Sunday bloody Sunday

Mycket svagt av mig att säga att något är omöjligt!!! Ber om ursäkt. Har samlat mig, släckt ner, tänt ljus, duschat och bytt lakan. Nu är jag redo för en söndagkväll! Bring it on!!


/Js


Sunday

Ännu en dag av shopping med syrran. Gick ju faktiskt att kräma ur lite mer. Är nog inte slut än, men nu får de räcka för ett tag. Blev två jeansshorts, ett skärp, en hatt och massa fina ljus :D

 

 

Har haft en sån bra helg med Nora. Jag har inte kunnat låta bli att hålla om henne, klappa henne på kinden och velat hålla henne i handen hela tiden. Hon har blivi så stor (fyller 15)!! Kan inte fatta det.. i mina ögon kommer hon alltid vara 8år och ha pannlugg och page :)

 

Men så var det söndagkväll igen och allt vad det innebär.. Attans bananer vad omöjligt det ska va då!

 

/Js


Burlesque

Nej... jag blev INTE besviken på Burlesque när jag såg den för andra gången! Och nej.... jag dregglade INTE mindre denna gång!!

 

Inte längre ett freecard, numer min blivande MAN! ;P

 

Nu skulle jag behöva ha någon som förstår sig på iTunes och kan förklara varför låter jag köper via Iphone inte går att spara över till iTunes i datorn?!!

 

/Js


Shopping-lördag

Dagen har bestått av sååå mycket efterlängtad shopping så ni anar inte :D Vi började vid 11 och var och ryckte i dörrar när butiker stängt. Lovely!

 

Blev en leodardponcho

Ett trähalsband

En bikerinspirerad kavaj

En magkort Guns tischa

En STOR stickad tröja

En lite transparant leopardtopp

Och boken, Elsas värld

FAB helt enkelt!

 

Nu ska jag och syster åka in till stan för BIO :D

 

/Js


+++

Fasligt trevlig fredag det här och bättre blir den, för snart kommer världens bästa lillasyster :D Hon ska stanna här hela helgen. Vi ska trängas bland alla andra som också fått en sjukt efterlängtad lön och bara ha det massa mys :)

 

I onsdags var jag och tittade på Billion Dollar Babies spelning på Pub Anchor. Mycket trevligt!! Alltid lika kul att träffa Frankie och vi träffade så många olika roliga människor på Anchor, haha! Härligt tycker jag ;P

 

 

Igår fick jag äntligen träffa en mycket efterlängtad Roomie :D:D:D Var alldeles för längesen och vi kom fram till att vi inte kom ihåg senast vi träffade ensamma. De var typ när vi bodde ihop, SKANDALÖST! Något vi genast måste ändra på! Vi åt på Vapiano i närmare 5 TIMMAR! Helt sjukt, men vi hade liiite att ta igen om man säger så :) Underbart!

 

 

Nu ska jag hoppa in duschen för att sedan kunna göra fredag med Nora :)

 

/Js


Styrka och BDB

Bra dag på jobbet! NU känner jag verkligen att man börjar komma in i det på riktigt, har koll på alla kampanjer som går omlott i en enda röra och äntligen kan man börja svara på frågor eller vet iaf hur man ska kunna ta reda på det :)

 

Hade också en efterlängtad lunch med chefMaria :D Ibland saknar man tryggheten att ha henne närmast varje dag. Men jag klarar mig som så många gånger förr... Jag förvånar mig själv hela tiden, genom att klara dag efter dag, vecka efter vecka... snart kanske till och med månad efter månad :) Tänk att när jag är "klar" med den här skiten kommer jag (om möjligt) vara ännu starkare och allt kommer bli FAB igen. Och som om inte det skulle räcka.. jag kommer ju lära mig massvis med livsviktiga saker om mig själv. Nej, jag ser fram emot den här resan lika mycket som jag hatar och fasar för den :D

 


 

Ikväll ska jag och Linda åka och titta på Frank och Billion Dollar Babies som är och rockar loss i Stockholm :) Kommer bli kul som alltid!!

 

 

Schit, 20min till avgång, dags att kliva ur sängen, klä om och piffa! :D

 

/Js

 


Magnus Betnér

De har gått 14 minuter av Magnus Betnér på China - Livets ord och han har redan gjort min kväll!!! Underbart!!

/Js

 


2010 - 02 - 21

Ibland är det bra när dagar börjar på botten för då kan den ju bara bli bättre. Och OM min blev! :) Jag har varit så fnissig idag att det är fånigt. Har haft så många skrattattacker inne i fönster nr 20 med Linda idag att jag trodde jag skulle kissa på mig. Hahaha! Är helt slut både fysiskt och psykiskt nu... Men Dieselfönstret blir fint och klart tills kl 10 imorgon och jag har lagat middag ensam så det är okej att man är lite slut.

 

Har även haft ett långt samtal med Fanny som ger mig hopp om framtiden ;D Vi har pratat om vad jag ska hjälpa till med på hennes och Anders bröllop, nämligen dekorationen. Lokalen behöver "pyntas" och dekoreras med tyg, foton, ljus etc. Och sedan behöver vi ju ha en alldeles fantastisk dukning :) Åååå, det här är precis sånt jag älskar. Kommer ta denna uppgift på allra största allvar och rita ritningar och kolla material så snabbt som möjligt! Känns så roligt att jag äntligen kan få visa min familj vad jag är bra på. It's gonna be FAB!!

 

Försöker googla fram fina bilder på precis en sån dukning jag tänker mig... går sådär!

 

Närmast ser jag fram emot Magnus Betnér på China - Livets ord :D

 

/Js


När jag mår skit, vill du ha mig då?

Du är jäkligt fin
Och jag gillar att du ler när jag säger nånting smart
Som om jag faktiskt gjorde nån skillnad

Och du har ganska bra smak
Lite Clash och så nåt med Ebba Grön
Du har småcharmigt stökigt, gör helt okej crêpes
Men en gnutta för mycket av rökelse och te

Men det är nåt du borde veta om
Att jag blivit blåst ja gång på gång
Jag vill ha bevis innan jag öppnar mig
Så jag behöver några svar av dig

Blir du rädd om jag ringer för ofta
Blir det nåt ikväll
Är du smartare än dom flesta
Och är du smarta än mig

Kan du sova när jag börjar snarka
Står du ut hos mig fast det ser ut som skit
Kommer jag att få va mig själv
Kan du ha strumporna på för jag har nagelfobi

Och när jag mår skit, vill du ha mig då
När jag mår skit, vill du ha mig då


Mimikry har fastnat!

 

/Js


En helg har gått

Då har jag precis sjunkit ner i min egen säng igen efter en underbar helg i Dalarna.

 

Vart hos Syster-Fanny med pappa, Tim och Kicki. Vi packade på oss så mycket kläder vi kunde hitta så vi kunde gå ut en promenad och njuta av det fantastiska men mycket kalla vädret.

 

På kvällen kom Mamma, Nora och Anders. Massa prat, skratt och mys! Precis vad som behövdes :)

 


 

Idag har hängt med MimikryPar i Hjärter hela dagen. Och för er som inte vet så är Mimikry ett svenskt punkband med Hjalle och Hevy i spetsen (men där även världens bästa Mia och Anders spelar) och Par i Hjärter är en tatueringsstudio, där till exempel JAG har blivit tatuerad.

 

Jag var med idag för att Mimikry spelar in en ny musikvideo till sin nya låt "Ni får aldrig in mig där". Jag var med och såg till att alla statister kände sig välkomna och visste vad dom skulle göra och sedan hjälpte jag filmaren Lollo med vinklar och att placera ut statisterna, rikta belysning och allt sånt så att det skulle se bra ut. Hoppas på att det kommer bli kanon, ska bli såå kul att se slutresultatet. Videon släpps den 4 mars!!! Don't miss!

 

 

Ännu en helg har gått, ännu en söndagkväll kvar!

 

Tack för en bra helg !

 

/Js


Bio, premiär och en ovärderlig vän

Precis hemkommen från biomys med Maja. Vi såg 127 timmar, en film att rekomendera. Sjukt äcklig och snudd på för läskig för mig (kändes som jag skulle hoppa upp i Majas knä när det började åska) men väldigt spännande :)

 

 

Maja är verkligen helt fantastisk, en riktigt vän! Ser till att jag ALDRIG behöver vara ensam (om jag inte vill det) drar med mig på saker och får mig att skratta ihjääl mitt i allt kaos! :D Helt ovärderlig är vad hon är! <3

 

Hahahaa! LOVELY !

 


 

Dagens fönsterpremiär blev lyckad!! Mitt fönster gick upp i tid, helt klart och jag var faktiskt nöjd! Fick även mail av Mr L'Occitane som hade varit och tittat på det och älskat det, känns underbart :)

 

Så här är alltså mitt första fönster som jag själv har

planerat, designat, skissat upp, köpt in, monterat och dekorerat.

Ni anar inte hur mycket jag har lagt ner på det här!!!!!!!!

 

 

Nu måste jag börja packa för imorgon åker jag direkt hem till pappa för middag och övernattning innan vi åker till Dalarna över helgen :)

 

God Natt !

/Js

 

 


Hard work work

Råkade väl jobba till 20:30 idag också då.. som de kan gå! :P Men jag klagar inte, för fy så kul jag har haft det idag. Har varit inne i mitt fönster som är proppat med lavendel hela dagen, så jag har gått runt och hostat och nyst hela dagen :) Haha! Jag har till och med luktat lavendel. Men det blir såå fint! Och det är så roligt att göra små (massa små) stilleben. Tror nästan att de är lite av min grej ;P Imorgon är det premiär!!! Då går äntligen mitt första egendesignade fönster upp!! WEI!

 

Tiger-fönsterna på Hamngatan kämpade vi med de sista timmarna för att de skulle hinna gå upp ikväll. Och jävlar vad bra de blev. Då känner man att "Ja, de var nog värt de där 2 timmarna jag stod och dammsög heltäckningsmattan på KNÄ" JoAnn, Moa, Kaj och alla bygg-jobbarna har gjort en heelt fantastisk insats! Jag blir verkligen stolt över att få jobba med så duktiga människor! Det är så synd att folk inte ser hur många timmar och slit de ligger bakom varje fönster.

 

Så ett hett tips är att gå och titta in NK:s skyltfönster imorgon, it's gonna be FAB! ;)

 

 

Nu vet jag inte ens om jag orkar duscha.. man blir heeelt slut efter sånna här dagar. Och speciellt eftersom jag inte sov hemma inatt. Sov hos Maja och Robin :) Myys!

 

/Js


Mando, mando, mando !

Slår på tvn och vilka är där?? Det är ett helt jävla program om Mando Diao!!! De här kan ju bara sluta bra va?!

 

Så avrundar dom med God Knows!!!

Dagens bästa tecken... känner mig hoppfull :D

 

 

/Js


Mån 14:e

Idag har jag varit glad över at jag jobbat över.. igen!! :) Kom hem strax efter 21 och började kl 8:30. Långa underbara dag....! Man får sina dimpar och svackor under dagen, men jag var såå glad att kl inte var 17 när jag kom hem så man skulle vara tvungen att slå ihjäl timmarna på något sätt.

 

Dessutom gjorde jag och Linda de vi är bäst på, göra det sjukt snyggt såklart!! :D Vi fick gå upp på avdelningen på DKNY och göra en "A-yta" med några dockor till. Det blev fab och vi hade så roligt! Bra idé där Linda ;P

 

Imorgon är det tillbaka kl 8 igen, men en betydligt kortare dag.. Skönt på ett sätt och jobbigt på ett annat. Men hey, allt kommer samtidigt och nu kan ALLT bra bli bättre :)

 

 


<3

 

Idag är det alla hjärtans dag och NK har vänligen påpekat detta hela dagen genom högtalarna som till och med sitter inne på toaletterna. Så jag har inte kunnat missa det, hur mycket jag än önskar att jag slapp. Men så tänker jag samtidigt att det är en fin dag, en dag då man ska berätta för nära och kära att man tycker om och bryr sig om dom. Jag har varit dålig på att visa det just idag, men mina nära och kära har varit otroliga på att visa mig det. Lovar att jag ska gottgöra det. Ni är bäst och outbytbara <3

 

Nu ska jag sova, har många timmar att ta igen!

 

Morgondagens nyckelord: Ärlighet & Styrka

/Js


You haven't seen the last of me

Har haft en underbar och låång dag på jobbet.. närmare bestämt ett 12tim pass! Men jag har faktiskt inte lidigt en endaste minut. Har fantastiskt roligt och utmanande jobb och underbara arbetskamrater. Vi fick champange idag igen. Vi invigde vår nya fina verkstad och berömet fortsätter trilla in. Känns roligt att få vara en del av Look!





Det är så mycket jobbigt som händer.. och det är väl så, allt kommer på en gång va? Men det brukar ju också vara så att de för mig sig något gott. Den här gången har de fört med sig en insikt om hur otroliga människor jag har runtikring mig! Trodde aldrig att folk skulle bry sig eller ens finnas kvar. Jag är så fruktansvärt tacksam, tacksam för alla samtal, sms och kramar. Även om jag inte alltid svarar ska ni veta att jag är tacksam för vartenda ett av era stöttande ord! Tack ni underbara! Jag hoppas verkligen att ni vet vilka ni är <3


Feeling broken
Barely holding on
But there's just something so strong
Somewhere inside me 
And I am down but I'll get up again 
Don't count me out just yet 

I've been brought down to my knees 
And I've been pushed way past the point of breaking 
But I can take it 
I'll be back
Back on my feet 
This is far from over
You haven't seen the last of me 
You haven't seen the last of me


/Js

HIT ME !

Tänkte fokusera på vad som är bra med den här dagen:

- Jag har hunnit med massa saker på jobbet och har skrattat och kännt mig alldeles lätt på. GRYM DAG!

- Jag har haft Malin hos mig i natt som var som ett slags lugnande/sömnpiller (det är på ett positivt sätt)

- Jag är jättenöjd över min nya väska som är gjord av gamla bildäck :)

- Jag har iaf 1 garanterad varm kram från Micke idag..

- Lyssnar på S&M av Rihanna och Firework av Katy Perry

- Jag känner mig stark och väldigt redo för vad som än kan hända!




SO HIT ME !!

 

/Js


Fab Tuesday?

Måndagkväll! Är helt dagvild, har gått och trott att det är onsdag hela dan idag. Yeye..

 

Imorgon blir det en bra dag! För då ska jag klippa mig, färga ögonfransarna och få brynen noppade och färgade på salong. Fick det i julklapp och nu ska jag äntligen få göra det. Det är verkligen behövligt, min kaluffs är bara ett enda stort svinto. haha! Ååå ska verkligen bli underbart!!

 

(Känns som jag verkligen är värd att skämma bort mig själv lite. För det är en jävla bedrift för mig att inte ha koll på nånting och bara låta det vara så, obestämt, läskigt och ostrukturerat. Det finns inte mycket jag kan göra, jag är helt jävla maktlös. Det enda jag vet är vad jag vill, nu är det upp till högre makter att bestämma vad jag ska jobba med, vem jag får älska och hur allt komer bli...)

 

Och inte nog med det, Malin kommer hit också som ett stöttande ben när mina inte riktigt håller. Det uppskattas :)

 

Nej, nu ska jag sova och vakna upp till en helt fantastisk morgondag!

 

/Js


Pink Lady

Åkte ut till IKEA för att "inte-köpa-nånting" och gick ut därifrån 500spänn fattigare på "lite-smågrejer-bara". Som de brukar vara ungefär. IKEA är duktiga dom..

 

Jag blev nämligen helt kär i deras rosa saker och gick såklart all in (är väl aldrig lagom) och köpte 4 rosa krukor, 5 små blockljus, 2 stora och 36st rosa värmeljus, SÅDÄRJA! :D

 

 

Kommer bli såå fint till allt mitt svarta här hemma :)

 

Måste bara tillägga att när Kalle, Robin och Maja ska hämta upp mig så backar en POLISBIL in i Kalles bil!! Hahah! Var ganska komiskt. Men gick ju lätt och smidigt eftersom poliserna redan var på plats ;)

 

Nu är kusin + vän påväg, perfekt!

 

Ha en bra kväll!

/Js


Fab Sunday

Då var jag hemma från Uppsala och Malin. Roligt att träffa henne igen och få se hur det är att bo i studentkorridor. Speciellt måste jag säga... vet inte om jag själv hade klarat det. :P

 

Nu ska jag snart ta mig till Gullmars för att bli upphämtad av Maja, Robin och Kalle så blir det en liten tur till IKEA.

 

Ikväll får jag finbesök av KusinFrida med vän. :)

 

 

 

 

Underbara söndag, sol ute och fullspäckat schema! mår jag bra :D

 

/Js


Adele

Sometimes it lasts i love,

but sometimes it hurts instead

 

 

/Js


Lördagskul!

Gårdagskvällen blev supermys! Bestod mest av att svepa drink, passa grannens väska, glo på tacky människor och träffa lammköttet ;)

 

Idag har jag bara sovit ut massa och varit och kört ett stenhårt pass på gymmet, överkropp och kondition. Jag, bollarna och vikterna var ett bra team idag :D

 

 

Nu ska jag hoppa i duschen och sedan åka till Malin i Uppsala. Var sådär längesen vi sågs nu igen, så det ska bli kul att få träffa na!

 

 

 

 

/Js


Jorge & Alexa

Okej en här duon har förgyllt min eftermiddag:

 

Typiskt, de funkar inte att bädda in..

HÄR är länken iaf. :D

Bedårande!

 

/Js


Between the minds

Lyssnar på Jack Savoretti - Between the mindsrepeat ett tag och sjunker ner i sängen en snabbis efter jobbet. För snart ska jag börja göra iordning mig igen för att möta upp Maja och Ida för en lättare(?) utgång :)

 

Jävla trevlig kille de här också faktiskt ;P

 

/Js

 


Change of plans !

Åker in till Götgatan för "ett glas någonstans" med Maja, Carro och Emelie. Maja är en av de bättre måste jag säga! :D

 

 

Jon Olsson är en jävla trevlig prick tycker jag!

 

 

/Js

 


Utmanande jobb

Bra dag på jobbet idag, har fått massa gjort!! Både min Bukowskis och L'Occitane kreativa idé och skiss (som är ritat i illustrator) är klara :D L'Occitane skissen är iväg mailad (på engelska) till vår kreativa chef som är hemma i Milano för tillfället så jag hoppas på att få kommentarer av henne till imorgon så jag kan skicka iväg förslaget till kunden så fort som möjligt. För då ska de också godkänna den och seeen kan man börja bygga, köpa in och fixa allting inför fönstret.

 

Helt sjukt att jag håller på med sånt här varje dag. Det är en STOR omställning att kunna sitt jobb som rinnande vatten och ha full kontroll (JC) till att inte kunna "nånting" och vara helt förvirrad. :) Vissa dagar är det helt vidrigt och jag blir helt tokig på att inte ha kontroll. Medan det andra dagar bara känns utmanande. Ibland glömmer man hur snabbt man ändå lär sig...

 

Ikväll ska jag hoppa i säng tidigt och sjunka in i min underbara bok :)

 

/Js


Elin Kling by H&M

Var självklart tvungen att springa in och kika på Elin Klings kollektion för H&M. Sprang in på Hamngatan runt 11 och det var verkligen ingen hysteri, dött vore fel att säga, men det var inte som jag tänkt mig. Trodde det skulle vara kaos!

 

Jag har varit superintresserad av skinnjackan hela tiden. Men jag har kommit på att jag har så många sånna jackor. Så jag tänkte bara gå i för att ha sett det och prova den printade långklänningen. Tänkte att den kanske skulle vara fin till Fannys bröllop i sommar. Men när jag hade på sig den och benet inte syntes i slitsen så såg den bara ut som ett stort hus. Meen, då fastnade jag helt plötsligt för den här!

 

 

 

Inte alls typiskt mig i varken stil (och verkligen INTE) färg. Men jag gillar den så mycket i modellen. Kommer vara såå fin på en brun kropp i sommar med gladiatorliknande skor. Men den kan också vara grym nu med barbent, stora kängor och en skinnjacka, AWSOME!!!

 

/Js


Dagens bästa:

Ringde syster! Hon är bra hon..

 

 

Träffade Maja, pratade, färgade håret och skrattade :) Tack för det Maja, OVÄRDELIGT!

 

 

Köp av ny brun(!!!!) mocka mc-jacka (från zara)

 

Kommer sitta finfint till jeansshorts, bruna ben och vit blus i sommar :)

 

 

En dag i taget, ge mig en dag till så ska jag nog klara den med !!!

 

/Js


RSS 2.0