Torsdag

Sådärja! Då har man varit lite duktig igen då! Ställde klockan trots att jag är ledig för att gå upp och träna med Maja  på Friskis :) GAH, känns så bra efteråt. Men idag var det gryyymt dålig musik. En av hennes styrkelåt hade hon även som avslappningslåt. Höll på att somna mellan armhävningarna ju. Och hennes sista upptempo/konditios/puls-låt var klssiskmusik med liiiite upptempo.. Seriöst!! Inte okej.. Men jag fick ju röra på mig iaf :)

 

Efter passet följde Maja med mig till Electric Tattooing, där killarna jag pratade med om min utsmetade tatuering på Tatto mässan jobbar. Jag ville prata med Wes, killen som är specialist på detaljerade tatueringar för att se om han kunde göra nånting åt den. Han sa att det bästa man kunde göra var att lägga skuggor och som moln runt om texten för att försöka dölja det som är grönt runtikring. Men jag vill verkligen bara ha texten, ingenting annat. Då sa han att han kan fylla i tatueringen precis som den är för att få den lite skarpare och ta bort fokusen från det utsmetade. Men han kunde inte lova att det skulle bli bättre eller att den nya färgen inte skulle bli likadan... Hmm.. vet inte riktigt hur jag ska göra. Måste ringa till pappa och rådfråga lite. :)

 

Wes

 


 

Nu var det ju egentligen meningen att jag skulle städa mitt rum, för det behövs verkligen!! Men så gick jag in i mitt rum och klev på en påse (det går inte riktigt att komma fram på golvet) i den låg min stämapparat till gitarren som jag hade glömt bort. Så jag var ju bara tvungen att prova den. Den var jättesimpel så nu är min gamla pärla stämd! :) Det var så himla ovant att spela, har inte tagit ett ackord sen min "stämapparat" flyttade till Falun för typ ett år sen. Det jobbiga är att jag har för långa nagla för att verklien kunna spela... och jag vill inte klippa dom. Jag som precis har filat dom och skulle måla dom idag och allt... hahaahaha!! Ja, jag hör hur jag själv låter! :P

 

 

Nej, nu ska jag gå och städa mitt rum iaf, jag vet ju hur nöjd jag är efteråt :D

 

/Js


Kommentarer
Postat av: Anonym

ALTTSÅ KLIPP NAGLARNA! haha

2009-09-03 @ 21:48:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0