Vilken jävla fest det blev !!

Schit vilken jävla natt det blev!! En sjuk låång sådan.. Vi åkte in mot stan och Retro för en drink runt 11. Har aldrig varit på Retro, men det var väl ett okej ställe att verkligen bara ta en sjukt billig drink på innan man ska vidare.

 

Vi gick vidare till Grodan Sergel. Hade man haft inställningen att stanna där länge hade det kunna blivit kul. Men vi gick och höll i jackorna bland halva stockholm som också var där. Så det blev inte lika mysigt och vi stannade inte så länge. Tog några danssteg och styrde sedan mot White Room.

 

Blir så irriterad på deras "statusklump" som andra ställen kallar kö. Men men... där fick vi iaf dansa och dricka goda drinkar. Och eftersom man vid 12slaget skulle ställa om klockan så trodde vi att dom skulle ha öppet till 6 istället för 5. Men klockan 4 (eller 5 som den var på "gamla" tiden) så stänger de av musiken och tänder lamporna, mitt i drinkbeställningen... suck! Så det var bara att gå ut. Vi hamnade på Max innan buss 91 tog oss hem.

 

På bussen började en kille prata med oss och innan jag ens sagt hej utbrister jag: "Du är dansare!!! Jag känner igen dig!!" Och det visade sig att det var Jonas Göthberg från Floor Filler som nu jobbar för The Voice. Haha! Mycket trevlig prick det där ;P Han bodde på Lilla Essingen tillsammans med 17 miljoner andra! Ibland märks det att jag är färgad brunett alltså...

 

Vi har hemma runt halv 7 (eller halv 6 beror på hur man ser det). Jag insåg att det var 23 timmar sedan alarmet ringe och jag gick upp till jobbet. Jag blev helt plötsligt yr och somnade.

 

Idag vaknade vi ändå ganka tidigt, runt 11. Vi åkte in till stan för lite La Rose sallad vinkade av Malin och nu ligger vi hemma i en helt nersläckt lägenhet. Jag har precis sovit i 2 timmar och nu är det Jennifers tur att sov lite. heelt döda...

 

Och schiiit vad jag bräkte på dalmål igår! hahaha! Var ju typ bara med folk från Falun och då komer det fram. haha! Märkte det inte förrän jag blev hånad av stockholmare i telefonen. Hahahahaa!!

 

Förresten jag kan typ inte gå!! Jag har så ont i mitt knä. Är helt svullen efter att jag fastande med benet på fel sida när jag skulle gå igenom tunnelbanespärrarna igår. HAHAHAHAHAA!!! Smidig tjej!!

Bra kväll iaf! Nu ser jag fram emot att koma till uppsala och gå ut med Malin där!

 

/Js


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0