1 års kamp

Den här veckan har haft varit speciella dagar som fått mig att bli rörd flera gånger om. Kanske inte för vad som hänt just nu, utan för det som hände för precis ett år sedan och vad som har hänt sen dess.
.
I onsdags var det nämligen precis 1 år sedan min livs största resa började på riktigt. Det går inte att beskriva de känslor jag kände då, tror inte ens att jag vill försöka förklara det här heller. Det tog mig många månader innan jag förstod hur jag skulle förklara de själv. Tänk dig då vad svårt det var att förklara för alla andra, de som bryr sig och vill veta. Jag gjorde så gott jag kunde och har fått ett helt fantastiskt stöd av de allra flesta i min omgivning. Jag har med det här också lärt mig vilka jag vill ha i min omgivning. Jag hade nog aldrig kommit såhär långt på ett år om det inte vore för alla de som stöttat mig. Låter sådär äckligt klyschigt men det är sant. Jag smider planer i mitt huvud men vet inte hur jag ska kunna visa min tacksamhet nog när det här är över. Ja, nu kan jag faktiskt säga "när" inte "om". För nu vet jag att jag klarar det och jag är inte långt borta.
.
Det är komiskt att det är en sån fruktansvärd hård kamp som tog mig flera år för att komma IN i det här. Sen tar det nästan lika mycket om inte mer kraft att ta sig UR skiten också. Men jag ångrar ingen av resorna, det här har gjort mig så mycket klokare och framförallt till den person jag är idag.
.
För precis ett år sedan tog jag det stora klivet in, om två veckor tar jag det första stora klivet UT. Jag har aldrig känt mig såhär närvarande i mitt eget liv förut.
.
.
Det är synd att man inte kan ta några före- och efterbilder på hur man ser ut på insidan, ni hade aldrig kännt igen mig :)
.
image description
Progress always involves risks, you can't steal second base and keep your foot on first base.
.
/Js

Fredag

Fick en skön kväll hos Maja med middag och bio. Vi såg Hotell Marisol tror jag.. Ingen som satte sig på minnet precis, men helt ok.

Men jag blir ju lite trött på mig själv när jag nu kommer hem, drar upp datorn och ser att jag fått ett jobbmail och blir helt ivrig och vill inget annat än att börja jobba. Måste hindra mig själv från att trycka upp illustrator och sova istället. Tar det imorgon! ;)

 


Go for your dream and fuck the mainstream

Början på den här helgen har varit så sjukt bra. Har precis varit på gymmet för första gången på ett år, gick hur bra som helst och jag skötte mig exemplariskt, har fått ett friskdatum och jag är så sjukt peppadframtiden. Bättre än så kan de väl inte bli?
.
Då kom jag att tänka på ett uttryck jag missbrukade när jag gick i gymnasiet. "Go for your dream and fuck the mainstream" Jag älskade och levde efter det då och jag kom på att jag gör de fortfarande. Citatet kommer från en av Lisa Rinnevous tavlor som jag också älskar:
.
did you ever let go.
did you ever enjoy.
did you ever find your path.
did you ever love.
did you ever play.
did you ever become your dream.
did you ever fuck the mainstream.

did you ever have faith.
did you ever obey.
did you ever feel your fire.
did you ever believe in you.
I did!
.
När jag skulle göra min tatuering för över 4år sedan ville jag först skriva det, men ångrade mig snabbt när jag insåg att jag vill inte gå runt och ha "fuck" intatuerat hela livet, så jag hoppade det. Men nu har jag blivit lite kär i drömfångare och blivit aspepp på att tatuera in en drömfångare som får stå för de orden. Såå bra! Nu måste jag bara komma på en placering. Vill, vill, vill göra det!
.
Det kanske får bli min friskpresent till mig själv?! Bättre det än ett smycke, perfekt!!!!
.
Nu ska jag duscha och åka och säga hej till mamma. Ikväll ska Viktor bjuda på god mat och vin. Fy fabian vad man har de bra :)
.
/Js

Bra torsdag?

Så var klockan redan kväll igen... vart tar alla dagar vägen?! Imorgon hoppas jag att dagen går sakta för den ser jag fram emot så mycket. Ska luncha med pappa (som jag inte sett på alldeles förlänge), jobba halva dagen på kontoret på söder, vilket betyder solljus. Ovärderligt när man är van vid bunkern. Efter jobbet ska jag äntligen få träffa Maja, som jag inte träffat på rekordlänge! Fantastisk dag helt enkelt :) Älskar att se fram emot saker! /Js

HippHipp

Idag firar vi ju såklart Malin som fyller år också.

GRATTIS!!



Påkörd

När man blivit överkörd av en lastbil tre veckor i rad är en opretentiös middag hos mamma ovärderlig för att orka bli överkörd imorgon igen. Att känna sig så tillräcklig genom att bli bjuden på mat och få en lillasyster att krama på, underbart!

Min lillasyster är förövning världens coolaste idag. Hon har dansat sig igenom ett intagningsprov. Nu håller vi alla tummar i hela världen!

/Js


+++

Vilket slut på denna vecka!
.
Låång trerätters-middag med Roomie igår, alldeles för längesen. Måste ses oftare så man hinner gå in på detaljer. Bara för det började jag gå tillbaka och titta på gamla kvällar med roomie... man har väl inte glömt den här??:
.
JAG DÖR !
Den kvällen kommer vi väl ihåg..? På Kammakargatan.... O LORD!
.
Idag har jag haft en superbra, effektiv dag, först i flempan och sen på vårat mycket mycket mysigare kontor på söder. Måste börja hänga där mer. Och nu ska jag, vilken minut som helst, åka in till centralen för att möta upp Eva!! WEEI!! :D Så efterlängtat!
.
.
/Js

Happy feet !

Okej, nu säger alla nerver, muskler och celler åt mig att jag är färdigjobbad. Då är de dags att berätta lite roligheter.
.
1. London är bokat!
Äntligen får jag åka tillbaka till denna underbara stad, har ju inte varit där sen i höstas. Två gånger om året har ju liksom blivit lite utav en tradition. Denna gång har jag dock inte Linda med mig, utan 7st(!!!) andra underbaringar. Nämligen hela pappafamiljen (-Hanna)!!
.
Blir heeelt till mig när jag ser tunnelbanekartan, man känner nästan lukten, stormen i gångarna och mjölksyran i benen då man råkat välja trapporna.
.
.
.
.
.
Kommer bli FAAAB!! Man kan ju inte misslyckas med den stan :)
.
.
2. På fredag kommer Eva hit!
.
Ja, det är sant! Eva kommer faktiskt hit, och vi ska umgås hela helgen! Underbart! Äntligen får vi till en helg, som jag har längtat :)
.
<3
.
Så måste jag bara säga att jag blir så glad för min kära mammas skull. Hon har fått ett sjukt bra jobb här i Sthlm som hon kommer glänsa i. Känner mig gammal när jag blir så stolt och glad för min mammas skull :) Jag ser fram emot våra jobbdiskussioner som bara kommer blir fler nu. Rock on!
.
Grattis Mamma !!
/Js

Mitt egna "kontor"

Orkade inte sitta kvar på jobbet längre och flyttade hem jobbet istället. Älskar mitt "kontor" såå mysigt! Här kan kreativiteten flöda mycket bättre. Fantastiskt! Nu blir det att borra ner huvet i illustrator ett tag, SES!!
.
.
Ska meddela lite andra roliga nyheter sen också, men nu måste jag fortsätta jobba innan jag tappar "flowet" :)
.
/Js

Dagenefterträning

Bra kväll igår. Började hos Viktor med massa vin och prat, vidare till Berns med syster och co för shake och dimma. Helt slut idag...

Känner mig som en idiot som ska träna om en kvart, hoppas på att jag inte ska ramla ihop i en uttorkad hög. De är ju mitt favvopass som jag sett fram emot hela veckan.

Har preppat med att proppa i mig sushi, fil och ananas :)

Wish me luck!


God härlig morgon!

Klarblå himmel
Jordgubbar o messmörsmackor till frukost
Fina naglar från igår
Peppmusik på högsta volym
Träningspass om 30min
Efter det en dag på stan i solen
Ikväll utgång med världens bästa människor

Vet inte om mycket kan slå fen här fösta timmen den här morgonen...

GOD HÄRLIG MORGON!!!


Veckan som varit

Vilken vecka och vilket härligt sätt den slutade på, att man kan bli så glad av att få lite gratis snabbmanikyr och fina färgglada naglar. Känner mig som en ny person, måste jag börja unna mig oftare.
.
Har liksom inte riktigt haft tid att blogga, ingen lust heller för den delen. Den lediga tid jag haft har jag bara velat sova eller göra något roligare. Har hängt mycket hos mamma. Lillsyster har varit här över sportlovet. Ooo, vad det hugger i magen varje gång jag träffar henne, fast på ett bra sätt. Det är något speciellt med Nora, tycker så otroligt mycket om henne och hon börjar bli så stor. Svårt att förklara, men jag vill bara krama henne!!
.
Igår käkade jag middag med storasyster, Jenny och Viktor. Kul att Fanny är här över helgen också. Peppad som få inför utgång imorgon, WEIII!!
.
Veckans lycka?!
Veckans goda!
Den nya prinsesstårtan Estelle, självklart har Josefin valt ut den till sin egen födelsedag ;)
Veckan häng!
Gamla Stan hos Mami
.
Även om det ändå varit en ganska bra vecka ser jag fram emot att lägga den bakom mig och hoppas på att jag överlever nästa vecka också. Tatanium! :)
.
/Js

RSS 2.0