Last night

Superkul att träffa Issi! Vi gick till Trädgårn ganska tidigt, mysigt ställe verkligen! Senare gick vi hem till en kille som bodde i skrapan där Anna och Sasha var :) Hann bara vara där ett kort tag för sen skulle jag med på "värsta 25-års festen" i Trollbäcken. Synd att typ 15 pers dragit precis innan vi kom... Så de va bara och vänta på första bästa buss tillbaka till stan igen.
Sjukt onödig tripp! Men gillar kvällen ändå :D


Imorse var klockan ställd (sååå duktig) så jag hinner med alla mina förpliktelser idag. Kl 14 ska jag på födelsedagskalas för Kicki som fyller år imorgon :) MYS!
/Js

Mot Trädgårn

Utgångskväll igår blev nattbio (Baksmällan II). Ska nog inte göras om ("kan alla bara håll käften!!!") Men filmen var iaf sjukt kul! :D

 

Nu ska jag hem till Issi för att sen möta upp Anno (tror jag :P) på Trädgårn. MYS!

 

 

Var in på JC idag och fick äntligen träffa Matilda!!!! :D Såå roligt! Och vi har sååå mycket att catcha upp.. kan bli en sen kväll på måndag ;P WEI!

 

/Js


Förklaringen ger nya tankar

Jag fick en motivationsförklaring på mailen av min kära moster, vilken service va!

 

"Motivation betyder: att röra sig. Det byter att man rör sig från en punkt till en annan punkt. Så som var står jag idag och vart vill jag gå."

Såå.. då gäller det bara att ta reda på vart jag står nu, (kan vara en bra början) och så måste jag ju också klura ut vart jag vill gå och komma fram till.. Och om man vet vart man vill men inte "får" nå dit då? Måste man komma på ett nytt mål då? Hmm.. ommotivation eller tvångsmotivation, finns det något som heter så? Och hur funkar de?

 

Hahaha!

 


 

Den här helgen kommer iaf bli alldeles suuper! Imorgon blir det utgång med världens bästa Majsa, på lördag kommer storasyster hit och på söndag är det styvmorskalas :) WEEI!

 

Nighti!

/Js


Ballemys!

Kom hem, gick ut på balkongen, satte mig i min lilla solstol och läste lite bok, slumrade till, vaknade. Gick in och lagade mat till hög musik. Tog med mig musiken och maten ut på balkongen och åt en jättegod middag i stekande sol. Nu har jag bytt ut maten mot datorn och sitter och funderar över ordet motivation...

 

Vad står motivation för och hur fixar man ny sådan? Motivation har alltid varit min starka sida. Jag har alltid haft tydliga mål, vet vad jag vill komma även om de ser mörkt ut. Men nu har jag helt plötsligt tappat motivationen.. vet inte ens vad ordet står för längre. De här måste kollas upp.. Återkommer om jag hittar något vettigt svar :)

Lax, matvete (favorit), varma grönsaker i pesto/dill och keso... JAM!

 

/Js


365 Days

Har blivit helt förälskad i en blogg! 365 days heter den och är kanal 5 nya mode/foto-blogg. Jag älskar hur de jobbar med de traditionella outfitbilderna, får de att se intressanta och inspirerande ut och som tagna ur vilket modemagasin som helst. Bloggen drivs av två syskon som älskar foto och vintage.

 

Ett mycket roligare, mer inspirerande och kreativt sett att visa produkter i en blogg på!

 

/Js


Pizzeria i världsklass??

Man skulle kunna tro att jag jobbar på en pizzeria. Men nej då, jag har bara följt upp NKs tema med gåvor på kundkors. Inga konstigheter! :)

 

 

Ikväll har jag varit hos Meshan och Carina där mamma också var. MYS! Fick massa matlagningstips av Meshan och pratade bröllopsoutfits med Mamma och Carina :)

 

Nu ska jag sova så ja kan sköta mig bättre imorgon!

 

/Js


Natten i lördags

Tänkte bjuda på lite bilder från i lördagskväll då jag var på klubben Natten. (Klubben som bara spelade powerballader hela kvällen.) Var lite skeptisk innan och trodde att jag skulle bli deppig av låtarna. Men det var helt tvärtom-effekt, blev aspeppad och stod och skrek med i varenda låt med en fantastisk inlevelse! Hahahaha! Lokalen (färgfabriken) var grym och fullpackad med skönt folk :) Lyckat helt enkelt!

 

Mötte först upp denna snygging och gick hem till Linus

Linus och Josefin agerar DJs, tippar på att Linus satte på Single Ladies..? ;P

Vi fick påhälsning av nån i fönstret som antagligen tyckte att vi sjöng fantastiskt :)

I taxin hamnade jag mittemot självaste Lady Gaga som körde Pokerface live

Stämmning!!!

Härligt att gå ut från klubben och solen är påväg upp :)

 

Absolut något jag vill gå på igen!!!

 

/Js


Sliten efter kalas

Direkt från Möhippefrukost till Kalas för älskade lillebror som blir 9år idag.

 

Felix är ju heelt underbar...

 

Nu kan jag tala om att jag känner mig rejäält sliten. Hoppas på att hinna med en liten powernap här innan jag måste börja göra iordning mig för att hinna till Linus klockan 8. För ikväll blir det Natten, en klubb där de bara spelar ballader en hel kväll... kan bli mycket intressant! :P Kanske kan få bli en och annan mellanstadietryckare, haha!

 

 

 

/Js


Hippt att möa!

Igår hade vi äntligen MÖHIPPA för Syster!!! Sååå himla roligt :D Kom fram till att alla borde gifta sig så man kan ha fler sånna här trevliga tillställningar :P

 

Det började redan i Falun på Fannys jobb där Dalfolket stormade hennes musiklektion och rövade iväg henne till Sthlm.

 

Här mötte resten upp i en källarlokal där det var Skrattmeditation och pool bokat. Sjuuukt kul, speciellt och något utöver det vanliga kan man väl säga... Hade huvudvärk efteråt pga allt skrattande, underbart!!

 

Så blev det bad, bastu och mys såklart :)

 

Hem till Christine där kocken lagat en helt fantastisk middag

 

Så blev det massa skratt och endel gråt. Precis som de ska vara!

Resten av kvällen håller vi nog för oss själva ;P

 

En fantastisk kväll för en fantastisk brud!! <3

 

 

/Js


Cheer up!

En av de sämsta dagarna. Men ibland blir de så.. ska försöka lämna den bakom mig nu och se att de kommer bli en underbar morgondag! Vände dagen lite iaf när jag rinde mamma och träffade Martina och Maja.

 

Låt aldrig dina snedsteg förstöra för dina framsteg! :D

Josefin är iaf söt med allt sitt förbannade papper :P

/Js


LDN

ÄNTLIGEN BOKAT!!!!

LONDON HAVE YOU MISSED ME ??!!

 

 

Får med mig Linda som också hade sjuka Londonbehov (trots att hon va där i april...). Vi ska bara shoppa shoppa shoppa shoppa shoppa!!!! WEEII! :D Underbart att ha något att se fram emot.

 

 

/Js

 

 


Kan Dee - paket

YEEEY! Vad glad man blev när paketet från Kan Dee hade kommit under dagen :)

 

FIGHTING FOR PEACE IS LIKA FUCKING FOR VIRGINITY

 

/Js


Hvar - CHECK !

Igår hade jag finfrämmande av Maja, Carro och Emelie, ligan som ska till Hvar-Kroatien i sommar :D WEEI!! Igår bokade vi resan efter myyyyyyyyyycket om och men! Datorn ville inte under några omständigheter sammarbeta med oss. Efter att priset höjts typ 40elva gånger så kom vi aldrig längre än till som bäst sista sidan. Trots att vi provade på fleeera olika bolag. Men.... efter 2 timmar gick det igenom :D Så nu är de klart å betart!

 

Vi har redan börjat spåna på låtar vi ska ha på vår Kroatien-playlist, haha! Jag tycker iaf Like a Snake är klart GIVEN ;P hahahahaa!!

 

Längtar, längtar, längtar !!!

/Js


Kan Dee Drawings

Har fastnat helt på Kan Dee Drawings blogg! Älskar hennes konst sen innan men de va längesen jag var inne på bloggen. Men nu har jag "catchat up" rejält och hunnit beställa en t-shirt :) Kunde inte låta bli. Är så sjukt svag för bra texterkläder, som gatukonst, på konst överhuvudtaget och på min egen hud såklart ;D

 

Gå in här: http://kandeeshop.se/ och beställ du också! Nu har hon även ett litet sortiment för karlarna Skulle kunna göra av med alla mina besparingar där men jag vill spara liite nu när det antagligen blir en London-resa inom kort ;P

 

 

/Js


Lite mer frihet

Skönt! Har varit ute och powerwalkat (jaja.. jag råkade springa ibland) runt Reimersholme. Jättemysig väg verkligen! Jag hade glömt bort hur skönt det är att plugga in musik (idag blev det sommarplågor 2011) i öronen och bara , snabbt och i takt till musiken :) Renande och befriande på något sätt!!

 

 

När jag kom hem gjorde jag en goood lunch! Carina lärde mig igår hur man kunde göra varma grönsaker på ett godare sätt, med buljong. Kände mig som värsta mästerkocken, haha, (de tar sig iaf)! Till det hade jag matvete (min nya passion) och lax :) YUM!

 

/Js


Familjen Taikon

God härlig söndagsmorgon :)

 

Igår var jag med Meshan och Carina hel dan och kvällen. Det började med att Carina kom hem hit för att vi skulle hjälpas åt att köra alla deras grejer som står på min balkong, hem till Mariabacken. Det var endeeel om man säger så och det vägde bly! Den största typ järntrappan gick ju såklart inte in i min minihiss så det var bara att släpa ner aset 5 våningar. Hahahaa!

 

När allt var nersläpat ringde Carina en taxi, en kombi. Chaffisen var väldigt spektisk men hjälpsam när vi visade vår "lilla" last. Men vi fick iaf in allt i bilen, jag och Carina fick dock inte plats. Så taxin körde i förväg medan vi sprang och tog tunnelbanan och mötte sedan upp taxin utanför borten på Mariatorget. Så var det bara att göra om samma procedur läängst upp :)

 

 

Ser ju verkligen inte ut att vara lika tungt och mycket här på bilden som de faktiskt va! :P

 

Kommer bli så himla fint på deras lilla takterass

 

Skakis av att titta ner...

 

kvällen tittade vi på heeela Eurovision! Jag som egentligen är sjukt ointresserad och oinsatt bestämde mig för att om vi ska se de här så är det ju roligast om man går all in. Så vi satte betyg på alla bidragen på en skala från 1-5. Bidraget som vann gav vi allihopa en 2:a och sa att det var en typisk sån låt som man inte lägger på minnet och är bara intetsägande. Så går skiten och VINNER???!!! Jaja.. är ju mer en politisk tävling ändå, så de är inte så mycket att göra åt saken. Och vem skämdes inte när vinnarna skulle sjunga sitt bidrag en gång till?? hahahah!! vilket skämt!

 

/Js


En fredag på Le Rouge

Igår kom Malin hit :) Vi (jag Malin och Maja) gick först på BIO och såg The Kings Speech. Jag ha velat sett den länge, men kunde inte hålla upp ögonen öppna på bion! INTE okej att somna när man är på bio, det visade också Maja tydligt igår, hahaha! Men det gick verkligen inte. Jag tyckte ändå om filmen, kanske lite långtråkig, men en väldigt fin film :)

 

Efter min lilla powernap där kände jag mig piggare och vi åkte in till Gamla stan för att hälsa på Scheeles (Malins pojkväns) kompis Johan. Kan ju säga att de var en upplevelse att få se hans lägenhet. FY FAAN vilken våning! Det är sånt man bara kan drömma om! :)

 

Vi tog med oss grabbarna och gick till Le Rouge. Jag hade aldrig varit där men älskade stället på en gång! Det kändes lite som man kom in bakom kulisserna på Moulin Rouge :) Blandat folk och lika blandad musik, underbart! Det var inte sista gången jag gick dit. Tog inga kort, dumt! Hittade några iaf..

 

 

 

Idag ska jag nog träffa Carina och bära lite grejer till Mariatorget.

 

/Js


TACK !

Går och lägger mig med svullna ögon och ett dunkande huvud. Men hjärtat har fyllts av kärlek från personer som bryr sig riktigt. Finns inget finare eller viktigare än riktiga vänner och familj. TACK!

 

/Js


Pepp?

Kom igen kom igen.... PEEEEEEEEEEPP !!!

 

Har gått en minimatlagningskurs idag iaf :) Vi lagade kyckling i ugn med ädelost, soja och basilika. Superenkelt och jättegott. Så har jag varit på avlappning. Somnar jäämt! Så dom får alltid gå och väcka mig för jag vaknar inte när alla andra börjar plocka ihop, haha! Tror visst jag behövde det.

 

Nu ska jag ta en låååååång dusch och fortsätta peppa mig själv med alldeles för hög underbar musik som överröstar alla tankar som försöker tränga sig igenom.



Kan ingen komma och laga mat till mig?!
Orkar inte själv ikväll!!!

 

/Js

 

PS. är inte arg länge, har kommit på vad jag är och arg är fel o vara, förlåt

 


Aldrig mer

 

Litar aldrig på någon, säkrast så..

Så tror man det blir annorlunda

tills man krossas igen.. flera gånger om

Jag litar aldrig mer på någon

värd så mycket mer...

 

/Js


Pliiing

Juuuust de!! WOHOOOOO!!!

 

Kom precis på att jag råkade slinka in i en äffär innan jag skulle hem och råkade få med mig en orange klänning och en byx(shorts)dress!! Kanske lite otypiskt mig.. båda två! Men fina iaf :D

 

Nu blev jag ju alldeles alldeles superglad!! WIIHOOO!! :D

 

/Js


Ballemiddag

 

Har haft en jätteskön eftermiddag/kväll för mig själv. Lagade mat direkt när jag kom hem och dukade upp på balkongen där solens strålar precis nått. Satt och åt i bara bikini och solglasögon. När jag ätit upp flyttade jag mig ner till solstolen och läste lite bok. Såå skönt! Såhär kan de få vara varje dag nu. Underbara sol! Fattar inte hur man kan bli så glad av den varje år :)

 

Råkade somna på sängen när jag kom in.. sov i två timmar! Lite trött... det är hårt att vara på jobbet en hel dag. ;P

 

Nu ska jag lyssna på Maggio så jag blir alldeles glad i kroppen innan jag sover.

 

/Js


Fab söndag

Extremt skön söndag! Solen har stekt på mig och Maja i Tanto flera timmar, enda tills jag blev för rastlös. Då tog vi oss en promenad längst vattnet till skanstull och tog en glass :) MYYYYS! Hann med en lunch på Ho's också, helt sjukt att det alltid, verkligen alltid är mycket folk där.. men så är de ju stockholms bästa också :D

 

 

Nu ska jag packa väskan för att åka till pappa som inte är hemma, men ska dit för att hänga med Maja, Angelica och lille Tim så han sliper vara ensam såklart. :)

 

Ååå vilken faaaaab söndag!!

 

/Js


Lördagsshake

Hade en bra lördag :D Vaknde hos pappa och följde med och tittade på Alex fotbollsmatch. Längesen man tittade på fotboll nu. Tycker det är lite krångligt när måsarna flyger så lågt... blandas ju lätt ihop med bollen... ;)

 

På kvällen kom Maja och Emelie hit och myste, pratade och dansade till gammal nostalgi innan det va dags för utgång. Tre sjukt oplanerade tjejer klev av på Östermalmstorg och hade ingen aning om vart dom skulle ta vägen. Som från ingenstans står plötsligt biljetten till gratis inträde och vip-rumCollage framför oss. Sådärja! Kanske inte förstahandsvalet, men det var helt okej. Bra musik iaf och de behövs ju inte så mycket mer för att kunna shakea :P

 

Sjukt stolt över att jag lyckades sova till 10:30!! Kommer inte ihåg när de hände senast, haha!

 

Nu ska jag parvla mig upp och möta upp Maja för lite stek i Tanto (sjukt fult namn).

 

/Js


+++







Inga kläder

Jävla skitdag som kan dra åt helvete!!

 

SÅ, nu glömmer vi den och ser fram emot en ny dag imorgon! (Kom ihåg till mig själv: Ha inte värmefilten9an, då kommer du få mer av dina värmeutslag på magen som du upptäckte idag!!)

 

Har lyssnat på Veronica Maggios album hela dan, fantastiskt! :)

 

Visst du kan klippa dig skaffa en annan tjej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det

Visst du kan skratta och låtsas som ingenting
Men jag vet allt om dig för du har varit min
Du är nån annan nu i och för sig
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

 

/Js


London, NU, NU, NU !!

OKEEJ! Har verkliigen ett EXTREEMT behov av att åka till London! Jag bara ska göra det! Har helt ställt in mig på det nu.. vet inte riktigt när eller med vem, men det ska kollas upp ;P För såhär Londonshoppingsugen var det längesen jag var och då måste man bara åka dit!!!

 

 

Portobellomarket <3

Heeelt fantastiskt! :D

 

AAAAH! Måste kolla upp flyg o boende NU! Orkar inte vänta, vill åka imorgon typ!!!

 


 

Ikväll ska jag och Maja hem till Ida och Lina för att säga hej då till Lina som åker till Japan i 1år! :) MYS!

 

 

/Js


It's hard to be nice if you don't feel comfortable

WEI! Vilken bra och skön mjukstart :) Alla är så snälla! Men jag var illamående hela dan... går nog över tills imorgon.

 

Gick till Marc Jacobs-butiken direkt efter jobbet (å vad härligt de känns att säga det). Har lämnat in mitt armband som gick sönder. Det gick inte att laga!!!! :'( Mitt älskade armband som jag älskade mest av allt i hela världen där ett tag har alltså blivit reklamerat... Kände mig lite ledsen (och rik) så jag var tvungen att gå in på Urban Outfitters. Skulle jag aldrig ha gjort! Påminn mig om att aldrig mer gå in där, det finns för mycket snygga grejer som jag bara MÅSTE ha!!

 

Ikväll kommer Majsan hit. Hon behövde en supergod middag och Tacos blev (inte helt oväntat) beställt ;) Söt!

 

 

 

/Js


+++

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." 
Marilyn Monroe
Imorgon är det en dag jag egentligen längtat efter i över 5 veckor, men som nu när den snart är här känns väldigt skrämmande. Det var Jessicas tur idag, undrar hur det har gått... hoppas det gick super och att det går lika bra för mig imorgon :)
/Js

Skinny Love

Blev påminnd om en gammal kärlek igår, Bon Iver. Nu spelas For Emma, Forever Ago-albumet hett här hemma.

 

 

 

 

Underbart !

 

 

Skön snubbe gör en cover på Bon Ivers Skinny Love

 

 

/Js


Valborg

Igår va det valborg... Kanske mest en ursäkt för att festa, men egentligen som vilken lördag som helst (om man inte befinner sig i Uppsala). Jag var i Trollbäckengrillmiddag. Vi koncentrerar oss på det som var bra och säger att de var en jättegod och trevlig middag och att jag och (Emelies) Robin vann TP! YES!!! :D haha!

 

Ungefär här lämnar vi denna valborg!

 

/Js


RSS 2.0