken fantastisk fredag jag fick! Lite sorglig sådär... men sen råkade jag följa med Linda till Marc Jacobs-butiken och råkade gå hem med världens finaste armband!!!! :D:D:D:D Jag kände att jag var fan värd och kosta på mig det. Kommer aldrig ta av mig det! Och som Linda sa: "Ååååå, det är som en symbol för ditt nya liv" Hahah! Söt! Och ja, jag ska se det som en symbol för:

 

förändring, att bryta mönster och en enorm styrka

 

Jag äger ett till Marc Jacobs armband som också haft en stark betydelse.. men nu när "serva me serva bote" har brutits kanske det var dags att skaffa ett nytt :)

 

Idag ska jag gå på stan och köpa målarbok, färgpennor och masa annat pyssel som kan få dagarna att gå.

 

/Js


Pepp !

Sover och sover, tänker och tänker... känner mig helt tömd efter den här dagen.. Det här kommer bli tuffare än jag någonsin kunnat ana. Jag har varit så självsäker hela vägen och verkligen trott på mig själv och min styrka. Men efter idag är jag osäker...vet inte längre om styrkan räcker till. Men jag har överträffat mig själv förr, så let's do it again!!

 

Tur att den här dagen inte är slut än så att den inte behöver sluta såhär. För ikväll ska jag nämligen till JC Hötorget där Lee står för festen och jag ska få träffa lite saknade JCvänner. Kommer bli super! Nu ska jag bara kravla mig up ur sängen och fräscha till mig lite så kör vi sen! ;P

 

 

 

PEPP PEPP !!

 

/Js

 


ADELE @ Debaser

Precis kommit hem från Adele-konsterten på Debaser. Den var som väntat heelt fantastisk! Hon är ju helt underbar! Skulle göra mycket för att ha en sån röst, så var hon rolig, klumpig och hade en fantastisk engelsk dialekt :D FAB!

 

Ursäkta kvallen, hade bara med mig Iphonen.. :P

Nångång när jag fattar hur man lägger upp videoklipp så kommer de upp också.

 

Blev alldeles ledsen men hoppfull av det här. Ledsen för att allt är som det är, men hoppfull för att allt kommer att ordna sig... :)

 

Ingen tid att spilla tårar, nu kör vi!!

 

Tack för ikväll Majsan :L

/Js


"Att göra:"

Man gillar väl att vara strukturerad och är väl besatt av "Att göra"-listor :) Allt ligger förberett till imorgon, skulle aldrig komma ihåg allt som ska göras om de inte var för mina "att göra"-listor <3 haha!

 

 

/Js


Skyltnig på NK MAN

WEI vilken underbar dag på jobbet! Massor att göra, men allt har varit roligt och flytit på bra! Älskar att ha ett eget projekt som man kan få pilla i och styra som man vill. Blir så mycket lättare då :) Plus att jag har gjort det jag faktiskt kan, klä, placera och styla dockor!

 

Just nu jobbar jag med ett uppdrag för NK MAN. Det är 8st fönster på Regeringsgatan som går på på fredag. It's gonna be FAB! Såhär beskriver NK MAN sig själva:

 

 

NK Man tillägnas män med höga krav på känsla och kvalitet. Avdelningen är en samlingspunkt för välkända internationella varumärken med referenser från världens storstäder. Att vänta är ett exklusivt urval av trendiga och klassiska kollektioner för arbete, vardag och fest. Här finns varumärken som Aquascutum, Etro, Paul Smith och Corneliani.


Varumärken (de understrukna är de märken jag skyltar för)

Allegri, Antichi Telai, Armani, Atlas, Hugo Boss, Boss Black, Boss Green, Brooks Brothers, Burberry, Canali, Corneliani, Dako, Eton, Etro, Falke, Hackett, Jaggy, John Smedley, L.B.M. 1911, Mabro, Mono, Morris, Swims, Tie-Ups, Zegna, Zegna Sport.





Imorgon är det Adele-konsert på Debaser Medis med Maja. Kommer bli heelt fantastiskt, längtar ihjäl!! Ska bli skönt att göra något annat än jobb. Ibland känns det som om jag bara jobbar och sover typ... :P Men just nu bara älskar jag det!

 

 

/Js

 


Vogue Italia

Kan inte sluta googla och dansa runt bland olika modesidor med inspirerande foton. UNDERBART!

 

De här hittade jag på Vogue Italia under Cover Story, blev helt kär i de här bilderna:

 

 

 


 

Och de här:

 

 

FASHIONFASHIONFASHION

 

/Js


Ann Ward

Ann Ward vann just American's Next Top Model. Hon var min stora favorit trots att hon är nördig, går konstigt, är sjukt lång (1,88!!!) och alldeles för smalinspireras jag alltid av hennes photoshoots. Hon tar helt fantastiska bilder och passar till de mer konstnärliga bilderna (som jag äälskar) mer än de kommersiella.

 

Photoshoot för Vogue Italia

 

Aaah, är fylld av massa inspiration och STORT sug efter en inspirationsresa. Linda, vi flörtar till oss en weekend till New York ;P Hahaa!

 

/Js

 


Sunny Sunday

Lugn dag i solen och storstädning i lägenheten var precis vad som behövdes :)

 

Kunde gå ut i skinnjacka och poncho, Lovely!

Satt på en nedfallen gren o dinglade med benen i sollen...

 

Imorgon börjar veckan från helvettet igen! Sista veckan, då mina 8 fönster ska upp, jag ska på Adele och JC+Lee-fest. Allt är bara skitkul, men det är mycket :D

 

/Js


Fabdays

Hade en grym kväll med Mimikryspelning och utgång i Uppsala :) Härliga Djuårsfolk!

 

Var så stolt över Anders! Har var så duktig och såå söt sååå :D

 

Vaknade bakis (de där med att inte dricka tredje helgen i rad när jag är sjuk gick inte så bra då drinkarna kostade 44spänn!!!) och trasig hos Sanna, gick och hämtade upp Malin och Scheele för en helt fantastisk brunch på Snärkes nation. Pommes och kladdkaka, götta! Sen gick jag och Malin och strosade på stan ett tag, jag hittade en tröja och en söt plånbok. Om någon missat det så kan jag meddela att det har varit ett helt fantastiskt väder idag. Så vi satte oss på en bänk vid ån och njöt av solens värmande strålar ett bra tag. Jag råkade till och med slumra till, haha!

 

 

Nu är jag hemma och tar det lugnt. Somnat lite, har läst lite bok och letat lite ny bra musik. Kvällen ser ut att bli vääldigt lugn, huvet känns fortfarande väldigt tungt. Blir nog att köpa hem nån god mat och götta framför tvn ikväll.

 

/Js


I love my job !

Hr haft en effektiv och sjukt rolig dag på jobbet! Just nu bara äälskar jag mitt jobb! Älskar när det är sjukt stressigt, total kaos fast man har full KONTROLL över allt som händer :D Hahaa! Så har vi ätit chokladtårta som vunnit VM och kladdkaka också. Lovely!

 

Nu ska jag åka till Uppsala och gå på Mimikrys releasparty på Vedala Nation med Fanny, Malin, Sanna och massa andra Dalmasar, MYYYS!

 

Är sen som vanligt så jag måste skynda mig som vanligt... :P

 

/Js


Parvlar mig ut...

....och ut från NK-grottan kryper en sjuk Josephine. Japp, då var man väl tillbaka.. någorlunda iaf. Har varit ett par dagars låångarbete. Det stör mig inte egentligen, jag blir glad av att vara på jobbet. Men det blir jobbigt när man är sjuk och till och med har feber när dagarna blir sådär superlånga! För jag har nämligen blivit sjuk IGEN! Så jävla trist, men men... Immunförsvaret är väl inte riktigt som de ska när man stressar, jobbar och inte sköter in hälsa, så egentligen har jag väl bara mig själv att skylla.

 

Jag orkar inte skriva så mycket mer. Har massor att berätta, men det är bara om jobbet och det kanske inte alltid är jätteintressant för er andra :P

 

Nu ska jag fortsätta njuta av denna lediga kväll :)

 

/Js


Söndagsmysigheter

Mysig söndag :) Mamma ringde och frågade om ja ville ses. Visste inte ens att hon var i stan, så det var en trevlig överraskning. Vi åkte till IKEA och jag köpte lite smått och gött som ett diskställ som inte ramlar ner från bänken och krossar allt mitt porslin, en fin rosa filt, en ny blomma, ett smyckesställ (läs: kakfat) mm. Efter vi varit på IKEA åkte vi runt och tittade på fina bostadsområden och drömde oss bort vart vi skulle vilja ha lägenhet. MYS! Passade på att ta en tripp förbi Gröndal och mamma pekade ut huset där mamma och pappa bodde när jag föddes.

 

Såhär bodde vi, första balkongen till vänster om porten var våran :)

 

/Js


Skrattattack

Kvällen igår blev riktigt rolig :D Var ju hos Ida och Lina i deras vääldigt nya lägenhet som de inte ens flyttat in i. MYS! Jag och Maja följde inte med ut, vi åkte hem till mig med två godispåsar och hade så jävla kul!!! hahahaha!! Jag var verkligen jättefnittrig!! Skrattanfallen avlöste varandra!

 

Vaknade till och med inatt av att Maja frågar var fan jag håller på med. Då hade jag drömt något som antagligen var hysteriskt roligt för jag skrattade högt och MYCKET i SÖMNEN!! Saaah... hahaha!!

 

 

Sjukt heta vänner !!

 

Tack för igår fina människor! Hoppas på lika mycket skratt idag :D

 

/Js


Fredag & Lördag

Vilket väder!! Nu kan de väl ändå inte bli nå mer snö? För trots att solen lurar ut skinnjackan trots att de fortfarande är svinkallt så är det lugnt, bara snön håller sig borta så man kan få gå på den underbara asfalten igen :)

 

Igår bjöd jag ut Malin på födelsdagsmiddag på Sonias Grek på Bondegatan, Söder. Väldigt god mat och massa mys! Och massa Grattis igen Malin sm fyller år idag! :D Efter maten rullade vi ut från stället med uppknäppta byxor och mötte upp Maja och Emelie för en drink/öl/vin, bra kväll!

 

GRATTIS :)

 

Idag har jag mest pratat i telefon (över 3tim totalt) med mina favoriter och så gick jag ut på en liten promenad och satte mig mot en husvägg och log kisande mot solen ett tag. Underbart!

 

 

Snart kommer Maja hit och äter middag innan vi ska iväg på fest i Ida och Linas nya lägenhet på kungsholmen. Ska bli kanoon!!

 


 

Obeskrivligt skönt att vara tillbaka på jobbet igår! Ville nästan inte gå därifrån :) Äntligen fick jag träffa lite människor igen, efter att bara legat hemma och såsat i fyra dagar. Mycket att ta igen dock, men det gör inget! I'm Back!

 

Såg ut ungefär såhär på min plats igår :)

 

/Js


Foo Fighter, TBS

Jahapp.. då hade en till dag nästan nått sitt slut då, haha! Fy fan vad deppigt de är att vara sjuk alltså, haha!

 

Har precis tittat på Skavlan där Foo Fighters Dave gästade. Vilken man det är :D MYS!!!! Så nu har jag lite Foo Fighters och Taking Back Sunday nostalgi här hemma i sängen, mycket trevligt! Louder Now (av Taking Back Sunday) kan nog vara ett av de bästa albumen (som är grymt rakt igenom) genom tiderna, FAB!!

 

 

 

/Js

 


Vila? ÄNNU MER??!!!

YEEEEY!! Jag har varit utanför dörren :D:D:D Tog nämligen en liten utflykt till City-akuten för att kolla vad jag lider av eftersom jag aldrig tycks bli frisk. Väntade mig en halsfluss och lite Kåvepenin, men icke! Halsen var frisk och doktorn rådde mig att åka hem och vila... SOM OM JAG INTE REDAN HAR FÖRSÖKT DEN TAKTIKEN DÅ??!!

 

 

Jaja.. hemma i sängen igen och väntar på en nybakad blåbär/hallonpaj som ligger och göttar till sig i ugnen :) Till den tänkte jag se A Social Network som jag ännu inte sett. Kul för mig!

 

 

 

/Js


Pepp-diary

Sitter och plockar ihop massa fina bilder, texter och citat som får mig att le. Jag tittar igenom i princip alla bilder jag har på datorn och varje gång jag fastnar och ler så sparar jag den. Jag ska sedan skriva ut alla bilder och sätta in dem i en bok som jag förberett. Jag gjorde en liknande bok när jag åkte till Tanzania.

 

Det är en bok jag ska använda som dagbok under en period. Bilderna och texterna har jag klistrat fast på de fösta sidorna i boken och är till för att peppa och visa bilder på personer som gör mig glad :D Jag tar inte med någon bara för att jag "borde" och hoppar inte över någon bara för den verkar konstig att ha med. Därför är den här boken också alldeles hemlig och bara till för mig.

 

Tänkte ge ett liitet smakprov på vad som kommer vara med i boken.. De är de där "operfekta" bilderna som blir perfekta i det här sammanhanget och blickar som är ärliga.

 

 

 

De är några av de bilder som ska peppa mig och hjälpa mig medan jag skriver dagbok :D

 

/Js


Bertil 8

Sånt här kan man ju också roa sig med att titta på när man är sjuk! 
HAHAHAHAA!! Jag går av när Gurkan säger "Bertil 8"

 

TOG BORT KLIPPEN FÖR DE ÄR SÅÅ IRRITERANDE NÄR DE STARTAR SÅ FORT MAN ÖOOPNAR BLOGGEN. GÅ IN PÅ BIGBROTHER.SE SÅ KAN DU SE ALLT DÄR :)

 

 

Rozas min är obetalbar !!!

 

 

 

Jag känner mig som barnet på YouTube som inte kan sluta skratta åt micron!! hahhah! Behöver nog komma ut ur den här lägenheten och träffa folk! hahahhaaa!

 

 

/Js


Tristess

Nämen då är vi väl hemma en tredje dag då!! Hur länge ska man behöva vara sjuk?!! Jag brukar ju oftahalsfluss och ibland känna mig lite småfebrig, men det brukar aldrig vara något som hindrar mig från att gå till jobbet. Men nu har det verkligen varit omöjligt att gå till jobbet. Verkligen helt sängliggande!! Hoppas och tror att jag ska kunna gå imorgon iaf, jag går mig själv på nerverna här inne nu.

 

Hittills idag har jag tittat på gamla avsnitt av top model, plastikkirurgiprogram, stylisterna och nu ett avsnitt av project runway (som jag förövigt såg igår) Och det är väl såhär mina dagar sett ut, haha! JAG DÖÖR!!

 

 

/Js


Lättad

Är fortfarande helt sjukt sjuk! Men känner mig otroligt lättad, nu sätter de snart igång.

 

Ett steg närmare friheten

 

/Js


Sängliggande

Då va man väl inte så kaxig längre då... Febern är inte nådig och huvet är tyngre än någonsin! Ligger fortfarande i sängen under täcket. Har bara varit upp ur sängen tre gånger på hela dagen. Sen har jag sovit resten av tiden nästan. Nu har jag lyckats sätta mig upp iaf och tänkte göra det till jag ska sova för natten... fy faan för att vara sjuk!

 

Hinner inte riktigt vara sjuk nu!! Med två skisser som ska vara klara ons och tors och hela regeringsgatans fasad som jag och Moa har hand om ska upp i fönstret imorgon känns det inte riktigt som läge för att bli sjuk... Kanske ska tillägg att Moa också är sjuk!!

 

Hungrig är jag också... behöver någon som lagar mat, hyr film och klappar mig på huvet!!!

 

 

/Js


En lördag med tjejerna

Trotsade febern och gick ut med tjejerna o syster igår. Var här och åt, drack och shakade till gamla godingar innan vi åkte  in för sjuukt mycket dansStures :D Blev en grym kväll trots lite feberdimpar (Alvedon+Voltaren+P2 gjorde susen)

 

 

TACKAR Syster, Maja, Carro, Emelie och Ida för en grymt bra kväll! :)

 

 

/Js

 


Mimikrys nya musikvideo

Videon jag var med och hjälpte till att spela in med Mimikry är klar!!

MISSA INTE! :)

Mimikry - Ni får aldrig in mig där

 

 

/Js


A thousand reasons to smile

OJOJ, här har de varit dött några dagar.. Har haft endel jobbande för mig! Schit, vad jag jobbar! Men schit vad kul det är. NU börjar jag komma in i det. Jobbade 17timmar, från 8-1 på natten i... kommer inte ens ihåg vilken dag... dagarna flyter ihop och tiden glömmer man lätt bort nere i NK:s källare :P

 

Men det är på något sätt värt allt slit! I onsdas gick vårkampanjen, Blivande Klassier upp. Vi firade hela gänget med champange och stod länge med tårar i ögonen (dels av beundran men mycket av lättnad för det var klart).  Hamngatans fasad är helt otrolig. Det är JoAnn som designat fönsterna och en miljon människor som hjälpt till att sätta ihop detta konstverk. Folk stannar, tar kort, ringer eller kommer fram och är imponerade. Om du inte går förbi och kikar så missar du verkligen en upplevelse. Varje fönster representerar en tid där det är skyltat med kläder som säljs idag som kan bli blivande klassiker. :D

 

Ska fota och visa bilder på det sen också!!

 

Imorgon är det FREDAG! Jag fattar verkligen ingenting!! Jag som nyss tyckte att man satt med söndagsångest :P Så är det helg igen och ännu en vecka har gått. Det är ju helt fantastiskt vad tiden går fort :) Lovely!

 

Imorgon kommer också kära lilla storasyster Fanny ner :D Ska bli så himla roligt! Ska ta ut henne på en riktig utgång på lördag, haha! Får se hur det blir. Vi har aldrig varit ute och festat ihop :) Spännande... haha!

 

Imorgon (ojojoj, mycket som händer imorgon) så är det också AfterworkFrankenstein för hela Look och Frankenstein, kan bli mycket trevligt. Får se om jag har mage att lämna syster hemma ett par timmar eller hur jag gör. Härligt gäng är vi iaf! :)

 


 

 

Älskar när jag lyckas vända en skitmorgon till en fabdag

 

/Js


RSS 2.0