New Year's Eve

And you ask me what I want this year
And I try to make this kind and clear
Just a chance that maybe we'll find better days
Cuz tonight's the night the world begins again





Ni får ursäkta, är helt gråtfärdig här, har precis sett New Year's Eve på bio. Den var precis sådär lättsam, intetsägande och klyschig som jag hoppats på. Kan inte rå för att jag älskar sånna filmer. Det enda är att det gör att man känner sig liiite mer ensam och ångrar liiiite mer att man inte hade någon att hålla om just ikväll. Det har antagligen gått över till imorgon. Men när de spelar Goo Goo Dolls, Better Daystolvslaget i filmen, då alla par i hela världen tycks dyka upp och kyssas sådär så att stilettklacken lyfter i slowmotion från de konfettitäckta gatorna, just kändes det som om jag fick tolv slag i magen. Jag vill väl också... Men eftersom det inte inträffat än så kan jag ju bara glädja mig åt att jag har mitt göttiga kvar. För alla får väl ett sådant slut, eller hur? Det tänker i alla fall jag tro, blir så mycket roligare så. 



Imorgonbitti åker jag till Djurås för att vinka av 2011 och säga hej till år 2012. Det har gått ett år till alltså... ETT ÅR! 2011 firades in hos bröderna Gustavsson, känns som om det skulle kunna vara tre år sedan, men samtidigt har allt gått så fort. 2010 har varit det mest händelserika året jag kan komma ihåg. Jag kommer nästan inte ihåg vem jag själv var för ett år sedan (det är någonting bra). Herreguud!! Blir helt sentimental när jag tänker på allt bra som har kommit ur allt som har hänt det här året. Måste nästan göra en lista på det sen... Men det ska bli skönt att det tar slut också, att få starta om på nytt igen, med allt det nya och få ett till fantastiskt år :)



Nu måste jag skynda mig och börja packa inför imorgon. Har inte kommit på outfit till nyår än.. hjälp!



/Js

StädaStädaStäda

Vilken jättemegastorstädningsdag det här har varit idag :) Mamma har varit här hela dagen och vi ha städat som idioter. Rensat, skurat, torkat, rensat och så rensat lite mer. Fattar inte att allt vi slängde och gav bort har fått plats i min lilla lya... Måste ha varit sjukt välorganiserat ändå ;P Nu har vi iaf gjort stadsmissionen glad och min själ fruktansvärt lugn, underbart!

 

Man skulle kunna tro att jag ska flytta ut när vi knölade in den sista säcken i en helt proppfull bil.

 

Tusen Tack för hjälpen Mamma!!

 

/Js


Råtta för 5,5tim...

Igår stod mellandagsrea-shopping med Linda på schemat... Första gången på 4år som jag inte jobbar i kaoset så jag tänkte att nu måste jg ut och se vad alla råttor egentligen krigar för.

 

På med hårdhandskarna!!

 

Vi var ute och sprang i butiker i fem och en halv timme!!!!! Jag kom hem med en stickat tröja och en topp (som inte passade och det är ingen bytesrätt). När klockan var sju och de flesta butiker hade stängt kom vi på att vi hade velat gå mer i inredningsbutiker, synd. Så jag vet inte om mellandagsrean var någonting för mig... tycker nog att det är roligare att gå på stan när alla fått in vårkollektionerna. Längtar!

 

Idag står "VÄRLDENS STÖRSTA STÄDNING" på schemat. Hela lägenheten ska skina och man ska kunna slickatoastolen!! (okej eeugh, kanske inte toan....)

 

/Js


Eyesore

Sitter i en nästan kolsvart lägenhet, persiennerna är nerdragna, lamporna släckta, jag läser en tidning - i ljuset som datorn ger från sig - som får mig att bli glad och i bakgrunden hörs Maria Mena berätta om sitt liv som man så väl känner igen.

 

 

egentid.

 

 

 

 

Det här är ett lyckligt inlägg för jag ler.

 

/Js


There is no place like home

Julen är över, HALLELULJA! Förstå mig rätt, julen har varit fantastisk, alla tre. Men det är inte mycket som slår att komma hem till en tom lägenhet efter dagar fyllda av släkt och liv. Trots underbar släkt och att de ofta är jag som låter mest.

 


Julafton #1 firades hos pappa med storsläkten, myyyys! Massa barn, tomte, paket och kalle.

Julafton #2 firades hos Meshan & Carina med mamma, syster och mormor. Traditionen fortsätter som om det var julafton. Underbart!

Julafton #3 firades återigen hos pappa med släkt, men den här gången hade även Tim och Hanna anlänt, de två sista pusselbitarna för att man ska kunna säga att jag firat jul med hela min familj.

 

 

 

Lite bilder från de olika tillställningarna :)

 

 

 

Så nu kan ni väl förstå att det är liite skönt att de är över?

 

För, there is no place like home :) Ikväll ska jag bara dassa ner mig i soffan och göra ett riktigt högt och ljudligt "AAAAAAAAAAHH"

 

/Js


Precis 1 år sedan...

Kom precis på att idag, för precis ett år sedan skickade jag ett mail som skulle förändra hela mitt liv. Jag visste inte det , men kan förstå det idag. Hur viktigt det där mailet var och hur otroligt tacksam jag är över tjejen som svarade och killen som gjorde det möjligt :)

 

Citat ur bloggen för ett år sedan:

"Men något som är minst lika viktigt (enligt mig) är att man inte är rädd för att hitta nya nära och kära.. Våga lita på någon annan än de som står dig allra närmast. Kanske kan de vara en vilt främmande människa som kommer bli den som hjälper dig att ta steget ur ett livslångt plågande... Jag vet att jag verkligen är den sista som ska prata om att lita på en främling, eller någon överhuvudtaget. Men jag har under bara de senaste dygnet släppt en sjukt hög mur och det var en en mycket nära och kär person som tillsammans med en vilt en helt fantastisk främling fick mig att krossa den. Nu gäller det bara att rota sig igenom de vassa ruinerna för att sedan, förhoppningsvis lämna den bakom sig helt, på riktigt och en gång för alla!"

 

 

Ååå, nu blev jag ännu mer glad, tacksam och stolt, vilken dag :D


Tack tack tack tack tack tack tack tack tack tack !!



/Js


Dan före dan före dopparedan

Två dagar innan julafton, sista dagen på jobbet imorgon och det kändes idag. Inte lika många kollegor på plats och mycket av tiden gick åt att slå in klappar med julskyltningens julpapper och lyssna på Max alla rim :)

 

När jag kom hem fortsatte julstöket i form av mer inslagningar och pyssel till bra musik.

 

Lagom till middagstid mötte jag upp Maja, Martina och ViktorDärmedpasta, gött! Sen följe Viktor med hem och tittade på mig och Maja när vi färgade varandras hår :) Måste varit mycket underhållande!!

 

Idag har det varit en sån där dag då jag bara är så glad och tacksam för allt jag har. Jobbet, alla kollegor, chefen, kompisarna, familjen, mig själv, alla är såå BRA! :D

 

Nu är det dags för dubbelavsnitt av Sex and the City, WEIII!!!

 

 

/Js


Biopremiär

Slutar tidigt idag, möter upp syrran och går på bioprämiär på The girl with the dragon Tattoo med familjen. En mycket mycket bra dag :D
/Js

Julklappat

Vilken lång dag det blev. Montering, montering, montering... har satt upp silvria trekanter på ett svart glittergolv idag. Very sassy! ;P Sen stannade jag kvar på jobbet sent för att fixa julklappar. Det blev bra, vill också ha en sån :) Nu ser jag verkligen fram emot jul. Kommer att fira tre stycken på rad, mys! Härligt att ha alla samlade.

 

Nu ligger jag och slumrar till Top Model, snart grötdags, bra tisdag!

 

/Js


And if my heart should somehow stop

Kom hem från stan för ett tag sen. Sitter och pysslar ihop lite julklappar till ljuv musik från James Vincent McMorrow och Jamie Cullum, mycket bra skit!

 

 

 

 

 

Älskar hur han använder alla delar av sin älskade :)

 

 

/Js


Bra dagar

Äntligen är alla julklappar kirrade, eller ja, i alla fall inköpta. Sen ska de bara fixas och grejas en hel del också :P Lättnaden var verkligen total när jag fick klart allt. Det var tack vare mitt fantastiska flyt med Kicki på stan igår, shit vilken fart vi hade :) Så roligt att träffa Kicki igen också. Efter 6 timmars shoppande dassade vi ner oss i bio-stolarna framför en helt lätt komedi, så skönt! Vi såg I don't know how she does it? med Sarah Jessica Parker i huvudrollen (har mycket svårt att se henne som något annat än Carrie). Helt okej film, satt bara och tänkte på min chef hela tiden, så lik! Hon måste se den :)

 

 

Idag fick jag en mycket trevlig överraskning när Åse ringer mig på jobbet. (Nej, jag kunde inte svara i min mobil som fortfarande är trasig, men jag ringde upp) Hon och Tim var i stan och julstökade och eftersom jag ändå var på väg från jobbet kunde vi passande nog ta en middag ihop. Så mysigt och kul att se henne igen:D

 

/Js


Moodboard

Blev en mysg kväll i gamla stan igår :) Hemma hos mamma med god mat, fin lägenhet och underbar släkt. Jag och Meshan pratade länge om hans tidigare erfarenheter av att gå ut. Mycket intressant ;) haha!

 

Idag ska jag träffa Kicki!!! :D Ska försöka hitta de eftersläpande julklapparna, känns lite som sista dagen jag hinner göra det. Håller alla tummar i världen att min skrivare funkar också. Det är mycket pyssel och knåp som återstår med flera klappar i år... mysigt!

 

Normalt att jag sitter och googlar moodboard-bilder till mina julklappsinköp?? Arbetsskada... Det här är min favoritbild än så länge:

 

 

 

/Js


+++

Åker hem till mamma på 6 minuter i blött men spikplatt hår, mycket som är nytt och underbart nu :D




Fab Friday

Fredag, vilken fredag! Det är så underskattat at gå utfredagar har jag märkt. Fantastiskt att slippa vara bakis och ha söndagsångest samtidigt ;) haha! Plus att man glömmer bort att man gjort något tråkigt eller gjort något annat under dagen som man kanske bara vill glömma, perfekt!

 

Ja, jag var alltså ute på stan en sväng igår, med Maja såklart. Vi började på Kåken och slutade en sen kväll på Spy Bar. Mycket trevlig kväll :) Ber dock om ursäkt för den här bilden efter kl 5... har tyvärr ingen förklaring.

 

 

 

 

Att man ska vara sådär löjligt känslig såhär dagen efter också, är inte ni det?? Jag grinar till och med till reprisen (som jag redan sett) av Masterchef när Ben Starr åker ut, haha! Jag skulle behöva bakis-lås på mobilen istället för alko-lås tror jag..

 

Och så var det bara lördag nu då, fantastikt! :D Ikväll ska jag HEM till Mami och äta middag med lite släkt, lillsyrran är med också(!!!!), mys! Åker nog dit lite tidigare så jag kan ringa till Storsyrran innan. Jag måste fixa min telefon!!!

 

Ingen som har en gammal Iphone som de kan låna ut till mig i max 3 veckor medan min lagas?? Snälla....?

 

/Js


Väldigt trevlig!!

/Js

+++

Efter en rätt så vidrig dag rent personligt så trodde jag aldrig att jag skulle kunna ta mig till Majas slututställning, speciellt inte när jag glömde att gå av tunnelbanan och irrade vilse i regnstormen. MEN jag kom fram! Och det är jag så glad för. Det var jätteroligt att få se vad lillgymman har knåpat med de senaste månaderna. Efteråt åke vi till Gamla Stan och åt vad man kan kalla en examensmiddag.

 

Maja och hennes finfina vägg :)

Maja och hennes finfina skyltning :)

 

Jadu, vad skulle man göra utan Majsan...

 

Mr Williams uppdaterade precis:

Official Michael Kenneth Williams Fan Page
“Good friends are those who care without hesitation, remember without limitation, and love even without communication.”

 

 

Nu pustar jag ut, är glad att den här dagen är färdigcheckad och samlar mig inför kommande. Ge mig styrka!

 

 

/Js


Glad Lucia !

Säger man så? Glad Lucia? Hmm, jaja.. hoppas ni haft en mysig dag iaf och att ni fick ta del av något Lucia-tåg. Jag är så glad att jag fick mysa till ett tåg i Ljusgården imorse, stämning! :)

 

 

Men jag hade mycket hellre varit och tittat på när fina finaste syster sjöng <3

 

/Js


Välkommen hem

Härligt att bara kunna slänga sig av tunnelbanan påvägen hem för att mamma messar:"kom hit!" och sedan gå HEM till mamma! Underbart! Något jag kommer älska att vänja mig vid. För från och med idag är det bara exakt 5min mellan oss med tunnelbanan. Det är stor skillnad, när de varit 25 mil emellan oss i 4,5år :)

 

Välkommen HEM Mammi !  <3

 

 

Ååå, nu blev jag lite Falun-nostalgisk...

 

HUUUGO!

Jag kan faktiskt gilla djur ibland ;P

(Efter red. huhumm.. var visst Moltas på bilden... wuups..)

 

VÄRLDENS godaste pizza finns i Falun på Akropolis och heter "Superkebabpizza" YAAAAAAAM!!!

En vanlig dag på Faluns största shoppinggator....

 

Min fina gymnasieskola.

 

Falun är en fin stad och jag är glad att jag har den att kunna känna mig hemma i också. Men jag passar nog bara inte där, Stockholm är lite bättre för mig.... just nu :)

 

/Js


"...and then you live"

Älskar den här söndagen!
Började iofs med att jag inte kunde sova... men utnyttjade det på bästa sätt genom att få klart en skiss och kostnadsberäkning till jobbet, check! Sen vare bara att upp och hoppa, Viktor hade bestämt sig för att vara snabb denna morgon. Vi skulle gå på Beckmans Julmarknad :)
Så himla mysig grej! Sjuuukt duktiga elever som ställer ut och säljer sina konstverk som alla är i väldigt olika former. Jätteinspirerande och roligt. Dessvärre hade vi ont om tid (Viktor skulle och klättra) men bestämde att vi skulle hinna tillbaka innan de stängde iaf.
Medan Viktor var iväg och klättrade fick jag luncha/fika med världens bästa Angelicafotöljen :) Den här söndagen bara växer alltså... Efter över två timmars pladder mötte vi upp Viktor och gick på Beckamns julmarknad en gång till. Nu hade de sänkt priserna endel och jag kom hem med inte mindre än 5st finfiiina saker:
NÖJD! Ska sitta på någevis i köket tror jag...
Nu hoppas jag på en lika bra kväll som dag, den är svårslagen alltså. Men man vet aldrig... ska ju få åka bil :P haha!
Tack underbaringar för idag!


(Sorry för den knasiga styckeindelningen, går av någon anledning inte att göra
en-rads-mellanrum.. ibland iaf.. wierd)
/Js

Lördagsmys

Att ta med sig en god vän, mysa runt i gamla stan på julmarknad, äta god lunch och strosa i butiker gör en ruggig och dag som denna väldigt mycket trevligare :) Så det var vad jag och Malin hade för oss idag. Kanondag, nu är jag slut..
Myser stolt framför Falu ljusstöperi-ståndet :)
Marknad & mammas nya lägenhet :D:D:D
God lunch med god vän
Idag såg vi massa bekanta filurer som man inte sett på länge.. 4st på samma dag är inte dåligt...
/Js

Charlottas Vernissage

Trots att huvet var tyngre än vanligt (slapp nackont iaf, skippade huvudtricket i onsdags :P) så fick jag med Maja till Charlottas vernissageStory. Jag visste inte att hon var en sådan konstnär. Jätteroligt att se verkligen och Charlotta är så söt! Det var flera tavlor som jag fick hålla mig från att köpa, men mest svårglömd är "The Necklace"... fantastisk!
Ni borde gå förbi Charlotta i hennes lilla shop SHALLETTStory och hålla utkik om hon får fler vernissager.
Pratade även endel med Maja Helldén som står bakom de fantastiska väskorna från Pinellapi som finns att köpa i shopen. Jag är kär!!!


FAAAB!
/Js

LOOK på Julfest

Igår var det dags för LOOK att gå på julfest, eller ja, gå på våran egen alltså. Cilla ska såklart vara hemlighetsfull och inte berätta vad vi ska göra. Kl 17:30 stod 2st taxibilar utanför NK, redo att ta oss till hemlig destination. Vi hamnade i världens häftigaste industrilokal alá New York i Värtahamnen.

 

På plats väntade champange tilltugg och två trevliga kockar. Det var inte kockarna som skulle laga maten, det var vi. Så vi slängde ihop en bättre asiatisk buffé med dumplings, jätteräkor och massa göttigt. Lätt gjort ;P

 

Sen var det dags för att gå upp på loftet och sjunga (läs: skrika) oss hesa till kareoken, sjukt kul!! Och när man tröttnade på det kunde man alltid sitta utanför vid brasan invirad i en filt och njuta av alla underbara LOOKare.

 

Det är nu 1 år sedan LOOK blev LOOK. Ett fantastist långt år men som har gått sjukt fort. En resa jag älskat hela vägen och utvecklats så enormt mycket av.

 

Ett litet bildmataron från kvällen, hatar att ni fått vänja er vid mina Iphone-bilder... måste hitta kameraladdaren!

Dukning sett från loftet

Strike a pose

Linda (redo att kötta??) och Moa :)

Undrar varför Josefin är så fnissig...?

Cilla & Pia husmorar :P

Jag är sjukt stolt över min egengjorda dumpling :D

Saba & Linus har välförtjänt dassat ner sig i soffan

Häng på loftet

LOOK Factory myser ;)

Isak the Man!

Linus, Josefin, Ulf & Saba sjöng mickarna stekheta!

 

Tack för en underbar kväll!!!


Alla var inte på plats idag och det vill bara säga att det var en mycket lyckad kväll ;)

 

/Js


Citerat:

"En vacker dag när solen lyser på kvällen..."



/Js

Fifty

Pappas 50-års fest i lördags blev minst sagt storslagen. Så roligt med fester där gästerna är alla möjliga åldrar, såå roligt att träffa hela familjen igen och att shakea loss på vardagsrumsgolvet såklart! Hur kan de vara så oslagbart?! Stures, släng dig i väggen!! Haha! Råkade visst ha så roligt att jag vaknade med vad som kändes som en lättare nackspärr, har fortfarande sjukt ont i nacken... men de var de värt! :D Man undrar ju hur det gick för vissa andra som tydligen blivit för gamla för att göra rockposer på dansgolvet, eller vad hände  Svante?? ;P

 

Det var Angelicas kamera som det fotades varmt med under kvällen, ska sno några biler av na och lägga upp så fort jag får tillgång till de. Fastnade bara en enda bild på min Iphone och det var bilden nedan. Kan ju inte säga att den gestaltar kvällen jätterätt... det här var väl första timmen :)

 

Helt lyrisk över den 2 månader gamla Ludvig :)

 

Ikväll gör jag inte många knop... har dassat ner mig under den rosa lurviga filten och tänt ljus, ligger i soffan och kommer nog stanna här resten av kvällen. Kanske går upp och tar en kopp söder-te, ignorerar iaf den förbannade jävla opassande förkylningen som är på gång!

 

/Js


Peppad

Äntligen är jag på väg ut till pappa och familjen. Som jag har längtat!!! Älskar känslan av att sakna min familj, för det betyder att de är bäst! <3

Igår blev jag helt otaggad på stan och låg nerdassad under en filt länge. Men som den superwoman man kan vara så lyckades jag peppa upp mig med lite Louder than words och snake-låten och det blev en trevlig kväll hos Carro och sen vidare till Kåken och Obaren :D

/Js


10 poängsdag...

...med ett givande frukostmöte på söder som start, följt av en fantastisk lunch på Ljunggrens och ett mycket positivt samtal från Italien :) Sedan vidare ännu längre söderut för ytterligare ett bra samtal! Oj, vad det har pratats idag. Och nu sitter jag hemma, ska knåpa lite i illustrator och sen ska jag ut en sväng på stan. Jag sa ju det, 10poängsdag!! :D

Dagen blir ju inte sämre av att jag går runt och längtar efter imorgon och pappas 50års fest! Hela familjen samlad, WEI! Det var för längesen jag träffade både pappa och syster. Och nu när min ringfunktion på mobilen är paj blir man ju helt isolerad.
/Js

KLAAAAR

ÄÄÄÄNTLIGEN är allt jobb iväg skickat och klart, då kan man börja kvällen här hemma som består i att betala lite räkningar... haha! Men det gör ingenting, för jag älskar mitt jobb och älskar att sitta vid en Mac, så lite mer datapill gör inget just ikväll :)

Lite hjärntvättad.....???
Swoosh-smiley i Bright Mango

/Js

Torsdagskul

Jobb jobb underbara jobb! Satt kvar ensam på kontoret och blev för hungrig, så jag fortsätter göra presentation på Nooshi. Nu när den äntligen är klar ska allt bara översättas till engelska och skickad iväg till chefen :) Weii!

(blir inte assugen på min mat när den grovt överviktiga mannen precis bredvid har börjat snarka med en stor stark framför sig......)


RSS 2.0