Västerbron

Tog en promenad över västerbron. Ville passa på att fota lite medan solen ändå var framme. När jag åker över västerbron får jag alltid en sån där känsla av att Stockholm är så otroligt vackert och att jag är så lycklig som bor här. haha! Så jag försökte fånga den vackra utsikten och de fina husen med alla dess skorstenar. Gick sådär.. det är inte riktigt min grej att foto vyer.. blev desto mer närbilder på konstiga saker.. som vanligt! haha!

 

 

Pälsade på mig rejält, med dubbla tajts, tre tröjor (arenatröjan på igen hahaha) två halsdukar, mössa, vantar och jacka. Trodde ändå att mina ben skulle lossna.. sjukt kallt !!!

 

Som sagt.. inte riktigt min grej

Roligae att fota sånt här! Mer..... fängslande ;P

 

 

Nu sitter jag med rosiga kinder helt nerkyld och äter varma bullar.. GÖTTA! :D

 

 

/Js

 


Inspiration

Ibland kan jag bara bli helt fast och bara sitta och bläddra igenom massa bilder på massa snygga kändisar och deras outfits. Jag fastnar ofta på Mary-Kate Olsen. Hon är bara såhär hej-jag-bryr-mig-inte-om-vad-jag-har-på-mig-snygg heeela tiden!

 

 

 

 

Okej, jag känner att jag behöver skaffa mig långt hår, en hatt och tappa 10kg.... hmm.. ut och shoppa??

 

/Js


Elle favvo

En (kanske inte helt otippad) personlig favorit outfit från Elle-galan igår:

 

 

 

Enkelt i asymetriskt svart med blandade material, kedjor, skinn, päls, sotade ögon, ringar... och flätan är bara pricken över i. Perfection by Kling !

 

 

/Js


From different realities

Ikväll har jag fått träffa roomie!! Och äntligen har hon fått sett hur jag bor nu för tiden. :D

 

Vi lagade massa god mat, blev helt proppmätta och orkade inte efterrätten. (därför sitter jag och klämmer i mig alla bullar nu :P) Vi tog popcorn på Bion som efterrätt istället. Vi såg Sherlock Holmes. Den var riktigt bra! Älskar sånna där smarta filmer där man imponeras av karaktärerna :)

 

 

Fick mig även att få ännu mer Londoncravings !!

Kändes lite sådäär att gå helt äcklig med min groteskt fula arena myströja med pälsen över genom heela stureplans-stråket på väg hem. hahaha!! Yeye, I don´t care (som King Curtis skulle sagt)

 

Nu känner jag mig alldeles pigg... kikade runt lite och fastnade på Ewouts blogg (ledaren för Moyo kwa Moyo i Tanzania) äs den här. Såå underbart att få lite uppdatering om barnen och Salome. Får mig att sakna afrika-livet, barnen, musiken och allt som var så underbart med att vara där.

 

Hittade en bild från Matanana där jag sitter i min äckliga Arenatröja och sjunger cecila lind, ganska långt ifrån en lördagsnatt på östermalms gator.. hahahaha! Men jag antar att båda är underbara på sitt sätt..

 

Bangili-stund med bästa Ima, Jingo, Mariam och Zawadi i det fina volontärhuset. <3

 

 

Nu ska jag titta igenom lite bloggar för att få en uppdatering om hur Elle-galan var. Visst är det olika världar, men kan man inte få tycka att det är lit underbart också? Annars kommer jag bli knäpp!

 

/Js

 


Bad romance

Fick nån form av obehagkänsla...

 

Men skit i den nu, nu ska jag till Maja för en feet uppdatering. ;) Och imorgon ska jag träffa roomie!!!!!!!! Det där obehaget är nog ganska nerröstat va?! kankse bara måste radera HELA min sms inkorg först också..

 

Men nu blire mys hos grannen :D

 

/Js


Smurfhits

Hemma efter en lugn dag på jobbet. Har varit lite mer "i butiken" och agerat säljare nu senste dagarna. Tycker alltid att det känns som om jag inte gör någonting då, är så van vid att alltid ha något projekt på gång. Men det har verkligen varit skiitkul!! Trodde jag hade glömt bort och inte kunde nånting, men det går faktist bra :) Det är roligt att köra lite service, det är så mycket mer socialt mot det jag brukar göra. Inredning och dockor pratar inte så mycket även om jag alltid pratar med dom :P

 

Jag ville verkligen träna idag, men eftersom jag fortfarande inte är riktigt frisk så blev det inte så. Men ville iaf göra nånting som amn mår lite bra av innan jag åkte hem. Så jag åkte och provade solariet precis här vid Hornstull. :) Har inte solat sen i sommras och det var lika skönt som jag minns det. Somnade som vanligt efter typ 3 minuter :P Ville aldrig gå ut därifrån, det var så varmt och skönt. Vår nu tack!!

 

 

Smurfhits

 

Nu ska jag gå och göra en egen wok med kyckling och cocosmjölk :) Förlåt att jag pratar så mycket mat hela tiden men jag tycker bara att det är så roligt att hålla på, hår fått nån fling som jag alltid får :P Lugn, snart byter jag grej! haha!

 

 

/Js

 

 


Shoppingsugen

Idag fick jag för mig att ta värsta shoppingrundan efter jobbet. Så jag sprang in på varenda jävla butik i hela stan (kändes det som) men jag hittade ingenting!!!! jag var verkligen beredd att köpa vad som helst! Men det var ingenting som lockade... eller jo.. köpte ett diadem med rosett.. jag vet, jag kan inte heller se mig själv i det men men, det var sött. (som att jag brukar klä mig sött?! haha JAJA) :P

 

Sur blev jag att jag inte fick åka hem med fulla kassar och ett leende på läpparna. Så jag åkte till Daglivs och storhandlade mat, för på matbutiker har jag inga svårigheter att shoppa haha !

 

Storhandlingen resulterade i en good middag. Har bestämt mig för att bli duktig på att laga mat. Så hjälp mig med mattips!!! Idag gjorde jag egen Tacopaj för första gången i hela mitt liv :D Duktig kände jag mig och götta blev det!! (och två stoora matlådor :D) NÖJD !!

 

 

 

Nu tänkt jag att jag skulle komam i säng i lite bra tid.. men kom på att jag måste tvätta håret ikväll.. suck! Kommer väl i säng om nån timme då. Hatar att jag måste torka och platta håret innan jag går och lägger mig!

 

 

/Js

 

 

 


Better in time

Sådäärja! Tog en tripp till gamla stan och träffade min coach på hans hotellrum. haha! liite konstigt men jaja. Han är iaf BÄST! Och det har tydligen smittat av sig ;P

 

Imorgon är det precis 1 år sen vi träffades första gången. Helt sjukt vilken jävla skillnad det är!!!!!!!! hahahah!! Han läste upp lite om anteckningar han gjort från våra samtal då och jag kunde verkligen inte hålla mig för skratt. var jag såå korkad??!! Nu hoppas jag på ett till lika fantastiskt år så att jag om 1 år kan säga: "Var jag verkligen sååå korkad då!!" haha!!

 

 

Mysigt men snorigt kallt gamla stan

 

 

 

Att gå förbi Vapiano i gamla stan fick mig att minnas en av de bästa kvällarna i sommras. HUR MYS ?!

Jag vill ha sommar och spontana afterworks på uteserveringar NU NU NU !!!

 

Nu håller jag på att hungrar ihjääl! Maten är klar om 20 minuter (ääälskar att man bara kan köra in allt i ugnen). Det blir ugnsgrejad lax, klyftpotatis och avokadoröra. GÖÖÖTTAA !!!

 

Har köpt nya apelsiner idag... på samma affär... snopet!

 

 

 

 

/Js


Blödig ?

Har klarat av att ringa ett samtal jag fasat för läänge, tittat på Spårlöst och på Paradise Hotel. Nu får det vara färdiggrinat!!!!

Blödig tjej elle ?! hahaha!

 

Imorgon väntar jobb och coaching. Tjockt! ;P

 

 

/Js


Hur deppigt ?!

Hur deppigt ser inte det här ut??!! Det är det enda som finns i min frys just nu... det märks att det inte varit lön på ett tag!!

 

 

När ska jag sluta inbilla mig att jag älskar Falukorv??!!! köper det alltid vid storhandling men det är alltid det som är kvar... Sluta köp FaluKöörv !!

 

 

Så vad ska man äta till middag...? Kanske får ta en Crave ;P Men först ska jag tvätta klart.

 

 

/Js


Be Your Beautiful Self Forever

Satt här hemma och tittade på tv bakis och jävlig och kände mig helt plötsligt lite värdelös och ensam. Antar att jag har blivit så van vid att alltid ha någon runtikring mig. Har ju trots allt aldrig bott själv. Men så blev jag så trött på mig själv. Det är ju jag som valt att flytta och det är jag som har satt mig i den här situationen, för att jag vill vara själv.

 

Så jag bestämde mig för att inom kort känna mig frisk, fräsch och stark i att vara bara med mig själv. Så jag stängde av tvn, gick upp ur sängen, drog upp volymen på min favvolista på spotify och började städa upp från gårdagen. Det slutade med att jag städade hela lägenheten, dammsög och torkade. Det kändes lite bättre efteråt, men jag var fortfarande inte helt nöjd.

 

Jag var tvungen att städa mig själv lite först också. Så jag tog en låååång varm dusch. Tvättade håret med kallschampoo och gjorde hårinpackning. Och nu sitter jag här med ansiktsmask i en fin städad lägenhet med doftljus tända. Och helt plötsligt känns allt bara såå bra. Känner mig inte alls ensam och ångrar inte för en sekund att jag valde att vara ensam (på flera olika sätt). För jag trivs så bra såhär och jag är inte rädd att umgås med mig själv längre!

 

Du sitter säkert och skrattar och suckar och tycker att jag är en sån där ny äcklgt positiv blondinbella. Ja, om du inte har varit med om den här förvandlingen själv vill säga. För om man är på botten och har jobbat sig till toppen, då vet man vad jag pratar om. Och det är ingenting jag tänker skämmas för!

 

Och när jag ändå pratar om det så vill jag bara säga till er alla att ni anar inte hur glad jag blir varje gång ni säger att jag förändrats. Det är såå roligt att ni också märker det. För OJ vad det känns för mig :D Ni anar inte vad lätt livet kan kännas nu för tiden. Men samtidigt är jag så himla glad på något sätt att jag inte alltid mått såhär bra. För om jag gjort de tror jag inte att jag uppskattat det lika mycket. Och nu vet jag ju även hur jag ska hantera jobbiga situationer. För sånna kommer det komma fler, hela tiden. Man blir aldrig klar. Men det kanske är det som är det härliga. Jag gillar att utvecklas och att hela tiden hitta nya sidor hos mig själv som jag faktiskt gillar.

 

För sen ettan på gymnasiet har jag gjort en sjujävlarns resa ska du veta. Och det jag ångrar är att jag sårat folk genom min utveckling. Men jag önskar ändå inte att ha den ogjord. För jag hade aldrig varit där jag är idag om jag inte gjort den här resan. Jag vill så gärna tro att de personer jag sårat inte heller ångrar att jag gjort det utan att de också kan se det som en del av deras resa och utveckling och att de kan vara stolta över att det tagit dom till där dom är idag. Allt går väl liksom runt, gör det inte?

 

 

 

I decided long ago, never to walk in anyone's shadows 
If I fail, if I succeed 
At least I live as I believe 
No matter what they take from me 
They can't take away my dignity 
Because the greatest love of all 
Is happening to me 
I found the greatest love of all 
Inside of me 
The greatest love of all 
Is easy to achieve 
Learning to love yourself 
It is the greatest love of all

 

 

Så att jag aldrig någonsin ska glömma vad min resa har lärt mig har jag tatuerat mig. Be Your Beautiful Self Forever

 

 

/Js


JW

Tyckte förresten att Snabba Cash var riktigt bra. Hängde inte riktigt med i allt mellan gängen, men ändå...

 

JW är sådär riktigt äcklig. Men jag kan inte låta bli att tycka att det är lite sexigt på någe vis. Hahah! Till och med Maja tyckte det så det borde ju ligga nånting i det.... YAAM !

 

Kan verkligen vara så sjukt hett när killar klär upp sig...

/Js


Dagen efter...

Fyyyyyy vad huvet kändes tungt imorsen när klockan ringde kl 11. Jag och Maja hade bestämt oss för att gå och se Snabba Cash kl 12:30. När alarmet ringde kändes det ganska ovärt att gå upp... men när jag vänder mig om och möts av en sjukt pigg Maja som tydligen varit vaken ett tag är det svårt att inte brista ut i skratt. haha! Så det var bara att sätta på datorn, beställa biljetter och gå upp.

 

Varför är det alltid dan efter man förstår hur full man varit dagen innan?!

 

 

Trodde verkligen aldrig att vi skulle komma fram.. men jorrå, sisådär en chips påse, en godis påse och två timmar försent kliver vi av bussen på nått stjärnteckens väg :L

Sjunga sjunga singstar !! min hals höll på att ge upp..

En smspepprande Maja och hennes kära Ecologica :L

Så var det dags att ta den där bussen igen. Men vi tappade några på vägen. Kvar var tre tappra själar som riktade sig mot Hornstull, Crave och mer vin.

Nöjda elle?

 

Måste bara säga att Crave är vårt nya favvoställe. Öppet till 4 och har bättre tacotallrik än Taco Bar GÖTTAAA !! :) Sådärja! Så igår blev det en varsin sådan att ta med hem till mig. (varför skulle jag dricka mer vin??!!)

 

 

NÅN blev visst lite tlött.. haha! bara å dra fram madrassen då.. blev en mysig övernattning med både Lina och Maja :D Wiiiii!!

 

 

/Js

 

 


Leo

Då var det dags att ta sitt pick och pack och starta den låånga resan mot Ida ;P Där det bjuds på tjejkväll (läs: singstar och hysteriskt babbel!) Typiskt att min hals börjat svälla... :( Men jag har ju vin med mig, så det kommer nog kunna gå att sjung ändå :L

 

 

Älskar mina nya vardgsklackar, såååå sköna :D

 

Ses vi i dimman ikväll?!

/Js


Haiti Mon Amour

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ !! Så visas Hope for Haiti now nu också! Måste kolla på hela galan igen! Helt underbar! Nu börjar klippen från galan komma upp på youtube också. Här är bara några av favoriterna:

 

 

Rihanna, Bono & Jay-Z - Stranded (Haiti Mon Amour)

Jennifer Hudson - Let it be

Beyonce - Halo (Haiti version)

Justin Timberlake & Matt Morris - Hallelujah

Alicia Keys - Prelude To A Kiss

 

 

Det där är bara några av de fantastiska uppträdanden!

 

/Js

 


God Morgon !

Lyckades titta klart på hela Hope for Haiti now inatt. :D Men vaknade klockan 9 igen av ett fruktansvärt oljud. Först fattade jag ingenting, men sen förstod jag att oljudet kom från dörrklockan. Vem ringer på dörren hos nån kl 9 en lördagmorgon??!! Jag gick fram till dörren och tittade vem det var. Det var nån kille som jag inte kände igen, antagligen nån granne... så jag öpnnade inte.

 

Vaknade vid halv två och studsade up ur sängen så jag skulle hinna ner till systemet inann de stängde. Jag hann, gott och väl. :L

 

 

Sådäärja! Då ska man kunna klara av en tjejkväll med singstar och mys!! :D Skulle vilja gå ut också.. men vi får väl se hur det blir med det. Har ju inte feber längre iaf ;P

Lite fruksot på det här då ! YUM !

 

Idag ska jag bara städa och fixa iordning lite här i lägenheten. Har iaf lyckats slänga soporna som stått här se ajg flyttade in! hahahah!! Soprummet ligger liksom två portar bort och är längst ner i en källare där man bara väntar på att en uteliggare eller en miljarder råttor ska hoppa fram.. omys !!

 

/Js

 

 


Hope for Haiti now

Faan, så ska man fastna framför tvn precis innan man ska gå och lägga sig. Kan inte slita mig från Hope for Haiti now. En gala tillängnad de drabbade i Haiti. Alicia Keys var helt fantastisk som vanligt, love her! Nu kan jag inte stänga av förrän jag hört U2 och Jay-z duet. Kan bli intressant. Men eftersom det håller på till kl 4 så har jag gjort iordning mig och krupit ner i sängen så jag kan "vila" lite emellanåt. :P Men fy va bra artister det är hela tiden då, vill ju inte somna! Är såå blödig för sånt här så tårarna kommer väl hålla mig vaken, ett tag iaf.

 

Kom och håll mig vaken!! Kom och krama mig frisk......

 

 

 

Okej, nu känner jag mig hemsk som klagar över att jag är lite förkyld... sooorry...

 

/Js


I <3 London

Jag har verkligen tänkt mycket på London sen jag var hos Maja igår. Så jag var tvungen att rota fram bilderna från förra året då jag och Jennifer var där. Vi måååste verkligen dit igen! Seriöst, det ska bli av! Måste bara vänta tills det blir skinnjackeväder, då jävlar ska vi dit och shoppa, sitta på uteserveringar och strosa ihjäl oss! :D

 

 

Turiststrosning !

Sjukt snygg roomie!

På väg till tunnelbanan:

"Vänta, stanna, sätt dig här, trappan är skitsnygg, kommer bli ett jättebra foto!!"

På whitemall..hall... eller nått. Då jag skulle försöka få tag i Kickis nummer och ringde runt till halva Falun hahahahhaaa!!!

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAAA !!!!! Kommer aldrig glömma vår hysteriska resa då vi plankade på tåget ut till flygplatsen och satt och tryckte på varsin toa! hahahahahaha!!! Var tvungen att dokumentera detta med den här bilden :D hahaha!! Jag var livrädd! haha!

 

/Js


Äntligen fredag

Yes! överlevde dagen! Trodde inte det va sant när alarmet ringde imorse, mitt huvud va såå tjockt! Så jag messade chefen och sa att jag börjar kl 9 istället. sköönt! Men jag kom upp iaf och jobbade hela dan. tänkte ta en riktigt kort dag idag, men så blev det inte riktigt. Hatar att inte bli helt klar ju! :P haha! Nu är det ju ändå helg.

 

Köpte ett par nya jeans idag också! Kommer inte ens ihåg när det hände senast? Har pinsamt många jeans i garderoben men använder de aldrig. Men nu har vi fått in ett par skitsnygga crocker i en grym tvätt och Nudie long john-passform. Love it!! Så nu ska jag börja använda jeans igen.. eller iaf dom här :P

 

Ikväll ska jag ta det lugnt, vänta på att Maja ska sluta, varför stänger skickla kl 8?!! Läängtar såå, för vi ska svulla pizza :L GÖTTA!!

Just de bilderna från kickoffen, jag har laddat upp dem på facebook, så ni får bara några stycken här:

 

 

Underbara D.gatan brudar !

Ååååå, roomie <3

Föredetta Hötorgsgänget, det är fler av oss som har slutat än som är kvar...

 

 

/Js

 


Londonlust

Sådäärja! De va mig ett par smaskiga detaljer som utbyttes där ja! hahahaa! :L Men nu borde jag egentligen sova så jag orkar ta mig upp till jobbet imorgon. Kommer bli så jävla förbannad om jag är sämre imorgon. För att stanna hemma finns inte! MÅSTE bli klar, kan inte lämna det som det ser ut nu över helgen. Dä ä la bara å bita ihop! Sådärja!!

 

Vaddå om man fick liiiite lust att åka till London nu också då??!! JAA !! Måste bli en sån resan i vår va roomie, ååå massa vårshopping?! Vilka är på??




Nä, sova va de va!

/Js


Segbulle

Kan man ha en mer seg dag??!! Inte okej att känna sig så här seg och sjuk som jag gjort idag när det är skyltfönster dags... men blev klar.. nästan iaf. Ska bara finlira lite imorgon, det är en docka som förstör hela fönstret som måste bytas osv. :P

 

Kickoffen igår var iaf jätterolig. Det är så roligt nu när man bytt butik för då är det så kul att prata och få träffa alla från hötorget igen :) Men igår kände jag också att jag verkligen jobbat ett tag på D.gatan. På ett bra sätt!

 

Skulle vilja lägga upp massa bilder från igår nu, men jag känner mig verkligen inte frisk så jag tänkte sova lite innan jag ska iväg och träffa Maja! ÄNTLIIGEN !! Ååå vad vi har mycket att prata om, vi ska byta detaljer med varann ;P haha!!

 

 

/Js

 

 


Kickoff

Vilken dag... onödig på något sätt. Eller... inte enligt mina planer och då blir jag knäpp i huvet. Men jag hann ju med det jag skulle göra imorgon idag, så då får jag väl göra det jag skulle gjort idag imorgon istället. ;P

 

 

Har inte riktigt vant mig vid att bo i stan :P hahah! kommer på mig själv att springa fram till fönstret och dra upp persiennerna så fort jag hör en siren, man vill ju se vart den är påväg. haha! Det sitter nog kvar från jag bodde i Falun. Då ville jag alltid se vart den skulle för då visste man att man antagligen skulle läsa om det nästa dag i Falu Kuriren och då var det ju coolt att veta om det innan! hahah! :P

 

Ikväll är det en liten mini Kickoff med alla JC butiker i Stockholm. Ska bli riktigt kul, måste bara hinna sova lite innan, helt slut. Förra gången vi hade Kickoff blev det succé!! Det var en heelt underbar kväll och jag fyllde år på tolvslaget. Då var vi på Cirkus med assnygg modevisning och Mando Diao spelade <3 Den här bilden togs av Mark då, känner man igen mig? NEJ!!

 

 

Världens bästa hötorgsgäng !! <3






/Js

 


Bad romance

I want your drama, the touch of your hand

I want your love, love, love, love


Hörde du?! Jag är nöjd !

Vilken dag!!! Låååång, men schit vad jag har hunnit med mycket. Allt jag ville hinna med, så det gör inget att jag jobbade 10,5 timme :D Annars hade jag antagligen fått göra det imorgon eller någon annan dag. för den här veckan är fullsmockad med massa dekoratörsmys :D Love it !! Ibland förstår jag faktiskt inte hur jag kan hålla uppe kreativiteten en sån här lång dag. Det är så roligt och jag lär mig själv väldigt mycket av att styla och hänga ihop stilar som verkligen inte är "jag".

 

 

 

 

Nu har jag precis grinat till ett amerikanskt skitprogram som jag inte ens kommer ihåg vad det heter. Och nu är det So you think you can dance.. var ska detta sluta....?!

 

Äntligen är Maja hemma från London igen!!! Känns som det var en evighet sen!! Hon åkte ju faktiskt i lördags. men ojojOOOOOJ vad vi har mycket att ta igen... här hinner det hända mycket ;P hahaha!!

 

 

/Js

 

 


Paltkoma

AA vad jag älskar att bo i Hornstull. Åkte hem efter jobbet och tog en biljett till passet på friskis på väg in i porten. Så jag fick biljett till ett pass som var fullbokat och som man måste vara där en timme innan för att få en plats. Så eftersom jag bor i samma hus så kunde jag ju hämta den en timme innan och sen gå upp och byta om, äta äpple och ta fram köttfärs på tining innan passet :D WÜÜÜNDERBAAAR !!!



Nu sitter jag här och har världens paltkoma!! Varför kan jag inte förstå när jag är mätt och sluta äta då??!! Hur svårt ska det va?! hahaha! Men snart måste jag lägga ifrån mig datorn. Har med mig kampanjinfot hem från jobbet. Måste planera lite hur jag ska bygga kampanjen på tjej imorgon. Lyckades bli klar med hela kille idag, så imorgon är det tjej som gäller. Har bestämt mig för att hinna med A-ytan, två stylingbord, 3 dockor på jeanstrappan + omhängning för volymprodukterna. Och om jag inte ska behöva jobba över allt för mycket så krävs det mycket god planering :D Och eftersom planering är något av det bästa jag vet så ska det väl inte vara några problem ;P Lets do this !

 

Förresten den ny kampanjen och nyheterna på jobbet ser helt fantastiska ut !!! Mona och Andre är så sjukt snygga på bilderna också, GRYYMT!!

ÅÅÅ, det kommer såå mycket fint !

VILL HA VILL HA VILL HA !!!

 

/Js

 

Nu börjar "Tjocka barn - för feta för lek" låter som ett program med Jossanhumor! hahahah!!

 


Söndagsflytt

Vaknade kl 1 idag, efter 12 timmars behövlig sömn :D Runt halv 4 kom dom som ska ta över lägenheten på Stora essingen dit för att titta på den. Kändes konstigt att tänka sig att dom ska bo där nu.. Känns fortfarande jättesorgligt att lämna Stora essingen. Jag har trivts såå bra!!

 

 

När dom gått kom mamma och hjälpte mig köra över lite mer grejer till hornstull. Så nu är nästan allt här. Skönt att få ett matbord, stor tv och alla andra smågrejer så man kan känna sig mer hemma. Nu fattas bara en rensning av garderoben och vinden, KUL!

 

 

Matbordet, lampan och lilla tvn på plats i köket :D



Mamma överraskade även mig med en ny dammsugare!!! GRYYYMT!! Var sjukt välbehövligt! Nu behöver jag inte borta av fötterna innan jag ska sova, sätta på mig skorna eller ha grus innanför byxorna längre :D

 

Imorgon är det kampanjstart på jobbet! Så jag antar att det får bli en tidigt ikväll. :)

 

/Js

 


Lördag

Blev inte så mycket strosning på stan.. haha! Åkte först till Mariatorget och fikade med mamma på ett mysigt konditori, där satt vi ett tag. Sen jag jag till jobbet på Hötorget först och fastnade där ett bra tag, sen gick jag och tittade till Andreas på jobbet på D.gatan. Så konstigt att se honom jobba hos oss.. :P BRA tycker jag!!

 

 

 

 

 

Sen var det liksom inte så mycket tid kvar, så jag åkte nästan direkt hem. Somnade i sängen direkt hahah! Som sagt, inte sovit så mycket inatt. Nu har jag precis ätit lite middag och ska nu åka hem till roomie, eller till oss.. eller hur det nu blir. Till stora essingen ska jag iaf :P Titta på Paradise Hotel XL (syynd maja att du missar det ;P) och dricka Cola :D

 

 

/Js


God Morgon

Ligger fortfarande kvar i sängen och det känns väl som att det är nånting jag skulle vilja göra hela dan. Så jävla trött!! Blev ganska sent igår.. eller tidig morgon. :P Hade inte somnat innan morgonposten damp ner på hallmattan hahaha!! Illa!

 

Men jag antar att jag ändå lär parvla mig upp snart.. har dock ingen aning om vad jag ska göra. Jag har lust att bara åka in till stan och strosa omkring, gör det så sällan känns det som. Men jag borde åka till stora essingen och packa och rensa upp massa saker om mamma ska hjälpa mig att köra grejer imorgon. Och jag vill träna idag också... varför går det inga sena pass på lördagar?!

 

Jaja.. får nog bli strosning på stan idag. Morgonpass imorgon och sen direkt till essingen och fixa innan det är visning och mamma kommer och ska köra grejer, perfekt!!

 

MAJA !!! Seriöst! Sjukt dålig tajming att åka till London idag !! Need you to call me, YEEAAAH!! hahahaha!!!

 

/Js

 

 


Energikick

Tur att jag gick och tränade.. Log till och med redan i andra låten :) Har nog aldrig gjort så aggressiva sit ups i hela mitt liv hahaha!!

 

Var heeelt död efteråt eftersom det var ett tag sen jag tränade men var ändå fylld av energi så jag gick hem och gjorde klyftpotatis, lax i ugn, vitlöksbröd och avokadoröra till middag.

 

 

 

Nu känns det bättre och jag ska gå till Maja :L Såå skönt att vi bor så nära varann :)

 

Ha en bra kväll!

/Js


Nu jävlar !

Nej blir ju inte bättre av att sitta här... går och kör ett stenhårt träningspass och tar ut allt där istället !!!!

Jävla skitdag som kan dra åt helvete !!!

AAAAAAAAAAGH !! Vet inte vad jag ska göra... finner inga ord för hur ledsen och besviken jag är för det här.. kan liksom inte sätta fingret på det och jag känner mig aslarvig som blir såhär ledsen av det, men det påverkar mig så himla mycket. Hatar när man är tvungen att hålla sig från gråt när man är på jobbet också.. suck!

 

Nu har jag iaf kommit hem.. ska torka tårarna och försöka lugna ner mig lite nu, sen blir jag väl ensam hemma hela kvällen då! Kul fredaskväll... har en känsla av att den här helgen kommer bli olidligt lååång.. :(

 

Jävla skitdag som kan dra åt helvete, helt enkelt!!!

 

/Js

 

 

 


GÖTTA !!

Fyyy vilken göttakväll jag och Maja har haft ikväll!! hahaha! :P

 

Först blev jag bjuden på en utsökt Tacopaj hemma hos henne (jämn match där mot den förra veckans ;P haha) och sen GICK vi hem till mig (tar ju bara 5 minuter) och bakade kladdkaka med vit choklad YUMMII!!

 

Jag vet, borde träna... bokat in mitt första pass i helgen :D Nöjd!

 

När vi ätit upp den verkligen rinnande kladdkakan mådde vi mest illa och ville kräkas. Då satte vi på 17 again och illamåendet gick över ganska snabbt.. iaf för mig :P Eller jag höll iofs på att kräkas för att en viss skådis är så äckligt heeeet !! Jag vet roomie, pojke!!!! ;P hahaha!

 

Nu ska jag sova, ingen sovmorgon imorgon, bara massa omhängning och fram med finfina nyheter!! :D Weeeii!!

 

God natt gott folk !

 

/Js


Wondering what to do with daylight...

Vad läskigt det är när hjärtat börjar bulta och tankarna förs 4-5 år tillbaka i tiden.......

 

Brooke Fraser



dock inte den lite lugnare versionen som jag hade på min 128mb mp3 då, but still... :P

 

 

/Js


SYTYCD

Har ju inte längre bara skogstv numera så jag har på de här få dagarna lyckats fastna vid So you think you can dance. Och ikväll gick det inte att hålla kinderna torra...

 

Titta här när Kathryn & Legacy dansar "Contemporary"

 

Dom kommer nääästan up i samma känslosamma klass som Lacey & Kameron

 

MAGISKT !!



/Js

 

PS. Patti LaBelle är också magisk !


Märkligt

Idag har det varit en sån där dag på jobbet som går lite omärkt förbi... har bara märkt om rea hela dan.. HAHAHAHAHAAA!! omärkt har märkt!!! haha! okej, sjukt tråkigt skämt..... sorry!

 

Sen tog jag en fika med Lucas som jag jobbade med på hötoget förut. Har inte träffat honom på över ett år nu så det var kul att träffas och höra vad han har sysslat med/sysslar med nu för tiden. Och den jäveln har precis varit i Thailand och ska snart tillbak dit i 3 jävla månader!!! Asså seriöst!! Kan folk sluta åka utomlands!! Jag blir snart förbannad på riktigt, jag vill också!! Om någon känner för att bjussa så är det bara att säga till ;P

 

 

Lucas på min och roomies temafest :P Snyggt! Haha!

 

Nu sitter jag bara och försöker bli hungrig istället för godissugen... svårt..

 

/Js


Städmani, jag... VA?

Jag är sååå jävla duktig som städar och diskar efter mig här hemma hela tiden! Hoppas bara på att de håller i sig ;P

 

 

 

/Js


Trött tjej, Frivillig med bil?

Idag är det en välldi välldi trött men gla tjej som skriver, deckade dirket när jag kom hem efter jobbet igen! haha! Vet inte om det är för att min nya säng är så sjukt skön... :) Eller är det kanske lugnet som infunnit sig igen efter att jag hängt om allt ordinare, gjort styling vägg och stylingborden fräscha igen?! :P

 

 

Stylingbordet jag gjorde till d.gatans öppning.. åå saknar expoteamsaker, skicka iväg mig på nått NU !! :D

 

Skulle egentligen ha kört ett lass till från essingen idag men pappi fick förhinder. Typiskt.. jag vill ju ha min tv och matbordet.. ingen annan med bil som har lust att köra en vända ;P kom igen nu!!

 

Nu ska jag göra att försök att resa mig från denna gudomliga säng och släpa mig in i köket och laga lite middag. Trots att jag inte är hungrig. Men det är faktiskt riktigt roligt att laga mat i nytt kök och med nya grejer. Det känns inte riktigt som hemma ännu och då blir det mycket roligare :P haha!!

 

Spotify är verkligen världens bästa uppfinning! Kopplar in datorn i stereon och shakear här varje dag :D

 

 

Kankse inte lika coolt som att snurra LPs men liite mer praktiskt :P

(btw så är det coolt att vi har plats för ett djbås i vår kassa på jobbet, förklaringen till bilden :P)

 

 

Nej, nu blire Faluköörv och mackisar ! ;P

 

 

/Js


Gla tjej

Idag har jag bara gått runt och läängtat efter att få gå hem till min nya fina lägenhet :D Haha.. har kommit på att jag säger att den är så fin hela tiden, men det är ju fortfarande bara i mina tankar den är fin :P Men snart så är den finast i heeela stan!

 

Men medan jag längtat har jag haft en supermysig dag på jobbet också. Vek massa massa jeans idag! Det är otroligt hur mycket man kan sakna det när man inte gör det så ofta. Linn blev nästan sur på mig där ett tag för jag tjatade om hur kul jag hade det! hahah! Kände mig sådär äckligt positiv :P haha! Ska inte upprepas, lovar ;P

 

När jag väl kom hem till min nya (snart superfina) lägenhet så deckade jag på två röda i sängen. Alla nätter är inte lika lätta som alla andra skulle man väl kunna uttrycka det som... Nu har jag precis lagat mat och diskat upp allt efter mig direkt! Känner mig sååå vuxen :P Det är så himla mycket roligare att äta nu när jag har nya tallrikar och bestick :)

 

OOOOpps! nu knackar min nya granne på!

 

/Js


High

Antar att det är mitt fel och att det återigen handlar om att jag har så sjukt svårt att lita på någon annan än mig själv. Jag vill bara inte ta ett beslut nu som gör att jag sårar någon längre fram. Men hur vet man det nu? Och hur ska jag kunna lita på att jag inte alls kommer att såra någon när det är det som "alltid" händer. Det klassiska som folk, inklusive jag har varit med om förr... Är inte det här ett sånt klassiskt scenario? Hur ska man veta om det här är ett undantag och att allt kommer att lösa sig?

 

Okej vart fan tog de där ytliga porblemen vägen??!! Suck.. nej det är bara jag som överdriver. Nu ska jag fan bara lita på människan för om jag gör det förvinner alla problemen, SÅ ! Borta!! :D Jag är glad igen!

 

Så skönt att man kan bestämma själv vilket humör man ska ha genom sin inställning. :D

 

 


 

 

Idag har jag inte gjort så mycket.. packat upp de sista kläderna bara. Såå skönt att ha det gjort bara. Det är ungefär som att ta ut plocken på jobbet. haha :P Åååå, det är så fint här nu. Har tänt lite ljus och lyssnar på grym musik (One republic - Come home) och snart får jag besök. :) Weeii !

 

/Js


Mys hos grannfamiljen

Blev hemma tidigt efter besök hos grannfamiljen Maja, Tim och Maria. :D Blev lite död och varken jag eller Maja orkade följa med ut.

 

 

Pauline kom med en hel papperskasse fylld med bullar och munkar från jobbet.. helt okej :P

 

GÖÖÖÖTTA !!

Pojkar och dessa Iphones...... suck :P

Louise :)

Ja, man är väl alltid sååå snygg elle?

Hulanders !

 

 

Bra kväll, synd att man fortfarnde inte är helt kry så att man känner sig helt seg bara. Men men, det tar jag igen senare :P

 

Nu ska jag sova första natten här då jag faktiskt har mina saker här också :)

 

/Js


Flyttad

Sådärja! Det gick fort! Två snabba vändor fram och tillbaka mellan essingen och hornstull och det var nästan klart. Pappsen skulle iväg på Hockeymatch så mer hann vi inte. Men det är inte mycket kvar så det räcker nog med en vända i morgon så är det klart. :)

 

 

Oskönt med den här stoleken på hiss när man bor på 5:e våningen och ska flytta...

 

Känner mig så duktig som har packat upp allt!! (utom fyra ikeakassar med kläder.. såå tråkigt!) Har lagt in allt där det ska vara, börjat puffa kuddar, bäddat sängen, satt upp gardinerna i köket och till och med målat alla åtta ramar som jag ska ha på min fotovägg :D NÖJD! :L

 

 

 

/Js


Ett sista hej från Stora Essingen...

Happ, då var de flesta sakerna nerpackade. Nu finns det ingen återvändo, nu måste jag flytta. Det känns jätteroligt och spännande men så himla sorgligt på samma gång. Det här var ändå min första lägenhet i Stokholm. Det sitter sååå oändligt mycket minnen här. Har hittat massa minnessaker nu när jag slängde ner det sista så jag blir lite nostalgisk.

 

Men på nått sätt är det ett sätt för mig att verkligen gå vidare. Att lämna alla jobbiga och tråkiga minnen och ta med mig alla glada roliga minnen som den här lägenheten har fört med sig. Läskigt är det också eftersom jag aldrig bott själv.. för först bodde jag med Björn i 1 år och nu har jag bott med Jennifer i 1,5 år.. Så nu är det nog dags för mig att helt stå på egna ben. WEEIII !! :D

 

Jag känner verkligen så.. nu jävlar!! Den här hösten har mitt nya fabliv börjat, utan massa djupa problem och bara massa ytliga problem som löses bäst med hjälp av en tjejkväll med Sex and the City :D hahahahahaa!

 

Nästa gång vi ses sitter jag i Hornstull. 
Ses då!

 

/Js


Tjejkväll

Skulle egentligen shakeat till Åsas grymma musik på Landet ikväll, men eftersom en viss person gått och blivit sjuk så gick det inte så bra. Blev helt plötsligt en jättemysig tjejkväll här hemma istället. Massa tjatter i mun på varann, Let's Dance, prova-om-du-kan-pussa-dina-bröst-leken och massa dirtytalk! Perfekt! hahaha!

 

Nu ska jag gå och sova så jag orkar ställa klockan för att packa ihop de sista sakerna innan flyttlasset går till hornstull :) (inte för att jag har nått att packa i men men...)

/Js


Flyttpackad

SUUUCK !! Jag orkar verkligen inte och har verkligen inte tid att vara sjuk! Har typ inte kunnat stå i kassan för jag har nyst så mycket idag haha! Fan... Då var det bara att börja proppa i sig diverse piller då.

 

Igår hade jag och roomie en liten packdag för att få ihop lite kartonger till det första lasset som går till Hornstull i helgen. Flyttar bara det viktigaste i helgen och sånt jag använder. Så får jag komma och rensa och kasta allt annat sen. Känns skönt så jag kan börja få ordning och också se hur mycket förvaring jag har. Måste nog kasta en del.. :P "Jag är så jävla flyttpackad!!!"

 

 

 

Sen blev jag bjuden på supergood middag ala mickespecial :P

 

Ikväll blire också massa god mat, för ikväll är det traditionell Taco-kväll med Martina!! :D TJIIHOW! Då kanske jag blir lite friskare.. hoppas hoppas... En sak är iaf klar, Taco-kvällarna måste fortsätta trots att de kanske inte blir på essingen!!

 

Nu ska jag vila lite innan dom kommer hem så ja orkar tjattra hela kvällen sen :P

 

/Js

 

 


Pojkar som värmer

Så kommer man hem till Stockholm, så är det snorkallt här också.. dock inte lika kallt som i Falun. Men det räcker och blir över iaf.

 

Tröstade mig med dubbelavsnitt av Paradise Hotel igår och det ser ut att bli samma sak idag :P Vidrigt men roligt! hahaha!

 

Medan jag väntar på PH njuter jag av dessa grabbar. (vänta bara till andra versen.. VOFF!!) Alicia Keys Cover

 

 

/Js


Skoterdag

Gud vilken underbar, men kall dag jag haft :D

 

Vaknade sent som man nästan kan säga som vanligt om nu på senaste tiden (stolt över att kunna sova längre än till 10 på helgerna.) Så jag fick lite bråttom till Kicki som kom och hämtade upp mig då vi skulle åka ut till Pär i Enviken (Björkboda för att vara exakt) och åka skoter. Vi kom fram till att det var två år sen sist och guuud vad jag har längtat. :)

 

Vägen dit är så vacker! Helt öde med undantag för ett par bilar man möter, massa snö på alla träd i skogen och varningsskyltar för älgar. Måste säga att man saknar det ibland, lugnet.

 

Eftersom vi var fyra stycken och en skoter så band vi två bobbar bakpå som Daniel och Kicki fick åka på. Själv satt jag (vad jag trodde) tryggt bakom Pär som körde skotern.

 

Daniel och Kicki tar en tur

Pär visar vart gasen och bromsen sitter inför mitt första åk för i år :)

Adrinalinkicken är inte nådig!!! UNDERBART !!! :D

Kicki och jag <3

Otippat :P

 

Världens godaste fika!! Hemlagad cheescake, hemgjorda pepparkakor och hembakade lussebullar, imponerande fika!! :D

 

 

Det här måste göras om nästa år igen :D Man kanske skulle skaffa sig ett vinterhus i Björkboda!

Tack för idag allihopa !!

 

 

Har varit helt underbart att vara hemma den här helgen. Massa snö och underbara kompisar :) Lovely! Och mamma kom hem en timme innan jag skulle åka, Fanx !

 

/Js


.

äta gör man, ändå dör man

Falun by night

Happ, då var man hemma då.. känns inte ens som att man har börjat kvällen så stänger dom. 2 vad är det för tid att stänga på??!!

Yeye, jag har iaf haft kul, fått p2 och dansat. Och jag har fixat både bild och FILMbevis till dig Roomie :P hahahaha!!!! Alla fördomar uppfylls :P hahaha!!

 

Här är några av bildbevisen:

 

Var först på China Thai och åt med Kicki och Johanna. Var meningen att vi skulle till borlänge och äta thai, men dom stängde 5. hahaha!! lustigt!

Sen hamnade vi på en förfest där vi inte kände nån, bara dessa töser, Linda och Malin som jag gått gymnasiet med :)

Vi kände att vi inte riktigt passade in så vi gick.. utanför stod det en fyrhjuling! hahahahhaha!!! japp, vi åker skoter eller fyrhjuling till jobbet här uppe ;P

Malin Hall och Jag efter Etage. 
Japp, du hörde rätt.. jag har varit på ETAGE !! Kände mig så jävla gammal ! Men det var kul att träffa lite falufolk som är hemma över jul och så. Jag fick till och med se Eva!! LYCKA!!! 

Så nu sitter jag här hemma, hungrig och inte alls färdigfestad!! Det enda som fanns hemma var ananas, så jag har burkat upp och käkar som aldrig förr :P haha

 

 

God Natt gott folk, nu kanske jag också borde sova. Man ska väl upp och åka skoter imorgon :P WEEIII!!!

 

 

/Js

 

 

 


Ut i Falun ??!!

Nu ska man ut i Falun också.. hur ska det här gå??!! Har inte varit ute i falun på över ett år... jag är rädd... men det här ska nog gå bra :D PEPP!!!!

 

 

/Js


Istid i Falun

Fyyyy vad kallt det är!!!! Har fortfarande inte tinat upp efter jag och Malin gått på stan. (Det är så kul att samma personer jobbar kvar i butikerna som jobbade där när jag gick i högstadiet.) Sjukt kallt!! Att ha tajts och en liten päls var tydligen inga bra Falukläder. :P Synd att jag inte har något annat med mig då.. haha!

 

Det var iaf jätteroligt att få träffa Malin lite. Vi måste verkligen träffas oftare nu när vi ändå bor så nära varann (hon har börjat plugga i Uppsala). Det är verkligen nära! Det ska det bli ändring på. :)

 

 

Den här utsikten har jag utanför huset i Falun denna dag. :)

 

Det är faktiskt jättemysigt att vara i Falun och hälsa på, trots att det typ är istid här. Var sååå trött (bakis) och hade brottom när jag packade igår så jag tänkte inte riktigt på att det var så här kallt. Fast nu kallar ju Falubona det här vädret för värmebölja i jämförelse av vad det har varit. BUUUURRR !!!!

 

 

/Js


Dimman innan nytt decenium

Vi började kvällen i Maja, Tims och Marias nya lägenhet på hornstull. Där hade vi lite tjejmiddag och mys. Det var kul att träffa Kerstin och Judit igen. Kerstin har jag gått med sen dagis till åk 6 och Judit kom till klassen i femman (?), har inte setts på flera flera år, så det var kul att ses igen.

 

 

Amanda fixar efterätten :)

Maja och hennes fina tyg

Amanda och Ida

Maja <3

Maja och Amanda :)

GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅR  !!!!

GOTT NYYYYTT !!!!

Vi tappade tre av åtta när vi begav oss mot Sumpan

I rulltrappan på väg ner till tunnelbanan får vi lov (haha får lov att) kuuuta för att hinna med. Och jag ramlar så in i helvette! Och fyyyy fan vad ont det gjorde. Är så avundsjuk på alla andra som såg det och kunde asgarva, för det måste verkligen sett kul ut!! hhahahaha!! Fick ont i benet som fan och jag stykade fingret pga ringen... :(

Så här ser mitt ben ut idag. AUTCH !!!

 

Men vi kom fram till Jon och Louises lägenhet tillslut iaf. Där blev det klassisk vardagsrumsdans :) Inte varje dag men får göra det med Snygg-Jon och Snygg-Gustaf i FV3 ;P hahahahahaha!!!

 

Tim och Jon äääääälskar varann !!

Fram till ungefär här var kvällen jättlyckad. Sen kom ett samtal som bara var ett stort missförstånd och fyllesnack som jag verkligen skulle klarat mig utan.. men men. Jag väljer att komma ihåg allt tills här :)

 

Tack allihopa som gjorde att kvällen blev suuuuper :D

 

GOTT NYTT ÅR OCH GOD FORTSÄTTNING !!

Nu lämnar vi 2009 i historieböckerna och ser till att 2010 blir ett sjujävla bra år som inte ens går att beskriva i historieböckerna!

 

/Js


Falun it is

Så nu har jag bestämt mig! Jag åker till Falun ikväll, med tåg. Vill verkligen hinna träffa Kicki och träffa Malin + att sj släppte extra sistaminuten biljetter :P

 

Uppdaterar om gårdagen och bilder på tåget om det går och batterierna håller :)

 

 

Puss och God fortsättning så länge !

 

/Js

 

Fan har inte ätit nånting på hela jävla dan.. kankse är därför det snurrar så i huvet.. aja får äta på tåget hinner inte nu.. damn!


Falun eller inte Falun ?!

ÅÅÅÅÅ beslutsåmgest!! Vad ska jag göra??!! Tuur att Maja ringde och väckte mig nyss annars hade jag nog sovit hela dan. Nu sitter jag och tittar tågtider till Falun och KUL att alla är slut! Finns bara svindyra kvar.. SUCK!!

 

Mamma är i stan och tänkte åka hem imorgon men vet inte vilken tid. Jag skulle ju kunna åka hem med henne men jag vill ju inte komma fram imorgon mitt i natten... för när jag väl åker hem vill jag ju hinna träffa alla och göra det jag vill göra. Men samtidigt vill jag inte åka hem idag och sova helt jävla själv i mammas lägenhet... ÅÅÅ!! vad ska jag göra??!!!

 

Hmm... alltid bättre att få ner det såhär på papper. För nu låter det som att det bästa alternativet är om jag åker hem med mamma imorgon så får det vara skitesamma vilken tid det blir. Sen åker jag hem med Kicki i Pär på måndag aaastidigt på morgonen då hon ska till Arlanda. Måste bara kolla exakt vilken tid det är så jag hinner till jobbet..

 

Eller neeej nu ångrade jag mig.... jag kanske tar det sena tåget ikväll istället... GAAAH!! Måste ha mat i mig och få bort den här huvudvärken innan jag bestämmer mig!!

 

Vad kul att ni har haft det nu va?! ;P

/Js

 

Bilder och historia från 2009 sista natt kommer så fort jag hämtat tillbaka kameran..


RSS 2.0