Gertrude Stein Gertrude Stein Gertrude Stein

Yepp, tog mig i kragen, bestämde mig för att inte vara sjuk mer och tog mig till Stadsteatern för att se Gertrude Stein Gertrude Stein Gertrude Stein tillsammans med mamma. Och OJ vad glad jag är att jag gjorde det. Riktigt bra monolog-pjäs.
.
Med en mycket enkel scenografi och endast Gunilla Röör på scen lyckades hon med hjälp av ett speciellt och fantastiskt sätt att "sjunga" när hon pratade berätta Gertrude Steins liv med konsten i Paris. Språket var så imponerande! Men kunde inte låta bli att fundera på hur många gånger de fått lacka de där golvet och väggarna och vad de använt för färg för att få det att nästan likna en gammal jympasal... fast fräsch.. ;P
.
.
Gunilla Röör
.
Den riktiga Gertrude Stein framför Picassos porträtt av henne.
.
Imorgon är det jag som släpar mig till jobbet och alldeles frisk inför kvällens konsert, !
.
/Js

En speciell BeautyQueen

Okej, det här får mig på myyyycket bättre humör! HAHAHAA!!!
.
Vem är hon??
.
/Js

Tristess

ÅÅÅÅ, vill vill vill inte vara sjuk mer! Har såå tråkigt. Kan varken röra mig ur sängen, tända några lampor eller läsa bok. Huvudet och ögonen sprängs! GAAAH!!
.
Mitt tidsfördriv just nu är att försöka hitta en lösning till familjens flybiljetter till Barcelona som blivit förlorade i och med Spanairs konkurs. Finns liksom inte att vi inte kommer iväg!!
.
Samtidigt lyssnar jag in mig på Gavin DeGraws två senaste album. Har liksom missat dem och det är ju alltid roligare om man kan gorma med när man går på konsert. Ska ju nämligen se honom på Annexet imorgon. Hoppas på att vara helt frisk då!! (lycka till)
.
Jag har väl stannat i Gavin-tid här ungefär.
Såg honom en gång för... 3år sen, kommer inte ihåg så mycket från den konserten så de ska bli kul att se honom igen.
.
.
/Js

Sjuk ...

Ja, man har väl lärt känna sin kropp ganska bra på de här åren. Visste igår att jag skulle vakna med feber och halsfluss. Vaknade inatt av att jag grät för att jag inte kunde svälja, JIPPI! Har legat i sängen och sovit och tittat på Skilda Världar hela dagen, funderar på att gå upp, ta mig ut i friska luften och handla lite sushi. Schit, är helt utslagen. Kom inte ihåg att det va såhär det kändes att vara sjuk. Ursäkta att jag är så sjukt negativ... halsen har faktiskt blivit betydligt bättre och jag håller tummarna för att jag ska slippa åka till farbror doktorn.
.
Nej, nu ska jag ta mig upp, har ju ändå tittat klart på hela Skilda Världar-boxen. Någon som är sugen på att langa hit volym 2??
.
.
/Js

Timmiboy !!

ÄNTLIGEN fick jag också se Alvin och gänget 3 på bio. Skulle kännas tråkigt att vara tvungen att hyra den eftersom jag sett både ettan och tvåan på bio. Hahaha! Tur att man har en lillbrorsa9år som man kan skylla på... ;P Filmen var såklart fantastisk, lite jobbigt att alla barn inte kan hålla tyst eller igen munnen när de smaskar i sig diverse götta under bion bara, haha! Smällar man får ta.
.
Är de okej att jag grinade och blev på världens partymoodet när jag såg denna??
Tveksamt va...
.
Igår blev Viktor kvar här hela kvällen tills Tim och Maja kom, då gick vi ut och käkade och hade en riktig göttekväll :) Tim är kär i Viktor, har pratat om honom hela dagen (surprise) Och rusar utan förvarning in på JC när han såg att Viktor var där inne, hahah! SÖÖT!
.
<3
.
Nu ska jag vila... eller det hinner jag inte, för det är jobb som gäller ikväll. Ska ta ner Nike-fasaden. Ja menar, den har ju varit uppe i 1,5 vecka nu, dags att byta! :)
.
Somnar nog ovaggat ikväll... behöver fortfarande ta igen mig från i fredags.
.
/Js

En bättre fredag

Bra kväll igår!! Trodde att vi lärde oss från förra helgen att man blir helt förstörd av att komma hem efter 05:00 en utekväll, minnet är bra men kort! Fast... det är ju faktiskt värt det :)
.
Hade Angelica och Carro här tidigare igår för att spräcka Carros oskuldHo's. YAM! Sen kom Maja hit och vi bytte mjukisbyxorna mot klackarna och taggade om. Fattar inte hur jag lyckas bli så taggad efter att ha varit helt dassig en hel kväll innan. Bra egenskap!
.
Så bar det av in mot stan där vi avverkade flera olika ställen och ja.. sådär. Så, inget mer med det! Kul ikväll iaf! :)
.
Nu är Viktor påväg hit, ska få i oss lite mat tillsammans. Ikväll kommer världens bästa lillebrorsa hit och ska sova över. GUUUUULLII!!! :D Ska bli såå mysigt!
.
.
/Js

05:15

Vad vill folk med att börja starta knarkdiskussion i tunnelbanan efter 5 på natten?? Hejdå, verkligen!!


Trendland

Jag har blivit kär i en hemsida:
inspiration
Nu ska jag hem till Carina med 65 andra tjejer för att kolla in en sjukt snygg vårkollektion... intressant!
/Js

Sjuk blogg

Bloggen mår inte riktigt bra och vill inte riktigt samarbeta. Tur att livet är på andra tankar och rullar på fantastiskt. Har hittat massa inspiration idag på jobbet, fikat på Fåtöljen och så längtar jag supermycket efter Peace & Love i sommar :) Bra dag helt enkelt! Återkommer med mer när jag kan uppdatera med bilder. /Js

+++

Stämplar ut...

Skilda världar

PERFEKT tidsfördriv denna söndag:
.
/Js

En bättre lördag

Gillar att jag och Maja planerar nästa utgång när vi kom hem från krogen för mindre än 12tim sen. Blev lite sent igår... men ooo så trevligt :) Ganska obloggbar kväll och helt utan bilder. Så den här lördagen behåller jag för mig själv.
.
Nu ska jag snart hem till mamma och bli lite ompysslad, LYX!
.
/Js

Nike Skyltningen

Nu har jag tagit några bilder på Nike-fasaden. Blev inte så bra bilder eftersom jag inte lärt mig nya Nikon-kameran, kommer en riktig fotograf och tar mycket bättre bilder senare. Men här ser ni iaf lite hur de ser ut. Men de här är bara för er som inte bor i Sthlm, för ni andra borde faktiskt gå förbi och titta, adressen är NK, Hamngatan ;)
.
.
.
.
.
.
Tusen tack till alla som hjälpt till och gjort min första egna fasad precis så som jag tänkt mig :)
.
.
/Js

Bra vecka

God morgon lördag (redan). Vilket underbart slut på veckan. Hade en fantastisk kväll på NK AwardsBerns. Massa trevligt folk, dans, kram av MP, Riche och frieri av Kicken... haha!
.
På torsdagen var jag ute på Formex-mässan för att finna lite inspiration. Det var enormt stort och mycket samma sak. Letade efter något inovativt, något som inte är shabby chic eller robust trä/betong. Det mesta ser nämligen ut så, men om man verkligen tittar kan man hitta små guldkorn. Jag fastnade mest för en snygg streckad linje, ett bord med höga smala ben och en ihopsättning av flera ramar. Jag tycker det mest  är intressant att se hur varje varumärke presenterar sig i sin monter, själva prylarna bryr jag mig inte så mycket om, det mesta har man sett förr.
.
Josefin gick igång på mattorna
.
Igår blev en sämre eftermiddag räddad av att jag var jag på middag med Carro och Emelie hos Maja och ikväll kommer Malin. Var längesen vi gick ut ihop, så ikväll blire ALL IN!!! :D Brukar ju bara bli så när vi går ut...
.
Sist såg de ut såhär:
/Js

+++

Jag är nog den starkaste jag känner!!!!
I'M TATAAAANIUUUUUUUM !!! :D
/Js

NIKE - CHECK

NIKE FASADEN ÄR UPPE!!!! Äntligen! Känslan av att bara få det helt klart är obeskrivligt skön, lättnad! Och jag är faktiskt nöjd över resultatet men mest för att jag klarade av att få ihop en egen fasad :D Är också nöjd över att Nike från Holland var här i morse, tog mig i hand och tackade för ett fantastiskt jobb. Ska ta lite bilder och visa sen.

 

Gick hem tidigare idag, ver helt urpumpad. Önskar att jag kunde säga att jag tog en powernap eller att jag hade läst i den nya ELLE som damp ner i brevlådan idag, men jag gick och körde ett träningspass istället. Skönt nu efteråt iaf. Nu måste jag skynda och duscha och piffa. Ikväll är det NK AwardsBerns.

 

 

/Js


1 år på LOOK

GRATTIS TILL MIG SJÄLV!!!

 

Idag är det precis 1 år sedan jag började på LOOK. Ganska roligt att jag idag blev klar med mitt största projekt som kommer att synas på Hamngatans sex fönster imorgon :) Har varit ett så sjukt lärorikt och fantastiskt år att jag inte ens vet var jag ska börja. Mycket för att vi, klyschigt nog, är den familj vi är. Utan dom hade jag aldrig klarat all påfrestning, prestationstvånget och utmaningarna detta år har bjudit på.

 

Världens största tack till världens bästa medarbetare!

 

 

/Js


L.R

Fastnat vid Lisa Rinnevuos blogg igen <3
/Js

Att planera att vara spontan

Ibland tycker jag att de känns som om man har två jobb. Ett som är de riktiga jobbet och det andra är det jobb som krävs för att livet ska gå ihop. Som att handla mat, städa, träffa kompisar, ringa/smsa, gå ärenden, tvätta, diska, läsa bok och ja, allt annat man skulle vilja hinna med en dag efter jobb nr 1. Men ibland är det svårt och också tråkigt att se sitt privatliv som en syssla som man liksom måste utföra. Jag vill inte låta negativ, för jag älskar båda mina jobb, men ibland blir man bara helt slut!!

 

För att undvika att jag går sönder är jag en sån person som måste planera det mesta. Jag brukar alltid planera hur hela min vecka ska se ut, i stort iaf. Men kan också planera exakta dagar och tider för när jag ska vara "spontan", haha! Jag vill ju hinna med det också men för att hinna med det så måste jag ju ha någon fri tid att kunna vara spontan på. Annars är det mest fullbokat. Bokat för mig kan också vara att bara vara hemma en hel kväll och hinna varva ner. :) Men det tåls också att planera in annars proppas det upp med massa annat roligt som jag inte kan säga nej till om jag inte har något planerat eftersom jag gärna hänger med på allt. (det mest absurda jag brukar planera är när, under matlagningen, jag ska hinna kissa för att det ska bli så effektivt som möjligt.... jag vet...)

 

Ikväll är en sån kväll som jag har planerat in för att laga god mat, lyssna på bra musik, göra övning, hinna slappa framför tvn och läsa bok. Om jag inte fick mina egna kvällar skulle jag rasa fullständigt.

 

 

 

 

/Js


Lugnt och skönt

YES! Lyckades få till en lugn helg även om de såg ut som de skulle bli som vanligt :P Hade Kicki hos mig igår för en myskväll. Idag har jag och Maja gått en promenad kring Djurgården (försökte hitta snabbast möjliga väg eftersom låren frös till is efter 5min) gick sedan in och värmde oss på Kulturhusets toppvåning med en kopp te.
.
.
Kvällens planer på utgång bangades och jag har istället avnjutit en god middag hos far med hela familjen :) Angelica ska ju vara proffs i Alperna imorgon så vi ville väl säga hejdå och lycka till.
.
.
YES till en lugn helg :D
.
.
/Js

Målamålamåla

God härlig fredagkväll!!
Är så nöjd att jag jobbade över lite idag, så jag slipper åka in och jobba i helgen :) Wie! Har ägnat eftermiddagen åt att måla jympasalsränder på ett lackat trägolv, mys!
Ser ut såhär och kommer hem till ett trapphus som ser ut såhär... jag trodde jag hade stämplat ut?!!
/Js

Adele medley

De får va hur töntigt som helst, älskar de ändå!

 

 

 

Kan man gå och sova innan kl 8? Är heelt slutkörd, fattar inte varför!! Eller jo... jag vet precis varför, men vet inte varför jag blir så slut av det. Tycker jag kan sluta upp att bli så slut av det nu. Okej, vi släpper det. God natt!

 

/Js


Min personlighetstyp

Gjorde ett bra personlighetstestjobbsafari.se. Fick en lång predikan om hur jag är som person, det mesta stämde rörande bra. Här är den sammanfattningen testet gjorde av mig:

 

 

Din persontyp: ENFJ

"Fokus på att uppmuntra andra till att skapa samförstånd"

ENFJ-typer är ofta bra på att kommunicera och planera, med fokus på att främja utveckling för andra utifrån en respekt för deras känslor och behov. De har ofta en hög energinivå och försöker med entusiasm och charm att motivera andra omkring sig till att arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål. Deras intuition och inlevelseförmåga ger dem förmågan att kunna motivera andra till att utveckla sin potential.

För ENFJ:er är det därför viktigt att organisationen eller företaget är strukturerat och välorganiserat, men bara så mycket att det finns utrymme för uppmuntran och nytänkande. Ofta hittar man ENFJ-personer i jobb där de kan använda sin naturliga entusiasm och charm till att motivera människor omkring sig till att nå sina mål. Därför hittar man dem ofta i ledande ställningar, både i den offentliga och privata sektorn, där de kan motivera personer omkring sig till att skapa produktiva lösningar.

Följande kända personer har persontypen ENFJ: Mikhael Gorbachev, Margaret Mead, Oprah Winfrey




En gammal stadsman från Sovjet, en kulturantropolog och en talkshow-drottning...


Gör testet HÄR du med, stämde så bra!


/Js




Mitt år 2011 - slutet som bara är en början

Då har vi kommit till den sista delen av år 2011, hösten! Kanske inte är jättekronologiskt här men... tycker vi börjar med en sjukt bra kväll:

 

Helgen efter den mycket fantastiska kräftskivan på Torö samlades största delen av gänget igen för att ha en galen kväll tillsammans med Axwell i Frihamnen.

 

Det var under denna sensommar/höst som jag upptäckte hur underbar min balkong är och fick lov att lära mig gilla te. Blev många mysiga kvällar med tända ljus, te och trevligt sällskap, med bland annat dessa underbaringar :)

 

2011 var inte året då Meshan och Carina gifte sig, men efter det är ett så fruktansvärt vackert foto på dem måste jag lägga upp det iaf. För det var nämligen år 2011 som de flyttade från slussen till Mariatorgets takvåning. Det betyder en tunnelbanestation närmare men måånga fler besök. Har varit så mysigt att hänga på 1c under året.

 

Blev endel festliga kvällar under hösten också.

 

Mitt i allt jobbkaos har jag och Linda för mycket Londoncravings för att vi ska kunna motstå en resa till detta år. Så under hösten hann vi med en sväng till London igen. Lika fantastiskt som i våras! Fick till och med träffa en efterlängtad Danko som jag inte sett på över 3år!!! Mycket nöje!

 

Efter mycket jobb, fest och sjuka utmaningar behövdes verkligen en tripp till landet för brasmys och svampplockning.

 

 

 

Så var det dags för en sån där magisk kväll igen, det var Maria Mena som bjöd på en intim spelning på Södra Teatern.

 

2011 var året då min mamma flyttade tillbaka till sin stad där hon är uppväxt. Kan inte beskriva hur glad jag är över att det är i den stad som jag är gift med, Stockholm. Underbart att efter 4,5år ha mamma nära igen.

 

 

 


 

 

 

Det har hänt så mycket mer, endel för privat och endel kan man bra inte ta med för då skulle jag kunna hålla på en evighet. Men ett år har iaf gått, ett sjukt händelserikt år, 2011 är ett år jag aldrig någonsin kommer kunna glömma, på många sätt.

 

Tackar och bockar alla fantastiska människor som gjort mitt år till oförglömligt på ett bra sätt istället för dåligt! <3

 

 

2011 var året då jag...
...lärde mig säga NEJ
...lärde mig festa till kl 5 spiknykter och ändå ha lika kul
...åkte på min första tjejresa utomlands
...fick mitt drömjobb
...har njutit av att vara singel
...lärde mig äta banan utan sked och ha mjölk på gröten

...jobbat arslet av mig
...blev en helt ny människa, Josephine från 2010 är snart ett minne blott!


 

Den här bilden representerar mitt år 2011:

 

Dessa låtar(texter) representerar mitt år 2011:

 


 

/Js


Dag 2 på Fåtöljen

Behövde väl inte vänta så länge, fick tre timmars mys på Fåtöljen idag med, haha! Men denna gång med Roomie, så längesen vi sågs, hade glömt hur hon såg ut. Får inte upprepas! Ska försöka klämma mig in i hennes vårschema... ;P

 

 

Nu ska jag sova, tidigt! Tröött....

 

Justde.. sista delen på Mitt år 2011 kommer nog upp ikväll också :)

Uppdaterat: Orkar inte ikväll, bli ganska imorgon alldeles.för.trött...

 

/Js


You're the Storm

Mysfika med Issi i tre timmar på Fåtöljen gör jag gärna om, fyfabian vad bra vi är :D

 

Nu har jag göttat ner mig under lurvfilten och är lite nostalgisk när jag lyssnar på The Cardigans Long Gone Before Daylight-album. Påminner mig mitt gula rum som vi målade med orangea penseldrag. Det var egentligen Fanny som lyssnade på The Cardigans, men eftersom hon är min storasyster och för att jag trodde att hon var musikalisk när jag var liten så ville jag också tycka dom var bra. Så jag superlyssnade på den här skivan och blev tillslut kär i låten: You're The Storm. Fjuuu... jag blev också cool...

 

Igår började jag, Maja och Linda vår kväll på Marie Laveau och slutade den på Kåken. En lugn och mycket trevlig kväll :) Med extremt skrattanfall mitt i Kåkens extremt jobbiga trängsel...

 

Ho's borde verkligen börja med hemkörning... (att gå 50m kan faktiskt vara lite drygt ibland) fick iaf köpa lunch fast de inte hade öppnat imorse. Nästa steg blir att flörta till mig en hemkörning! ;P

 

/Js


VM GUUUUUUULD!!!

VM GULD VM GULD VM GUUUUUUULD!

Jag lyckades hålla mig vaken inatt! YES! Kom hem från jobber runt 00:00, var tufft att hålla ögonen öppna fram till matchen började. Då var jag klarvaken de två första perioderna, i den tredje började jag slumra. Missade precis målet och vaknar upp i ett segervråååål! HAHAHHAA!! Sen när blev jag så intresserad av Junior Hockey???!! Yeye, skön känsla iaf och har hela morgonen tittat på klipp och fällt en tår till Rönnbergs chocktillstånd! UNDERBART! Jag vill till Kungsan imorgon!!

Nu ska jag tvätta! :D

/Js

2011 - Del 2 - Så kom sommaren

SOMMAREN ÄR HÄÄR!

 

Detta betyder såklart mycket afterworksuteserveringar, häng på balkonger och iskalla drinkar. Ja,blev många utgångar denna sommar. Är så stolt över att jag hade så sjukt kul och hängde med på allt trots att jag inte kunde dricka en droppe alkohol. Var utan alkohol mellan april-augusti, nästan 100%, tror inte det var många som märkte någon skillnad. Fantastiskt!

 

Pepp inför sommaren från världens bästa helvette

 

 

Kära KusinFrida tog studenten och var så fin att stolta kusinen var tvungen att fälla en tår när de skrek sig hesa på trappan i Rättvik.

 

2011 var året då världens bästa, vackraste, underbaraste syster gifte sig med en lika bra Anders.

magiskt bröllop vid Älvmötet i Gagnef, en dag jag aldrig kommer att glömma. Såå mycket kärlek hela dagen och jag är så stolt att jag vågade hålla mitt tal och faktiskt tog mig igenom det trots lite snyft :)

 

Bestämde mig för att fira midsommar i Djurås hos syster och Anders. Var väl ett av årets bästa val för det resulterade i två av årets bästa veckor. Avslappnat och kravlöst fick jag hänga med helt underbara människor! Tänk att sånt är gratis!!!!

Älskar att kunna "inte bry sig"

 

Djuråsveckan fortsatte med en nykter Peace & Love festival. Sjukligt bra dagar, ser så mycket fram emot nästa år.

 

 

Sommaren är inte slut, har en semestervecka kvar. Den spenderades med tre helt fantastiska tjejer på Hvar. Bästa bästa resan!!!! Innehöll väl ungefär allt en tjejresa ska innehålla, behövs inga detaljer på det...

Waaah!! Ta mig tillbaka till värmen!!

 

I september, när man trodde att sommaren var över kommer två kanonfina dagar, precis de två dagar vi spenderade på Michaels hus på Torö. Blev en sjuhelvettes kräftskiva. En av de bättre kvällarna!

 

 

Då var sommaren slut och jag tackar för mig. Schit vilken bra sommar det var...!

 

(Nu, hockeyfinal! Jag lyckades hålla mig vaken, weeii)

/Js

 


2011 - Del 1 - Då allt förändrades

Tänkte försöka sammanfatta året som gått. När jag börjar leta mig igenom året med hjälp av bilder inser jag att det här året kan vara det längsta, mest händelserika och viktiga året någonsin!

 

Året började ju såklart på nyårnatten...

 

En av årets största förändringar kom redan i januari.

2011 var året då jag lämnade trygga, älskade JC bakom mig och fick jobbet jag bara trodde jag kunde drömma om.

 

Sen blev det mörkt, rätt så kolsvart faktiskt. Men tog snabbt mig själv i örat, sparkade mig själv i baken och valde att få en bättre framtid. Tog därför det enorma elefantklivet och bestämde mig för att få det ännu tuffare ett tag, som en investering för framtiden.

Det var också i samband med detta jag lärde mig att vara med mig själv 100% och 24-7. När det blev för mycket rensade jag tankarna i målarböcker.

 

Har inte så många mer starka minnen från någonting som hände under våren, var en rätt så difus tid.

 

Några tårar fälldes sedan till den fantastiska kvinnan Adele som bjöd på en magisk show på Debaser.

 

 

2011 var året då jag lärde mig ett och annat om vänskap. Att man faktiskt kan välja vilka man umgås med och att man kan säga nej till såkallade "energisugare". Jag vill få ut någonting av att träffa mina kompisar. Och under året har jag verkligen uppskattat mina vänner mer än någonsin. Tack för allt utbyte, stöd och skratt!

 

 

I maj åkte jag och Linda till London för vårshopping. En underbar resa på alla sätt och vis :)

 

 

Sen kom sommaren, den underbara sommaren. Har så mycket underbart att visa från den, så den måste nästan få ett eget inlägg. Kommer senare :)

 

 

/Js


Klämmig ledare på friskis

Yes, tränat, svettats, orkat, check.. nej CHECK verkligen!!

 

Gick på ett pass med en sån där (ursäkta nu kommer jag måla upp en egen bild, bara för att ni ska förstå vilken typ av tjej jag är ute efter) tjejledare. Ni vet, 25-30år, smilegropar så man undrar om de inte är piercings. Hon ler och är sådär äckligt entusiastisk (älskar entusiastiska människor, men det finns olika...) genom hela passet (även styrkan och syretoppen). Hon sjunger med i alla låtar och ARTIKULERAR mycket tydligt ut de obegripliga orden. De flesta låtar är nämligen sådär mysigt internationella (alla ska ju få känna sig välkomna) som man kan kalla de. Med mycket höfter och så, gärna rörelser som liksom passar till texten, hon pekar ofta och nickar ännu mer leende mot folk i publiken, så att alla liksom får känna sig lite speciella.


Publiken till denna show (läs: motionärerna) verkar vara stammisar, vid flera tillfällen hör man någon utbrista ett "wööööw", gärna under den biten där de sjunger "my body is on fire" och publiken blir ombedd att göra liksom som eld runt höfterna och upp över huvudet. Eller då det är en mer indianinspirerad låt, då vi blir ombedda att hoppa runt i cirklar och "kasta lasso" över huvudet (Ja, det är heelt sant). Jag har heller aldrig sett så många män på ett jympapass förr, undrar varför... Under stretchen säger motionärerna inför alla "BRA jobbat idag" till ledaren och en man med illrött ansikte säger högt "Bästa passet i år, alla kategorier" Jadu, publiken uppskattade verkligen denna show, tror inte jag köper biljetter en gång till...

 

 

Passet gjorde mig hursom helt slut. Viktor kom hit och piggade upp mig med middag från Ho's, Hitch, Mission Impossible och massa prat. Supermys :)

 

Nu ska jag sova så jag orkar med jobb imorgon. Julskyltningen ska ner, efter stängning, vilket för oss betyder nattjobb.

 

Nighti

/Js


Graham

Det gör ingenting att jag blev pissblöt och luktar blöt hund när jag åkte hem från Maja. För ikväll har vi dregglat sönder till The Holidays Graham (aka Jude Law).... behöver jag säga mer?!

 

Så himla trevlig

 

/Js


2011/2012 i Dalarna

Har haft en underbar helg i Djuårs hos syster. Älskar att jag kan åka dit, som omväxlig mot Stockholmslivet. Fick till och med se årets första snö igår :) Mysigt, men är glad att den inte hade kommit till Stockholm när jag kom hem. Var faktiskt lite tungt att åka hem igår. Ett bakismys och en till ledig vecka med skidåkning och annat mys hade jag verkligen inte tackat nej till. Men så kom jag tillbaka till jobbet idag, hade nästan glömt bort hur mycket jag tycker om att vara där :)

 

Här är lite bilder från helgen i Dalarna. Från min och Fannys korta, kalla men mysiga promenad till isen, spelmyset och 12-slaget.

 

<3

 


 

 

HAHAHAAHAA!! Härliga underbara Djurås-gäng, tack för den här gången. 
Hoppas vi ses snart igen :) Längtar såå till Peace & Love!!!!

 

/Js


RSS 2.0