Måndag

Sådäärja! Då har jag äntligen packat klart väskan! Åker ju till Arvika festivalen idag. Känns väl sådär att veta att det ska vara fint väder här hemma heela veckan och att den här veckan är min enda lediga vecka på hela sommaren och då ska jag jobba... men men... jag tror det blir skitbra det här med! :D Det blir ju vad man gör det till och jag har bestämt att det ska bli kul så nu är det så!! SÅ! 

 

Satan, vad varmt det varit idag!!! Kan ju inte sitta i solen mer än 5 minuter innan jag håller på att flyta iväg ju! Men nu ska vi inte klaga. Ska gå och ta en kalldusch nu istället för att sen åka in och möta Maja på stationen. Mmmm, ser fram emot 4 timmar på ett hääärligt Intercity tåg.. YUMM! Kanske måste hinna ta en powernap innan också.. kände helt plötsligt tröttheten komma krypande. Men det var ju tur att jag sov så mycket inatt och verkligen sov ut nu innan jag åker till Arvika och antagligen inte kommer att få sova så mycket..... bra där Jossan! 

 

                                                                                                 /Js


Söndag

 SOL SOL SOL HELA DAGEN!!

Aaah, vad jag älskar att bo på Essingen sånna här dagar! Första doppet för i år idag också..

 

SCHTEEEK :P

 

Middag (och lunch för den delen) på essinge pizzeria! 

 

Roomie & Maja

 

Sen råkade jag hamna på en sightseeingtur på landet/Lidingö, schteekö! ;P Som det kan gå....

 

                                                                                                     /Js


Lördag

Åse (styvmoor) har fyllt 40 och här ska de firas :D 

Sälvaste födelsedagsbarnet!! Fråga mig inte vad hon håller på med... :D 

 

Micke, Pappa & Micke :D 

 

Åse, Håkan aka James & Sara efter många timmars av barfotadans!! 

 

Blev en jätterolig kväll, med massa champange, rosé, drinkar och barfotadans till kl. halv fyra! :D SÅDÄRJA!!

 

                                                                                                           /Js


Medis

 

Sådärja! Hemma efter ytterligare en mysig kväll på medis uteservering.. underbaart! Den här gången med Maja. Kändes som att det var längesen vi träffade nu, konstigt hur man kan vänja sig vid att träffas ofta så fort :P Myys att ses och prata iaf, jag vill ha uppdateringar nuuuu!! :D Hihi.. Kom även fram till att vi behöver någon att få en kram eller två av.. hmm..

 

Snart åker vi till Arvikaa ! :D

 

Imorgon är jag äntligen ledig så då blir det steeeek hela dan. Sen åker jag hem till pappa till Åses (bonusmammas) 40-års fest. Styvmor har gått och blivit tant ;P haha! Ska bli riktigt kul. För om jag känner det folket rätt så blir det ingen liiiten och försiktig fest precis :P Sådärja! Inte varje vecka det blir en tredagars.. 

 

"Hej-puss-ses"

 

                                                                                                        /Js


Afterwork

 

Äntligen skiner solen även när butiken är stängd :D Det blev världens mysigaste afterwork med middag på Vapiano och mys på medis. Om det fortsätter med sånt här mys hela sommaren har jag inga problem med att inte ha nån semester... nästan iaf :P 

 

Bästa grabbarna på Vapiano!

 

Bästa brudarna på Vapiano!

 

Kom på hur vackert Stockholm är och hur mycket vi älskar denna underbara stad!

 

 

Fint ska de va! 

 

Det här gör vi om va?

 

                                                                                                   /Js


Glá

 

Bra dag, omhängning på övervåningen och massa roligt sommarfolk att jobba med! Imorgon blir det mer piff på öv och på kvällen ska jag hem till Cecilia som jag var med i Afrika och grilla tillsammans med Pernilla :D Ska bli sååååå kul att träffa dom igen. Konstigt att ses i vanliga kläder, sminkade, rena och i den här miljön :) Sjuukt! Vi ska byta lite bilder och så också. För dom tog väl ungefär lika många bilder som jag. Åå, jag ser så himla mycket fram emot att träffa som dom igen. Vill träffa Annie snart också... Så vill jag ha afterwork på onsdag.. Det är mycket nu, love it!!! :D 

 

Cecilia och Pernilla är söta i Iringa! 

 

Nu ska jag sova, måste skriva lite dagbok också.. har blivit för dålig på det den senaste tiden... 

 

                                                                                                                   /Js


Just Dance

Fy faan vilken jävla kväll!!!!!

 

Det började med att jag och Maja var sjuukt sugna på att dansa igår... Bara dansa och skita i alla andra och stället vi var på. Det mesta var stängt (vem tänker på att det är röd dag en lördag??) så vi yrade runt ett tag och var helt lost så tillslut går vi bara in på ett ställe (kan inte ens säga vart vi gick, föör pinsamt!!). Vi hade blivit lite tjenis med vakten (haha ännu mer pinsamt) som hade berättat tidigare att de hade 80, 90-tals tema där. Så vi tänkte va fan, vi ska ju ändå bara dansa! Så vi gick iaf in. Och det var verkligen heeelt dött!!! Men vi sveper en P2 och intar dansgolvet tillsammans med "killen med moovsen" och "tjejerna som bara drömmer om ett jobb på Ohio". 

 

Efter ett tag börjar det ramla in en del folk. Skönt! tänkte vi, men det fick vi snart ångra!! Det var verkligen läskigt att vara på dansgolvet!!! Kan man få gå ut och dansa i fred eller??!! Har aldrig sett så mycket sliskigt och sjukt folk på samma ställer förut. Det var värre än Cozmoz i Borlänge, och då är det fan illa!!!! Tjejerna hade bootcut jeans utan bakfickor eller små vippkjolar från Manhattan/Ohio/Scala (ja ni fattar stilen) och ALLA hade partylinnen!!! Killarna hade också bootcut jeans, eller ja, dom "coola" killarna hade kopior på 96-byxan!! HEEEEEEELT FRUKTANSVÄRT!!! Sjuuukt tacky ställe!!!!

 

Den enda som var normal på stället var bartendern som bara ville gå hem! Hahahah! Så det blev endel häng och skratt där! Speciellt när Italienaren kom fram!!! HAHAHAHHAAA!!!! 

 

Men eftersom allt bara var så sjukt (va fan gjorde vi där??) så blev det en rolig kväll iaf!! Jag har heller aldrig kört så hårda dissar i hela mitt liv! Men vad ska man göra...? Nästa gång vi ska ut och dansa så ska vi nog inte skita sååå mycket i vad det är för ställe vi går till... ;P 

 

Gaaaaah, höll på att glömma!! DJ:en hade typ bara en låtlista på MAX 20låtar, så alla låtar spelades typ 3 gånger under kvällen... kuuuuuuuul!!! 

 

Dansade heela kvällen och svepte p2s när det kom en låt vi redan dansat 2 gånger till och hunnit tröttna på...

 

                                                                                                           /Js


Sommar?

 

Jahapp, då var det redan mitten av juni! helt galet!! Semestrrna börjar dra igång och jag har inte ens fattat att det är sommar. Man kan väl inte säga att det är sommar om det inte är sommarväder?! Och imorgon är det midsommar. Sprang runt som en hamster i hjul för at försöka hitta "nått sött" att ha på mig imorgon.. heelt omöjligt eftersom jag inte har en söt stil är det svårt att hitta "nått sött" som jag tycker om... Slutade med att jag köpte ett par skinntajts och en stentvättad jeansväst.. så söt är jag! 

 

Jeansväst från Zara

 

Nu kör vi en gruppbön på att det blir fint väder imorgon :D

 

                                                                                                                   /Js

 


JC Globen

 

Sådärja! Helt färdig! Gårdagen i Globen blev lika lång och lika bra :) Vi hann färdigt alltihopa och det kändes skönt att lämna butiken och känna sig nöjd och veta att man har gjort det bästa av det som finns. Sjukt skönt gäng att jobba med, ser fram emot nästa lilla "uppdrag", för trots mycket slit så är det såå kul och det är ju det här jag ska hålla på med :) Känns skönt att ha hittat rätt...

 

1.  2.  3.  

1. Glömde ta en riktig före bild, så här har vi hunnit få upp all inredning på väggarna, innan var de helt rena. Mysigt, kontrollerat kaos :P

2. Crockerväggen på tjej.

3. A-ytan på tjej. Samma podie som vi har nu, men vilken skillnad med svart, växt och en sittande docka!

 

 

4.  5.  6. 

4. Badvägg på tjej med ett släpp med växt och korgar :)

5. Lite fina dockor bara!

6. A-ytan på kille

 

 

7.  8. 

7. Ganska stor skillnad på provhytterna och när den fina JC-mattan kommer på plats.

8. Paulinas extremt perfekta högar gör själen lugn :P

 

Jag gick till Nudie efter Globen igår, sjuukt trött idag. Tur att man har en klok roomie som drar hem en trots att det plockades fram pingisbord (!!!!!) och singstar :D 

 

                                                                                            /Js


Sön-Mån

 

Igår åkte jag till Djurås över dagen bara.. Gick på möte om Arvika festivalen. Jag tror det kommer bli grymt! Verkar bli ett roligt gäng som åker ner :) 

 

Så jag klarar mig på tåget..

 

Jag åt världens fetaste pizza hemma hos syster, fy fan, åt inte ens upp halva och ändå hade jag ont i magen hela tågresan hem! Efter pizzan blidde det massa Rock Band!! Sååååå kul!!

 


 

Idag har jag varit med ett litet expoteam i Globen och hängt hela deras butik inför nyöppningen på onsdag. Helt underbart att gå in i en butik där väggarna är helt rena från inredning och verkligen få börja om från början! Men det bästa av allt, INGA KUNDER, butiken är stängd idag och imorgon så att vi kan hänga om och så att målarna och byggarbetarna kan jobba ostört.  Det har varit en jätterolig dag även om den blev låång (exakt 12timmar) Imorgon blir det nog ungefär samma eftersom då måste allt bli klart! Tänkte komma med lite före och efterbilder sen!

 

Imorgonkväll ska vi även till Nudie och titta lite ny kollektion och så.. får se om jag kommer att stå på benen, hoppas... det brukar vara god mat :)

 

Nu ska jag sova!!!!!!! Lycka till imorgon på inventeringen kära arbetskamrater, ses kanske på Nudie ;P

 

                                                                                                        /Js

 Ps. vem är det som ringt mig idag??!!! Ett nummer jag inte känner igen och som inte finns på eniro.. AAHH blir galen! Ring igen eller skicka ett sms! :D


Story

 

Idag har jag jobbat, träffat mamma och jobbat lite mer! Det var inte meningen att jag skulle jobba en gång till egentligen, men jag gick med mamma för att träffa Carina på story och när jag såg hur mycket hon hade att stå i så hade jag inte mage och åka hem. Och när vi väl satte igång var det riktigt roligt och jag kände verkligen att Carina uppskattade min hjälp. Efter vi jobbat och slitit i flera timmar behövde jag verkligen  en stoor drink och den kom på beställning. Efter den fick Carina bära min disk och huvet var tyngre än på länge, hahahaa! Bra jossan! 

 

Nu är jag hemma och sneglar på Sex and the City-filmen samtidigt som jag bokar tågbiljetter till Arvika-mötet i djurås imorgon. Ska bli kul att träffa Fanny, Maja och alla de andra som ska med till Arvika :) 

 

                                                                                              /Js


Fredag

 

Försov mig imorse... måste börja skärpa mig! Bara för att nån höll mig vaken igår natt... :P Men jag började iaf inte grina (hatar att försova mig) :) Vaknade 8:27 klockan 8:40 satt jag på bussen, sådäärja! 

 

Har förresten äntligen hittat en hatt :D WIIE! Syynd bara att det är så sjukt deprimerande väder så man inte vill använda den... det är ett himla tjööt på alla som frågar "vart har solen tagit vägen?" har någon hittat solen?" och andra fyndiga frågor, men nu börjar jag faktiskt själv att undra vart fan den håller hus!! 

 

 

Ikväll är roomie borta och eftersom det regnar så kanske jag bara måååste sitta inne och köra ett Sex and the City-maraton :P Men nu ska jag frussen och blöt pga regnet krypa ner under en filt och drunka in i nya ELLE och lite bra musik ett tag. Hörs!

 

                                                                                                            /Js

 


Ligger och lyssnar på John Mayer - your body is a wonderland och läser ELLE, har blivit lite varmare (även om jag inte skulle tacka nej om någon kom hem med ett badkar till mig) och känner mig bara lycklig... 


MYS

 

Sådärja! Här ska det mysas! Har köpt en hel vattenmelon till mig själv + sias wienernougatglass! VÄRLDSKLASS!! :D
Nu ska vi se på thelma & louise som Jennifer sitter och dör för att jag inte har sett.. sorry! :)

 

 

                                                                                                    /Js


Tatto

 

Var med Mark till East idag där han skulle få sin första tatuering!! :D tog väl lite över två timmar, tatueraren var sjukt duktig så resultatet blev grymt! Jag blev såå taggad på at skaffa en till nu.. men jag vill verkligen vara helt säker på vad jag ska göra innan.. är ju lite svårt at ångra i efterhand :)

 

Sådärja, då var den snart klar då! Märkt av en konstvärk för livet.. man kan ju vara med om värre :P

 

                                                                                                  /Js


Sön-Mån

 

Vi har ätit Pasta Carbonara, färgat Majas hår (blivit lite av en tradition), tittat och skrattat ihjäl oss åt massa youtube och idol-klipp och tittat på en superbra film I taket lyser stärnorna gråtfeeest!! Men en lätt sevärd film. Det blev en supermysig kväll + övernattning med Maja :)

 

Imorse åt vi supergod frukost, lyx för mig som har för vana att äta Havre quinoa gröt. :)

 

 

Efter frukost åkte vi in till stan, hittade presenter åt båda Majas bröder (Markus har blivit läääskigt gammal) och så njöt vi lite av Dave Stewart som troget satt på Drottninggatan och spelade. Sen gick jag och tränade. Vet inte om det var sådär jättesmart såhär i efterhand eftersom det känns som att jag ska bli sjuk.. Orkar verkligen inte det! Så! Nu bestämmer jag mig för att inte bli det!!

 

Pratade med Fanny ikväll om Arvika. Det kommer bli gryyyymt, mycket jobb men mest massa kul! :)

 

                                                                                               /Js

 

 


Hemmamys

 

Medan alla andra festar ikväll ska jag bara sitta hemma, slötitta på fotboll, äta massa gott och njuta av att bara ta det lugnt för första gången sen jag kom hem från Afrika! Sååå skönt! Har jobbat idag, fick äntligen träffa Andreas :) har inte träffat honom sen innan afrika!!! Imorgon blire mera jobb. Ska bli kul att se om Roy överlevde Falun! Hahaha!

 

 

Varför har dom gjort godispåsarna så jävla gigantiska så att man inte fattar att man tar aldelles föör mycket?!! Elakt tycker jag!!!

 

                                                                                                        /Js


M.L

 

Idag har jag verit med Malin Lundin heela dagen! Såå kul att träffas igen, var sjuukt längesen. Vi har strosat runt på stan, fikat med Maja och eftersom Malin har fått nån akut förkylning/allergiattack blev den en lugn och mysig kväll på Vapiano på sturegatan. Gryyymt ställe! Lätt deras nya stammis :)

 

 

Ser fram emot vår viiilda runda i sommar! Hahaha! ;D

 

 Imorgon blire jobb....

 

                                                                                                         /Js


Exchefen

 

Hemma från hejdåmiddagen för chefen, eller ex-chefen... Mysigt var det iaf! Jag tycker vi ska gå ut och äta middag fler gånger trots att hon inte jobbar hos oss längre :) Blev inte så mycket bilder som jag tänkt.. var som vanligt så inne i mitt matätande. haha :D

 

 


 

Maria!


Jag kommer sakna ditt ständiga leende, ditt alltid glada sätt, att le varje gång du går upp i falsett då du säger MariAA när du svarar i telefonen! :D

 

Jag kommer sakna ditt sätt att ta konflikter, att kunna vara så rättvis och behandla alla lika.

 

Jag kommer att sakna att storgråtandes rusa in på kontoret för att jag egentligen bara är alldeles för stressad och jagar upp mig själv, men att alltid få ett sånt bra bemötande, inte mesigt så man vill gråta mer, inte för hårt så man också vill gråta mer, utan med en ödmjukhet som känns vänlig men proffsig på någe vis.

 

Jag kommer att sakna våra omhängningar tillsammans, "jag ska bara prova" "nu testar jag bara" haha.. :D

 

Jag kommer att sakna din nyfikenhet. "vaddååå..?!" och när man kommer kl. 9 dagen efter nån fest och de första 45 minuterna innan kicken går åt till att berätta alla skandaler och annat som hände. :)

 

Tack för de här två åren, tack för att du alltid har trott på mig när jag själv inte har gjort det, du är den bästa chef jag nånsin haft!! Visa dom på drottninggatan nu! Lycka till!!

 

Massa kramar!

 


 

Kallelsen kom redan idag!!!!!! om två veckor ska jag bygga om i Globen :D WIIIIIIEEEE!!!! Äntligen sätter det igång :D Jag är såååå glad!!! "Syyyynd" att jag missar inventeringen på jobbet.. sorry! ;P

 

                                                                                                      /Js


Torsdag

 

Igår var jag, tillsammans med 13 andra dekoratörer från Sverige på en utbildning i grunderna hur man bygger upp en butik. Det var jättekul att få lära sig lite nya saker, men jag satt mest och tänkte på att jag var så glad att jag fick chansen att vara med i det här teamet :D haha! Nu är det bara att vänta på att bli kallad till en nyöppning eller ombyggnation! Wiii! 

 

Idag har jag varit ledig. Men klockan stod ändå på ringning för idag ahr det varit stora tvätt och städdagen för mig. Har fortfarande inte packat upp allt från Afrika (det är något av det värsta jag vet, att packa upp väskor) sen var det bara ett allmänt bombnedslag i mitt rum. Men nu är det fiiint och aaaalla mina kläder är tvättade :) 

 

Ikväll är det hejdå-middag för chefen... sorgligt, känns som att hon typ ska flytta eller nått. Drottninggatan är ju inte så värst långt bort från hötorget om man tänker efter. :P Ska iaf bli mysigt att täffas allihopa för att visa att vi uppskattat hennes grymma chefande i butiken. 

 

Efter utbildningen igår då vi också gick igenom massa styling med Sari blev jag så sugen på att söka på massa snygga och inspirerande outfits och modellbilder på internet och i tidningar. Så min outfit ikväll har blivit inspirerad av den här bilden:

 

 

Imorgon kommer Malin Lundin hit och sover tills på lördag! WIIIEEE!!! Har inte sett henne sen innan hon åkte till thailand! Det är för längesen! Mste komma på nått roligt för oss att göra imrogonkväll... något  tips??!!!

 

                                                                                                 /Js

 

 


I can't do this

 

Har precis varit med Maja och tittat på I can do this. Det är en uppsättning som cirkusutbildningen vid Danshögskolan gör som är baserad och influerad av filmen Fight club. Jag är fortfarande helt tagen, sjuuuktbra var det! Det är så sjukt för cirkuskonster är liksom inge jag direkt är van vid att se. Att se någon som är grym på att dansa eller sjunger otroligt är inte lika imponerande som att se någon svinga sig i ett rep fööör många meter upp eller att se folk använda en gungbräda som studsmatta eller att tro att folks kroppar inte har några ben över huvudtaget i hela kroppen, bara gelé och maaaassa muskler!!

 

Nej, det var riktigt häftigt, skulle gärna se den igen! Jag hade nog inte riktigt fattat hur duktiga dom skulle vara. Jag tänkte bara "ja men vad mysigt med ett litet skolarbete som ska visas som en kabaré med cirkuskonster (typ jonglera med max 4 äpplen och ta en tugga i mellan åt)"  Men nej då, här hamnade man på Sveriges enda cirkusutbildning på högskolenivå. Där de bara tar in 16 studenter vartannat år via antagningsprov!!!! Du hör ju själv, inte ens nån idé att försöka börja träna! 

 

Jag försökte ta lite kort, men det gick inte så bra. Vågade inte ta med blixt och det var svårt att ta utan när de inte ville stå still på scenen :D Men här är några iaf.

 

Petter var gryyym, det var jättekul att se! 

Petter och Jorga kör lite parakrobatik

Nämen inte visste jag att man kunde använda en gungbräda som trampolin(!!!) ska jag nog INTE prova faktiskt! :P

 

        

 

Sådärja!

 

Tack för en gryyyyym show, känn er nöjda! :D Kul att se dig egen också Petter, hör av dig när ni/du hittar på fler konster :)

 

Imorgon ska jag på expoutbildning med ett nytt "team" och lära mig lite mer om hur man bygger om en butik från början och hur man jobbar i ett team och lite sånt mys.. :)

 

                                                                                               /Js


5 kamp

Lite 5 kamp bara!

 

Vår butik var otroooligt många och otroooligt snygga ;P

Konstigt att Maria inte var med oss, blev seriöst tårögd när hon kom med cowboyhatt med drottninggatan! konstigt...

 

 

"Kast med liten byxa" Braaa där Martina, perfekt!

 

Sötaste Issi!! 

 

Sådärja!

 

                                                                                                              /Js


Work..

 

Har haft en sån där sjuukt jobbig och dålig dag idag.. håller på med övervåningen på jobbet och det blir inge bra och jag vill att det ska se bra ut tills på onsdag... Åt min lunch på en kvart och gick runt till alla JC butiker i city på för att få lite inspiration, men ingen expo var där... tyypiskt! är heelt dööd nu!! Men nu måste jag tänka på att det är när jag tänker tillbaka på sånna här dagar som jag verkligen älskar mitt jobb, för hur jobbigt det än är just nu så skulle jag inte vilja byta med någon annan!

 

Ska ta en kooort powernap och tagga till nu, för kl 19:30 ska jag vara i rålis för 5kamp med Jc-Stockholm. :D Lite pizza och vin på det här så kommer jag vara som en ny människa! haha!

 

                                                                                                             /Js


RSS 2.0