Faddergalan

Sitter och tittar på Faddergalan. Blir så himla känslig när jag ser inslag från olika länder där man får se klassiska bilder från Afrikanska byar där barns flockas kring filmkameran. För förr trodde jag att det var "fake" men nu har jag sett och uplevt allt de där och vet att det är så verkligt som det bara kan bli.

 

Och alla kan verkligen göra något. Jag valde att åka dit själv och krama om barnen, baka chokladbollar, blåsa ballonger, bära vatten, bygga smågrejer och ta med mig massor med kunskap som jag kan dela med mig till andra av här hemma. Du väljer själv, men gör NÅGOT!

 

Visst blir det lite skillnad när man har namn, en historia på dom också...

Att veta att jag har varit med att bygga de här små möblerna till barnen får en att må lite bättre.

 

 

/Js


En söndag

Synd att den där solen inte var så mycket att hurra för. För lagom till att jag duschat och kommit utanför dörren hade den täckts av moln och dimma... synd!!

 

Men jag har iaf haft en bra dag med Majsan på stan. Och tack vare fashionmafia köpte jag ett sjukt hett bälte från Zara. :D Det tackar jag för! Men nu vill jag ha fler tips på vad jag ska ha till ;P

 

 

Du borde också gå in på fashion mafias blogg och bli inspirerad. Finns det mesta för både tjej och kille. :D

 

Asiatisk/sushi buffé !

 

 

Sen gick vi på bio, Luftslottet som sprängdes. Blev liet besviken... men så är det väl alltid efter man läst boken. Man ska nog iaf i det här fallet välja om man ska läsa böckerna eller se filmerna. För kombon blir helknas... Om du inte gjort nått av det, LÄS BÖCKERNA !! Filmerna blir faktiskt lite skrattretande om man jämför. Visst att det inte går att visa allt i filmerna men de behöver ju inte ta bort hela historien bakom allt...

 

/Js


SOLEN VISAR SIG !!

Solen skiner !!! Hörde du??!! SOOLEN SKINER !! Måste skynda mig nu och åka in till stan och möta upp Maja. Dom här strålarna får man ju inte missa. :D

 

Vi ska strosa runt lite på stan, dricka varmchoklad och ha allmänt adventsmys innan vi ska gå på Luftslottet som sprängdes kl 18. :D:D WEEI! Låter ju som en riktigt klämmig dag. gör det inte?! ;P

 

Tjing !

 

/Js


Pärlor från JC

Vi har fått in så himla mycket fina nyheter nu på JC. (Det säger jag inte bara för jag jobbar där) Så i fredags provade jag igenom lite av det som kändes intressant. Orkade inte prova allt och jag fick verkligen välja ut vad jag skulle köpa för det fanns så mycket fint.

 

Det här valde jag:

 

på fjärde bilden är det ett par leggings


Och allt det här fick jag under 700 kr !! GALET BRA !!

 

 

Jennifer, välkommen hem till det snyggaste och billigaste tjejsortimentet JC haft på iaf mina 2år !!!men skynda hem.. det tar ju för fan slut !


/Js


Prommis

ÅÅÅÅÅ vilken mysig dag jag har haft. Kom hem nu, 4 timmar senare från Djurgårn. Hoppade av vid djurgårdsbron och gick sen därifrån. Jag gick verkligen ruuunt hela skiten. Det var så mysigt att gå längst vattnet och liksom bara... gå. Harbörjat gilla att umgås med mig själv och mina tankar..

 

Men det var snudd på liiteför kallt. Eller jag hade nog klätt på mig för lite. Jag gick i mer än 2,5 timmar :D Det här måste göras om! :) Känner mig så himlaledig och är fylld av energi!! (okej, ni har fattat... haha)

Hade med mig lilla kameran och tog några bilder på vägen.

 

min skaljacka luktar fortfarande Afrikarök, u n d e r b a r t !

lite lerigt ...

ett nerfallet träd ...

message on a tree ...

det blev kallt.. så jag köpte en varmchoklad och åkte hem :)

 

 

Nu ska jag försöka stå emot att gå ut ikväll. Hade varit skönt att ha en heelt lugn helg. (kommer inte ihåg när jag var hemma en hel helg sist) Och nästa vecka kommer bli fullproppad med kul... så jag får nog stå emot idag.

 

Tänkte visa lite vad jag shoppade igår på jobbet lite senare :P

 

 

/Js


Ett hej

MYYS övernattning med maja! Blev dock liiite upslukad av King Curtis på You Tube inatt. har hittat så man kan se heela programmet från början! hahahaha!! KUNG! (men maja tröttnade liiite, jag kan bli ganska inne i saker... :P)

 

Nu ska maja på sitt årliga julbak md hennes mysiga familj. Jag ska klä på mig ordentligt, ta bussen ut till Djurgårn, plugga in hörlurarna och gå väärldens längsta och mysigaste promenad alldeles för mig själv! sköönt! (jag är så jävla lediig)

Blir inte klok på vissa männsikor.. varför kan inte folk prata klarspråk och sluta vara så jävla svåra??!! Eller förlåt inte svåra, OMÖJLIGA !! Nu jävlar ska jag ha ett svar sen är det över.. på riktigt!

 

/Js


Va?! Fredag ?! fattar ingenting ...

VAD HÄNDEEEER??!! Det är fredag IGEN! Fattar ingenting. Men fredagar har iaf blivit min nya favoritdag :D

 

Efter jobbet tog jag igen mitt träningspass jag missade igår. Hur jobbigt men också hur skönt som helst. Bastade lääänge efteråt. :) Och nu sitter jag här, ny duschad, nyäten och bara myser till en svag doft av vanilj (från mina nya favvoljus). Och väntar på Maja såklart. Som har en sova-över-väska som på de gamla goda tiderna och ska komma hit för mysa och sova över. WIII !!

 

Nu ska jag fortsätta titta på idol så får ni njuta av en till matbild. Bara för jag är så stolt över att jag börjt laga mat hemma :D

 

 

Kyckling, sallad, varm vitlöksbaguette och cream fraische med franska örter :P

/Js


Lugn

Mötet med Quiksilver-folket gick bra. Eller det kändes väldigt bra iaf. Tror dom blev lite inspirerade att göra förändringar i butikerna. Det blev iaf jag! Hahaha! Jag ville bara stanna och riva ner allting och börja om från början :) Hoppas på at få komma dit och hjälpa till nångång rent praktiskt då det blir för mycket. :D

 

Jag skulle egentligen ha tränat idag. Men jobbade över och missade passet. Så jag åkte hem till affären och skulle handla lite mat, hade plockat ihop allt jag skulle ha och när jag ska betala i kassan uptäcker jag att jag glömt plånboken på jobbet! PANIIK! Så jag fick åka hem och ta det som fanns hemma istället...

 

Jag struntade för en gångs skull att sätta på datorn det första jag gjorde och diskade och plockade ihop lite istället. Lagade lite mat och tände doftljus och åt i lugn och ro. Annars brukar tvn vara på (på ljudlöst) musiken är på och datorn i knät. haha! Men ikväll ska jag verkligen ta det lugnt och försöka gå och lägga mig i tid så jag kan läsa ut den där förbannade Stieg Larsson-boken innan jag ser filmen på söndag :P

 

 

 

/Js

 


Obligatorisk lönrunda

Såå sjuuukt efterlängtad LÖÖÖÖN!!!! :D Äntligen! Fick lov att ta en runda på stan efter jobbet och titta vad jag hittade. :P

 

 

Ett par sjukt prisvärda skor med vardagsklack. Perfekt en kort dag på jobbet eller en mysig dag på stan.

 

Har potensial att bli nya favvosar :) Lindex har blivit bättre, det är inte vi som blivit gamla ;P

 

Hittade även denna välldi fina tischan från H&M trend, synd nog såg jag ut som en påse skit i den så den fick häng kvar till någon annan lycklig själ...

 

Hade ytterligare en mycket bra dag på jobbet. Har fixat och trixat med massa papper och siffror. Sååå kul!! Har även gått en konkurrensrunda med chefen. Är alltid lärorikt och vi fick Marias idé bekräftad :)

 

Ikväll har jag skrivit ihop ett par ord om vad jag ska prata om imorgon på mötet med Quiksilver-fölket. Måste försöka rensa upp vad som är viktigt att ta upp. Kan ju grotta ner mig och prata om ämnet i en evighet om det skulle behövas :P haha..

 

/Js

 

 


Bra dag helt enkelt

Idag har jag haft en riktigt rolig dag på jobbet :) Mycket skratt men också mycket verkstad. Har vikt ett par hundra jeans "med linjal" idag. Skiiitkul faktiskt!! Var längesen jag vek jeans :P (jag är inte ironisk!) Sen hade jag världens mysigaste och godaste lunch (sushibuffé) med världens bästa sällskap (Martina & Viktor)

 

Efter jobbet gick jag och häslade på QS butiken. Var så roligt att se Calla igen. Ser fram emot att komma dit på torsdag. :)

 

Sen hade jag en mysig promenad till sjöfartshuset där jag träffade Sverker. Mycket gråt och tandagnisslan blev det, men oooo så bra allt kan bli. Börjar bli lite less på att samma mönster återkommer om och om och OM igen! Men men, jag vet ju vad jag ska göra och att jag har det som krävs bara jag vill.

 

 

 

Nu måste jag turboooläsa ut den sista Stieg Larsson-boken Luftslottet som sprängdes. Vill ha läst ut den innan jag ser filmen på bio och jag vill se den i helgen...

 

 

/Js


GRATTIS PAPPS !

Ja snart är pappa gubbe på riktigt. För idag tar han sig ytterligare ett år närmare 50 !! :D Myyys !

 

 

Ja men visst är han en riktig läckerbit min far ?! ;P

 

 

Massa GRATTIS pappsen ! Hoppas du haft en grym helg i Paris med Hawk och gänget. Det behövde du!!

(har försökt att ringa men utan framgång.... :( )

 

/Js


En måndag

Idag, efter jobbet, åkte jag ut till Barkaby Outlet för att kolla in Quiksolver/roxy-butiken. Hade turen att Olle jobbade, det var kul!! :) Inte varje dag man träffar herr kusin. Imorgon ska jag till butiken i stan och träffa självaste Calla med bulle :D Det var såå längesen jag var där. Har inte sett Calla sen i våras tror jag. Galet!! Jag springer runt i Quiksilverbutikerna för att jag ska hjälpa dom lite med merchandising på torsdag. :) Ska bli spännande att se om jag kan lära dom någe...

 

 

När jag åkte till Barkaby hoppade jag först av vid Jackobsberg och tog sedan bussen. Då tänkte jag på min älskade älskade roomie som jag verkligen saknar nu!! KOM HEEEEM NU FATTAR DU VÄL !!!

Jennifer är en av de mest äkta bästa kompisen jag haft !! <3

 

 

/Js


Att välja

Räckte det inte med 1 ?! 2 till ??!!! Missförstå mig inte...

 

Men det är sjukt drygt och jag orkar inte mer.. vet inte vems lag jag ska hejja på. Vem ska jag vara till lags. För i slutändan blir det ju så. Jag måste välja vem jag ska göra nöjd. Och jag själv står inte ens med på listan över personer jag ska göra nöjd..

 

Det är så klassiskt så att jag blir förbannad. Hatar att ha Svensson-problem! Men i år har jag julångest!! Vill inte att det ska vara jul i år..

 

Eller förresten jag vet inte längre vad JAG vill är så upptagen med att ta reda på vad alla andra vill. Det lättaste hade varit att åka på semester ett tag, men jag hatar att fly. Har varit på flyende fot för många gånger redan. Så jag ska klara det här på annat vis..

 

 

Jag igår.. blev visst helsvart.. som vanligt!

 

/Js


I am so me - No. 1

Mycket riktigt så bjöd I am so me på en riktig show igår! Är så coolt att se dom gå upp på scen som yngsta deltagare och som enda band som inte var från stockholm med ett sånt självförtroende och energi! Jag kände mig som en stolt mamma :D haha!

 

Och sen till råga på allt så går och och VINNER hela skiten!! Helt sjukt! Och ändå ganska oväntat med det motståndet. Det är ju helt sjukt grymt att de ens tagit sig till den här delfinalen! Jag och Maja blev som riktigt groopies och hoppade, kramades och skrek helt hysteriskt! hahahaha!!

 

Nu blir det till att köpa biljetter till stora finalen på Nalen. :D

 

Får beröm av den tunga juryn

Maja & Crille :)

Har precis fått veta att dom är BÄST. Måste varit en overklig känsla...

Maja & Johan :P

Grattis !!!!!!! än en gång !! Det var grymt kul att se ! Vi ses igen den 5:e på Nalen och då får ni fan stanna och festa med oss ! Njut av den här vinsten så länge, men glöm inte bort att repa och ha båda fötterna på jorden! ;D

 

/Js

 


I am so me

Sådärja!! Då hade man bråttom igen då! Hur går det här till??!!

 

Ska iaf springa iväg till bussen nu för ikväll ska jag och Maja till harry B James och titta på när I am so me tar hem bandit unsigned! :D Kommer bli grymt! Kul att träffa dala-pojkarna igen också. (Vi jobbade med dom på Arvikafestivalen) Lycka till ikväll pöjkar!! Vi räknar med världens show! :P

 

 

 

 

/Js


Outfitpanik ..

FAAAAAN !! Höll på att börja grina när jag satt på bussen på väg hem från jobbet och kom på att jag glömt att köpa min outfit till ikväll.... hade ju tänkt ut vad jag skulle ha på mig, så GLÖMMER jag att köpa den !! Surt! Så jag köpte en kebabtallrik och gick hem och deppade. Haha! Nu har jag typ deppat klart.. har iaf hittat på en ny outfit. (Men den blev inte alls lika bra som den andra..)

 

Blev iaf lite gladare av att titta lite närmare på min framtida man ;P

 

Hot hot hot !

 

Jag gick faktiskt in till jobbet en bit idag. Var så fint väder att skinnjackan fick åka på igen. (kan inte klara mig utan den för länge ju) Fick en sån där "älska-stockholm-känsla" idag igen. Saknar sommaren redan...

 

/Js

 

 


Jon Olsson

OH herrejävlar!! Har hittat min drömman! Pappa, du kan väl fixa in mig i det här sällskapet va?! ;P

 

Kepsen, outfiten, kroppen.... ja alltså, jag begär inte så mycket....

Läs hans blogg och dreggla ännu mer här: http://blogg.stureplan.se/jon/

 

(Vet att du sitter och kräks nu Maja! hahaha!)

/Js


Vilt fredagsmys

Fredagsmyset hos Viktor igår blev ett ganska vilt och mycket trevligt fredagsmys :P Lite idol, mcket tacos och mycket blixtar :D När jag kom hem hade jag många "fina" kort på kameran. Speciellt på Sanna och Roy och på en rädd flykting som jag inte har en aning om vem det är.... ;P haha !

 

Liitet urval som jag inte blir mördad för:

 

 

 

 

 

 

Idag, första dagen man ser solen på flerva veckor känns det som är det första dagen jag tagit ett extra jobbpass... PERFEKT!! Vad kul!! Är ju iaf 3 timmar innnan jag börjar, tänkte försöka promenera en liten bit in till stan. :)

 

Ikväll är det spelning med Falupojkarna på Harry B James som gäller!!! Ska bli skiiitakul! Berättar mer om det sen.

 

/Js


Hard work work

Schit, fattar inte att det redan är fredag!! Tyckte att jag precis sa "Äntligen fredag" ju! Kankse är för den här veckan varit en helt galen men sjukt rolig julkampanjsvecka :) För även om jag bli sjukt stressad och har listan Arne i början av veckan så hinner jag alltid klart allt på något mirakulöst sätt..

 

För den här veckan har jag gjort A-ytor, skyltfönster, diesel stylingvägg, alla styling bord, totalt gjort 17 nya dockor, hängt om hela tjej (förutom 4 garderober), hängt om hela kille, gjort om alla volymbord, bytt ut alla skyltar och allt annat som hör en kampanj till med att beställa och ringa hit och dit... inte konstigt att man har träningsvärk ;P haha! Åå, älskar mitt jobb, det låter så kul när jag berättar om det! hahahaha!!

 

Här är lite av det jag gjort i veckan:

 

Det är dom där små detaljerna som man kanske inte märker förrän dom är borta som kund men som gör att en outfit får "det" och ofta svårast att få till.


SÅ! Nu ska det här stå uppe i en vecka till, sen är det bara att göra om allt från början igen! TJOO !!

 

 


 

 

Nu håller jag på att tvättar lite och senare ska jag hem på fredagsmys hos Viktor :D WEEEII!!

 

/Js


J.C till Sverige !

Varför kan inte den här underbart-sjukt-musikaliska-söta-lilla-spillevinken ta och komma till Sverige under sin Eurpoa turné?! Taskigt tycker jag! Man kanske ska ta sig till London i maj istället. Nån som är på???


Jamie Cullum


/Js


Vardag

Idag har jag gjort skyltfönstret för andra gången på Drottninggatan... kan ju aldrig bli nöjd, blir så trött! Men men.. nu får det vara tills imorgon så får jag ändra det jag lyckats drömma om under natten då. :) (bara 4 dagar kvar till Sverker nu.. :D)

 

 

 

Har setat och lyssnat på Spotify heela kvällen, underbart!! :D Petter är snäll han!

 

Imorgon ska jag hem till världens bästa Viktor med hötorgsgänget! Blev sååå glad! Längtar..

/Js


Jag som djurvän ?!

Jag var bara tvungen att göra ett eget inlägg till de här bilderna trots att dom också är från då jag var hemma i Falun. Jag försökte ta en bild på mig tillsammans med våra hundar i Falun. Mest för att visa er för att det är såå otypiskt mig. Men det är myys.. även om jag tycker det är liite läskigt ibland. :P

 

Försöker få dom att sätta sig stilla brevid mig, gick sådäär.. haha!

 

Tycker det är liiite läskigt när de blir för livliga... HAHAHAHAA!!!

 

PUUUUSSS !! He loves me yeah ! Hahaahaa!

 

Det där trodde du inte om mig va ??!!

 

/Js


Jag minns Falun i bild

Jag var ju hemma i Falun för någon helg sen. Då gick jag på en liten Falupromenad och fotade lite saker där jag har myycket minnen från. Blev så himla nostalgisk när det var så längesen jag var där.. Har inte riktigt hunnit titta på bilderna förrän nu. Tänkte visa några. Är inga mästerliga foton, mest bilder på platser jag minns..

 

Utanför Östra Skolan där jag gick åk 1-6. På den här bänken under björken satt jag varje morgon i åk 1 och halva 2:an och väntade på Ida. Blev så ledsen när jag väntade och väntade och hon inte kom.. hade glömt bort att hon flyttat.

Ungefär såhär livligt är Falun mitt på dagen.. (det här är ändå ingen liten gata..)

 

Lillasyster Nora och jag inne i en mycket fin butik. Tror företaget kallar sig JC ;P

 

Va fan här hänt med Sibylla??? Bästa Kebabtallriken efter Palatset/Etage/Harrys. Kan inte riktigt relatera till Maestro eller vart man går nu. Jag får lita på Ghandi. (Japp, Falun har också en husvagnskorvkiosk på natten, haha)

I den här vackra byggnaden tillbringade jag min gymnasietid. En underbar och helt fruktansvärd tid som jag trots allt inte vill ha ogjord. "If I had a chance for another try, I wouldn't change a thing, this made me all of who I am inside." Det enda jag önskar ha ogjort är all smärta jag orsakade personer jag älskar...

 

Ja, det är sant. Måååånga hus i Falun är Faluröda med vita knutar. Det fina huset till vänster är Malin Lundins :D

 

Det var min lilla miniresa genom Falun.

 

/Js

 

 

 


Lunch

Har lunch nu och försöker knåpa ihop ett mysigt stickat fönster här utan så mycket grovstickat... kneepigt! Men som expo har jag för längesen lärt mig att trolla :P


Ikväll ska jag inte träna, bara åka hem och inte göra nånting... det skrämmer mig eller jag kanske ska ta en mysig fika på stan först.. JA! :D

/Js

Underbara Lisa

Såg när jag var på Pink att Lisa Ekdahl ska spela på Cirkus i Stockholm i december. Skulle vara så kul att se. Även om jag nog inte skulle känna igen så många låtar då jag bara lyssnade på hennes debutalbum från -94 med mamma när jag var liten. Men jag älskar hennes röst och har så många minnen till hennes toner att jag tror jag skulle tycka det var mysigt iaf.

 

 

Fina Lisa med den underbart speciella rösten..

 

Är evigt tacksam till dig som gav mig en invite till Spotify :D Vilken frihetskänsla!! Så nu sitter jag och lyssnar på hela Lisas debutalbum "Lisa Ekdahl". Såå bra :D Kan nästan inte välja ut någon favorit, ALLA är det! Äntligen något som gör mig riktigt glad och lugn.. :)

 

/Js

 

 

 

 


...

önskar att jag aldrig mer behövde känna hunger och att mat inte exicterade...

Depp

Fattar inte varför jag känner mig så nere... kan liksom inte sätta fingret på det. För allt borde egentligen vara bra, borde det inte?!

 

Jag behöver min coach NUU!! Men så länge får jag trösta mig till musiken och goda vänners sällskap, vilket inte är fy skam det heller. <3

 

Dessa får mig att må lite bättre just nu:

 

The Climb

 

Robyn

 

Maja Alderin

 

Gabi Wilson

 

mfl.

 

När inte ens King Curtis kan få mig att bli glad är det grovt! Nu går jag och lägger mig och hoppas på en bättre dag imorgon... suck...

 

/Js

 

Sitter och storböölar till Americas got talent, känns som att hela mitt inre kommer ut. skööönt!


Översvämmning

Håller på att färga håret på Maja här hemma. har gått bra fram tills färgen skulle sköljas ur. Fixade en liiiten översvämmning i badrummet. Hahaha!! heelt stopp i både handfatet och i duschen, 3 av 9 spotar funkar och  halllampan är trasig.. HJÄÄÄÄLP!!! hahahaha!

 

 

Idag kände jag mig lite nere på jobbet... så jag gick tillbaka till trygga lilla hötorget och lunchade, då kändes det bättre. :) Sen jobbade jag på stenhårt som vanligt. Men det blir nog en förbättring iaf. Kul!!

 

/Js

 

 


 

FÖRRESTEN! Jag fick hjälp om hur jag skulle göra med Pink-filmerna som inte gick att öppna i media player. Jag skulle tydligen ladda hem Quikplay och det skulle vara skiiiitlätt.. JASSÅ??!! Har försökt, men det går inte så bra! HALLÅ JAG BEHÖVER LITE HJÄLP HÄR BORTA !!!!!

 

 


Hård dag

Aaah! Änligen har jag landat i soffan efter en hård arbetsdag och ett minst lika hårt träningspass.

 

Idag var det första dagen att börja bygga Julkampanj 1 på jobbet. Läskigt, det är min första kampanj jag gör på drottninggatan.. :S Men det känns som jag har jobbat där jättelänge nu :) Kändes så konstigt att prata med Martina och Roy i telefon idag, känns som att det var jäääättelängesen.. fast ändå inte. Det bästa med den här dan var att jag inte var trött eftersom jag gick och la mig så tidigt igår :) Men annars har det gått som vanligt. Har så höga krav och har svårt att få sån där riktig wow-känsla på det jag gör. Jag kan se att det är bra gjort, men jag vill ju få det perfekt och utöver det vanliga.

 

Fattar inte hur jag orkade gå på ett träningspass efter den här dan. Men jag är bra på att göra så som jag bestämt. :) Men jag somnade i träningslokalens soffa medan jag satt och väntade på passet och lyssnade på musik. Hahaha! Vaknade av att tjejen brevid mig ställde sig upp för att gå in på passet. haha!

 

Nu ska jag studdsa in till köket och laga mat, så fantastiskt roligt det är att laga mat till sig själv, be my guest?  :P

 

/Js

 

 


Lördagen

Igår var jag ju som sagt ute i Flemingsberg hos Lucas på middag. Mycket trevligt :) Gormade även mycket högt och gärna till Lips. (Typ som singstar) Sen åkte jag och Maja in till stan och hamnade på Debaser slussen. Maja ramlade i kön, stämplade en kille ett flertal gånger och inbillade sig att han kallade henne för hora. Hahaha!

 

Kön var nästan roligare än när vi kom in på Debaser. Jag blev så sur för att det var så dåliga DJs. Låg musik och det blev några tysta sekunder mellan varje låt, plus att det var kass musik... ingen höjdare direkt!

 

 

Lucas massiva armar tar ut maten 2 timmar senare.. :P

Ally Ally !

Jag och Maja går lös på Lips :P

 

Kvällen blev sen men mycket lyckad. Myys!


Idag hinner man väl inte göra så mycket innan man borde gå och lägga sig igen. Är sjukt trött och livrädd för att vara trött imorgon på jobbet när Julkampanj nr 1 börjar :S

 

 

/Js


LIPS is the shit!

Sitter ute i flemingsberg och har ätit god middag för ett tag sen! Nu sjunger vi lips, så jäävla kul! har helt ont i halsen.. men oj så kul det är! :D haha!

ska snart dra oss in til stan... vbet inte riktigt vart vi ska.. blir nog debaser, men jag vet inte. Jag vet bara att jag vill shakea asset :P haha!
SEE YOU IN DA CLUB !! ;P


/Js

Lördag

Fy fan! Har precis varit på väärldens jobbigaste träningspass! (Maja det här måååste vi gå på, bra musik hela passet) Jag trodde jag skulle svimma ungefär hela tiden. Haha! Men det är så det ska va. Träningsvärken kommer vara ljuuuuv! :P

 

Ikväll ska jag först hem till Lucas i Flemmingsberg på middag och sen bär det av mot stan! Blir nog Söder ikväll, kul, det var alldeles för längesen. Hoppas på att få se Åsa igen också innan hon flyger tillbaka.

 

Lucas på midsommar :P

Nu ska jag äta... frukost (sorry) duscha och börja tänka på vad man ska ha för outfit ikväll.. hmm... knepigt..

 

/Js


Shopångest !!

AAAAAH, Jimmy Choo kollektionen släpptes idag kl 10 i utvalda H&M butker. Jag hade bestämt mig för att INTE stå utanför och kö för att jag inte skulle shoppa upp hela kollektionen. Men nu sitter jag ändå här hemma och dregglar över grejerna online. Och min cardigan och plånbok finns fortfarande kvar så man kan beställa... TYPISKT!! Sitter här med världens ångest. Ska jag beställa??

 

Suck...

 

 

/Js

 


Idol-kväll

Ally Allå!

Bra dag på jobbet! Åsas besök var dagens höjdpunkt och gav mig massa energi, såå roligt att se henne igen! :D Är så skönt att göra fredag nu och vara ledig heela helgen. Älskar mina nya tider (även om jag är dööd varje morgon)

Ikväll ska jag och Maja ha en traditionell Idol-kväll med massa fett! :P Kändes som att det passade perfekt nu :)






Player

I don’t mind it 
I don’t mind at all
It’s like you’re the swing set 

And I’m the kid that falls


Nu får det fan vara nog, orkar inte dalta längre !!


/Js

 

 

Hoppade över middagen och gjorde några snabba armhävningar, så nu känns det bättre...


Drottninggatan kan ju dom med

Igår var det hejdå-fest för Helena som slutat på Drottninggatan. Första festen med D-gatan och jag kan ju inte säg att jag är besviken. Vilken jävla fest det blev!

 

Fler bilder hittar du på Facebook :D

 

/Js


P ! N K

Pinkkonserten var som sagt heelt fantastisk. Ville aldrig att den skulle sluta... Fick inte så mycket bra bilder, filmade mest (filmfilerna går däremot inte att öppna pga nått filfel... :S Datanörd?! Call meeee!!).

 

Det här kallar jag SCEN!!

En grym gitarrist som gjorde mycket av showen

När hon körde Dear Mr President kunde jag inte hålla tårarna tillbaka, SJUKT!

<3

Om du vill lyssna på Dear Mr President live från igår gör det här ---> P!nk (spola fram till 2:40 om du vill komma direkt till låten) Det var helt magiskt när man var där... sjukt!


Ikväll ska vi ha Afterwork på Drottninggatan! Ska bli skitkul, men känns fortfarande lite konstigt att jag ska tillhöra dom... :P

 

/Js


Extas

AAAAAAAHH!! Fy faan vad bra det var! Pink var snygg, sexig, sjöng helt gudomligt, bjöd på sig själv och levererade en show jag sent kommer att glömma !!

 

Bilder kommer imorgon. Hur ska jag kunna sova nu??!! DANSGOLV NU TACK !! Är heeelt extas !!

 

Skönt att kunna ta tvärbanan hem så man slipper trängas så mycket :P

/Js

 


P!NK

Ikväll ska jag äntligen se Pink i Globen !!!! Kommer bli en gryym show! :D Fanny hade obligatorisk skolan så jag drog med mig Maja istället, till hennes förtjuuusning ;) Så nu sitter vi och värmer upp med köttfärssås, kladdkaka och Pink såklart :D

 

 

 

/Js


Jimmy Choo for H&M

INGEN har väl kunnat missa att Jimmy Choo släpper en kollektion på H&M??!! Jag är iaf heelt kär och jag får andningssvårigheter av bara tanken på att jag inte kommer kunna köpa ALLA plagg/skor/väskor/smycken från denna heelt fantastiska kollektion!! H&M har gjort det... igen!

 

Kollektionen går mest i svart i massa olika material, mycket paljetter, skinn och nitar. Den rockiga tjejen som blivit chic och festlig. Titta på den här videon. Jag bara älskar hela känslan den ger!! (Sorry, jag är heeelt uppspelt)

 

 

Gör mig rik så skulle jag köpa hela outfiten !! FAB FAB FAB !!


Jimmy Choo for H&M finns i utvalda butiker den 14 november. KÖA?!


/Js


Farsdag

Idag är det farsdag och då ska man krama på sin pappa.

 

Här är min bästa pappa :

Stek på balkongen i Åre, mars 07.

 

På Mallis -06 och en bild från i somras

HAHAHA! Såå skön bild på mig och pappa från julen -07.

 

Jag älskar min pappa föralltid och hela tiden även när det är svårt. Vi kan klara allt tillsammans och jag hoppas att han känner att jag är med honom vad som än händer nu. Jag älskar dig !

/Js

 


Falun kan vara mys ...

Idag har jag gått omvägar runt hela Faluncity (tog iofs inte så lång tid :P) för att bara fota, titta och känna mig hemma. För nu har jag kommit till det stadiet då jag faktiskt kan se charmen med Falun och tycker faktiskt det är mysigt att vara hemma. Allt hat och ångesten jag känt för denna lilla håla har blivit mycket mindre.

Ska titta igenom alla bilder när jag kommer hem och kanske lägga upp några också. Fast det kanske inte är såå kul att se massa bilder på smågator där jag har minnen ifrån. Det var svårt att fota minnena. :P

Nu lämnar jag Falun igen, men jag tror jag kommer tillbaka med ett kortare uppehåll än vad det varit nu. :P Kankse kan jag få med mig roomie på en utekväll i Falun..? Hahah! hade blivit ÅRETS!!

/Js


En låt med mycket minnen i ---> Lyssna

Åååh, den här ---> Lyssna

Minnen och så ...

Visst är det mysigt att vara hemma och strosa omkring på gatorna där man har minnen i varje hörn och där det är omöjligt att gå vilse (jag och Maja har redan prövat). Men det är också jobbigt att minnas vissa saker. Även om jag fått distans till det mesta och jag kan mest se allt som positiva minnen så finns det fortfarande saker som river upp och... ja alltså det är inte sånna saker jag inte vill minnas, men jag har inte riktigt fått nog med distans till vissa saker för att inte bli ledsen och tycka det är jobbigt.

Men trots allt så är jag ändå glad att jag har så mycket minnen som jag blir glad av. Jag har ett jävla bra minne alltså.. det är läskigt att jag kommer ihåg exakt vad jag hade på mig och vilka jag var med osv till de flesta minnerna. :P

Imorgon ska jag om jag hinner med fota lite från några minnesvärda hörn :) Men jag vill också hinna med att gå ut med hundarna i skogen (det är sant!!), gå ner på stan (dom har ju tydligen gjort om, waaaw) och ta en fika.

/Js




Olika

Huvet värker och kroppen är alldeles svullen men oooo så trevligt vi hade det igår. Men det är liiite skillnad på krogen i borlänge och stockholm. haha! Här får man skjuts till krogdörren (går inga förbindelser), man ser bh-banden på alla tjejer (det är till och med meningen för en tjej hade strass på sina, jennifer, är det här okej??!!) och när man beställer i baren gäller det bara att skrika ÖÖÖÖÖÖH och vifta med cashen så får man beställa...

Jag säger bara att det är olika...

Nu ska jag få frukost innan jag åker och träffar mamma och andra syster. Farmor var upptagen.. :(

/Js

(alla bilder komer sen)

Framme

Sådärja! Nu har jag äntligen ankommit till Djurås och syster! Efter en mycket påfrestande resa då jag delade en fyrsektion med två tvillingar på 6 år och en mamma som bara jobbade och inte brydde sig ett skit om att barnen skrek, sparkade och hoppade omkring. SUCK !!

Men nu ska vi iaf bara mysa, göra egen pizza och titta på idol innan vi ska till S2 och lyssna på Mia :)






















Mimikry på S2


/Js


Hej Falun !!

Dieselkvällen igår var jätterolig. Alltid lika roligt att umgås med JC-människor. Men konstigt att jag den här gången kom med Drottninggatan-gänget. Men jag börjar nästan redan vänja mig.. fast det känns mer som att jag är utlånad och att jag ska tillbaka till Hötoget. Men men, det går väl över det med. För jag trivs jättebra! :D

 

Imorgon ska jag åka hem till Falun. Har inte varit där sen i MAJ!! Så det ska bli jättekul att komma hem och ta det lugnt och vara lite med familjen. Första natten sover jag hos min syster Fanny i Djurås för vi ska gå och beundra Mia när hon rockar loss med Mimikry. :P Sen hoppas jag att jag ska kunna träffa Farmor, kusiner och co i rättvik på lördagen innan jag åker till Falun och myser med mamma och andra efterlängtade systern. :) Åh, ska bli så mys att träffa alla och bara röra sig i hemmatrakterna igen.

 

Men innan jag åker ska jag bli lite coachad. Ska bli så himla skönt att få prata lite med honom igen. Men det blir en himlarns kort dag på jobbet... kanske måste åka dit innan samtalet iaf. Har 5 torsors kvar som jag måste hinna med. Men det hinner jag :P Har ju hunnit med en del annat den här veckan så det ska väl inte bli några problem. ;P

 

Nu ska jag sova för jag har precis bestämt att jag ska åka till jobbet innan jag träffar Sverker. Alltså typ 7 halv 8 så jag hinner göra något innan jag ska iväg.

 

Ikväll har jag även hunnit grina lite till "inlåst". Sååå sjukt bra programserie på 4:an om kriminella ungdomar. "Jag lever livet på mitt sätt helt enkelt" för att citera en av ungdomarna.

 

Go Natt !


/Js


Massa Mys !

Hade vääärldens mysigaste middag med Cecilia och Pernilla igår. :D Blir alltid så glad när jag träffar dom. Vi pratade massa minnen och skrattade åt allt sjukt vi varit med om. Sen visade det sig att BÅDA TVÅ var gravida. Och de små knoddarna var beräknade att komma med en veckas mellanrum. Hur mysigt är inte det??!! Jag blev alldeles rörd!!

Idag gör jag mitt första skyltfönster på Drottninggatan.. läääskigt men sjukt kul! Jobbar 8-19 idag, sköönt!

Ikväll är det Dieselkväll med mat och massa jeansnörderiar antar jag :D MYYS !!

/Js

Afrika reunion

Idag ska jag äntligen få träffa Cecilia och Pernilla igen! (Två tjejer jag träffade när jag volontärade i Tanzania) :D Vi har försökt att boka en dag nu i över en månad men idag blir det verkligen av. Vi ska käka på Göken, en resturang på Kungsholmen. Kommer bli suupermys :D Längtar efter att prata Afrikaminnen med sånna som verkligen förstår igen.


Cecilia & Pernilla på ett café i Iringa. Sockerkicken var total :D


Nu sitter jag på jobbet och bara väntar på att åka. Det har gått bra att jobba idag med. Har varit mest småpul idag. Lite jeans bord, stylingbord, omhängning på kille, volymbord, sittande docka... och lite annat smådon. :D

/Js


J . C

Hemma efter en intensiv dag på jobbet. Idag har jag börjat beta av en ganska saftig lista på vad som behöver göras :) Idag har jag hängt om i princip hela tjej. Konstigt att hänga om i det nya konceptet och i en ny butik med en personal som man inte känner. Jag vet ju inte om de tycker att det jag gör är skitfult. För inga dekoratörer hänger ju lika... men jag hoppas att dom gillar mitt sätt iaf. :)

 

När jag kom hem och gick in på youtube (besatt) så hade Jamie Cullum lagt upp en ny video. Dat var musikvideon på när han gör en cover på Rihannas - Don't stop the music. Och som han gör det, gryyymt!! Lyssna: Jamie Cullum - Don't stop the music Det var ett tag sen jag lyssnade på Herr Cullum, men fy fabian vad grym han är. Måste plocka fram skivorna igen :D

 

 

 

/Js


Veronika bestämmer sig för att dö

Jag och roomie var och såg Veronika bestämmer sig för att dö på bio ikväll. Det är en film baserad på Paulo Cohelos bok. Jag visste inte att boken blivit film och eftersom jag ääälskar Paulo Cohelo och läst många av hans böcker blev jag superglad :D

 

Filmen går ju som vanligt inte att jämföra med boken. Speciellt inte en bok av Paulo Cohelo eftersom det är hans språk och sätt att skriva som är så speciellt. Men den var ändå bra med mycket bra skådespel och så är ju själva budskapet så bra också. :)

 

 

 

Eftersom jag i fredags kunde säga äntligen fredag så betyder ju det också att nu börjar en ny vecka utan någon ledig vardag. Alltså en vanlig arbetsvecka men som jag inte är van vid. Så nu kryper söndagsångesten på... känner på mig att det kommer bli mycket att göra den här veckan. Men det är ju iofs bara kul, men lite nervöst när det är en ny arbetsplats och så.

 

/Js


Morfar Ginko & Laroy, en otippad kombination

Det blev en liten utgång igår ändå skulle man väl kunna säga... :P Jag åkte först hem till Linda/kusinen/grannen där roomie också va. Vi drack vaniljvodka-drinkar, tittade lite på Pirates of the Caribien (enbart för att dreggla på het Sparrow) och såg några avsnitt av SATC.

 

Carrie !! Välldi söt men lite läskig.

 

Sen mötte jag upp Maja, med tillhörande bror och co på något ställe som hette Morfar Ginko. Där var vi tills dom stängde kl 1. Det var ett lustigt ställe med en miljarder rum som man gick vilse i. :) Men det var goda drinkar och gott sällskap. :)

 

 

Maja är seeeeh på Morfar Ginko :)

 

Efter det var det meningen att vi skulle gå till fashing allihopa. Men folket banga och droppade av så jag och Maja åkte in mot stan själva. Och vi hamnade tillslut helt otippat på Laroy. Haahahahaaa !! Kan väl inte säga att det var nått ställe att hänga julgranen. Men vi shakeade på, det var grym musik och jag blev packad så ja är nöjd! :D

 

/Js


RSS 2.0