Packad

Sådärja! Då har man packat väskan för en hel drös med dagar i Dalarna. Har blivit mycket av den varan nu på sistone.. Men man kan ju inte missa en idyllisk Midsommar i Dalarna faktiskt! Och sen är det ju Peace & Love nästa vecka då jag har semester, så bara onödigt att åka hem emellan. Så nu har jag äntligen lyckats trycka ner uppemot 20 olika outfits, fyra jackor och lika många skor. Sådärja!!! :D

 

Åker inte förrän torsdagkväll, men imorgon hinns de inte med att packa för då är det personalfest dirket efter jobbet. KUUUUL! Vet inte vad som väntar iofs, men om jag känner Look/Frankenstein rätt så blir de inte annat än grymt :)

 

Nu ska jag sätta ihop en liten Peace & Love-spellista så man kan börja tagga på riktigt :) Ååå, kommer bli såå kul!!

 

Skulle ju sova tidigt ikväll också... lyckat! Yeye! Råkade väl babbla bort en timme med syster också... sah!

/Js

 

UPPDATERING!

Såg väl att ALLA tåg på torsdag är fullbokade!!!!! SAAAAH!

Så ska du till Djurås/Falun/Dalarna på torsdag och har en plats över i bilden hojta gärna till :)

 

 


Puppy Love

Anders gjorde en liten raplåt och video på sin svensexa, tillägnat Fanny. Tydligen väldigt sent och med några öl i kröppa! :P Hahaaha! GRYM iaf!

 

 

Nu är Maja påväg hit, weeeeii!! Känns som vi inte setts på superlänge, ska bli superkul! :L

 

/Js

 


Bröllop 18/7 -11

Så sitter man hemma i en kall lägenhet på söder, regnet öser ner och trots att jag fortfarande har finklänningen på mig från igår så sitter jag här leendes och känner jag mig alldeles varm. För jag lyssnar på "Jag har gått inunder stjärnor" och tänker på vilken underbar, stor och minnesvärd dag det var igår. Världens finaste syster blev igår fru Brandström.

 

Jag kom till Dalarna redan i torsdags kväll för att kunna vara på plats tidigt på fredagsmorgonen för att förgylla den mycket söta men fururika bystugan där bröllopsmiddagen och festen skulle hållas ett dygn senare. Men innan middag och fest måste det ju finnas något att fira...

 

Efter blommorna var utplacerade i bystugan på lördag förmiddag och därmed mitt jobb som dekoratör klart (check) så åkte vi hem till Fanny och Anders. Mamma ville se Fanny innan vigseln så att hon inte skulle bryta ihop totalt. När Fanny möter oss med sitt supersmile och glada "HEJ HEEEEEJ" (med en lite mer nervös ton än vanligt) i dörren till deras lilla Djuråshus var det enda jag kunde tänka "Jag har världens vackraste syster!" Alla familjekrockar, mattankar och outfitosäkerhet var bortblåsta lika snabbt som min första tår för dagen rann ner för min kind. Efter att Anders kommit hem från Emil där han har gjort sig minst lika stilig, utbrustit: "Men ååå, vad fin du är" och gett Fanny vad jag antar världens varmaste, lyckligaste kram (tår nr.2) börjar vi röra oss bort mot Älvmötet där själva vigseln ska hållas.

 

 

Borta vid Älvmötet står det massa släkt och vänner. SMHI lovade regn hela dagen, men felade på några timmar, de timmarna vi stod ute och såg herr och fru Brandström vigas. Vigselförättaren Tette var urmysig, sa väldigt vettiga saker och slopade allt vad gud heter. Det kändes väldigt "dom". Men innan det där "ja":et skulle komma tog Anders allt mod man kan samla under ett liv och framförde en låt på gitarr och sjöng. Här kom mitt första hulkande gråt. Det var helt fantastiskt, både att höra och se honom sjunga rakt till Fanny, men också att se min syster få ta emot denna skönsång med ett skratt-blandat-hulkande-gråt. Publikens jubel!! Dags för själva vigningen och vittnena kallas fram (jag och Mamma-Karin). Mina ben darrade som asplöv och tänderna var helt klart alldeles för torra. Men ett "ja" blev det, check! Som om inte det skulle vara nog så tar Olle fram gitarren och Micke och Mia tar varsin mick. De framför tillsammans låten: "Jag har gått inunder stjärnor" helt, helt fantastiskt vackert och ännu några kinder blev tårfyllda. Så var det ris-kastning och fotografering alá bröllopsfotografen.

 

"Where are you going"

"Jag har gått inunder stjärnor"

 

Rejält nerkylda begav vi oss till Bystugan där hela sällskapet hunnit förse sig med champange när jag, Emil och Brudparet kom. Det hurras, skålas och paxas platser vid middagsborden. Första talaren, brudens (och också min) far för kvällen presenteras av kvällens utomodentliga toastmaster, Micke. Då kom mitt första hysteriska gråt... och jag var inte ensam, alla känslor på een och samma gång. Jag kunde inte äta mer och var också så sjukt nervös för att jag visste att jag var talare nummer två. Efter ett tag orkar jag inte mer, får tillslut Mickes uppmärksamhet och hintar om att "nu vill jag ha ordet!"

 

Ordet blir mitt, jag ställer mig upp och tänker bara "svimma inte, svimma inte, svimma inte" (de hade nämligen inte varit jätteförvånande). Jag klarade mig utan att falla ihop, men gråten kom på precis den mening då de kommit alla de gånger jag övat hemma. Går liksom inte att stoppa! För det är med den meningen jag klär av mig helt, river allt vad stolthet och murar heter och pratar rakt från hjärtat. Men jag är glad och lättad att jag gjorde det, det var världens bästa syster värd och jag kunde efter ett tag samla mig och få tillbaka aptiten. Det var många fler talare efter mig, alla väldigt bra och de var en enda stor gråtfest.

 

Systra mi <3

 

När vi gråtit, skrattat, lekt och ätit cupcakes roddades borden bort och Anna Ihlis tog plats på scenen. Helt fantastiskt verkligen! Det började dansas en del och moster Carinas danskarriär kom till nytta än en gång, samtidigt som jag och Mikaela mest såg ut som körtjejer.

 

 

Anna Ihlis har kört en bonuslåt efter ett klassisk "en-gång-till" jubel och vi är alla (iaf vi dansanta tjejer längst fram) väldigt varma men är sjukt taggade för mer dans. Så efter en vindpust är vi inne på dansgolvet igen, den här gången till spotify. Vi har det alla väldigt bra till det helt plötsligt är några jävla punkare som promt ska bryta vår fina stämning. Det är Mimikry, bandet Anders är gitarrist i, som vill säga några ord.

 

De bräker på dalmål, säger endel jäkligt bra och roliga saker och framför även en liten låt de satt ihop för herr och fru Brandström. Man kan ju inte annat än att älska dessa (också dom gråtande och känsliga) punkare. Och om de nu var möjligt så blir stämningen ännu bättre och Spotify är tillbaka igen.

 

Och där parkerar jag mig, på dansgolvet. Vindpust, dansgolv, vindpust, dansgolv... Skjutsen kommer och det är dags för hemgång, eller..? Systrarna Naula vägrar gå med på detta och anser att om jag går så försvinner Fannys själ från Bysugan och försäkrar mig om att jag har en sovplats och skjuts dit. Var väl inte skitsvårövertalad och stannar på dansgolvet.

 

Det var en av de mest fantastiska dagarna i mitt liv. En dag jag aldrig någonsin kommer att glömma! Nu har Fanny en egen familj tillsammans med Anders och ingen kan vara mer stolt, glad och tacksam över att få vara en del av den än vad jag är.

 

Tack för jag fick vara med och uppleva eran dag, Jag älskar er!

 

/En fortfarande mycket rörd mellansyster som kanske fäller sin sista tår över det här bröllopet i just denna stund


I can change the world

Är peppad på det mesta igen. Känns helt sjukt skönt, som om man är tillbaka från en dvala ungefär. Det är lustigt hur man bara kan vakna upp en dag och liksom ha bestämt sig. Det är inte som att motgångarna blivit färre, jag har bara bestämt mig för att uppskatta framgångarna i motgångarna istället och se fram emot slutet som är början på något så mycket större :)


Så hittade jag sjalen jag fick av Mamma för massa år sen och blir ännu lite starkare! Ingenting kan stoppa mig när jag väl bestämt mig!!





/Js


Tisdagsmys

Igår blev det väl en liten runda på stan då. Skönt tisdagsmys :D

 

Utecompagniet - Soap - Obaren

Sofie på Ute

Jag & Carro

Observera att jag bär blått(!!!!!)

Majsan på Soap

 


 

Idag dassade man väl ihop totalt när man kom hem från jobbet då. Sov i tre timmar, vaknade upp och kände mig lätt stressad över allt som måste packas och fixas inför imorgon. Då bär de ju av till Dalarna igen men den här gången för att gå på SYSTER BRÖLLOP!!!! Ska bli helt sjukt galet kul! Jag är nervös... :P

 

 

/Js


Issimys

Har haft en såå mysig kväll med Issi. Vi har pratat och pratat och pratat! Skönt! Issi är bra att prata med om både jobb, kropp, framtid och solbränna ;) Underbart!

 

 

Imorgon ska jag till jobbet. Ska äntligen få "Ny på NK"-utbildningen avklarad så man kan få de där silverkortet :)

 

Sovdags, Nighti!

 

/Js


En utgång i Falun

Eftersom det var typ 300bilder att kolla igenom och jag vill göra dom fina så får studentbilderna från i fredags vänta lite. Kan ju sålänge meddela att jag var ut i Falun i lördags!!! Det var ett tag sen! Plus att just den här studenthelgen är det många "gamlingar" hemma i stan. Vi gick till Rådhusgården och jag ber om ursäkt till de personer jag känner men inte hälsade på, men jag satte bara på mig skyddslappar och gick mot bestämda mål. Dehär med att mingla runt bland gamla bekanta och fråga vad de gör nu för tiden är liksom inte min favorithobby. Tur att Majsan va där och att vi hade Frank som räddare i nöden :D Hahaha!!


Förmys med fina tjejor!




FIIIIINA, syster och Sanna!





 
Otippat att de va sånna här bilder som fanns på mig.... :L


Och sånna här på Frank :P haha!







/Js


Tillbakablick så länge

Hemma och tillbaka igen! Har haft en fantastisk helg i Dalarna. Började i Rättvik för att fira Fridas student. Blev nästan tårögd i bussen påväg dit, Dalarna är så jävla vackert! Det var dis över älven, grönt överallt, solnedgång över siljan och hästarna och kossorna lekte i sin hage. IDYLL!!! Men iaf... Fridas student var också tårfylld. Började redan när man hörde de tåga skrikandes och man mindes sin egen dag, hur stor och fantastiskt stolt jag kände mig :) Äntligen är skiten över och jag överlevde ungefär. Jag har massamassamassa fina bilder som ska ses över och behandlas och sedan läggas upp, då ska jag berätta mer om Fridas dag. Men tills dess får ni njuta lite av min dag för fyra år sedan!




Hela klassen FV04b


STOLT tjej :)


Jag & Björn NÖJDA på skolgården


"Fy faaan vad vi är braaaa"





Jag ser såå liten (och blond) ut :) Mycket har hänt sen dess! Men schit vad stort det känns att ta studenten ändå... för även om man pluggar vidare så känns det nog ändå störst att ha gått ut den "obligatoriska" skolan :) GÖTT!!


/Js


En dag strålar jag lika starkt...

Vilken jävla daaaag!! Fantastisk :)

 

Fick ha ett möte med en tjej som heter Karin idag. Vilken underbar människa! 22år och strålar starkare än andra med hela sitt leende, utstrålning och självsäkerhet. Det var rörande att höra hennes historia och resa. Jag blev såå peppad och inspirerad att göra samma sak, fast gå min väg. Så nu har jag nog bestämt mig igen, nu kör jag! ALL IN! Och när jag väl har bestämt mig då finns det inget som heter misslyckas vettu. Jag ska också stråla sådär, en dag...

 

(lånad bild)

 

När jag kom hem somnade jag på balkongen i solen en timme, skönt! Sen provades det outfits och packades väska inför en helg i Dalarna som börjar redan imorgon. WEI! :) Då åker jag till Farmor i Rättvik för att vara på plats på käre lillkusinen Fridas student på fredag. Ska bli såå roligt att se henne blir friiii :)

 

 

/Js

 


Häng !

Idag fyller Louise 25 vilket betydde parkhäng i Cornelisparken :)

 

 

 

/Js

 

 


Hemmaaa !!

HEJJE!

 

Nu är jag hemma från London igen! Har haft en helt underbar helg med massa shopping, festande och mys! Tänkte visa bilderna, men jag är alldeles för trött för det nu. Sov väl inte skitmycket i London plus att jag håller nog på att bli sjuk.. så jag behöver nog sova lite nu. Bilderna får komma imorgon istället.

 

Idag har det varit en otroligt skön dag....

Ungefär dehär har jag gjort idag :)

 

Plus att jag skrubbade hela balkongen och la ut heltäckningsmattan och skar till den. Så nu är balkongen som ett extra rum i lägenheten, MYS! :D

 

Nä, nu ska jag sova och vakna upp FRISK imorgon för då samlas de ju för parkhäng för Louise!

 

Nighti!

/Js


Trädgården + Spy Bar

Heelt död! Vaknade och kände mig svullen i hela ansiktet... haha!

 

Gick till Trädgråden igår med Maja, Carro och Linda. Senare mötte Anna, Martina och Viktor upp, blev ett skönt häng, underbart :) Sen blev det helt plötsligt en taxi till Spy Bar.. sådärja! ;P Gick ju bra... men resulterade i detta svullna ansikte idag.. haha!

 

 

BRA KVÄLL !

 

Hade tvättid imorse kl 10. OSKÖNT! Nu måste jag börja packa, städa och greja, åker ju till LONDOOON ikväll!!! WEIIIIII!!! :D:D:D (Ska visa min fantaaastiska handbagageväska senare, hahahahahaha!! Kommer skämmas...)

 

/Js


Igår / Idag / Imorgon

Igår fick jag äntligen träffa Matilda som har levt livet i sydamerika alldeles för länge :) Vi åt god mat på Medis Kök o Bar och pratade igen mycket som hänt sen.... typ julas!! Var EDNEL! Sen gick vi hem till mig pch tittade på BB såklart ;P Nöörds!

 

Fina Matilda!

 

Idag har jag jobbat i steeeeeekheta skyltfönster utan syre hela dagen. Har roat mig med att leka med flygplan och fiskelina, kommer bli suuperfint! Så har jag träffat mamma och pratat bröllop i timmar :)

 

Imorgon blir det nog någon form av hängSöder. Vad/var och med vilka är ännu oklart. Hatar när andra ska stå i vägen för mitt roliga!!! Men jag ska fan ha MYS iaf :)

 

/Js


RSS 2.0