Skön söndag

Bra söndag med häng på Söder med Malin och Moa. Hann hem och "napa" en timme innan Maja och Sofie kom och det var dags att gå till Debaser Slussen där vi mötte upp Fanny, Sanna och Jenny för lite mys :) Duktigt seg från igår, så de blev lugnt.

 

 

Nu blir det sängen så man pallar med att gå upp imorgon :)

 

Tack allihopa för ännu en grym helg, ni är bäst!!

 

Imorgon hoppas vi på sol så de kan bli Vitabergsparken :)

 

/Js

 


Goood härlig morgon!

Blev inget Trädgården för oss igår, eller jo, i om man räknar den timmen (typ) vi stod i !! Vi gick till Imperiet istället, samlade oss och bestämde för att Spy Bar var de fem-stället som vi orkade med mest. Så vi hamnade där resten av kvällen :) Mötte upp Jonas, Fanny, Jenny och Sanna också, så vi va ett härligt gäng på 11 pers :D

 

 

Är ruggigt nöjd med de två bilder jag lyckades ta också....

 

 

Nu känner jag mig sådär härligt svullen i hela ansiktet och ser fram emot en varm dag i solen. Hörde jag Vinterviken kanske...??

 

/Js


Söderhäng

Så! Har varit en sväng på söder och myst runt med Fanny, Sanna och Jenny.

 

Mosebacke en kortis

 

Nu sitter jag med färg i hela håret, Malin har precis kommit hit och snart blir det mat på Ho's (igen...).

 

Känner mig lite stressad för sen ska vi hem till Maja och fira!! :D WEI! Blir förhoppningsvis Trädgården ikväll också. FAB!

 

/Js


Underbar fredag

Grymt positiv dag! Evy är bäst :D haha! Fick lov att göra en lista idag över allt som gör mig glad för det var så himla mycket. Det är så dumt att glömma bort något som man är glad över så det är lika bra att få ner de på papper :D

 

Nu har jag typ precis kommit hem, har blivit som en rutin att rusa in, öppna balkongdörren och av med tröjan innan jag ens tagit av skorna, haha! Varm tjej!!

 

Snart ska jag hem till roomie med massa andra härliga JC-människor för att käka lite och kolla på film. Längtar efter godis sååå mycket :) Underbart!

 

 

/Js


Fortsätt diskussionen!

Jag skrev ett inlägg i veckan där jag var sjukt upprörd över Bobbys uttalande om Kissies "nya kropp". Jag vet att man inte ska vara "svag" och påverkas av vad som skrivs överallt. Men jag tycker ändå att det är viktigt att ta upp det här. För även om jag inte påverkas av allt som skriva så vet jag att tusentals andra gör det. Jag tycker det är viktigt att man inte bara ser förbi det med argumentet: "Ja, men alla vet ju ändå att bilderna är retuscherade och att det där inte är verkligheten" För det första är det inte alls alla som fattar det och om man bara låter det fortsätta bli ju det här vardagsmat och dagens 13-14åringarars bloggar kommer i framtiden inte ha retuscherade bilder utan de kommer se ut så på riktigt, för de va ju den verklighet de växte upp i.


Därför tänker jag fortsätta uppmärksama det här. Blev så glad när jag läste ett inlägg från Egoinas blogg. Hon hade fått ett mail från en läsare och gav ett så jävla skönt svar tillbaka. Det här svaret "MINA LÅR GÅR IHOP" spred sig fort och hon uppmanade andra att skicka in bilder på sig själva. FANTASTISKT! Här är lite utvalda utdrag från Egoinas blogg.






"Jag fick ett mail. Jag hoppas det är okej att jag lägger ut det för tjejen som skrev det. Jag tycker att det är så pass viktigt att flera får läsa mitt svar till henne ifall att det är någon som känner likadant."

 

"Hej Egoina!

  
Jag har följt din blogg i 3 år nu, den är bäst! En ”vanlig” tjej, förlåt, du är allt annat än vanlig men det känns som om du är den enda bloggaren i den stora bloggvärlden som kan representera vi ”vanliga” tjejer med viktångest, matångest, killångest, all jävla ångest bara. 

  
Jag läser även andra bloggar som Kenza, Paow, Kissie, och jag mår så dåligt. Min bild av hur en snygg kvinna ska se ut är helt sjukt. Jag har ätstörningar nu, jag vill inte att mina lår ska gå ihop, jag vill inte ha en putmage, jag vill inte ha tjocka armar.   

Nu kanske du inte vill höra om mina problem men jag vill bara att du ska veta att du är en förebild för mig, du är en normal kvinna, du är super fin! och jag önskar att jag en dag ska få ditt självförtroende om vikt, och snälla, kan du inte säga att dina lår går ihop? För min skull, även om dom kanske inte gör det?"

  

  

"Hej!

 

Jag blir otroligt glad över ditt mail, men samtidigt väldigt ledsen. Jag vill börja med att erkänna att jag målar upp en väldigt osund livsstil i min blogg och anledningen till detta är för att jag vill försöka väga upp all skit där ute. Jag vill inte att mina läsare ska få ångest över att äta glass eller att de tog den där extra portionen, och i min blogg är alla bra precis som de är. Men det är viktigt att inte glömma att man måste ta hand om sin kropp. Och med det menar jag absolut inte att man ska tokbanta eller träna som en galning. Man ska röra sig i lagom mängd och äta mat (varje dag!!!) som är bra för kroppen. Man får lov att äta en kaka eller fem ibland (och till och med varje dag) så länge man mår bra. DET ÄR hälsosamt att äta både för själen och för kroppen.

 

Det viktigaste är alltså att må BRA. Och på en kvinnokropp är det inget konstigt om låren går ihop eller om magen putar, men det är heller inget konstigt om det inte gör det. Alla ser vi olika ut och hur fantastiskt är inte det? Jag hade en tjejkompis för några år sedan som var mycket större än mig. När vi var på stranden brydde hon inte sig för fem öre, hon satt i bikini och lät magen bilda bilringar medan jag med min megaångest inte ens vågade ta av mig kläderna. Jag tyckte att hon var så vacker och var så avundsjuk på hennes kropp, trots att hon var mycket större än mig. Hon tyckte at hon var snygg precis som hon var och då tyckte andra det automatiskt också. Det handlar alltså om ens egen inställning.  

 

För det kvittar faktiskt. Smala tjejer har ångest, tjocka tjejer har ångest, ”normala” tjejer har ångest. Oavsett hur du ser ut kommer du alltid ha ångest så länge du inte tycker om dig själv. Var din egen bästa vän! DU om någon ska vara det. Så slappna av och ät en kaka istället.

 

Slutligen, för att svara på din fråga. Ja, mina lår går ihop. Och jag tycker att jag är jävligt snygg ändå."



"Ingen kan få dig att känna dig misslyckad utan att du tillåter det

Då var det dags för lite lår igen. En hel del tjejer som mailar mig startar mailet med ”jag vet att jag är lite tjock men…”. Sedan ser jag bilden och kan inte förstå vad de pratar om. Hur sjukt är inte det?

 

Ni är vackra allihop! Och grymt modiga!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  






Tack Egoina!!


Blir du inte påverkad av size zero-idealet? GRATTIS! Hjälp då och inspirera de som faktiskt blir det!!



/Js


KP - Kamrat Posten

Det blev en jättemysig kväll i Vega igår. Visste inte att faster med karl och min kusin skulle komma också, blev en mycket trevlig överraskning :D Också trevligt att Hanna och Angelica kom inramlandes mitt i natten, hahaha!!

 

Lucas och Timmiboy!

Börjar bli stora, men är fortfarande såå söööta! Men jag gillar inte att de redan börjar tycka man är piiiinsam när man gullar med dom :L haha!

 

Idag sjönk jag in i ett nostalgi-mood när jag hittade några KP-tidningar. Lusläste två stycken och o vilken härlig tidning. Tänk vad de stora problemen förr är små nu, kommer det kännas så om dagens problem om 10år också?!

 

Fick lov att ta kort på en rolig historia och en pinsam historia, hahahaaaa!! Skrattade högt för mig själv när jag läste dessa sidor.

 

Det här ska då vara den roliga historien från "Flams"-sidan:



Och de här är den "pinsamma" historien:

Hahahaa! Hur härligt?! Underbart tycker jag :D

 

/Js


Jobb / Tacos / Bon Iver / Pappa

Heelt slut! Var längesen jag jobbade såhär "mycket" och efter jobbet idag gick jag kring på söder i flera timmar för att fixa lite grejer till en mycket speciell tjej :)

 

Igår och idag har jag och Josefin monterat två stycken entréfönster. Det är DKNY och Paul & Friends som har fått finfina skyltfönster :)

 

De blev mycket svett och darrande ben längst uppe på stegen.

 

Look Factory har en mysig verkstad :)

 


 

Igår va de Tacokväll igen. Men den här gången fick vi med oss vår efterlängtade balle ;P haha! Såå kul att träffa Viktor igen! Next up: Filmkväll, hörrni, gänget! Jag och Issi har redan valt film :D

 


 

Jag är helt upprörd här igen också!! Hur kan jag ha missat att Bon Iver kommer till Sverige??!!! Biljetterna släpptes i maj och är såklart utsålda, flera gånger om. SKIIIT OCKSÅ! Så är det någon som känner att den inte behöver gå eller har en biljett över så bjuder jag högt! Bon Ivers nya är magisk och For Emma, Forever Ago är oförglömlig..

 

 


 

Imorgon blir det vämefilt och sömn heela dagen lång, sen ska jag hem till pappa :) Var så längesen nu, inte sets sen Fannys bröllop. Så roligt när vi kan ses så ofta ändå!

 

 

Nu dusch, sen väntar en härlig vattenmelon på mig :)

/Js


WTF??!!!

Är det konstigt att man får sjuka ideal???!!!

 

Utdrag ur Bobby's blogg:

 

"Säg vad ni vill om Kissie men hon har verkligen fått en skit snygg och het kropp. Jag om nån vet hur snygga tjej kroppar ska se ut då jag känner Sveriges vackraste damer samt jobbat med flesta modeller och Kissie har fått den ultimala modell kroppen och självklart uppmuntrar jag inte nu att alla tjejer ska banta ihjäl sig men är du lite överviktig och inte trivs med det så är det bara att börja träna hårdade samt skippa kolhydrater och all skit mat….


Alexandra Nilsson har verkligen fått ett mellanrum mellan låren då dom inte nuddar varandrar och det är så snyggt tycker jag, så hade Hannah Graaf efter 3 barn, alltså den ultimata kroppen enligt Bobby Oduncu och självklart är det extra snyggt att vara så smal om tjejen har stora bröst Flesta mina tjej vänner har vart så smala nångång och om det hellst tränas på så ser det bättre ut än att bara bli smal Samt måste tillägga att det är snyggt med kurviga tjejer oxå och flesta straighta killar gillar tjejer som har lite kött på kroppen"






Jag blir så arg!! Är det här ett skämt eller??!! Jag har fått lära mig att ingen mår bra att var såhär smal, de innebär en rad olika hälsorisker även om hon själv tycker att hon mår bra. Klart som fan det känns som att hon mår bra, hon har ju blockerat signaler i hjärnan, den stänger av (vilket är en av riskerna) eftersom den inte har tillräckligt med energi. ÅÅÅ vad upprörd jag blir!!!! Det är ju synd om flickan, kan nån lägga in henne på nån klinik och kan nån annan tala om för Bobby att det inte är några som helst sunda ideal han trycker i sina läsare!!!!

 

 

/Js


Egentid

Det var ett tag sen jag hade en dag eller en kväll helt för mig själv. Men det har jag haft idag. Det kan verkligen vara så himla skönt ibland.

 

Det är oftast när jag är själv jag kommer på att jag är så glad just nu, att jag har så mycket bra människor runitkring mig. Jag kommer på att jag känner mig så fri just nu, att jag kan göra saker och älska det som inte hade varit möjligt för bara någon månad sen. Det är när jag är själv då jag kommer ihåg att uppskatta mig själv.

 

 

Jag gick en promenad längst vattnet vid långholmen och avslutade med att lägga mig i en park i solen. Jag har haft på mig träningskläder men ändå gått sakta, vilat i gräset och köpt naturell keso och är helt nöjd och glad!!! FRIHEET!!!!! :D:D:D

 

 

 

/Js


RIP

Kliver upp ur sängen, tar med mig Amy Winehouse och går ett varv kring långholmen... Varför lät du demonerna ta över och få dig att glömma passionen för musiken??!!

 

 

 

/Js


Trädgården

Så var vi bara två... :P Men oooojojoj vilken kväll! Mina ögon värker fortfarande...

 

Jag och Jennifer började med en middag i solen på min balkong sen massa vattenmelon innan vi åkte in till Trädgården. Ni skulle varit med tjejer, OJ så mycket trevlig folk! :) Nästa gång får de kanske bli platta skor så man kan köra pingis och beer(drink??)-pong! :P haha!

 

Tack för igår snygging !

Idag gör jag inte många knop...

 

/Js


"There will be anger"

Tusen miljarder tankar till Norge! <3


There will be anger

There will be hate

But most of all, hopefully

There will be FAITH


When spirits have been broken

humbleness is hard to find

But most of all, hopefully

We will have FAITH

Anna Ihlis - Where will be anger

 

 

Jag kan verkligen inte undgå att skriva om Norge.. Alla vet vad som har hänt så jag behöver nog inte gå in på detaljer. Måste nog bara skriva av mig lite...

 

Det är så fruktansvärt, jag blir så otroligt arg, rädd, förtvivlad, förvvirrad och ledsen, vart är den här världen påväg?! Det är ett politiskt massmord av en högerextremistisk norsk man. Det tyder också på att de kan hända precis var som helst! Det är inte bara Al-Quaida som kan skapa terrorliknande dåd.

 

Jag känner med norska SSU. Att förlora så många engagerade personer som brinner för sina åsikter är extremt tungt, orättvist och oförståligt. Jag hoppas att det får andra att engagera sig istället för att föra världen i rätt riktning. Jag tänker på min syster.. ska man behöva vara orolig för att tycka något nu? Tänk om hon varit på ön igår....

 

Självklart känner jag otroligt mycket med alla de tusentals anhöriga till alla drabbade både döda och överlevande. De lär bli ett tungt år för många.. Alla måste såklart få tid att sörja men jag hoppas att de kommer på benen igen och känner ännu mer glöd i sina åsikter och att de är otroligt viktiga. Hopefully, there will be faith!

 

Så kan jag inte låta bli att tänka på Andreas Behring Breivik, Norges mest hatade man just nu. Det är invation av hatbrev och inlägg på facebook. "död åt satan" Känns så ovanligt och konstigt att han lever, att han klarar av att göra det efter att ha gjort något sånt här. Men på ett sätt tycker jag det är bra, jag vill jävligt gärna ha en förbannat bra anledning till detta!!! Och vad ska man tycka är ett rimligt straff för ett sånt här monster?! Som vanligt tycker ju jag att dödsstraff inte ens är och tala om, tur att de inte har de i Norge. Så de blir väl ett fängelsestraff.... men är inte ett fängelsestraff helt onödigt om man får livstid? Är inte det samma sak som att dömma dödsstraff? Grabben är 32år, med mycket hjälp (för ingen människa som gör något sånt här kan vara frisk) så kan han komma ut och leva nåt form av liv igen. Det tycker jag är fängelsestraff, han ska med hjälp av det kunna slussas ut till samhället igen. Annars är det staten som har misslyckats, inte den dömde. When spirits have been broken, humbleness is hard to find..

 

ÅÅÅÅÅÅ!! De är fan helt oskyldiga ungdomar(!!!) som är på läger som blir helt okänsligt avrättade!!! Vem gör något sånt???!!! There will be anger, there will be hate...

 

Ska försöka stänga av tvn ett tag nu och börja den här dagen, känner avsmak och inte direkt sugen på något. Måste nog ringa Fanny och prata ut om de här...

 

 

I VOTE FOR FAITH !

 

 

/Js

 

 


1 C

Mysig kväll på Mariabacken. Man kan inte annat än bara ääälska deras lägenhet. Kolla in den lilla takterrasen, hur mysig??!!

 

 

/Js


TGIF

Nämen häär slår de väl till och blir typ världens varmaste dag!! Trevligt :D

 

Hade en superkväll i Vega med Angelica, Hanna och deras tjejer :) Vi åt körv, dippade, spelade pictionary (sjukt exalterad) och buzz. Knäppt att man liksom är hemma fast ändå hos en kompis, typ... ja ni fattar :P

 

 

Kul att jobba en fredag och få den där "fredagskänslan" av att nu är det helg :) Det var Wilmas sista dag idag också. Men eftersom det bara är jag och Nathalie på kontoret och de va tomt i kassan blev det en hejdå-fikakafkaf, de e mys de me! :D

 

 

Sen jag kom hem har jag tvättat, somnat i solen och ätit middag på balkongen så nu är det hög tid att åka hem till Mesh o Carina för massa mys :D WEI!

 

 

/Js


29 ways to stay creative

Sitter och inspireras och ser fram emot en fantastisk höst med LOOK-gänget :)



29 WAYS TO STAY CREATIVE from TO-FU on Vimeo.

 

Make lists
Carry a notebook everywhere
Try free writing
Get away from the computer
Quit beating yourself up
Take breaks
Sing in the shower
Drink coffee
Listen to new music
Be open
Surround yourself with creative people
Get feedback
Collaborate
Don’t give up
Practice, practice, practice
Allow yourself to make mistakes
Go somewhere new
Count your blessings
Get lots of rest
Take risks
Break the rules
Don’t force it
Read a page of the dictionary
Create a framework
Stop trying to be someone else’s perfect
Got an idea? Write it down
Clean your workspace
Have fun
Finish something


Känns som jag är påväg tillbaka!!! WEIII!!

/Js

Mosebacke

Ännu en fantastisk kväll! Blev gött käk hemma och mys på Mosebacke med Maja, Carro och Emelie :)

 

 

/Js


Onsdag

Sitter kvar på jobbet, alla har gått. Det är så lugnt nu på sommaren. Eller nja, allt kommer ju på en och samma dag iofs. Så på fredag, de är då de händer ;P


Härligt med en sån sjukt fin dag idag också, hann stekas lite av solen i kungsan på lunchen. Ska nog springa ut i värmen medan solen ändå är framme. Väntar på att Maja ska komma in till stan. Vi ska äta, mysa i solen och kanske ta en sväng till Mosebacke... :)

 


Bilder från igår

 

/Js


Tacotisdag

Vilken dag, vilket väder! Tacokväll på schemat idag. Sjukt varmt så vi (Jag, Jennifer, Issi, Åsa, Martina och Erika) klämde ihop oss på golvet på Jennifes balle. Supermyys, vilka jävla pinglor man känner alltså ;P

 

ALL IN LÖRDAG TJEJER !! ;D

 

/Js


Regn = Filmmys

Najnajnaj! Regn va inte de vi beställde! Yeye, strörre anledning att ha filmmys :)

 


 

Ibland undrar jag hur folk överlever, jag förstår iaf nu hur de kan gå så långt... Jag får sån instinkt att bara gå fram och krama och inte släppa, säga att hon inte behöver vara rädd, att allt kommer ordna sig tillslut. Att behöva sitta i rullstol utan att de egentligen är något fel på benen, utan bara för att hålla ihop... Skönt att de sjuka människor jag träffar äntligen fått hjälp! Håll ihop, de går över... din värld är inte på riktigt!

 

 

/Js


Äntligen måndag!

Lämnar en lång och sjukt bra vecka bakom mig och ser fram emot en minst lika grym vecka. V 28 avslutades med fleera timmar på Vapiano med Jennifer igår, brukar bli så när vi ses, har ofta mycket att ta igen :P Tänker fortfarande på den faantastiska efterrätten... YAM!

V 29 börjar med en Matilda-date, de va också ett tag sen så de blir nog att prata igen endel där också ;) Underbart! På tisdag blir det Tacokväll hos Jennifer med JC-gänget, onsdag grill/spel/nånting-mys med Angelica mfl och lördag är det utgång med Jennifer! Måste varit flera åår sen vi gick ut ihop. Vill träffa Maja, pappsen, Meshan, Carina och Malin också, du hör ju, vilken jävla dundervecka!! :D haha!


Gotta gooo, provresultat väntar :P

/Js



F12

Sitter fortfarande i sängen. Malin har precis gått, vi har tittat på 5an hela dagen där vi hunnit se tre avsnitt av So you think you can dance?, ett av Oprah's big give, ett biggest looser och nu ett av Livet på BB. Hhahaaha!! Perfekt söndagssyssla, iaf när man var ute på glid igår ;)

 

Vi var på de mycket efterlängtade F12 där jag fick en ännu mer efterlängtar Mojito :L

 

De där är min pumor de, heta som få ;P

 

Snart ska man väl lämna denna grop man skapat för att studsa in till stan och träffa Jennifer :) Vi ska inte helt oväntat äta på Vapiano. Ska bli så roligt att träffa henne igen!

/Js


Dagens planer:

Vaknar med vad jag tror en klarblå himmel bakom gardinerna, är astaggadskärgårn och tittar dirket upp båttidtabellen till Grinda. Hittar en bra båt, kollar upp sl-tider då jag måste börja åka till strömkajen. Ja, min vanliga planering helt enkelt. Så går jag upp o fixar frulle och tittar ut, MOLNMOLN mera REGNMOLN! Vad är detta???!!!! Nooooooo!! Jag och Malin som skulle få en sån fin dag i skärgårn. Men tji fick vi!

 

Får bli andra planer, typ stan. Hoppas på att de spricker upp till kvällen då utgång står på schemat :P

 

Igår sprack de ju upp och blev en jättefin kväll. De firades med mys i Vitabergsparken med Malin, Issi och Jocke. Det är så alla sommarkvällar ska kunna se ut :)

 

/Js


Goingar

God fredag gott folk! Jag hann aldrig lägga upp några bilder igår. Rushrush! Men nu har ja faktiskt 4minuter på mig, tjihoo!! Så här kommer några av de bilder jag gillar mest från systers bröllop och kusins srudent:

 

 


 

 

Två helt underbara dagar :D

 

/Js


En glá jävel :)

Sitter och lyssnar på Bon Iver och redigerar massa fantastiska bilder från syster bröllop och kusinens student. Jag måste verkligen säga att jag mår helt sjukt bra :D Glad är vad jag är! Hade de supermys hos Hanna med Angelica och tillhörande gäng. Vi kollade på fotbollen (men om jag ska vara ärlig så uppskattade jag sushin och bärpajen mer :P). Idag har jag äntligen fått prata med Fanny igen, som är tillbaka från bröllopsresan, underbart uppskattat :) Och idag när jag "slutat" ska jag träffa Martina, Anna och Issi, hur mys??!! Nej efter den här veckan (och den är inte ens slut än, de kommer mera) så kan jag inte annat än le.

 

Finaste Anneli och Helena trycker alltid upp mungiporna lite extra på mig :)

 

 

Kanske lägger upp några goingar från redigeringen senare...

La la la la la!!

 

/Js


Happy

Schit vad kul det är att vara tillbaka på jobbet. Tråkigt att så många är på semester så man måste sakna de små liven, men ganska lugnt också.

 

Igår lekte vi att Wilma var en docka med paraplyhuvud

Folierafolierafoliera

 

Idag har jag suttit vid datorn hela dagen. Har redigerat över hundra bilder, försökt göra akvarellskisser till Illustrater-skisser och så har ja lunchat med världens bästa Maria! Var såå kul att se hnne igen, nykär o allt! :D Underbart!!!

 

Igår hade jag och Maja planerat en mysig middag hos henne och sedan åka in till Mosebacke. Men när vi gjort ordning oss klart och börjar gå så regnar det och Maja får mystisk värk i benen som sprider sig i hela kroppen (läs: feber) Så vi kände oss helt crazy och spontana nä vi bytte planer helt och gick på Bio istället. Vi såg Something Borrowed. Faktiskt riktigt bra. Plus att blev seriöst kändiskär i Colin Egglesfield. YUUMM!

 

Nu ska jag sluta skriva för jag ska iväg till "Forum" och möta upp Angelica. Sen ska vi hem till Hanna, eller kanske till Hammarby sjöstad, eller ta en fika, fast vi ska kolla på fotboll, eller vare in till stan?? Yeye, de visar sig ;P Hahhaaa!!!

 

/Js

 

 


Issikväll

Har haft en underbart mysig kväll med Issi :) Möttes upp på östermalmstorg och promenerade längst vattnet till JosefinaDjurgårn. Satt och njöt av när kvällssolen kikade fram, supermys! Efter ett par timmar promenerade vi tillbaka och satte oss på Utecompagniet. Bra musik och sjuka samtalsämnen :P Vi avslutade kvällen med att kika lite i skyltfönster och lite till.

 

<3

Tack för en supermysig kväll :)

 

 

/Js


Hoppsasteg

Tänker inte be om ursäkt för att jag är lite sådär äckligt glad just ikväll!! :D Men guud vilken fin kväll det har varit! Gick ner o handlade vid tio och höll på att svettas ihjäl, skönt! Lyckades klämma in mig i en tvättid också, sen när blev jag såhär lycklig över att ha tvättat ett par byxor, hahahha!! Nej det är ingenting som är fel, saker och ting börjar bara bli såå rätt :D

 

Imorgon är det tillbaka till rutinerna igen, skönt tycker jag! Inget som stör mig alls, har faktiskt saknat det. Och det är ju bara 4 veckor kvar tills det är dags för Kroatien och semester igen så... ;P WEI! Imorgon ska jag också träffa underbara Issi :)

 

Helt glad o ofräsch, påväg ner till min fina affär :D hahha!

Om jag inte vore snart 23 hade jag lätt gjort hoppsasteg hela vägen.

 

Nighti!

/Js

 

OBS! Hela det här inlägget var helt seriöst!

OBS 2: "OBS!"et ovanför är inte heller ironiskt! :D


Sweet to be home

Home sweet fucking home verkligen!!! Kommer inte ihåg då jag haft så mycket hemlängtan sist :) Har ju bara varit hemma två dagar sen dagen innan midsommar. Jag har haft en underbar semester och jag är jättenöjd i det stora hela, men det är så otroligt skönt att vara hemma nu :D

 

Vistelsen i Göteborg var trevlig om än lite ensam.. (Note to self: Åk inte på semester ensam med två toffelpar) Vi åt god mat på mysiga Linnégatan, bodde på fint hotell precis vid vattnet i Eriksberg, var på Liseberg och fick med Nora i de "stora" karusellerna :) Men höjdpunkten var nästan grillkvällen hos Eva och Patrik. Kom fram till att vi inte setts på två år!!! Inte okej när de är så roligt att träffa dom.

 

Klackovänliga Göteborg

Liseberg

Middag på Linnéterassen

Middag på Linnéterassen

En rolig.... sak i en park

Energi

Det är något speciellt med min lillasyster! :)

 

Fin liten tripp, men nu är jag hemma! Har hunnit ha en fin liten middag för mig själv på balkongen, sjukt uppskattat.

Jag är tillbaka bland de hustak där jag hör hemma <3

 

/Js


Update, Miniroadtrip

Sådärja! Då har vi nått vår slutdestination, GÖTEBORG! Vi bor på ett jättemysigt hotell precis vid vattnet som heter Hotell Villan.

 

 

Påväg hit stannade vi först i Grenna och tittade på polkagriskokning. Alltid lika roligt att titta på när de rullar och knådar de där stora sockerklumparna, även om man inte är 10 längre :) Sen åkte vi vidare till Ullared där vi som tidigare nämt stannade på Gekås och shoppade. De var inte alls så mycket folk och hysteriskt som man trott. Inte en enda före oss i kassan :) Jag shoppade mest shampoo, lotion, solskyddsfaktor och sånna grejer och så blev det ett par skorscorett outlet som ligger därikring. Och just det! Köpte en extern hårdisk också, är så orolig för alla mina bilder som bara finns på datorn. Så nu håller jag på att föra över över 14 000 bilder :P Gutt!!

 

 

Nu är vi ganska trötta och ligger och slappar i hotellrummet. Jag och mamma har fastnat för ett tv-program på tvåan. Det är heter "Vad är en människa?" där Fredrik Lindström diskuterar om människan tillsammans med Stefan Einhorn. De tar upp frågor som: Kan en god människa också vara egoist? Är det verkligen tanken som räknas? Och just nu pratar Herr Lindström om att det inte är människans tankar som ska bli bedömda, utan det är handlingarna. Så drar han exemplet om att vem har inte suttit på en buss och sett någon med roliga näsborrar som man bara vi köra upp en penna i?! HAHAHAHAA! Sjukt kul, sjukt sant!

 

Ikväll blir det nog ganska lugn kväll med middag i stan :) Så vi orkar åka massamassa karusellerLiseberg imorgon!

 

/Js


Mommo <3

Har haft en såå mysig kväll hos lilla mormor :)

 

Grattis igen fina mormor <3

 

Så mysig känsla att "krypa upp" i mommos knä, även om jag numer är större än henne :)

 

Nu måste jag verkligen börja packa. Imorgon är det dags för semester igen :) Då åker jag, mamma, Nora och Joel på liten roadtrip ner till Göteborg över helgen. Men först gör vi ett stopp på Ullared!!! hahahaha!!! Ska bli såååå kul att shoppa plastpåsar och annat skit tillsammans med whitetrash-packet som hänger där ;P

 

/Js


Stolt över min normala förkylning

Totalignorerar min förkylning och hade inte tänkt att nämna den, om de inte vore för jag nästan är lite stolt över den. Haha! Låter ju knas men den är så jävla normal :D Jag kom inte ihåg senast jag hade en hederlig vanlig förkylning med huvudvärk, öm i kroppen och snuva som går över i lite lätt hosta. Nej, jag har under de senaste åren legat deckad i 40graders feber och/eller med jordens jävligaste halsfluss. Så jag tänker att den här helt normala förkylningen ändå måste vara ett friskhetstecken... :D Har dessutom inte varit sjuk sen i.... ja typ mars!! GALET! :)


Idag ska jag hem till min lilla mormor som blir 75år idag. GRATTIS!


Snart är de mellis och jag ska fortsätta "njuta" av min normala förkylning ;)


/Js

Peace & Love

Jag hade ett precis så fantastiskt Peace & Love som jag hade hoppats på. I år var dock inte musiken de som jag känner va i fokus. Det var mer allt mys och häng runtikring :) Är därför så himla glad att jag fick hänga med ett grymt härligt häng annars hade de ju aldrig blivit detsamma.

 

Många frågar viket band jag tyckte var bäst på festivalen och jag har svårt att säga något faktiskt.. Men om jag måste säga nått så säger jag helt klart The Ark. För även om jag inte är något fan och kanske inte själv skulle lyssna på deras musik så blev jag så sjukt berörd av Ola Salo! Och de är väl de artister ska uppnå, att beröra sin publik?! Sen var det inte heller musiken utan mellansnacket som berörde mig, men de va väl skitsamma :) Grina gjorde jag så de stod härliga till iaf och bra va det! Ola Salo for president!! ;)

 

Rent musikmässigt tyckte jag de va kul att se Veronika Maggio, bara för jag kunde alla låtar. Men själva konserten glömde jag ju bort när sista tonen var spelad så... bra kanske man inte kan kalla de. Andra som jag gillade var: Jimmy eat world, Oskar Linnros (mest bara för han är så jävla het), Petter, Paulo Nutini, Håkan hellström, 30 second to Mars och självklart MIMIKRY!!! (Anders var så sjukt duktig, Mia var alldeles lycklig och gullig och Hjalle var het ;D)

 

Litet smakprov på vårt mys-häng:

Första dagens parkhäng hade vi även Angelica o Hanna på besök, mycket trevligt tycker jag!

Mer och extremt varmt parkhäng :)

Bara jag och Jenny som inte fattade varför vi skulle sitta mitt i gassande sol...

Tur att Tones uteplats med tak finns när de börjar regna.

Markus & Syster i ett mys

The Ark

Blev endel häng i Utopias öltält också

Mimikry!

Tack för i år vi ses igen nästa !!!

 

Tack för i år! from Peace & Love TV on Vimeo.

 

/Js

 


Dalarna i mitt hjärta

Hemma efter en heelt fantastisk semester i Dalarna! Var nästan så jag inte ville åka hem.. Men jag måste erkänna att när vi började närma oss Stockholm och de gick att få in 107,5 på radion där årets sommarplågor pumpades och långa pärlband av bilar skymtades så fick jag de där lilla ruset i kroppen man bara får när man kommer HEM.

 

Jag har ju ändå varit borta ett tag nu... Åkte upp för att få en idyllisk midsommar. Och OM jag fick! Ojojoj vilket mys! Sillunch, majstångsresning, fioler, dans, grill, mys och ännu mer dans i röd lada med via knutar. Nej mycket bättre än så blir det verkligen inte. Tack familjen Naula för att ni än en gång bjuder på en fantastisk midsommar!!

 

 

 

 

Några dagar senare skulle det bli mer fest och Peace & Love. Men innan det åkte jag till Falun och hälsade på Anders och Nora över en natt <3

 

 

Vi lekte barn och hoppade studsmatta i flera timmar (kändes de som). Sedan tog vi en liten promenad i kvällsolen :) Underbart!

 

Peace & Love-bilder och berättelse får komma senare, nu har jag redigerat bilder för länge :)

 

/Js

 

Här blev jag den jag är
Här kommer jag förbli
Här har jag längtat bort
Här har jag känt mig fri
Här har jag blickat framåt
Men ofta tittat ner
Jag är nog inte det du drömmer om
Men jag är det du ser


RSS 2.0