Minnas

Idag är det en dag då man går med familjen och tänder ljus på gravstenar och minns de nära som gått bort. Så jag gör min egen lilla stund här hemma för mig själv.

 

Jag tänker extra på Lars-Erik som ligger närmast i tiden. Jag lyssnar på Lisa Ekdahls - Vem vet och What a wonderful world. Vem vet för att den texten lästes upp på hans begravningen och What a wonderful world för att han älskade den låten och för att den också spelades på hans begravning.

 

Hittade en gammal bild, tagen i Kickis trädgård. Antar att det var en av alla Beck eller Prison Break-kvällar.

 

/Js


Dagens shopping

Det blev svårt att mysstrosa på stan när det verkar som hela Sverige har outfispanik till kvällens festligheter. Men jag hittade iaf lite saker som fick följa med hem.

 

Ny topp från JC (299:-) Ääälskar brodyr/pärl/nit-detaljerna på axlarna!

Bra gjort JC!!


Stentvättad oversize collagetröja från H&M (199:-), har inte provat den än.. tror att jag kommer tycka att den är för tajt i halsen, gillar inte när oversizegrejer gör det.


Absolutly gorgeous väska från Topshop (399:-) Love it!


Jag testade även en helglittrig sak på Bik Bok, Majas Mirandakommentar:

- Hahahaa, det ser ut som en sopsäck som nån har dekorerat!!

Hahahahahaa!! Jag köpte inte den... :D

 

Ikväll vet jag inte vad som händer. Har inga planer men funderar på en utgång.. hmm... beslutsångest!

 

/Js


Lördagsmys

Så! Nu åker jag in till stan och möter Maja för lite lördagsstrosning. MYS!

 

 

/Js


Att släppa taget ...

Varför tillåter man sig leva på andras villkor? Hela tiden? Så vill man inte säga ifrån för hårt för man vill så gärna hålla kvar, samtidigt som man vet att det aldrig kommer att ändras. Du vet precis vad personen kommer svara eller inte svara. Men på något sätt accepterar du det, visst du skriker jävla idiot, men eftersom du inte gör någonting åt det så accepterar du det.

 

Du försöker att inte se det som någon grej och att allt det här inte betyder nånting. Att du kan ta det här lätt. Men varför ligger du då och vänder och vider dig i sängen om nätterna?

 

Det är sjukt svårt, men du måste få ett slut på det här. Det går inte att leva på andras villkor. Jag vet du aldrig annars skulle acceptera det. Nu gör du det bara för att allt det här har blivit en grej som du inte kan släppa taget om. Och jag hör dina argument om att du aldrig fick en chans och att ni typ inte ens fick träffas. Men för din skull, försök att släppa taget! Du om någon borde väl veta att det vidriga orden Det går över... faktiskt stämmer.

 

/Js


Äntligen fredag

Det är inte ofta jag kunnat säga så. Har ju alltid jobbat helg förut. Men nu jobbar jag bara mån-fre, känner mig såå vuxen :P Så nu kan jag verkligen säga äntligen fredag och känna mig slut och ledig efter en hård arbetsvecka :D

 

Andra dagen på Drottninggatan gick bra den med. Man kommer in i det snabbt. Och nu börjar jag hitta lite bättre. Gjorde två stylingbord också så att dom varorna kan sälja slut i helgen. :) Check!

 

Har fastnat lite för Maja Alderin som är på mer Eniroreklamen. Hennes låt Make it better är underbar. Lyssna: Maja Alderin - Make it better

 

Nu ska jag gå ner och köpa sushi hos vår söta sushi-farbror, orkar inte laga något.. har ingenting hemma heller så... :P

 

/Js


Nytt Jobb !!

Idag jobbade jag min första dag på JC Drottninggatan !! Känns helt sjukt att jag har slutat på Hötorget som jag jobbat på i 2 år!! Kommer sakna massa men jag tror att det här kommer vara en sån jäkla utveckling för mig och jag vill inte missa den chansen. För nu kommer jag bara hålla på med det jag tycker är kul och det jag brinner för. Nämligen allt det visuella med styling och omhängning och allt det som hör därtill :D

 

Jag jobbade min sista dag på Hötorget i lördags. Kändes lite konstigt och så overkligt att jag inte riktigt kunde ta in det. Jag har fortfarande massa grejer kvar där och jag tror iofs inte att det är sista gången jag stämplar in där. Men ändå, nu är jag inte anställd för 211 längre.. Läskigt att skriva uppsägningspapper :S

 

Jag är så sjukt taggad på att bara komma in i allt nu och sätta igång att göra drottninggatan till den snyggaste och mest säljande butiken i hela JC kedjan. Det är mitt mål.. och med lite tid och hjälp så tror jag att vi kan klara det! Sådetså!! :D Jag vet vad jag kan och jag är inte längre rädd för att visa det!

 

Tack för världens roligast 2 år på Hötorget. Åren har känts som såå mycket längre tid. Jag har utvecklats så mycket under den här tiden och jag är inte längre samma lilla tjej jag var när jag började. Tack Tack Tack !!

Snällaste Mark kom in med en superfin bukett till mig i lördags, det uppskattades verkligen.. TACK !!


 

Första dagen gick mycket smärtfritt (om man bortser från min onda hals och feberkänsla). Känns som att det här kommer bli skitbra! Är liiiite lost såhär i början och har aldrig varit så seg att ta ut en plock men men, det kommer väl. Den här gånge kommer jag iaf inte stå och gömma mig bakom pelarna bara för att jag inte kan ALLT från dag 1. Hahaha!!

 

De här första dagarna (torsdag, fredag) ska jag bara jobba som vanlig säljare i butiken för att typ lära känna butiken lite bättre och se vad det är som behöver göras. För att sen på måndag kunna sätta igång :) Weeii!! På måndag får jag även en praktikant som går någon form av dekoratörsutbildning som ska praktisera hos mig i 5 veckor. Kan bli intressant och lärorikt.. :)

 

 

/Js


Dag 3 Gallerian (i bilder)

Här kommer lite bilder från Gallerians finfina JC butik när den var helt klar :D

 

A-ytan

Entrédockor och lite ballonger till öppningen

Jeanstrappan och den fina soffan som ska bytas ut

Söta syster Jansson bjuder på gutta :P

Sen blev det pizza, öl och vin för att fira :)


Är det inte fantastiskt att allt alltid löser sig i slutändan?!! Och det blir så snyggt också! Måste ju vara bara för JCs personal är så jävla gryyym!! ;P


/Js

 


Dag 3 Gallerian

Då var vi KLAAARA !! :D

 

Har jobbat 11 timmar nu, tre dagar i rad. Kom  precis hem från jobbet nu. Vi fick lov att fira lite med pizza och öl efter öppningen. Är helt död så bilder och så kommer imorgon.

 

Go Natt !!

 

/Js


...... ?

Varför är man tvungen att såra människor man tycker om för att man inte vill såra dom senare ??!!


Dag 2 Gallerian

Andra dagen i Gallerin avklarad och jag är helt slut!

 

Byggarbetare överallt, styling, problemlösning på hög nivå, kontrollerat kaos och hjärnan går på högvarv, så skull man väl kunna summera dagen för mer orkar jag inte skriva just nu...

 

Ungefär det här har Lisa gjort idag: VIKT JEANS !!

För vi har ju ett par jeans........

Anita hittade lite finfina vintage grejer som piffar till det hela :)

 

Imorgon är vi där 8 igen och kör sista rycket! För kl 17 är det VIP öppning!!

Sjukt jobbigt att jag känner att jag kommer bli sjuk. Jag är verkligen expert på att känna när jag skulle bli sjuk och nu känner jag att jag kommer vakna med feber imorgon. Och det har jag verkligen INTE tid med nu... FAN!!

 

Ska verkligen gå och lägga mig tidigt ikväll. Gick inte så bra igår..

 

/Js


Dag 1 Gallerian

Idag började ombyggnaden i JC Gallerian. Eller ja, själva ombygningen började väl för typ 3 veckor sen men omhängningen började iaf idag. Vi jobbade 8:30-19:00 men det känns som man jobbet minst 14 timmar eller nått. Man är så slut efter sånna här dagar. Hjärnan går på högvarv, men OJ så kul det är :D

 

Så här såg det ut när vi kom i morse:

Ganska varutomt och ganska fullt med byggrejer :D
Men vänta bara tills att se hur långt vi hunnit imorgon!

 

Nu ska jag bara dega framför tvn (hoppas det är något riktigt onödigt program på tv) orkar nog inte ens laga mat idag, ska försöka gå och lägga mig tidigt också.. Blir nog en minst lika lång dag imorgon, för på onsdag är det VIP-öppning !!

 

/Js

 

Ps. bräker fortfarande heelt groteskt mycket på dalmål !! Hahaahaa!!


Hål i väggen

Jag och roomie sitter och planerar hur vi skulle kunna göra en egen version på Sveriges kanske mest onödiga program: Hål i väggen. HAHAHHAAA !! Men vi har inte riktigt kommit fram till hur vi får fram så myket friggolit...

 

/Js


Vilken jävla fest det blev !!

Schit vilken jävla natt det blev!! En sjuk låång sådan.. Vi åkte in mot stan och Retro för en drink runt 11. Har aldrig varit på Retro, men det var väl ett okej ställe att verkligen bara ta en sjukt billig drink på innan man ska vidare.

 

Vi gick vidare till Grodan Sergel. Hade man haft inställningen att stanna där länge hade det kunna blivit kul. Men vi gick och höll i jackorna bland halva stockholm som också var där. Så det blev inte lika mysigt och vi stannade inte så länge. Tog några danssteg och styrde sedan mot White Room.

 

Blir så irriterad på deras "statusklump" som andra ställen kallar kö. Men men... där fick vi iaf dansa och dricka goda drinkar. Och eftersom man vid 12slaget skulle ställa om klockan så trodde vi att dom skulle ha öppet till 6 istället för 5. Men klockan 4 (eller 5 som den var på "gamla" tiden) så stänger de av musiken och tänder lamporna, mitt i drinkbeställningen... suck! Så det var bara att gå ut. Vi hamnade på Max innan buss 91 tog oss hem.

 

På bussen började en kille prata med oss och innan jag ens sagt hej utbrister jag: "Du är dansare!!! Jag känner igen dig!!" Och det visade sig att det var Jonas Göthberg från Floor Filler som nu jobbar för The Voice. Haha! Mycket trevlig prick det där ;P Han bodde på Lilla Essingen tillsammans med 17 miljoner andra! Ibland märks det att jag är färgad brunett alltså...

 

Vi har hemma runt halv 7 (eller halv 6 beror på hur man ser det). Jag insåg att det var 23 timmar sedan alarmet ringe och jag gick upp till jobbet. Jag blev helt plötsligt yr och somnade.

 

Idag vaknade vi ändå ganka tidigt, runt 11. Vi åkte in till stan för lite La Rose sallad vinkade av Malin och nu ligger vi hemma i en helt nersläckt lägenhet. Jag har precis sovit i 2 timmar och nu är det Jennifers tur att sov lite. heelt döda...

 

Och schiiit vad jag bräkte på dalmål igår! hahaha! Var ju typ bara med folk från Falun och då komer det fram. haha! Märkte det inte förrän jag blev hånad av stockholmare i telefonen. Hahahahaa!!

 

Förresten jag kan typ inte gå!! Jag har så ont i mitt knä. Är helt svullen efter att jag fastande med benet på fel sida när jag skulle gå igenom tunnelbanespärrarna igår. HAHAHAHAHAA!!! Smidig tjej!!

Bra kväll iaf! Nu ser jag fram emot att koma till uppsala och gå ut med Malin där!

 

/Js


I gotta feeling ...

Idag kom Malin Lundin (inte bara Malin) hit!! :D

 

Så ikväll kör vi all in och ska festa gärnet! Sitter och pumpar partylistan Arne hemma nu. Ska snart börja göra oss i ordning och röra oss in mot stan. Blir en liten runda till Grodan (och säga titta till jobbet), ev Ambassadeur och sen White Room. Ikväll är det klackarna i taket som gäller!! Sjukt taggad!!

 

... that tonight's gonna be a good night

 

/Js


Bilder från Tingsek

 

 

Mysig kväll!! :D

 


 

/Js


Hets !!

Ojojoj! ANDAAS!! Vilken jävla dag, eller jag kanske ska säga vilka jävla dagar! Övervåningsdagar är sånna. Stressiga men alldeles underbara :P Speciellt när man hittar på massa kul efteråt.

Igår var jag ju på Tingsek på Debaser medis med Jennifer och Maja. Mycket trevlig kille det där! :D Helt fantastisk röst och människa men rockiga gitarrsolon på synth går fetbort.

Idag har vår fantastiska stylist varit här och skyltat med mig. Det blev gryymt. En perfekt lovövervåning!! :)

Nu ska jag panikspringa runt på stan lite innan jag ska hem till kusinen/grannen/Linda för tjejmys och Idol såklart! :D Massa myys!!

Nu ska jag sluta andas lite igen. Ses då!


/Js

Rysk Agent på Friskis

Vet inte om jag kan säga att träningspasset var så mycket bättre idag. Hahaha! Det finns så mycket konstigt folk alltså! Idag var det Mr rysk agent med glasögon med oranget glas som var ledare. Han hade fingrarna formade som en pistol i varje rörelse. Musiken var till 90% typ vad det lät som rysk och han skulle envisas med att sjunga med hela tiden. Hahahaha!! Jag trodde att passet skulle vara superbra eftersom det var helt fullbokat. Så jag var där nästan en timme innan så jag skulle hinna få en plats!!

 

Men jag hade det ju mysigt iaf. Jag satt och läste bok i en puff i Hornstulls lilla krypin :)

 

/Js


En frukostupplevelse

Har precis setat i ett ombonat kök vid ett köksbord med pappas förstora hood, stor t-shirt och alldeles rufsigt hår och ätit en mastodont frukost. Det fanns olika yoghurtar att välja på, massa pålägg, olika flingor, olika macksorter, jag fick lova att stanna upp och fundera är detta paradiset?! Nu behöver jag iaf inte äta förrän det är dags för middag. Jag åt länge och långsamt med mysig musik i bakgrunden. Jag kommer inte ens ihåg när det hände sist. Såå mysigt!

Nu ska jag sätta mig i soffan och sjuka in i min bok med en glass. Helt underbart att det mesta finns att tillgå när man är hemma. Undrar om jag någonsin kommer att få det så...

En perfekt start på morgonen får man väl säga. Och klockan 17 är jag inbokad på ett träningspass i hornstull. Hoppas det är bättre än gårdagens pass där den sista pepplåten var "Växeln hallå hallå" UPPRÖRD!!

Eftersom kvällens planer om att dricka skumpa på Grodan avbokades så vet jag inte vad som händer... det visar la sig!

/Js

Mys hos pappan

Sitter i soffan hos pappa, med pappa, med varsin dator :) Hahaa. Pappa bygger kök och ritar ritningar och jag bara rutinkollar det gamla vanliga :P

Har varit mysigt att träffa pappa och brorsan lite. Jag är ledig imorgon också, lyyx! Då ska jag bara sova ut, läsa bok, äta världens största frukost (älskar att vara hemma så man kan äta vad som helst och köket är fullproppat med mat och gutta :P) och sen åka in och träna.

Fick ett meddelande om att jobbet bangat på afterwork på Grodan, vad är detta??!!!

Förresten, debatten kring Sverigedemokraterna skrämmer mig. Och det som skrämmer mig mest är att folk kanske inte förstår att dom kan få vara med att styra Sverige!! Läs på och var med och stoppa detta!!


/Js

P!nk i Globen den 10 nov

JAG SKA FÅ SE PIIIIIINK  !!!!

 

Har försökt få tag i biljetter, men det är helt sltsålt. Så ringer Fanny och säger att hon har vunnit två biljetter på JC Kundklubb!! Helt sjukt! Hon hade skrivit nån nomenering om vad kundklubben gjorde för henne som kndoh blabla, så typiskt Fanny att vinna sånna här saker. Det är ju inte första gången. TACK JC !!!! Så nu ska jag och syster gå och se Pink!! YEEEEEEEEEEEEEEEEY!!! Är så glad. Jag tycker verkligen att hon är grym och jag älskar hennes album Funhouse. :D:D:D

 

Så nu poppas det Pink på högsta volym här hemma! Fanny du måste börja lyssna in dig så du också kan stå, hoppa och skrika med i texterna :P

 

Älskar Pinks texter och power, får lite fuck you-känsla när jag lyssnar på henne!
(Hmm.. okej det där lät ju bra.... jaja, ni fattar)


Älskar den här texten (live)


 

/Js

 

Ps. Nu ska jag packa väskan och åka hem till pappa för mys och övernattning.

Får se om vi hörs nå mer. Puss


Mardröm

Vaknade upp med ett ryck i morse av att jag stoorgrät. Jag drömde att jag var tillbaka i Matanana och lekte med barnen. Men jag hittade inte Zawadi. Jag frågade Ewout vart han var och jag fick beskedet att han hade dött. Usch jag blev så otroligt ledsen och kunde inte sluta gråta fast jag hade vaknat. Jag måste försöka få tag i dom där nere och höra hur alla mår...

 

Har precis pratat med Fanny en bra stund, hon kom med mycket glädjande besked men mer hinner jag inte säga för nu måste jag springa till bussen. Ska på träningspass :D

 

/Js


Tingsek - Check !

Sådärja! Då har man bokat biljetter till Tingsek som spelar på Debaser Medis på torsdag då! Inte för att jag har hört så många låtar av honom, men att utbyta några meningar med honom på Arvika festivalen är tillräckligt för att jag ska vilja gå på en konsert med honom ;P Maja och Roomie, ta med hakklapparna så köör vi!!!

 

 

Det här kommer bli en bra vecka, jag känner det :P Mycket kul som händer. Middag och övernattning hos pappa, afterwork på Grodan, Tingsek, träning, övervåning med Linda, LÖÖÖÖÖÖN, fet utgång med Malin och förhopningsvis massa annat mys!! Åå, det ska bli så kul att träffa Malin igen, det var föör längesen! Läängtar!

/Js


Be Your Beautiful Self Forever

Har ju som ni kanske märkt bytt ut bilden på min header här på bloggen. Jag tänkte att det kanske ger en lite bättre förklaring varför min blogg har det långa namn den har. (sorry) Ni som känner mig vet ju redan varför, men för er andra så har jag en tatuering på vänster handled med just den texten som är på bilden. Det är en konstnär som jag lärde känna för måånga år sedan när hon jobbade på Meshans café som har skrivit texten. Hon heter Lisa Rinnevuo och målar heelt fantastiska tavlor. Om jag bara hade haft råd hade jag tapetserat hela lägenheten med hennes tavlor.

 

Här är några av Lisa Rinnevuos verk:

 

Här skulle jag säga är en typisk Lisa-tavla. Med en spraymålad tjej och en ram av text med massa fina små budskap. På den här står det bl a "life is for the one who dares" "fuck the mainstream" "become your dream" m.m.

Det här är en av mina absoluta favoriter! Jag älskar hennes små fina meningar och den här är ju fylld av dom. När jag träffade henne för att få texten till tatueringen fick jag ett miniformat av den här tavlan och hon berättade historien bakom tavlan. Så det gör väl också att jag fastnat väldigt mycket för den.

Och så här ser hon ut (eller iaf för 2 år sen) Världens sötaste lilla konstnär :)


Är så imponerad av Lisas tavlor och undrar hur det går för henne nu. När jag träffade henne för 2 år sen (schit vad tiden går fort) så var hon med barn. Jag har inte ens träffat det lilla livet. Och inte har jag visat min färdiga tatuering för Lisa heller... vad är det för tacksamhet??!! Dåligt av mig...

 

Men jag älskar iaf min tatuering fortfarande, det finns så mycket historia och så stor betydelse bakom den. Den har stärkt mig många gånger då motvinden varit stark. Texten "be your beautiful self forever" valde jag för att jag aldrig mer vill glömma att jag duger precis för den jag är. Jag vet, jätteklyschigt men det har hjälpt mig och ibland är det faktiskt inte jättelätt att komma ihåg :P Jag ångrar mig inte och är många gånger sugen på att tatuera mig igen. Men eftersom min tatuering jag har nu är så speciell för mig så drar jag mig lite för att göra en till..

 

Såhär såg det ut då jag tatuerade mig för 2 år sen.

 

 

Jag tatuerade mig på Par i Hjärter i Borlänge.

 

Jag tycker det är sjukt snyggt med tatueringar, beror iofs väääldigt mycket på, men jag tycker att om du funderar på att göra en. Tatuera dig då inte förrän fleeeera månader efter att du tror att du är säker på att du vill göra den. Om du då efter flera månader fortfarande vill göra samma motiv på samma plats, då kan du gå till en tatuerare (inte vem som helst, gå på rekomendationer och se till att det är en seriös tatuerare) som får titta på din idé och göra en utvärdering på hur bra det skulle funka. :) Du märker dig trots allt för livet och tro mig, du vill inte ångra dig!!

/Js


Kulturell

Ikväll var vi och såg 5 kvinnliga konstnärer 5 verk på balettakademin. Erika vår tjej-tjej på jobbet var en av de 5 konstnärerna och visade sitt budskap med ett bildspel av fantastiska bilder :) Mycket roligt att se!!

 

Hela grymma gänget !!

 

Nu sitter vi och huttrar i soffan (trots tajts, mjukisbyxor, stickad långärmad tunika, stor hood, tofflor och mitt täcke, normalt??), har inte druckit en droppe på hela dagen, är såå bakis.. gårdagen gör sig påminnd av mina konstanta muskelryckningar i höger öga och en tyst mobil.



/Js

 


Use Somebody

Igår var jag på Idolmys hos grannen/Jennifers kusin. Välldi bra och massa god vaniljvodka. (Bästa argumentet för att få dit oss :P) Råkade bli en liten utgång på det också... gick ju bra de med.

 

Mys med Carrie

Vilken jävla feZt det blev !

Redan här borde jag ha förstått att jag skulle ha slutat dricka. Jag som annars är rädd för Carrie fick för mig att börja gulla och pussas med henne innan vi skule gå..




Ingen kan iaf säga att vi inte dansade, för fan vad vi shakeade! Och roomie och Linda kände sig gamla.. haha!

 

/Js

 


Strike

Bowlingen igår blev gryym! Vi är så jävla roligaaa (med Andreas inlevelse) !! :P

 

Tycker inte jag behöver säga så mycket, för titta här !

 

Middag på Soft

 

Vi gjorde lite danståg :)

 

Vissa körde på den här stilen och det gick ju bra! :D

 

Kvällens kropp & Kvällens sötaste ;P

 

Kvällens VINNAREEE!!!! (Roy: VA?! Är det äkta guld??!! :P)

 

Tack alla bästa för en grym kväll!!! Kommer sakna ihjäl mig.....

 

 

/Js

 

 

 


Bowling

Helludär!

 

Idag fick vi träffa Åsa, nya chefen som börjar den 2 november. Tror jag har träffat henne förut men hon verkar alla fall supermysig, hon kommer passa bra in i vårt gäng! :) Jobbade bara en kortis idag men hann iaf göra om "b-ytan".

 

Ikväll ska vi ut och käka ochbowla med jobbet!! Ska bli superkuul! Senast vi bowlade så var jag precis ny på JC, det var alltså ett tag sen! Närmare bestämt exakt 2 år sen. Såhär såg det ut då! (okej, håll i er)

 

Okej det får räcka, annars är jag rädd för att få en snyting :P haha! Då får ni se hur kvällens bilder blev imorgon då. Hoppas på det bättre....


Har råkat snöa in lite på en låt igen, jag är bar på det alltså. Idag är det den här låten som jag hittade på min käre vän Kickis blogg.

 

Beyonce

 


 

Vaddå om jag inte kan sluta käka mandariner när jag väl har börjat?! Jag har ju bara ätit 9 stycken än så länge....

 

 

/Js

 

Är nervös inför mitt lilla meddelande jag ska ploppa fram med ikväll..... :S


Rysningar

Alltsåå!! Ståpälsen står högt nu alltså! Och det är inte bara för att jag håller på att förvandlas till en isbit. Nej, det är även för att den här tjejen är så sjuukt grym! Lyssna!

 

Acoustic, Live at Cherrytree House

 

Nu ska jag gå och klä på mig och krypa ner i sängen!

 

/Js

 

 


BURR !!

Nej nu är jag så jävla trött på att frysa!!! Vi har verkligen NOLL värme i vår lägenhet! Det är så sjukt kallt! Kan knappt skriva på datorn längre för mina händer är alldeles stelfrusna! Imorgon går jag ner till "vaktis" hur läskig han än må vara för såhär är det inte normalt att bo alltså!! BUUUURR !!!



/Js


All Saints

Hamnde genom några andra bloggar på AllSaints hemsida, (ett klädmärke från Storbritanien). Och jag blev heelt såld på deras modebilder!! Kläderna var väl inte super, (hittade dock lite fint), men bilderna är ju helt fab!

 

 

Grymt! Synd att man inte har några pengar och spendera bara. Vart tar allt vägen?!

 

/Js


IamBecauseWeAre

Har precis tittat på Madonna i Malawi där hon spelade in I am because we are, en film där man får följa befolkningen i Malawi. Det var ett otrlogigt starkt program! Det är så fantastiskt att titta på inslag från Afrikas byar  efter man själv har levt i en. För jag har alltid trott att det har varit överdrivet och tillgjort för tv, men det speglar verkligen verkligheten. Det ser verkligen ut så!! Och då är det ändå mildare än verkligheten, för du kan inte känna den frätande lukten genom tvn. Stanken av fattigdom..

 

Nu har jag bestämt mig! På något sätt ska jag bara tillbaka till Afrika, snart! Jag får nog lite tillbaka från det jag fått fel från lönen snart, då ska jag lägga undan allt det och spara tusan! Jag ska bara tillbaka! Vet inte med vem, men om ingen vill följa med åker jag själv, gick ju bra förra gången. 

Nu ska jag sova. Ska jobba imorgon också. Har tagit lite extrapass så jag är bara ledig söndag den här veckan. :)

 

/Js


...

Oh, it tears me up
I tried to hold on but it hurts too much


You can't play our broken strings
You can't feel anything
That your heart don't want to feel
I can't tell you something that ain't real


Oh, the truth hurts and lies worse
How can I give anymore
When I love you a little less than before?

 


Hej !

Har haft en helt okej, vanlig dag på jobbet. Gjorde skyltfönstret, a-ytan, pucken, hade ett spännande samtal och kom på att jag nog har tjänat för lite i mer än 1 år!! Oops, tjejen med koll :P Det här måste undersökas.

 

Om någon timme får jag oväntat besök så jag kanske ska plocka ihop lite här :D


Tänkte bara säga hej!

/Js


Filmmys

Har precis sett "He is just not that into you". Mycket bra tjejfilm. En kille skulle nog dö av allt "tjat" och ältande. Men som tjej så känner jag bara igen mig och sitter och nickar instämande vid varje bortförklaring om varför en kille inte hör av sig efter en dejt osv. :) Men det finns faktiskt en liiiten djupare mening i tjejfilmer också och den här gångn fick den lilla meningen mig att bli lite mer förvirrad...

 

 

Jaja, nu ska jag sova. Ska upp och göra skyltfönster kl 8 imorgon =)

 

/Js


Nostalgi

Okej, jag är helt sjukt uttråkad! haha! Så jag har de senaste timmarna(!!) tittat igenom nästan heela min externa hårddisk på bilder. Såå sjuukt kul! Har hittat massa hemska kort, dåliga-minnen-kort, helt underbara kort och massa falun <3 partylinnen kort HAHAHAHA!!! (Jennifer du måste se det här!!)

 

Jag kommer också på att jag verkligen fotade mycket förut. Jag saknar det... men jag vet inte hur jag fick inspiration att ta alla foton. Jag har sååå många bilder från alla mina tänka-promenader runt kålgårn :P Aaah så mycket minnen. Nu saknar jag faktiskt Falun! Och jag saknar framförallt mina syskon där, Fanny och Nora. Jag måste åka upp snart. Har inte varit i Falun sen i MAAJ!!!! Då jag kom hem från Afrika! Det är galet..

 

För hur kan man inte sakna "landet" när man ser en sån här bild på vårt sommarställe (eller förra sommarställe... tror jag..)

Ramsnäs utanför Sundborn där har jag tillbringat måånga sommrar :)



Jag hittade vår lilla syskon fotosession vi gjorde i studion på arenan!! Det tog ett tag innan vi fick till något. Hade lite svårt att vara seriösa, iaf vissa.. :P Men jag är glad att det blev så många bilder tagna för nu har jag ju runt 400 bilder på oss tillsammans :D

 

 

Jag, Fanny & Nora


Saknar att fota i Arenans studio.. (och min sjukt snygga syster ;P)



Här är en salig blandning av gamla foton jag tagit som jag bara fastnat för och tycker om:

 

 











 

 

Åå, vad mysigt det varit att ha en liten nostalgistund :) Jag blir peppad på att fota och åka til Falun nu! Kanske ska åka med pappa om han ska dit nästa vecka..

 

/Js


Fame

AAAAHH! Jag visste väl att jag skulle älska den!! Jag älskar verkligen sånna där filmer där folk har talang. Jag vill också ha nån talang!! Efter varje gång jag sett en sån här film får jag för mig att jag ska bli dansare/sångerska/skådespelare eller rent av musikalartist. Jag får för mig att jag lätt skulle kunna komma in på scenskolan och att jag nog borde gå på några auditions. Hahaha! Men så var ju inte fallet.. synd!

 

Men tänk om jag har en talang som jag bara inte har upptäckt ännu.. det måste nog vara så. Ja, det är nog så, då finns det ju iaf hopp =)

 

 

/Js


BIO

Sådärja! Vilken jävla fart det var på jobbet idag. Stod i kassan med konstant kö i 2 timmar. Det är så det ska va! :D

 

Nu har jag precis hunnit hem och landat och fått i mig lite middag. Sitter och lyssnar på Robyn (har snöat in mig heelt på hennes akustiska Dream on) men snart ska jag och roomie in till stan och se Fame som hade biopremiär igår! Jag vet redan att jag kommer älska den och sitta och böla för jag blir så imponerad av deras talanger :D haha..

 

Var för längesen vi gjorde nånting utan att jobba :)

/Js


God morgon

Skulle försöka mig på en "outfitbild".. gick väl.. sådär haha! Fattar inte hur man får med hela kroppen.. jaja. Den fick bli tvårelad istället =)

 

Tröja från JC

Leggings från JC

Skor från förra året

 

Nu ska jag slänga i mig lite knäckebröd med makrill innan jag börjar jobba. Jobbar 14-18 idag. Sköönt lökpass :D

 

/Js


Robyn

Den här kvinnan gör mig fan lite stot svensk ibland =)

 

 

Robyn

 


Höstmys

 

Idag har jag haft en sån mysig dag alldeles för mig själv. Jag åkte in till medis och strosade runt lite på söders gator och önskade att jag var turist. För som turist så ser man hur vakert sthlm egentligen är. Men jag gjorde mit bästa och upptäckte flera nya fina saker :) haha. Prova att ställa er exakt där en turist just tagit kort och titta på vad han fotade. Faktiskt väldigt intressant!

 

Sen tog jag en prommis genom gamla stan in till city. Alltid lika mysigt! Så idag har det varit en sån där "Guud -vad-jag-älskar-stockholm-dag". =)

 

 

Svängde förbi jobbet en snabbis och plockade ut ett par Crocker jeans och så köpte jag en lila tröja. Nöjd!

324 comfort, boyfriend fit

 

 

Ikväll ska jag inte göra någonting. Hade tänkt att träna, men jag har ingen lust. Har varit så skönt att bara varit för mig själv hela dagen så jag tänkte fortsätta med det. Jag har köpt massa mandariner och naturgodis så kvällen ser mycket lovane ut so far.

 

/Js


URCWC

Sov oroligt inatt. Huvudet för för fyllt av massa tankar. Är gaska bra på att skrämma upp mig själv..

 

Så hittade jag den här videon: Illustration för hur allt kan gå snett../URCWC

Den visar så tydligt hur allt går från himlen till helvetet. Hur en lycklig tjej har en bra pojkvän som träffar fel kille, börjar dricka, blir påverkad av all utseende fixering och sen är hon fast i fel tankar återigen fast i den där "overkliga verkligheten" jag pratade om igår. Då man tror att det inte finns någon annan utväg en ett destruktivt beteende för att man inte ser verkligheten som den är.. Titta på klippet!

 

Nu ska jag lämna det här för ett tag. Är ledig idag och tänkte inte göra så mycket. Har lust att gå en promenad och kanske ta med kameran, det var längesen. Sen blir det nog en tripp till stan för att prova ut några jeans. :) Sköön ledig dag. Måste kolla upp vilka basketmatcher som går i helgen också. Skulle vilja gå på en på söndag.

 

/Js


Flashback

Jeanskvällen blev lyckad! Så kul att vara alla samlade, vi är ett skönt gäng! Har dock ont i pekfingrarna (mer ont än vanligt, arbetsskada you know) efter alla jeans man skulle försöka tränga på sig. :P

 

Jag fick en liten funderare påväg hem... som en flashback till mitt egna beteende för några år sen. Det är läskigt och skrämmande, faktiskt ännu mer läskigt och skrämmande när det inte handlar om mig. Då det inte är jag som bestämmer och har kontrollen över handlingarna. Nu är det helt plötsligt jag som är maktlös, otillräcklig och rädd. Jag vet liksom inte riktigt hur man gör.. jag vet ju bara vad jag vill att andra ska göra för mig.

 

Jag har också förstått att jag har mognat i mina egna tankar. Det är många som har det värre än mig och värre än vad de erkänner för sig själva. Jag har lust att bara ruska om dom och skrika "det blir inte bättre, sluta hitta något att skylla på, allt sitter bara i ditt huvud det är inte den verkliga verkligheten, du lever i din verklighet som är så levande för dig men det är ingenting vi andra vet!!!" Och för att kunna komma ur sin egen "overkliga verklighet" så måste man få proffessionell hjälp. Kompisar, pojkvän, mamma och pappa räcker inte till, dom kommer heller inte att orka bära din börda. Man behöver inte vara helt psykiskt störd för att söka hjälp!! Det är inget konstigt. Bara ett moget och rättvist val. Ett steg i rätt riktning.. får jag hjälpa dig att ta det steget?

/Js


Stor saknad

 

Jag brukar inte vilja skriva så mycket om Afrika nuförtiden med risk för att verka tjatig. Men idag kan jag inte hålla mig längre. Drömde att jag träffade några av barnen i Sverige inatt. Så jag har tänkt på dem hela dagen! Och nu sitter jag och lyssnar på ljudupptagningarna jag gjort när vi satt och sjöng runt elden. Jag försöker än en gång ta in det jag varit med om och är inte riktigt säker på om jag har förstått det på riktigt än.

 

Kan jag inte bara få vinna på lotto?! Då skulle jag åka tillbaka direkt! Och ta med mig hela släkten och alla vänner så att alla får uppleva samma fantastiska upplevelse som jag fått varit med om. Jag vill tillbaka nu, nu, nu! Läskigt nog fick jag ett mail från organisationen jag åkte med precis där det stod att det skulle hållas en infokväll för nya volontärer. Om du är intresserad klicka här! Cecilia som åkte samtidig som mig ska ge lite information om sin upplevelse på det projektet vi var på. Är lite sugen på att gå dit bara för att lyssna och se alla nya volontärers förväntansfulla ansikten.

 

En dag ska jag åka tillbaka... det får bara inte vara sista gången jag håller om dessa fantastiska barn!

/Js

 


Pannkakskväll

Igår blev Kista helt klart! Eller ja, det var några torsors som vi inte hann med.. men men. Det blev fint efter mycket hårt och roligt arbete. :) Får sån himla insiration av att vara i andra butiker. Blir så ivrig att hänga om allt så fint och ordentligt "hemma" också. Så det blev lite ompiff idag :P Kunde inte låta bli..

 

 


 

Igår hade jag, roomie och Maja pannkakskväll!! Hur mysigt låter inte det??!!

 

Jag hade heelt oväntade skills på att steka pannkakor!! Inte en enda gick sönder (förutom min tjockpannkaka som jag vill ha typ 3 cm och alldeles degig).

 

Nöjda favvotjejer vispar grädde :D

 

Sen skulle vi göra hallonpaj i vår kära gasugn som vi typ aldrig har använt för vi fattar inte hur den funkar. Vi lyckades tända den men sen luktade det bränt och vällde ut rök så vi var tvungna att stänga av den. Så då tyckte jag att vi kunde göra den i micron istället. Roomie och Maja gav mig konstiga blickar och trodde inte rikigt på min idé. Men tji fick dom! För mmmm så go den blev :D

 

Supermysig kväll!

 

Nu ska jag ta en liten powernap innan jag ska åka tillbaka till jobbet och laga tacos innan jeansprovarkvällen! :) Ska bli roligt att samla alla för lite mys. Det var för längesen!

 

/Js


Sorry..

Dålig uppdatering.. sorry! Sånt som händer när man får besök och inte bor hemma :) Är dock för trött och för kall (har ingen värme i lägenheten) för att berätta om min helg nu. Men det händer en del i mitt liv nu känns det som. Eller iaf inom mig :) Men mest bra saker, kankse lite förvirrande, men bra.. är egentligen lyxproblem så jag ska inte klaga!

 

Är i Kista och hänger om nu, sista dagen imorgon. Och det är som alltid sjukt kul att åka iväg till en annan butik och hänga. :) På torsdag är jag tillbaka på hötorget där en jeansprovar-kväll är bokad. Suuperkuul! :D Sen är det ledig helg!! Ska försöka gå på iaf en basket match med pappa :) Saknar lilla pappan..

 

Nej nu ska jag gå och klä på mig och krypa ner under täckena!! BURR !!

 

/Js


JC-film

Under ombyggnationen av Drottninggatan fanns det en systemkamera fastmonterad över kassan som tog kort med jämna mellanrum för att kunna dokumentera arbetet. Det resulterade i en film, titta så snabbt vi jobbar :D

 

Klicka här för att se Drottninggatan 55 in the making - filmen!!

 

 


Heeje !

Var ju och tränade igår igen, fyyy vad min kropp var seg! Helt långsam, men det är så skönt efteråt iaf. Efter träningen träffade jag en mycket trött mamma, hon leer ju ett mycket vildare liv än vad jag gör för tillfället :P Men det är kul! Bara hon inte glömmer att sova lite då och då.

 

Idag har jag varit ledig. Åkte och åt frukost med mormor och hjälpte mamma att flytta lite möbler till hennes lägenhet. Nu har jag fått nyckeln dit också :) Weeii! Efter att jag burit upp två fotöljer upp för 10 trappor åkte jag in till stan och kikade lite. Några saker fick följa med hem :)

 

Louis Zip är ett par Lee jeans, Igår fick även denna halsduk följa

har dom i en svart tvätt också med hem. Otippad färg på mig

älskar modellen! Dessa är dessutom men jag gillart! :P

med i Lee's 120år kollektion :)

 

Ett mycket trevlig armband från h&m  Underbar oversize t-shirt

fick också följa med hem igår. från Zara fick följa med

utan att ens bli provad. :)

 

Sådäärja! :D Mycket trevligt tycker jag! Nu ska jag äta något, duscha och packa för sen ska jag åka tillbaka till mammas lägenhet och fixa iordning lite. För idag kommer Micke till stan så jag tänkte att vi kunde sova där :) Myys!

 

 

/Js

 

Förresten! Fy fan vad kallt det är!! Jag fryser ihjäl!

Stter på golvet och målar naglarna i en solljusstråle från fönstret med dubbla tjocktröjor! BURR!!

 

 

 

 


RSS 2.0