PT

Nu jävlar ska det kommas igång :D Har tränat 4 ggr i veckan i en månad nu och tänker fortsätta så. För även om det känns stressigt ibland så får jag mer energi av det. Var och tränade dubbla pass idag. Och jag känner verkligen att jag saknar styrketräningen. Att känna muskelrna svida av vikterna! hahha! underbart!

 

Så nu harjag bokat en personlig tränare som kan lägga upp ett program där jag kan få lyfta tungt skrot utan att bli så himla stor. :) Känns jättebra! Men killen som jag ville ha var tydligen helt uppbokad. Så jag fick en annan kille som var "ung och vältränad och som jag säkert skulle gilla.." med ett flin från killen i receptionen... vet inte om det känns så bra. Är sjukt nervös nu. Men skitsamma! Han kan väl lära mig nått trots att han är snygg elle? ;P

 

 

 

 

/Js


"Last chance workout" in my mind

Sjukt lat söndag, sjukt lat helg! haha! Har iaf varit nere och hämtat biljett till passet klockan 17. Så nu blir det träning. Får se hur det går med en träningsvärk som fortfarande är knivhuggande. Tänkte köra lite styrketräning efter passet också. :) Kommer ju missa pumpen på torsdag så den måste ju kompenseras upp.

 

Efter träningen ska jag handla lite och laga supergod middag :) YUMM !

 

 

Laddar upp med att se på en dokumentär om världens starkaste barn. Men det är mest skrämmande... usch! Helt hjärntvättade.. undrar om de verkligen gillar det de gör, knappast. Eller dom har nog från så tidig ålder tvingats/lärt sig att gilla det.

 

 

/Js


Lat ?!

Skulle ha storstädat idag ju.. men jag har inte haft lust helt enkelt. Men jag har iaf tvättat och diskat :L Nu ska jag klä på mig, lämna stöket tills imrogon och gå hem till Maja med familj :)

 

 

 

 

/Js


TTMOE

Gårdagskvällen i bilder:

 

Maja och Maria i tunnelbanan påväg till Slussen

Sjukt oppeppande när vakten kmmer och säger att vi antagligen inte kommer komma in för vi står så långt bak och det är fullt.....

Dom drog gränsen när vi stod längst fram... SUCK! men vi kom in ändå :L

Kom perfekt in till spelningen skulle börja. Den var helt fantastisk! Jobbigt att stå vid sidan av scenen och ha en stor högtalare mitt för hela tiden. Men man hörde ju iaf och det var det viktigaste :) Helt underbaaart! Här kan vi snacka om känsla iaf. Fanny du skulle vart med!!!!!

Extranumret gjorde han med Amanda Bergman aka Hajen (Bättre par får man ju leta efter). Även det var fantastiskt! Skulle vilja gå på en egen konsert med henne, hon är såå grym! Gå in och lyssna på henne här!

Looking absolutely gorgeous honey !!!

Söta Maja och Hulander den store!

 

 

 

Det var det hele från en grym kväll! Avslutades helt mys. För att kvällen skulle blivit optimal skulle man kunnat ta bort min träningsvärk. Kunde typ inte dansa. Satt tillslut på en barstol på dansgolvet och dansade med överkroppen, sexigt.... hahahahaha !!!

 

/Js

 

 


Långa underbara nätter

Hann precis upp till min tvättid kl 13. Den hade jag glömt lite.. Men nu är maskinerna igång och maten står och puttrar på spisen :) Blir världens godaste köttfärssås och spagetti till frukost, Götta!! Idag ska jag bara vara så himla ledig och verkligen storstäda i den här lägenheten som lätt blir ganska stökig när jag har annat för mig.. wöööps!

 

Gårdagen var heelgrym! Tallest Man onb Earth gav ut rysningar till höger och vänster och bartendern kunde sin P2. Bilder och mer om gårdagen kommer sen :)

 

Nu ska jag gå upp och fixa tvätten.

 

/Js


The Tallest Man on Earth

Klar för The Tallest Man on Earth på Debaser Slussen ! Taggad till tusen!!!!!!

 

 

 

Lindrar min grova träningsvärk med P2 ikväll :P

 

 

/Js


Jag säger ju det !!!

Kände mig inte alls frisk idag.. hade ont i huvet redan på morgonen men promenaden från Story Hotel till jobbet fick det att gå över. (faktiskt skönt att ta en promenad sådär på morgonen, trots kylan) Sen kände jag mig alldeles febrig när jag kom hem. Men jag släckte ner hela lägenheten och sov tills det var en halvtimme tills bodypumppasset som jag bokat skulle börja. När jag vaknade kände jag mig mycket bättre. Behöver nog bara mer sömn tror jag...

 

Pumppasset var riktigt kul! Det var första gången. Tog den vikt ledaren rekomenderade för benstyrkan. Och sa att jag skulle ta av lite vikt när vi körde överkropp och armar. Benstyrkan som vi började med var sjuuukt jobbig, kommer inte kunna gå imorgon. När vi skulle börja köra överkropp och hon pausade för att vi skulle plocka av vikter tänkte jag att eftersom jag alltid klagar på mina stora armar så ska jag fan klara med "benvikterna". så jag körde samma vikt rakt igenom. På benen var det bra vikt, men jag skulle kunna lägga på mer på överkropp/armar. Helt sjukt ju... ledaren skrattade och sa: "Ja det där va ju lite omvänt" Jag säger ju att jag har stora armar!!!!!!!




God Natt !

/Js

 

 

Jag ville inte, och skulle inte haka upp mig. Men ibland går det bara inte att bestämma sig för hur man ska känna. Jag är för besviken, känner mig arg och som ett frågetecken. Visst, ingen big deal men det säger bara allt om inställningen och ja... allt! Bara så himla tråkigt... idiots!

 

 

 


EATW

Spelningen på lillahotellbaren med Elias and the Wzzkids igår var mysig, punkt. Det var kul att höra hans röst igen, var ju som sagt ett tag sen! Men inga rysningar eller wow-upplevelse direkt. Men mysigt :)

 

Elias

Myyycket trevlig trummis ;P

Majsan :L

Roomiesarna ! :P

 

Mysigt att höra lite livemusik igen och imorgon blir det mer. Då ska vi på The Tallest man on Earth på Debaser Slussen :D Kommer bli gryyymt !!

 

 

The Tallest Man on Earth

Ser ut att kunna bli hur trevligt som helst :P

 

 

/Js

 

 


H & M

Blir jag så förbannad!! Jag vill också! Försvinn från vår gata!!!

 

 

 

 

 

Egentligen älskar jag dom, är imponerad och önskar att vi hade samma resurser som dom.. Damn it!!

/Js


Elias and the Wizzkids

Ikväll ska jag på Elias and the Wizzkids releasfest på Lilla Hotellbaren!! Ska bli jättemysig men är liiite stressad bara... som vanligt! Ska åka om typ en timme och jag har varken dushat efter träningen eller ätit!!! GAAH!!

 

 

Senast jag var och tittade på Elias live såg jag ut såhär..

Haahahahaaaa !!!!!!!!!!

De va ett tag sen du !

 

 

/Js


Förlåt... jag ska bättra mig !

Ibland blir jag bara så trött på mig själv! Känns som att jag glömmer bort människor runt i kring mig när jag har mycket att göra. Det blir liksom som om jag lever i min egen lilla bubbla. Jag går runt och tänker på personer hela tiden men eftersom jag är så uppe i mitt så fattar jag inte att tiden går samtidigt och att jag aldrig hör av mig!! Det är ju jättedumt! Jag vill ju att mina nära och kära ska veta att jag finns, bryr mig och tänker på dom... suck!

 

Sen har vi ju en annan sak.. jag har nån form av fobi att ringa folk! haha! Tycker till och med att det är pinsamt att ringa mina egna föräldrar ibland!! Sjukt, jag vet! Men det är nånting... telefonen är läskig! Så känn dig inte träffad om jag inte ringer, jag ringer inte nån! Men jag borde verkligen sluta fjanta mig och göra det. För jag vill ju prata och veta vad som händer utanför min bubbla.

 

Finns så många jag skulle vilja träffa och höras mer med men jag tar inte tag i saken.. vågar inte. Men hur ska de veta att jag vill höra av mig om jag aldrig gör det?! Ibland känns det som jag framstår som en så kall människa, vilket jag absolut inte är!!

 

Måste ta tag i det här och höra av mig till alla jag saknar, bryr mig om och älskar så mycket! Är rädd att ni inte vet vilka ni är.. SORRYY!!!

<3

 

 

Ni är många fler, ska försöka visa vilka ni är på rktigt nu istället !

 

 

<3 /Js


Mysse-jakt

GE MIG EN EMIL-MYSSE NUUUU !!!!!

 

 

 

 

/Js


Klaaart !

Hemma från ytterligare en superolig dag i Solna! Och vi är så himla effektiva att vi inte behöver åka dit imorgon. Man ska inte underskatta vår effektivitet ;P Men sen hade vi ju mitt prakto med oss idag också, det var bra. Det är som sagt sååå kul att bygga upp en avdelning från grunden. Det blir så fiint! Och när man väl har grunden blir butiken så mycket enklare att jobba med. Nu hoppas man bara på att det syns i siffrorna också ;)

 

Tog lite bilder på resultatet, men det ser aldrig lika bra ut på bild... :(

 

 

Typiskt mig... hahah! yeye!

Jag ÄÄÄÄLSKAR att finvika jeans! hahaha! (sant)

Nu ska jag lyssna på Angels and Airwaves innan jag ska på träning :)

 

 

/Js

 


Jobb i Solna

Vilken dag! Blev en låång dag idag igen. Är helt slut och hann inte med träningen... :( Men jag ska inte deppa, för jag älskar mitt jobb och skulle inte vilja byta med någon :P Idag började jag med att jobba på drottninggatan fram till lunch då jag träffade Linda och åkte till JC i Solna. Där har vi byggt om och fixat och donat enda till stängning. Det var längesen jag byggde om något sådär från grunden, sååå roligt! :) Det bara spritter i hela huvet på mig! haha. Men då blir man också helt slut.

 

En sak jag har börjat reagera över på senaste tiden när man kommer till andra butiker och jag märker det även i min butik. Det är så många som är så insnöade på att man kan inte visa några som helst externa/dyra plagg för de blir snodda. Allt externt ska hänga längst in och så att personalen har full koll på dem. Jag vet att det är mycket som blir snott, det är förjävligt. Men ska man verkligen behöva tänka på det som första prio när man hänger om? Jag förstår verkligen... men det är bara så synd att det ska behöva vara så. Och ibland så tror jag att personalen är mer misstänksam än vad som egentligen behövs...

 

Jag kom i alla fall hem kl 20:00 och missde som sagt sista träningspasset. Så jag har bara lagat god mat och pratat med Fanny i telefon i över en timme. Äntliigen! Var för längesen! Nu vill jag bara att hon kommer hit också. Men hon var lite upptagen med att äta 90 chokladbollar och bullar med rosa strössel på Sheenas kalas i helgen. Hahaha! Söööööt!

 

 

Nu ska jag stänga av hjärnan lite, krypa under en filt, titta på tv, göra iordning min nya almanacka och förbereda mig för en lika lång dag imorgon :)

 

/Js


Lördagen den 13/2

Har hämtat hem kameran från Maja nu. Hade värsta förväntningarna på att jag skulle ha massa roliga kort från förra helgen. Men det var inte så mycket kort som jag hoppats på... haha, men några har jag lyckats skrapa ihop iaf :P

 

 

Sofia lyckades titta !!!!!!!

Jag & Malin :)

Maja hittade en ballong :D

Det var mycket roligt helium i ballongen :D

Ida & Lina !

Det var något fel på Malins vintetra hahahhahaa!! eller....

Louise och Markus gör någon form av obligatorisk klättring :D

 

Historien om kvällen har ni hört förr. Nu har ni sett bilderna också :)

 

Nu ska jag bygga på mitt vinteralbum på facebook och sen ska jag gå och träna! skönt!!

 

/Js


Gooood härlig morgon !!!

Sååå skönt att verkligen sova ut idag. Tror det behövdes :)

 

 

Det blev melodifestivalen, och stoppa där, alltså, var det där ett skämt eller??!!! har inte sett nånannan delfinal iår. Men fyy faan vad pinsamt det var. Blir ju INTE att titta igen iaf!! Men sen gick vi iaf och såg Avatar 3D. Tyckte filmen var jättemysig. Är inte så förtjust i äventyrsfilmer annars. Men nu vill jag också vara en Avatar :D Att titta med 3D glasögon var coolt. Men inte så coolt att huvudvärken, rinnande ögon, den suddiga bilden och den inte så stora skillnaden inte gjorde något. Man var väl bara ovan kanske, men jag tyckte mest att det var jobbigt.

 

 

Nä nu ska jag gå upp coh ta mig en matlåda. Har ingen frukost och orkar inte laga nått :P Så blir nog en Tacopaj-matlåda till frukost idag :D

 

 

/Js

 

 


Barndag

Äntligen upptinad!! Rekomenderar inte att gå på stan i snöstorm!!

 

Tim och lille Buster hoppade upp i min säng och väckte mig imorse. myys! Buster är snäll och jag var så himla modig och vågade ha honom i sängen och allt :P Runt 11 fick vi skjuts in till stan av Issa (+ granne som puttade ut oss från parkeringen hahahaa). Wille, Tims kompis var också med. Issa gick på hundfik och jag tog med grabbarna på bio och en liten runda på stan. :) Vi såg Alvin och gänget 2 som var en supermysig film. Har varit en jättebra dag trots vädret.

 

 

God morgon Timmi !

 

God morgon Buster

Modig tjej :)

Nämen det här med att brja kpa vår/sommarkläder kanske var liiite tidigt trots allt..

Coola grabbar på bion ! hahaha!! såå söta!

 

 

Ska inte gå ut ikväll.. ska hitta på nått mys med Majsan, men vad?! Avatar 3D, bio igen alltså... jaa.. kanske... Aja får la se vad de blir! Vill iaf bara ta det chill ikväll. :)

 

/Js

 

 

 

 

 


Dubbledate

Sitter i soffan hos pappa. Myser med två grabbar, Timmiboy och Wille ;P Ibland har man det bra!! Och äntligen har jag några att gå på Alvin och gänget 2 med. Jag, Wille och Tim ska nämligen på biodate imorgon. :) WEII !!


Nu blire solsidan! Härligt med lite familjemys :D


/Js



Jobba, träna, äta, sova

Känns som att jag skulle kunna göra samma inlägg varje dag... men jag älskar och trivs med det så vad spelar det för roll!

 

Imorgon ska jag iaf hem till pappa och käka lite och förhoppningsvis bekanta mig med flamman :P Myyys!!

 

Hann slinka in på h&m mellan jobb och träning. Hittade ett linne som blir perfekt till slitna jeansshorts i sommar :) Är så sjuukt trtt på vintr och att brja shoppa vår/sommarplagg piggar upp :D

 

 

 

 

/Js


PEP !

Nu är det Crocker PEP! kampanj på jobbet! Massa färger, massa kul oh grymma jeans! Har varit jättekul att bygga upp och skylta om. :D Och fint har det blivit också, visst blir man glad ?!

 

 

Och såhär snygga ska vi vara nu i 4 veckor ! ;P

/Js

 


därmedpasta

Färdigtränad och mätt! Passet var inte alls så bra som jag mindes det.. hon hade fortfarande kvar samma pass så det blev inte alls lika peppande och roligt som de varit. Kanske för man har provat andra duktiga ledare nu också...

 

Efter en sjuuuukt lång dusch och ombyte på friskis gick jag och Maja till italienaren och åt massa god mat. :)

 

 

 

Nu ska jag försöka lägga mig lite i tid. Lyckas alltid fastna vid något.. igår vare LOOKBOOK.

 

 

/Js


Sörja

Jag försov mig inte i morse!! :D Helt stolt! haha! Gick upp direkt när alarmet ringde (varför skriver jag jämt klockan ringde när jag inte äger nån klocka?! får alltid ändra haha) för om man börjar snooza är det kört.

 

Det här har varit en bra dag med mysig lunch och jag slutade på utsatt tid, LYCKAT !

 

Nu väntar ett stenhårt träningspass med Lisa! Det var längesen jag var på hennes pass. Det var mitt favvopass i höstas, får se om hon fortfarande håller toppen. Maja följer med idag också, YES, kul med en träningsbuddy! :L

 

Då får jag kameran av Maja också, så får väl se om det blev nå bilder från i lördags... där man inte bara ser mitt brända bröst HAHAHAA !!!

 

 

/Js


Cooco

Lyckades klicka mig in på cocoos hemsida och blev mycket potitivt överraskad. Jag trodde att det mest var gulliga saker med rosetter och bakelser ala Foki, men det visade sig finnas mycket mer...

 

 

 

 

Måste nog besöka deras butik på Södermalm i veckan :)

 

 

Tittar på Spårlöst och är besviken över att personen som letar efter sina föräldrar är jobbig.. blir inte alls sorgligt då ju, satt mest och fnittarde när han fick reda på att hans mamma dött. Usch, låter ju helt fruktansvärt!!!!!! FÖRLÅÅT!!! Men Maja, du fattar vad jag menar!! :P

 

 

/Js


WHAT A DAY !!

Japp, det är jobbet.. igen... Kampanjveckor är aldrig lugna. Så blev lite övertid idag med. Ibland förstår jag inte vart jag får min energi ifrån. Jag är så bra på att bara bestämma mig för att jag bara ska orka. (men tro inte att jag alltid lyckas tro på mina positiva tankar, haha :P) Och även om fötterna värker så är det hjärnan som gärna dör först. Att skylta om är sjukt tänkekrävande. Den kreativitetsnivå hjärnan är på en sån här dag är inte nådig! hahahah!!

 

Så ikväll blir det ingen träning och tyvärr inget mys heller. Har bara lagat en god middag och ska försöka gå och lägga mig snart. För imorgon börjar jag kl 7:00 för då är det inventering! :) Tycker det ska bli ganska mysigt. Roomie ska vara med och så har vi handlat massa god frukost så det kommer gå jättebra! (hör ni, jag intalar mig själv så jävla bra. börjar verkligen tro på det jag tänker och då blir det också så :D)

 

Har fortfarande inte orkat hämta kameran från Maja, jag vill verkligen se bilderna fårn i lördags...

 

 

/Js

 

 


All the single ladies

Hittade det perkekta singel-alla-hjärtans-dag-hjärtat :D

 

En väldigt klok kusin sa till mig att det är bättre att lägga den tiden man har lagt ner på killar på vännerna som är sanna och trogna. Är nog beredd att hålla med..

 

 

/Js


<3

Vaknar bakis, ensam, hungrig och singel på alla hjärtans dag... Skulle kunna vara jättejobbigt, men att benen, huvet och fötterna värker för att man varit ute och ens bästa kompis ligger lika bakis och jävlig på golvet brevid väger över och gör allt väldigt bra. Har haft den bästa alla hjärtans dagen jag kan minnas ! <3

 

Vi tog det ganska lugnt på morgonen, duschade och klädde på oss för att ta en promenad in till stan. Kallt vare, men gud vad söder är mysigt. Massa mysiga fik och second hand butiker hela vägen. Vi stannade i Gamla Stan och åt frukost/lunch. Hamnade på världens mysigast fik där man satt på långa träbänkar vid ett trälångbord :)

 

 

 

Sen gick vi till Zara och reklamerade mina nya skinnbyxor som jag köpte igår... taskig kvalle?! Tur att de hade ett par till kvar :) Love them!! Var jag inte modig som vågade?!! Hatar att göra återköp.. fast jag till och med jobbar med det själv.

 

 

Så var det dags för Malin att åka hem... :( Har varit supermys att ha henna här. Nästa gång kommer jag till Uppsala!! :D

 

Jag svängde in på friskis innan jag gick upp till lägenheten, skulle bara kolla om de gick nått bra pass senare ikväll. Men så började det precis ett pass med en ledare som jag älskar. Så jag kuuutade upp och bytte om och hann ner till sista uppvärmningslåten. Pöööfect! :L

 

Bilder från utgången igår får ni när jag hämtat min kamera hos Maja.. :P

 

 

/Js


Pigg tjej

Varför kan man inte sova när man väl får det??!! SUCK... Har varit vaken sen kl 9, helt pigg tjej.. haha suck!

 

Hann iaf knipa en biljett till träningen kl 11. Så då kan man väl börja byta om snart då. Men innan det ska jag titta klart på Extreme home makover till doften av grannkärringens morgoncigg... YUUMM!!

 

 

Ser verkligen fram emot shoooopping idag.. kanske måste kolla vad man har att spendera först.. :P

 

 

 

/Js

 

 


Trappstigen vs Hornstull

Hiss ner, hiss upp, HEMMA !! Älskar att det är så nära mellan mig och Maja. Känns nästan som man går på mellanstadiet igen och kunde mötas på halva vägen och bråkade om vilken väg som var närmast för vem hem och hur många uppförsbackar man fick om man gick den andras väg. Fast nu är det mest i vilken del av tunnelbanan man ska sitta eftersom vi går upp i olika uppgångar. Hahaha!

 

 

 

Myskväll och mitt hjärta dunkar 100 slag i sekunden efter allt godis jag tryckt i mig :) haha! Var meningen att jag skulle gå och lägga mig direkt när ajg kom hem eftersom jag satt och sov hemma hos Maja.. men så fastnar man alltid här..

 

Imorgon ska jag upp ganska tidigt för att hinna med ett träningspass innan jag ska in till stan och möta Malin. Sen väntar en dag på stan. Kommer seriöst inte ihåg när jag bara gick och strosade runt på stan en hel dag. Ska bli kul, hatar att inte känna mig uppdaterad på butikers sortiment. H&M på drottninggatan har äntligen bytt sitt skyltfönster nu, snyggt som alltid, men jag har inte hunnit kolla in kläderna på nära håll, ser intressant ut, speciellt ett stort halsband... Kanske kan man lyckas hitta nått nytt att ha på sig imorgon då det är förfest hos Maja och co och sen en eventuell utgång. :)

 

 

/Js

 

 

 

 

 

 


CRAVE

Städa städa städa!! Sådärja! Då hade man diskat, torkat, plockat undan ochdammsugit hela lägenheten.. på 45minuter. Vaddå man är väl snabb?! Måste ju göra fint tills imrogon då världens bästa Malin kommer hit :D WEEII !!

 

 

Men nu måste jag skynda skynda för jag ska möta Maja på Crave snart och käka och sen ska vi köpa GÖTTA !!! Vi var så sjuuukt sugna igår, men vi lyckades hålla oss så idag då jävlar blir det massa gött!! :D har längtat heela dan...

 

 

Tänkte slänga upp en bilder från lite av senaste dagens jobb också..

Välkommen till JC Drottninggatan

 

 

Nä, nu ska jag springa ner till Crave så Maja slipper vänta!

 

Ha världens bästa fredag!

 

/Js


Seeeeeeh

örschk int nå !

Stämpla in

Vet inte ens om det är nån idé att skriva något.. handlar ändå bara om hur mycke jag har jobbat idag.. haha! Tjejen jag har introducerar blev akutjuk idag så det blev mycket extra jobb där i slutet. Så jag missade mitt träningspass kl 18 igen. Nu har jag precis ätit och orkar inte röra mig mer idag. Dessutom måste jag plugga Pep! kampanj och gå igenom lite siffror till mötet imorgon. Heter tröjan på a-ytan Kori eller Coral ??!!! Vare inte Kori...? Aja.. haha!

 

 

/Js

 

 

 


Hur bra ?!

O my lord !!!!!!!!!

 

Hur kan man vara så här fantastik??!!

 

 

 

Lyssna på hela den fantastiska låten till HÄR också... kan inte få nog, bäst på länge!!!

 

 

/Js


missing you like...

Varför börjar man alltid sakna personer som man inte träffar så ofta när dom åker utomlands?! När man ändå inte skulle träffat dom om dom var i Sverige??! Strange... jag saknar iaf mamma och Fanny nu.. kom hem nån gång dåå!!

 

 

 

<3

 

/Js


Hard workwork

Jobba jobba jobba! Man skulle kunna säga att jag har stämplat in idag JA! :D Var på JC Plattan och hade introduktion med nya dekoratören där. Det tar på krafterna att lära ut, prata oavdrutet och göra om en hel  tjejavdelning från scratch på en eftermiddag.... men oooooo vad jag älskar det :D

 

Och resan hem, som ska ta 7 minuter tog idag 45 JÄVLA MINUTER!!!! Någon hade hoppat framför tåget på min tunnelbanelinje. Vilket gjorde att alla bussar var överfulla. Den lilla buss assistenten skrek in i bussen när folk försökte pressa sig in "Ja så här blir det när man hoppar framför tåget!!!!" Hur okänsligt???!! Jaja, hem kom jag iaf även om jag missade mitt träningspass... men man bor väl i samma hus och kunde gå på det sena passet istället :D Sköönt!

 

Imorgon blir det mer introduktion. Även om jag inte tror att hon behöver så mycket info då hon gått en 3 åring dekoratörsutbildning... wööööps!! Känner mig liiiiiiite underutbildad haha!

 

Igår hade vi äntligen en tacokväll här hemma hos miig! :D Martina fick se min nya lägenhet, Maja fick färga håret och jag och Jenn fick bästa sällskapet :) Fler sånna, varje vecka, flera gånger oooom !!

 

 

/Js

 

 


Lör-sön

Då var man hemma efter massa släktmys då! Åkte in till stan och mötte kussefamiljen igår innan vi åkte ut till pappa, fikade och åkte till farfar där det var middag med resten av pappasläkten. Jag hamnade vid barnbordet hahaha!! Kul att sånt fortfarande finns kvar och kul att Fanny aldrig behövt sitta vid sånt..! Men jag hade jättekul med kusinerna, träffas för sällan tycker jag! Och nu när man börjar komma upp i ålder så suddas ålderskillnaderna ut allt mer.

 

 

 

 

Idag var vi och tittade på Timmiboy när han spelade innebandy. Kul att hans fotbollslag spelar inebandy på vintern och fotboll på sommaren haha! Schyyst kombo! :) Störtsköna i sina kemiglasögon också hahahhaha!!!

 

 

Sööööt !

 

Passade på att storhandla med pappa medan jag ändå va där. Så nu är hela köket proppat :) Ska nog titta upp lite olika repect till veckan :L

 

 

/Js

 


Släktklädd?!

Sådärja! Då är man sådär lagom bakissvettig och redo för att åka ut mot Vega och släkten :)

 

Skulle duscha, glömde ta av mig trosorna... Lite tlött bara... hahha!

 

 

Släktklädd??!!

 

 

/Js


Fridays

Vilken jävla kväll!!! Nu lär det dröja innan jag kan dansa igen.. haha! Har sjukt ont i knäna!! jag börjar bli gammal haha! Blev en heeeeel arbetsdag på Grodan. Götta!

 

Träffade sjukt jobbig men roliga norrman på Max vid 5:30 tiden. Vad är det med killar och inte fatta vinken??!!

Han: Får jag sitta här?

Jag: NEJ!!

Han sätter sig brevid mig ändå. Då puttar jag bort honom och säger: Kan du inte sätta dig där borta??!!Han sitter kvar... jaja, vi fick iaf en lektion i norska. Puppe måste ju klassas in som ett av värdlens fulaste/äckligaste ord!! EUGH EUGH EUUGH!!

DOM HADE DAMMSUGIT TUNNELBANAN !!!!!!!!!!!!

HELT SKIIINANDE!

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA!!!

 

 

Nu lär jag gå upp. Ska träffa kusinerna och hem till farfar idag. MYYS !! :D

 

 

/Js


Rövshakear abstinens

Vilken bra dag det blev :) Skyltfönster hela dan, likilike! Sen vare bara att skynda hem och byta om på 3 minuter för att hinna med träningspasset 5 våningar ner. Känner mig såå duktig som tränat 3 dar i rad och 4 gånger den här veckan :D Wiie! Nu jävlar!!

 

Och mer träning ska det bli, för ikväll slår jag och Maja klackarna i taket. Blir kanske en repris då vi står på exakt samma ställe heela kvällen och bara dansar röven av oss?! Ja tack!! Har rövshakear abstinens! ;P

 

Såå.. what to wear..?! Tröök och ha de gamla vanliga, måste verkligen inhandla nya gåutoutfits. Men liite sent att komma på de nu va. Får försöka knåpa ihop något nytt av de gamla.

 

Nu ska jag måla naglarna!
TJING !!

 

/Js


A.C

Liiite inte okej att tycka han är lite hemligt het, elle??!!

 

 

 

 

/Js


Mer sörja

Hatar alla räkningar som kommer fel och jag är så dum som inte har adresändrat efter över 2,5år !!!!!!!!!!!! SUCK! kommer få mitt andra brev från inkasso här i dagarna, hoppas bara på att det inte blir ett tredje och att jag lyckas unvika kronofogden...!!!! Hur ska jag kunna betala när jag inte har räkningarna??!!!

 

Yeye.. det får helt enkelt lösa sig. Har iaf varit duktig och tränat idag också. Ska nog passa på att utnyttja det här stimmet jag har hamnat i och träna imorgon också. :) Bästa botemedlet mot träningsvärk är väl träning?

 

Helt sjukt förresten att Kenza vann stora bloggpriset för bästa modeblogg... jag gillar verkligen hennes blogg. Men det känns som att hennes motståndare (tex Elin Kling och streetstyle) är större vad det gäller mode. Är inte Kenzas blogg mer en vardagsblogg? Men men, spela roll, det är ju fölke som röstat och det är ju vi som läser så det är bara att säga grattis!!!!! :D

 

 

Killerbild på Kenza

/Js

 

 


Helt vanliga onsdag

Helt vanlig onsdag, mitten på veckan, snart är det helg. Ser fram emot den här helgen extra mycket eftersom kusinfamiljen kommer till storstan :) Hann med att träna iaf. Kul men segt i benen då träningsvärken från i måndags kändes rejält!

 

Pratade med Malin ikväll. Guud vad jag längtar tills vi ses igen. :) Henne gillar vi!

 

 

 

Nu hoppas jag på att kunna sova. Har inte kunnat sova så bra den senast veckan.. drygt.

 

Nighti !
/Js


Paradise

JA, jag är pinsamt insatt i det (som roomie skulle uttryckt det) obegåvade tv programet Paradise Hotel!! Så jag har haft annat för mig ikväll då de varit final!! hahah! Sjukt konstigt program... fattar inte riktigt HUR man tävlar, eller mer vad man GÖR för att tävla...? eller va?!!

 

Jaja... Maja och jag har iaf ätit mat och färgat mitt hår också. KUL att mitt hår är typ svart, men att jag fortfarande har utväxt?!! Min hårkvalle alltså.. SUCK !!

 

Nu ska jag sova och försöka komma ihåg att ställa klockan så man slipper vakna 20 min EFTER man börjat...!!

 

WÖÖÖW, imorgon kommer bli en så sjukt bra dag... jag har det på känn.. ;)

/Js


Vardagssörja

Äääntligen har jag kunnat träna igen. Har haft en så extremt långdragen förkylning av något slag men nu har jag bara en fruktansvärd huvudvärk och den går väl bara över om man rör lite på sig? :P

 

Mycket att göra på jobbet.. räknar med att jobba över imorgon :) Weeii ! Saknar Natalie...

 

Nu ska jag fortsätta titta på spårlöst och grina lite (helt hopplös haha).

 

 

/Js


RSS 2.0