Update, Miniroadtrip

Sådärja! Då har vi nått vår slutdestination, GÖTEBORG! Vi bor på ett jättemysigt hotell precis vid vattnet som heter Hotell Villan.

 

 

Påväg hit stannade vi först i Grenna och tittade på polkagriskokning. Alltid lika roligt att titta på när de rullar och knådar de där stora sockerklumparna, även om man inte är 10 längre :) Sen åkte vi vidare till Ullared där vi som tidigare nämt stannade på Gekås och shoppade. De var inte alls så mycket folk och hysteriskt som man trott. Inte en enda före oss i kassan :) Jag shoppade mest shampoo, lotion, solskyddsfaktor och sånna grejer och så blev det ett par skorscorett outlet som ligger därikring. Och just det! Köpte en extern hårdisk också, är så orolig för alla mina bilder som bara finns på datorn. Så nu håller jag på att föra över över 14 000 bilder :P Gutt!!

 

 

Nu är vi ganska trötta och ligger och slappar i hotellrummet. Jag och mamma har fastnat för ett tv-program på tvåan. Det är heter "Vad är en människa?" där Fredrik Lindström diskuterar om människan tillsammans med Stefan Einhorn. De tar upp frågor som: Kan en god människa också vara egoist? Är det verkligen tanken som räknas? Och just nu pratar Herr Lindström om att det inte är människans tankar som ska bli bedömda, utan det är handlingarna. Så drar han exemplet om att vem har inte suttit på en buss och sett någon med roliga näsborrar som man bara vi köra upp en penna i?! HAHAHAHAA! Sjukt kul, sjukt sant!

 

Ikväll blir det nog ganska lugn kväll med middag i stan :) Så vi orkar åka massamassa karusellerLiseberg imorgon!

 

/Js


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0