Min personlighetstyp

Gjorde ett bra personlighetstestjobbsafari.se. Fick en lång predikan om hur jag är som person, det mesta stämde rörande bra. Här är den sammanfattningen testet gjorde av mig:

 

 

Din persontyp: ENFJ

"Fokus på att uppmuntra andra till att skapa samförstånd"

ENFJ-typer är ofta bra på att kommunicera och planera, med fokus på att främja utveckling för andra utifrån en respekt för deras känslor och behov. De har ofta en hög energinivå och försöker med entusiasm och charm att motivera andra omkring sig till att arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål. Deras intuition och inlevelseförmåga ger dem förmågan att kunna motivera andra till att utveckla sin potential.

För ENFJ:er är det därför viktigt att organisationen eller företaget är strukturerat och välorganiserat, men bara så mycket att det finns utrymme för uppmuntran och nytänkande. Ofta hittar man ENFJ-personer i jobb där de kan använda sin naturliga entusiasm och charm till att motivera människor omkring sig till att nå sina mål. Därför hittar man dem ofta i ledande ställningar, både i den offentliga och privata sektorn, där de kan motivera personer omkring sig till att skapa produktiva lösningar.

Följande kända personer har persontypen ENFJ: Mikhael Gorbachev, Margaret Mead, Oprah Winfrey




En gammal stadsman från Sovjet, en kulturantropolog och en talkshow-drottning...


Gör testet HÄR du med, stämde så bra!


/Js




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0