Messmör

Precis kommit hem från Täby där jag och Linda kikat, fotat och jobbat lite. Blev hungrig och fick sjuka cravings efter MESSMÖR! Haha, yam! Fick lov att köpa hem ett stort paket. Synd att jag inte har nån tuttull hemma, som på alla utflykter med pappa när jag var liten :)

Känner mig bakis är inte bakis, hmm... Måste nog sova lite innan Maja kommer.


+++

.
Lekte lite och insåg att den passade sig ganska bra till mitt och Fridas lilla snack....
.
Nu ska jag gå ner och hämta mat på Ho's att ta med till alla tjejer på tjejkvällen i Gamla Stan, WEI! ;)
.
/Js

Bra fredag

Fredagkvällen blev en underbar avslutning på en tuff vecka. Käkade på Sonjas Grek med Frida, pratade och analyserade de mesta in i minsta detalj, gick en promenad en hem till en göttekväll där pratet fortsatte. BÄST!
.
.
/Js

Hard work work

Tar en paus i allt jobbande.. 8-19:30 tog lite knäcken på mig när det är så mycket som måste göras. Har precis ätit, nöjd att jag ändå orkade laga mat :) Nu ska jag bara peppa upp mig med lite bra spellistor, blir nog en nostalgitrip, för att sedan borra ner huvet och köra ända in i kaklet med Illustrator skisserna som måste vara klara tills imorgon. Tur att det är så himla roligt! :)
.
Idag tog jag, Linda och Marisa en tripp till SuMbyberg för att titta på lite tyger.
.
.
Never ending tyglager...
.
Pust, imorgon blir det iaf en välförtjänt sovmorgon till kl 9.. kaosvecka! :P
.
/Js

If you accept it...

Saxar fram mellan folket på tunnelbanan.. Måste. Längst. Fram...

Dududuuu dududu dudö....!!

Känner mig som agent Hunt..


Balans

Ja, det kan hända att jag blir lite tråkig när jag jobbar mycket, all energi går till att vara fokuserad. Men ibland måste man vara det också. Och jag älskar den balansen!

Nu är jag påväg hem från en jättemysig kväll hos mamma med både Fanny & Nora :) Älskar att ha alla nära, nära!




+++

Mycket bra kväll igår med Maja och Viktor. Idag har jag hängt hos mami och fått mat.

Nej, mu är jag helt förstörd efter att ha sett "Livet blir bättre" med Sanna Bråding. Har egentligen lust att skriva en hel bok men det är nog bäst om jag sover...

Hmm, helt onödigt det här, men jaja... Sova va det!


/Js


<3

Glad alla hjärtans dag!
.
Självklart ska denna dag spenderas med en av de personer jag tycker om mest. Jag och Maja ska gå på Fotografiska och sen ska vi hem och laga göttig mat. Känns som en given perfekt alla <3 dag :)
.
Peppade tjejer?
/Js

Intimt med Sting

Min härliga shoppingsöndag fick helt plötsligt en mycket överraskande vändning...
.
Jag hade ett maratonsamtal med min kära syster när Meshan messar att jag ska ringa honom. En timme senare har jag lagt på med Fanny och jag ringer upp Meshan. Då frågar han om jag vill gå på Sting med honom och Carina. Ja, varför inte säger jag och frågar när han ska komma till Sverige. Då säger Meshan: "Konserten börjar om 2 timmar!" OOOOKEJ!! Han ger telefonen till Carina som förklarar att hon fick tre biljetter gratis av en vän tidigare under dagen och att de bokat bord på Wagamama om en kvart. Jaha, de va bara att kliva upp ur vilopositionen, byta om, sätta på klackarna och slänga sig iväg.
.
Hann med en jättegod middag innan konserten började. Den ägde rum i det nya hotellet Radisson Blu Waterfront Hotel precis vid centralen. De hade en liten konserthall så vi var inte ens tusen pers där, mycket trevligt! Vilken underbar söndag det här blev helt plötsligt. Inte varje dag man går på en intimspelning med Sting lite sådär spontant och gratis :)
.
Här är lite klipp från kvällen
Den här får mig att minnas en helg för herrans massa år sedan då jag hjälpte till att måla om ett pojkrum i Varggårn :)
.
.
Tänker bara på Guitar Hero :P
.
Tusen tack för ikväll!!!!
.
/Js

Kära Whitney

Whitney Houston <3
Såhär vill jag komma ihåg henne:
.
.
.
.
.
.
Vila i frid !

Sthlm

Mysig kväll som började med fyrarätters på mariatorgets bästa takvåning och avslutades med en flamskväll hos Issi.

Citat Issi: "En morgon vaknade Robert Gustavsson utan snopp. Det är sant!! Han var seriös när han sa det!!"


Jag älskar mitt Stockholm!


Tröjan du hatar

Inatt har jag sovit hos pappa, för igår firades Alex som blev 20år! Galet stor lillgybben ;P Innan jag åkte hem idag svängde jag förbi mamma för en lunch (tänk att jag numer kan träffa båda mina föräldrar på samma dag, sjukt bra!). Ikväll blir det nog en sväng förbi Mariatorget innan jag ska hem till Issi :)
.
Viktor skickade denna underbaring till mig idag. TACK! Så bra till min "Fuck you"-lista, älskart, pepppepppepp!
.
Norlie & KKV
.
.
/Js

JTS

LOOK firar 1år och att vi inte längre är LOOK Studio utan numer JoAnn Tan Studio. Självklart gjordes detta med.... stil... eller?


+++

Har kommit in en sån för skön period då min hjärna är tillägnad mitt jobb, älskar det men blir lite tråkig här.

Ikväll har jag iaf käkat italienskt med Viktor, mys!


+++


Söndag

Trött på att vara sjuk, nu får de gärna dröja länge innan jag blir det igen. Och jag håller tummarna för att jag inte ska hosta upp lungorna inatt, skulle vara så himla synd.
.
Igår såg jag Hamilton med Angelica och Alex, riktigt bra för att vara en svensk action-film. Absolut värd att se! Persbrandt såg ganska trevlig ut också ;P Alltid ett plus!
.
.
.
Idag har jag bara klättrat på väggarna, är så trött på att vara hes och hostig. Så det var trevligt när man fick Viktor-sällskap :)
.
/Js

"Livet blir bättre"

Sjukt berörd av Emmas berättelse! SE DET!
.
.
Aldrig, aldrig, aldrig mer dagar jag inte minns..
Jag ska också köpa en medalj åt mig själv! Längtar tills jag får ta emot den.
/Js

Lördag

Fanfanfan! Är sämre idag, kraxandet blev bara värre och värre och att gå ut en sväng igår kanske inte var världens mest briljanta idé... Men jag tog det lugnt, hängde på Bauer med Maja, Linda, Carro o Emelie och sen vidare en sväng på Ljunggren tills jag inte orkade anstränga stämbanden mer. Vaknade 06:30 och har inte kunnat sova sen dess... Tur att jag hade en bok att läsa ut och att Bring it on again gick på tv :)
.
Har också tittat på den här videon (Tack Jennifer för tipset) lite nya klänningar till i sommar?
.
.
Nu ska jag fortsätta lyssna in mig på Gavin DeGraws två senaste album, gillar de mer och mer, inte minst efter konserten :)
.
Ska ligga inne och vila halsen hela dagen och bara se fram emot att få komma ut ikväll istället, då jag ska på Hamilton med Angelica och Alex, MYS!
.
/Js

Kraxtant

Äntligen hemma så jag får vila rösten, eller ja, den existerar ju typ inte längre. Har varit sjukt hes idag och kraxat som en tant.
.
Här kommer ett videoklipp från gårdagens allra sista nummer:
.
.
Och hörrni, varför är det så att en kille bli så sjukt mycket snyggare när han ställer sig på scen? Jag menar, Gavin är ju inte en pudding direkt, men när man ser honom på scenen smälter man ju och känner helt plötsligt att man inte skulle banga, haha!
.
Det var majoriteten kärlekspar på konserten igår, men man kände sig ändå varmt välkommen när Gavin drev om det, underbart! :D
.
/Js

Gavin Gavin Gavin

Har varit och sett Gavin DeGraw på Annexet, för andra gången, precis där. Såå bra!! Trots att jag inte lyssnat nästan någonting på hans två senaste plattor. GRYMT! :D Waah!! Är helt pepp och kommer inte kunna sova nu.... Ingen röst har man kvar heller, borde nog vila nu... WAAH! Jag vill bara ut och DANSA!!






RSS 2.0