Spanienresan del 1

Sådärja, det var nära ögat att jag missade tåget. Tyckte jag hade så mycket tid men så skulle jag ju packa också.. i samma väska jag hade i Spanien. Hatar verkligen att packa upp så det blev att vända hela väskan upp och ner, plocka ut lite götta jag skulle ha med mig och slänga ner resten. Började med detta 25 minuter innan tåget gick. Blev en svettig färd till centralen... Men jag hann! :D

 

 

Sitter och försöker lägga upp lite bilder på Facebook, men det går inte så bra.. så jag slänger upp lite bilder här istället så ni får höra om vår underbara resa lite mer. :)

 

Min resa började i Benalmaderna där Mickes pappa har lägenhet. Här en utsiktsbild från den ena balkongen. Tillhörande pool kikar fram mellan de vackra vita husen.

Vi åkte kabinbana upp i bergen och tittade på den fantastiska utsikten och Micke tittade mycket intresserat fågelshowen. (helt uttråkad, jag bryr mig inte särsilt mycket om djur om man säger så...) Tänkte på mamma hela vägen upp där vi dinglade i luften, hon hade svimmat!! :)

Micke åt glass varje kväll, passionerat som ett litet barn.. :)

Vi åkte båt och Micke är som tagen från en reklampelare, hahahaha!!

Förlåt att jag lägger upp den här bilden men det här var verkligen Mickes höjdpunkt på heela veckan. Tror aldrig jag sett honom skratta så mycket. HAHAHAHHAA!!!

Allt har känts så bra och mer än vad jag vågat hoppas på. Jag vet nu..

 

 

Här hade jag tänkt börja berätta om min och Majas resa men nu dör min dator om bara några minuter så jag får fortsätta med det senare.

 

 

/Js

 

 

 


Hemmaplan

Då var man hemma då, efter helt oslagbara, heta veckor i Spanien! Saknar det redan, men det är också skönt att komma hem. Har setat vid datorn en timme nu, håller på att catcha up vad som har hänt i bloggvärlden, hahahah!! heeelt beroende tjej! Men jag har också lagt in alla bilder från resan. Ska kika igenom dom nu och välja ut några godbitar. Fotade alldeles för lite.. men det blev ändå över 700 bilder.. så det här lär ju ta ett tag att gå igenom :P

 

Lägger kanske upp några här sen. Lättare att berätta om resan med bilder. Blir uttråkad av mig själv av att bara skriva iaf.

 

Men hemma får jag ite vara så värst länge, för redan ikväll går tåget hem till mitt andra hem, Dalarna. Närmare bestämt till systerFanny i Djurås. Ska bli sååå kul att träffa henne, var för längesen. Så det var ett snabbt hej och ett lika snabbt hejdå till Honom igen.. börjar tröttna på det här nu.. Näst vecka börjar det på något sätt på riktigt. Längtar!

 

Längtar efter att få gör den här sommaren, som redan har fått en oslagbar start, till världens bästa! Grill på Lidingö, fler internskämt med Maja, utgångshelger med Malin, massa Saab, afterworks och så lite sol på det! NU KÖR VI BA, SNACKAR INTE !! :D

 

Ska nog klä på mig nått och kila ner och köpa lite sushi till frukost, "Fansy that??!!" ;P haha!

 

/Js


Äntligen Spanien !!

Sådärja! Då hade man packat klart! Ska bara slänga ner det sista grejerna imorgon :)

 

Ska bli såå underbart att komma iväg till Spanien i 2 veckor nu. Första veckan är jag med Micke och andra veckan kommer Maja ner och då är jag med henne. Micke är redan där nere och har varit i en vecka.. KUL att man kommer vara alldeles kritvit brevid honom nu... hahaha!! Jaja.. ska bli så skönt att komma ner iaf.

 

Nä nu måste jag sova, är en viktig morgon imorgon.. inte bara resan som jag är nervös för... hihihihihihihihi!!

 

Kommer nog höras mer medan jag är där nere. Micke har ju internet i lägenheten.. (vad har han inte...???)

 

 

 

/Js

 

 

 

 

 


Från Sofis blogg

Kul att Sofi Fahrman la ut en bild på sin blogg från vår butik med docka och en yta med hennes shorts som jag gjorde i morse :D

 

Såhär ser bilden ut och HÄR kan du läsa hela hennes inlägg. :)

 

 


 

Det blev en lugn kväll ikväll.. Vi, jag och Maja käkade som sagt på Crave och sen gick vi hem till Maja och tittade på Precious som vi hyrde. En mycket bra och upprörande film som borde ses!!

 

 

 

Nu ska jag sova så jag orkar upp till träningspasset imorgon bitti.

 

 

/Js


Kroppen har redan tagit semester

SISTA DAGEN AVKLARAD !! Sjukt seg dag, kroppen kände nog på sig att det snart var dags att få vila lite. Blir nästan lite tårögd när jag tänker på att jag ska vara ledig i 3 veckor nu, och det är faktiskt tårar av lättnad! Ska bli så skönt att komma iväg och bara få vila upp mig så jag kan komma tillbaka med nya krafter :D

 

Var meningen att jag och Maja skulle gå till Landet och svänga om till Åsas musik. Men både hon och jag är heeelt galet slut. Så det får bli middag på Crave och en luugn kväll. Max en bio :D Skönt!

 

Nej nu ska jag kila ner till Crave!

 

PUSS

/Js


Tigerfestfippel

Lyssnar på Oskar Linnros, Från och med du och Ack Sundbyberg, (bästa sommarlåtarna!) och fipplar med lite bilder från Tigerfesten :)

 

Johan Hall och Tiger bjöd JC drottninggatan på fest eftersom vi varit bäst i Sverige på att kränga Tiger denim, DE NI!! ;P

Inte konstigt att denna skönhet får nummer av kunder stup i kvarten ;P haha!!

Utanför Tiger påväg till nya Bowlingen på kungsgatan

Vi blev bjudna på champange, öl, rosé, vin, öl, drink, drink och mer champange.

Alltså mer än vad jag klarar av..

Vårt lag vann inte första pris men fick iaf titeln "det roligaste laget". Det ser jag som ett första pris :D Vi var ganska nöjda iaf.

Tur att denna snygga brud aka Matilda var med och kunde följa mig till tuben :P haha!

 

 

 

/Js


Jobbar min sista dag imorgon..

Inventering på jobbet idag... faktiskt inte lika tråkig som det låter. Inte jättekul kanske, men inte aptråkigt heller. Igår höll jag på att fixa hangtagsen och förbereda inför släppet att Sofi Fahrmans jeansshorts. :D Dom är jättefina, måste nog prova båda. Det är begränsat antal så om du vill ha ett par är det bäst att du kikar in i helgen. Du kommer inte missa dom för imrogon ska jag klä en fin docka, sätta upp skyltar och göra en liten Fahrmanyta i butiken! :P

 

Mäta-klippa-trä igenom-knyta-fästa 90 GÅNGER !!!

 

Men det blir också det sista jag gör, för imorgon är det min SISTA dag innan semestern!!! Ska bli såå otroligt skönt att få 3 veckors heelt ledigt. Känns såå bra att jag åker till Spanien på måndag också, det gör nog att jag kan koppla bort jobbet helt och hållet. Annars har jag otroligt svårt att göra det...

 

Sen ska det ju också bli underbart med sol och att få träffa Micke igen.. han åkte ner för en vecka sen ju så han kommer väl vara helt svart nu. KUL att ligga brevid honom på stranden.. aja, jag gör det så gärna ändå. Fick till och med prata med honom några minuter på telefon idag, blir glad av hans röst och nu längtar jag ännu mer tills måndag :D

 

/Js


Tankar om Matanana

Har haft en sån där dag igen då jag tänker mycket på Matanana, alla barnen, hur dom mår (vilka som forfarande lever) och hur mycket jag skulle vilja åka tillbaka. Jag känner mig hjälplös här hemma och önskar att det inte var så dyrt att åka tillbaka..

 

Projektet jag jobbade på har fått igång sin hemsida på riktigt nu. Har fått ett mail där de frågar om jag kan berätta om mina upplevelser, det var några månader sen jag fick mailet men jag har fortfarande inte svarat. Inte för att jag inte vill, mest för att jag inte kan. Vad ska jag skriva?! Att jag aldrig glömmer stanken av fattigdom och sjukdom?!! Det är på något sätt en "leende misär". Det är i våra västeländska ögon en misär där livet känns hopplöst, men deras munnar ler samtidigt som deras ögon är blanka och magen är uppsvälld av svält eller Ugali..

 

Läser igen lite i min dagbok jag skrev när jag var där. Är så glad att jag har den nu. Skrev varje dag och det blev ungefär 100 sidor! Så kul att ha alla minnen samlade. Men jag kan inte låta bli att gråta varje gång jag läser det. Jag vill så gärna få med mig någon ner till Tanzania så nån mer kan få uppleva det jag har upplevt!!!

 

Gå in på Yatima - Moyo kwa Moyos hemsida och läs mer om projektet, jätteintressant!! Så sjukt att surfa runt på hemsidan och se bilder på barn man kan namen på allihopa och platser man lekt på som känns så långt borta.

Alfa har smörjt in sig med vaselin och gjort sin fin :)

Witness käkar sockerrör, mumma!!

Alfa har världens längst ögonfransar och jag ska nog aldrig klaga på mina tänder igen..

Lunch "matsalen", alla sjunger innan de får ugali och bönor.

 

 

Världens bästa resa !

/Js

 

 


Vardagssörja

WEI! Kom iväg och tränade igår, var en vecka sen nu. Varför låter jag det gå så långt när jag tycker att det är så kul och så otroligt skönt?! Jag visste att jag skulle sacka ihop när jag blev sjuk. Åkte till London och var sjuk i två veckor och så var det kört.. har tränat minst 4ggr/veckan sen i februari så döör man helt månaden innan semestern, inte ok!! Ska försöka hinna med att hårdträna nu innan jag åker till Spanien på måndag..

 

Ska bli sååå underbart att komma iväg!!! Micke är redan där och jobbar på brännan och smakar ut de bästa resturangerna tills jag kommer ;P Perfekt! Bara tre ynka jobbdagar kvar nu :D

 

Sådärja! Nu har jag bokat ett Core bosu pass imorgon, mitt favvopass med Mathias och det bästa av allt.... VAA??!!! Cirkelträningspasset är borta.... :'( Jaja, får väl träna kl 11 på lördag då. Hmm.. kanske inte så jätteskönt efter att ha varit ute och diggat Åsas skivor på fredagen. Yeye, det får lov att gå!

 

 

/Js


"Hej Bloggen"

Har haft en underbar dag i solen med Malin, Micke, Mange och Emil :) Blev en välbehövlig frukost/lunch på Fiona och sen lite dingel med benen och en glass. Nu är det sommar!

 

 

Sprang på Johnossi påväg hem :)

 

Har varit underbart att ha Malin här, ska bli massa fler sånna här helger i sommar det kan du skriva upp mig på!! :D

 

 

/Js


Lördagskvällen

Gårdagskvällen blev heelt bra på många sätt och inte bara ett ;P hahahahhaa!!!

 

Började med häng i cornelisparken för att ha en överrasknings fest för Tim som snart blir 25 :) Var en gullig liten minipark med finaste utsikt över finaste staden, värmande solstrålar, massa roligt folk, mousserande vin och plockmat, jag klagade INTE! :D

 

Massa mys ! Tack för det underbara folk! :)

 


 

Jag och Malin avlägsnade oss ganska tidigt för att hinna ut till Lidingö en sväng innan krogen som bara vääntade på oss ;P hahah! Det blev myycket trevligt på Mickes terass och vi stannade där längre än väntat. Men vi fick med oss en bunt ut iaf och lyckades tillslut få en taxi som alla fick plats i. Vi gick direkt till Solidaritet. :) (Tack Semi!) Blev en heeelt bra kväll, som slutade oväntat bra! Malin stod för den största underhållningen! hahahahahahhaha!! Det kan bli så ibland ;P Gillar dig skarpt iaf <3

 

Malin

Emil

Micke

Malin & Magnus

Jag & Micke

Niklas & Jag

 

Tack allihopa för en grym kväll! Det här gör vi om!!

 

/Js


Middag & Drinkkväll

Bra kväll igår :D Först middag och drink på Vapiano sen satt vi på stureplan och blev intervjuade av några idioter som skulle göra ett dokumentärprogram om stekare och stureplan. Ställde massa frågor om en typisk stekare. Dom VILLE verkligen att vi skulle ha fördommar, jag blev asupprörd!!!! Killen trodde att jag ljög och gick därifrån.. AAAAHHH!! Berätatr mer om det sen behöve ett eget inlägg!!

 

Sen gick vi till Retro för mer drinkar :) Perfekt myskväll med lite catchuptalk :P

 

 

 

 

Nu ska vi ut på stan och sen möta upp några för parkhäng innan THE utgång ;P

 

/Js


Naxos bokat !

YEEEEES !! Då var tredje utlansresan för den här sommaren beställd :D


I slutet av augusti åker jag, mamma, syskonen och Hedvig till Naxos !!! Så skönt att det äntligen fixade sig en vecka då alla kunde få ledigt och så :) Ska bli såå kul att åka med familjen, var ett tag sen nu och jag som aldrig träffar dom tycker nog att det ska bli extra kul att få umgås allihopa i en vecka i sträck! :) Har inte varit utomlands med Fanny sen förra gången vi var i Naxos, för 10 år sen!!! hahah! helt sjukt, jag känner mig gammal.... haha!!




 

Nu är min lunch slut så nu ska jag jobba lite till innan jag ska möta upp Malin, WEEII !! :D


/Js


Mys i kransen

Blev en helt mysig kväll i parken vid Midsommarkransen, med Pizza, kebab, cola, rosé och öl. :D Fick även se nya lägenheten som var helt perfekt!! Skönt att ha något som liksom är ens eget, inget lånat eller osäkert. Ja, en helt mysig kväll iaf och fler sånna här varma sommarkvällar ska det bli, det har iaf vi bestämt :D

 

Vem är på?!

I'm IN ! :)

 

Imorgon kommer Malin hit och stannar hela helgen :D Längtaar! Ska bli såå mysigt!

 

/Js


Tack Tiger

Tackar och bockar Tiger, Johan och Valpen så mycket för den fantastiska bakfyllan idag! Hahaha! Men det var det värt, fy fan vilken kväll!!!! Glasen var aldrig tomma och jag stod aldrig still, som det ska vara alltså. Berättar mer sen när jag lägger in bilderna :)

 

Nu ska jag åka till Viktors nya lya i Midsommarkransen, men först blir det pizza och lite häng i solen i parken utanför. :D

 

 

/Js

 

ps. kan artros-helvettes-fingret sluta svullna upp och värka så innåthelvette nångång????!!!!! Läkare hjälp mig!!!! Tur att tabletterna faktiskt hjälpte lite iaf...

 


It's gonna be FAB

Vilken vecka det här blev helt plötsligt :D Går i etthundra nonstop, men kul ska det bli! Känner dock att jag inte är helt frisk fortfarande men men, det är ju bara psykiskt ;P

 

Min fantastiska vecka:

Idag: Sex and the City 2 med tjejerna på jobbet :)

Onsdag: Jobb, förhoppningsvis kunna klämma in en träning, Tigerfest

Torsdag: Jobb, direkt till Viktor för grillning, bastu och vin :)

Fredag: Jobb, supersnabbstäda, MALIN KOMMER, middag på Vapiano vidare på en drink eller två

Lördag: Malinmys hela dagen, förhoppningsvis bra väder så man kan mysa i park, UTGÅNG BIGTIME!!

Söndag: Brunch....?? Sova...??

 

It's gonna be faaaab!

 

Nu ska jag in till stan och möta upp de andra inför bion! :D Har nästan bara hört dåligt betyg om filmen men försöker att bara lyssna på roomie som sett den två gånger på bio redan :P Hahaha! Sämre än ett vanligt avsnitt kan den ju iaf inte vara och jag säger inte nej till ett suuuuuperlångt avsnitt ;P

 

 

/Js


RSS 2.0