Farmor 70år

Idag fyller min lilla Farmor 70 år!! Det är också det som är största anledningen till att jag är i Dalarna, för idag är det kalas på Öja :D MYS!!




Sötaste Farmor i sin Uckelady-outfit!



/Js

Nästa: Dalarna

Om en kvart ska jag ta en liten snabbvisit till Dalarna, hälsa på syster, vara med på Farmors kalas och träffa kusinerna :D Ska bli supermys!! Kommer hem imrogonkväll igen.

 

Men eftersom jag av någon anledning alltid ska blogga när jag har bråttom så blire bara ett snabbt hej.

 

 

hej

 

 

/Js


Freeze

En underbar middag med bästa kusinfamiljen, ska få träffa syskon, farmor, kusinfamilj och pappan i helgen, får fira världens bästa Majsa imorgon och har haft en heelt fantastisk kväll med Mr Fabulous.

 

 

That's why I wanna seize the moment try to freeze it and own it,

squeeze it and hold it

Cause I consider these minutes golden
/Js

Grattis Majsan ! :)

Idag är det en mycket mycket MYCKET speciell dag!!! För idag fyller världens bästa Majsan år! :D

 

GRATTIS !!

 

Hahahahahahahhahahaa!!! Maja tycker om att kjaaaamas :L

<3

 

 

Hoppas du haft världens bästa dag!!!

 

/Js

 


Kompensation

Hoppas på att den här (tro det eller ej) utsökta Tacopajen ska kompensera upp mina torra grå klumpar till köttbullar ;P




/Js

TopDesign

Har absolut ingenting att göra idag. Ligger fortfarande kvar i sängen.. Har nu sett tre program av TopDesign i rad. Och jag känner hur det kliar i fingrarna. Jag känner hur mycket jag brinner för de där små detaljerna och styling. Det är inte jättestor skillnad mellan ett skyltfönster och ett rum. För mig handlar det ändå om samma sak. Att skapa en K Ä N S L A! Att beröra med små detaljer, kanske låter skitfånigt men jag kan verkligen bli berörd av ett skyltfönster eller rum. 7

 

Åååh, jag vill ha en egen lägenhet, en riktig gammal och skabbig vindsvåning på Manhattan, med konstiga vinklar, sneda tak, med betong väggar och synliga rör. Och sen så vinner jag en miljon och kan göra om, riva ut väggar och bara låta kreativiteten sätta igång!!! Vilken DRÖÖM!!




AAAAH, nu börjar det fjärde avsnittet :D

 

 

/Js

 

 


Marions Gastro Diner

Att bowla på Marions Gastro Diner på Kungsgatan är verkligen att rekomendera. Nytt, fräscht och med bra drag (men drick inte deras Mojito!) Jag var där för andra gången igår med Jennifer, Maja, Micke och Lucas. Mycket trevligt, mycket trevligt :P

 

Det var meningen att vi skulle vidare till Soap eftråt men efter en halvtimmes köande i spöregn märker en av våra anhängare att legget är hemma... suck!! Så vi sket i det allihopa. Mitt partymood hade ändå dragits i botten av det kalla och blöta vädret och jag var nöjd med en extremt rolig bowling :)

 

 

Bästa bilden !

Lite blött skulle man kunna säga...

 

 

/Js


The Studio

Vilken dag, jag är helt slut. Har spänt mig endel.. haha! Jag och Maja har nämligen varit på The Studio och blivit sminkade och fotade. Det var en kompis till Maja som skrivit upp Maja när hon var där och fotade så det var gratis för oss, fick vi bara betala om vi ville ha några bilder.

Jag höll på att kräkas innan för jag var så nervös. att stå framför kameran är ju inte riktigt min grej... men jag försökte bara se det som en kul grej och det blev det verkligen. Det var så pinsamt att det inte blev pinsamt :P Hahah! Det var så utstuderade poser så man hann liksom inte tänka, kände sig mest som en docka. Men fina bilder blev det verkligen! Blir så stor skillnad när man tar i en studio sådär.

 

Här är ett litet smakprov :)

 

 

 

Ikväll var det tänkt att vi skulle gå ett gäng på Grönan men eftersom vädret bestämde sig för att vara kallt och regnigt ändrades planerna till middag på Vapiano och bowling istället. Mys! Blir kanske ett glas eller två och en sväng om på dansgolvet efter det också. Det var för längesen!

 

 

/Js

 


Gondolen

Hade en underbar middag igår med familjen och lite släkt! Maten var heeelt fantastisk och det var så kul att träffas allihopa, kommer inte ihåg senast det hände...

 

Tog lite kort som jag tänkte visa :)

 

Fina Meshan

Mami :)

Jag & Gudis

 

Skaplig utsikt från Gondolens höjder

Finaste syster & Jag

 

 

Tack för en fin kväll!

 

/Js

 


Sen till släkten..

AAAAAAAAHH! Sjukt sen som vanligt! Måste åka om en kvart och jag har inte börjat dusha än.. suck!

 

Hela familjen kommer nämligen ner och äter på Gondolen med Moster, Meshan och mormor ikväll! MYS!

 

 

Nej jag måste kuuuuta!

/Js

 

 

 


Jag, laga mat..?

Gjorde egna köttbullar, men jag vet inte... det här med matlagning är inte riktigt min grej. Blev mest gråa, smaklösa klumpar... typiskt!




/Js

JIIIHAAA !!

Fan vad kul det var! Och äntligen får man röra på sig lite igen, UNDERBART! Och ojojoj vad folk tittar, hahah! Onsdagsnöje på hög nivå! Det var två tjejer ala Kissie som var upp på scen (där ledaren står) två gånger och ville synas och höras, blev mest bara dissade och var pinsamma. Var även en 40årig full tant som la sig på scenen ett tag innan blev nerputtad! Kul att fler än vi som tränade hade roligt! :D

 

Underlaget var torkat gräs och jord. Blev vääldig skitig, men nu har jag massa mer energi och ett gott samvete så det är det värt att göra igen. Ska se om jag får med mig någon då också, det är ju helt gratis :D

 

 

 

 

/Js


Utejympa = Uttittad & utskrattad ?

Gick hem från jobbet idag med, lite fortare den här gången för snart ska jag iväg på utejympa med friskis. Haha, japp, jag ska hoppa runt i tantolunden bland alla myspar och punkare, bli utskrattad och glodd på, men fy vad kul jag ska ha! HA!

 

Var med Maja igår och blev meddragen på en sjukt rolig men helt läskig grej på lördag. :) WEI!

 

 

 

/Js


Ny hemfärd

Jag gick hem idag från jobbet, längst vattnet. Så skönt, tar ungefär en timme men det är så värt. Det är så vackert att gå där vid kajen, bland båtarna och vattnet. Måste börja gå hem lite oftare efter jobbet :)

 

 

 

 

/Js

 

 


När du undrar...

Men de var jag som lät henne komma in
Jag har försökt att ge dig hela skulden
Fast jag innerst inne vet att den är min


Ja vissa stunder kan det kännas ensamt
Och du undrar vad jag tänker på
Så jag håller hårt och kryper tätt intill dig
Som om hon skulle försvinna då


Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men är det mig du ser?
är den här platsen någon annans?! jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?



/Js

"Humörkaos"

Har tagit en lång, ensam, välbehövlig promenad med Foo Fighters, coldplay och säkert blandat med tung hiphop på högsta volym medan tusen tankar snurrade runt i huvet. Ibland fattar jag inte vad det är för fel... fattar heller inte hur jag ska kunna vara alla till lags och då har jag inte ens tänkt på att vara mig själv till lags..

 

Och vad är det som skrämmer mig? Mitt liv är underbart! Har lust att banka mig i huvet och skrika: Njut för fan NJUT!

 

 

 

/Js


Svårslagen fredagskväll

Hade en helt underbar fredagskväll på Storys gård med Micke igår. Inte mycket som slår en fantastisk middag, bästa sällskapet och en god drink.. <3

 

Det här skulle jag kunna vänja mig vid... ;)

 

Det blev ingen Malin den här helgen. Jag måste verkligen vila och försöka bli frisk! Hatar att inte vara helt frisk. Men nu ska jag bli det, SÅ!

 

Det är faktiskt ganska skönt att det är lite molnigt idag så jag kan ta den där promenaden alldeles för mig själv och min nya långlånade Ipod :D hihi!

 

/Js


En torsdag..

Ikväll är jag bara hemma alldeles själv. Såå himla skönt faktiskt. Jag är bara heelt slut och har fått jätteont i halsen igen... när ska jag bli helt frisk?! Har hållit på i snart 2 veckor nu, orkar inte! (Hoppas verkligen på att bli helt frisk till helgen på lördag kommer Malin hit!) Så jag ska bara ta det helt lugnt ikväll, bara ta världens längsta dusch med hårinpackning, lyssnar på Robyn och äta vattenmelon såklart ;P

 

 

Imorgon är det äntligen fredag! Då har jag fixat lite mys för mig och Micke.. Gillar ju honom endel så jag ville så gärna ha en liten mysöverraskning. :) längtar..

 

 

Nä nu ska jag hoppa i duscha!

 

 

/Js


Sommarmys

Jag har det för mysigt! Älskar att allt blir så mycket roligare på sommaren. (Ja, allt utom att jobba i den där omänskliga värmen vi har på jobbet då :P)

 

Vi har hunnit haft grillmys på Lidingö:

Jaha.. och hur får man upp den här saken då??

 

 

Sen har Viktor visat mig världens finaste bad och kvällsmys: Vinterviken! Blev så glad när vi skulle åka dit, det får mig att tänka på filmen Vinterviken, kommer ni ihåg? Åååå, den var så bra!! Så nu har vi varit vid Vinterviken två kvällar i rad, badat, druckit öl och mousserande och njutit av ett av Stockholms guldkorn.

 

FAB !

Skaplig utsikt från klipporna

Micke och jag kvällsbadar

 

 

 

Ikväll blir det plockmiddag ute i sola och sen Eclipse på Bio med Maja. :D Det var för längesen!

 

/Js


Svimmar på jobbet!

A det är verkligen ett under att jag inte gjort det än! Det är så sjuukt varmt, helt omänskligt! Nästan så att det inte går att jobba i. Speciellt inte när det är kampanjstart och man ska stryka och klä dockor. Jag flyter bort!! Inte alls kul faktiskt...

 

Men jag ä äntä bitter för ikväll blire parkhäng och förhoppningsvis bad :D Sköönt! Viktor har gått på semester nu och lämnar snart Stockholm för ett tag så vi måste ju säga hejdå på någevis. 

 

I helgen har jag haft grillmys, jobbat, tittat (och sovit till) fotboll och badat vid Fågelöudde. En mysig och väldigt väldigt varm helg. :)

 

Nu ska jag laga mat och springa ner till bolaget! Ska försöka ta lite kort ikväll.

 

Drick mycket vatten!

/Js


Peace & Love 2010

Det var ju det där med Peace & Love bilderna också. Gud vad jag har tjatat, så nu tänkte jag lägga upp ett par stycken.

Först ut (för oss iaf) var Melissa Horn. Underbar och mysig konsert men lite för låg...

Men hon är fin hon :)

ROBYN var heelt grym!! Outstanding!

Donkeyboy var förvånandsvärt töntiga live, men gillar musiken.

Och så till höjdpunkten på hela festivalen (konsertmässigt iaf) JAY-Z!

Hade verkligen sett fram emot att se honom, men jag var inte beredd på att få ståpäls över hela kroppen och tårar i ögonen när han kom ut på scenen! Kunde inte fatta hur stort det skulle bli. Var verkligen beredd att konvertera till hiphopare efter konserten!!

Tror vi stod lite för långt bak för att vara så taggade, haha! :D

 

 

Lördag:

Häng i Djurås hos Naulas

Ett mys

Korsa ängarna för att ta sig till tåget in till festivalen, dä ä mys dä!

Svalkande med glass i den tropiska värmen :)

Häng på bakgård

Och så lite camphäng :)

 

Var en grym festival med Jay-Z, Robyn och Miike Snow som musikhöjdpunkter och myset hos Sanna, hänget med Maja och mötet med nytt och gammalt folk som andra höjdare :)

 

 

Nu ska jag ut i sola lite innan jag ska tillbaka in och tvätta.

 

/Js


En torsdag

Pjuuudi.. då var den nervösa, viktiga saken över, skönt! Gick till jobbet idag också, tung i huvet var jag men det gick bra ändå. Är ju ändå ledig imorgon. Märkte idag också att jag nog måste ta en vända på stan. Har inte gått i affärer sen innan semestern och det märks. Annars brukar man ju ha sån stenkoll på vad som finns men nu kände jag mig helt borta och massa nya fina grejer har kommit till butikerna. Så det får kanske bli en sväng på stan imorgon då :)

 

Efter jobbet mötte jag upp mamma som är i stan och käkade lite middag och hängde på hennes hotell. Nu har jag kommit hem och är såå glad över att jag städade igår. För ooo så mycket trevligare det är att komma hem till ett städat hem :D

 

Snart kommer Mikey hit också, wei!

/Js


Strandbryggan

Äntligen är resten av världen också vaken :) Micke drog med mig till bryggan här nedanför för att få se solen ett tag innan han skulle börja jobba. Somnade direkt.. var kanske lite trött ändå. Men nu är jag hemma och kommer nog gå mig själv på nerverna idag.. hatar att vara hemma från jobbet! Ska vila och sova heeela dagen, för imorgon ska jag upp till något viktigt... sjukt viktigt!

Bryggan vid Strand.

 

Igår var vi hos mormor som fyllde år. Fick mina hemmagjorda köttbullar med potatis och brunsås som jag beställt, GÖTTA! Var så kul att träffa familjen, var för längesen jag träffade Nora nu.

 

Syskonmys i mormors soffa <3

 

 

/Js


Sömnproblem

Suck!! Kan verkligen inte sova... har varit klarvaken sen klockan 6 och kan verkligen inte somna om. Hostar snart upp lungorna också. Typiskt! Och karln brevid mig vägrar att vakna.. nu är ju klockan ändå 8 då kan man väl ändå gå upp va? ;P Roar mig själv med att titta på SYTYCD. Men jag börjar tröttna.. är inte lika kul utan ljud.

 

Man kanske ska lägga upp lite bilder från Peace & Love...?

 

 

/Js


Spanien del 2, Fuen... SCHEEROOLA !

Hallå där! Va ett tag sen.. Har varit hemma i Dalarna och haft några fantastiska dagar på Peace & Love. Nu är jag hemma igen. Jobbade min första dag efter semestern igår och idag är jag sjukskriven... SUCK! Hur ofta kan man vara sjuk??!! Blir så jävla trött på det här. Skär snart ut allt innehåll i min hals på egen hand!!

 

Så nu tänkte jag passa på att skriva Spanien del 2. Delen då jag och Maja träffas och åker till Fuen... SCHEROLA!

 

VÄLKOMMEN TILL ESSSSSPANIA  !

I brist på P2s fick det bli många goda Mojitos :) Gick ner de me!

Blev att äta endel god mat också :)

Tieeeene onameeeeesa parados?! Elle??! ;P haha

Maja hittade efter mycket letande sen älskade dansande kossan!

YEAHYEAHYEAHYEAHYEAHEYEAHYEAHYEAH !!! :D

Lyckades tillslut få en riktig utekväll. Ställena hade öppet till 7, sådärja!

Hängde med några inkasstare och bartenders från det nordiska stället Good Times. :)

 

 

 

MIDSOMMAR !

Midsommar firades i Benalmaderna tillsammans med Micke och Max.

En mycket lyckad kväll :D

 

 

Ni ser ju, två helt oslagbara veckor i Spanien!

 

 

/Js

 

 

 


RSS 2.0